Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  yard dean on Tue Feb 03, 2009 10:53 pm

salam semua..
okayy..AKU lah ini Cik Norhayati Rudin ( perhatikan di awalan name belum lagi bertukar kepada pn atau datin atau yg lelain).Most of u would call me as Ati rudin and for guys they choose to call me boss.. rasa macam tau kenapa, tapi biarkan berlalu, akurasa juga name bos ini nukilan cik hafizul.. mmmm.. kreatif betul mamt itu, kenapa la takde sape memberi nama pada si kaduk ini..Anyway.. i'm a true KRKian ( as i always claim) dr form 1- 3, tahun seterusnya tidak relevan disini.. so tak yah cerita, UTM grads in Chemical Engineering major Bioprocess, but yet sikit pon kerjaya aku tak singgah pon dalam bidang ni, aku penah melengut selama setahun tak keje membina badan dan lemak di rumah sampai la aku mengambil inisiatif nak memajukan diri aku amek short course dalam maintenance engineering yang aku rasa byk membantu pembentukan kerjaya aku..aku penah jd Service and Facilities Manager utk satu company construction tp pasal byk tekanang and gaji ciput aku blah dr situ, die ingat die bagi aku pakai kereta, dia boleh perah aku kerja 24 hours.. adeke manager gaji 1500.. pi mamposs la bos aku yg dulu tu..lepas tu aku sambar satu kerja kat oil and gas, project engiineer tp contract.. oleh kerana kehadiran aku di company tu tak membawa makna.. satu projek aku dapat pastu contaract ku di tamatkan.. kembali menggangur sampai la aku keje balik lebey kurang 4 bulan lepas tu..kat sini aku kerja sgt rencam.. kalau ikut tittle aku Asst Production Engineer (Production Planning and Inventory Control) tapi dah dasar kerja company cina kominis aku la draftmen, aku la project planning aku la document controller serta aku juga budak penjaga fail.. kengkadang kerani purchasing.. tinggal tak jadi cleaner ngan tea lady je..tp yang kelakar dalam track kerjaya aku dr manager turun engineer turun jd asst.. org lain makin naik.. aku terbalik lak.. takpe la asal gaji nye meningkat..enuff said
Ohh man.. how i miss u all.. lama bebeno aku tak dengar khabar berita korang .. kengkadang dengar ikut angin lalu.. aku ingat lagi masa aku dapat tahu MUS kawen tapi tak bagi tau aku.. aku dapat tau dr org lain.. marah betull aku.. tp salah aku gak, aku tak buat ape ape nak contact korang.. aku ade no umah mus.. tp punya la cerdik no tu aku tulis kat dinding umah aku.. bila aku balik asrama umah kene cat.. dah ilang no tu..pastu takde la pulak nak pi umah mus ke ape ke.. ntah la kengkadang perangai masa bebudak nih dah tua ni la baru nak menyesal.. tu la pasal aku try my very best carik gak korang.. mujur jumpa gak..sometime i do wish that i didn't leave smtk but it sound bit unfair to my dear friend back there.. tp ntah la dengar cerita korang how i wish i was there.. takpe la kan just cheerish every moment.. okay la.. bunyik cerita aku nih sedih la pulak..looking foward nak jumpa korang sampaikan salam pada kengkawan yg takde kat forum nih.. contact contact la aku..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  shamshillah on Tue Feb 03, 2009 11:03 pm

jgn sedih-sedih ek...that is the beautiful of life..must have ups and down..suma org ada cita sedih masing2...yg penting how we face it..ati jom la jln2 g singapore..dah brp kali dah aku ajak nih..teringin nak g mkn2 je sebenarnye..gara2 tgk asian food channel..and jln2 cari makan..hahaha...mcm ada bnyk makanan best kat singapore tuh...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  yard dean on Tue Feb 03, 2009 11:06 pm

shamshillah wrote:jgn sedih-sedih ek...that is the beautiful of life..must have ups and down..suma org ada cita sedih masing2...yg penting how we face it..ati jom la jln2 g singapore..dah brp kali dah aku ajak nih..teringin nak g mkn2 je sebenarnye..gara2 tgk asian food channel..and jln2 cari makan..hahaha...mcm ada bnyk makanan best kat singapore tuh...

babes.. nak pi singapore sini mari dulu la..ape cer duk kl nak mai singapore.. tp aku pon bukan pandai no nak pi singapore tu..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  shamshillah on Tue Feb 03, 2009 11:12 pm

yard dean wrote:
shamshillah wrote:jgn sedih-sedih ek...that is the beautiful of life..must have ups and down..suma org ada cita sedih masing2...yg penting how we face it..ati jom la jln2 g singapore..dah brp kali dah aku ajak nih..teringin nak g mkn2 je sebenarnye..gara2 tgk asian food channel..and jln2 cari makan..hahaha...mcm ada bnyk makanan best kat singapore tuh...

babes.. nak pi singapore sini mari dulu la..ape cer duk kl nak mai singapore.. tp aku pon bukan pandai no nak pi singapore tu..

kita belasah je la..mcm tourist yg laen tuh..kan ada map..bole gak g umh ko dulu lepak2 n jln2 kat jb..pastuh g singapore.. bukan nye jauh..kita g blk ari je la...naik bas....tp kalo ada mus best gak nih...lg happening..mus jom g jln2..tgl anak ko jap kat nazri..haha..sapa lg nak ikut..jom..g la buat passport ati..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  yard dean on Tue Feb 03, 2009 11:32 pm

shamshillah wrote:
yard dean wrote:
shamshillah wrote:jgn sedih-sedih ek...that is the beautiful of life..must have ups and down..suma org ada cita sedih masing2...yg penting how we face it..ati jom la jln2 g singapore..dah brp kali dah aku ajak nih..teringin nak g mkn2 je sebenarnye..gara2 tgk asian food channel..and jln2 cari makan..hahaha...mcm ada bnyk makanan best kat singapore tuh...

babes.. nak pi singapore sini mari dulu la..ape cer duk kl nak mai singapore.. tp aku pon bukan pandai no nak pi singapore tu..

kita belasah je la..mcm tourist yg laen tuh..kan ada map..bole gak g umh ko dulu lepak2 n jln2 kat jb..pastuh g singapore.. bukan nye jauh..kita g blk ari je la...naik bas....tp kalo ada mus best gak nih...lg happening..mus jom g jln2..tgl anak ko jap kat nazri..haha..sapa lg nak ikut..jom..g la buat passport ati..
bole bole..bila nak mai..aku ujung minggu ni takdok.. sambut chap go meh kat tawau, bulan 3 maulud nabi dah plan nak pi tengganu umah member aku, bulan 4 kot aku takde ape ape..cpt nnt kau dah kawen bantai nak berkepit je ngan laki kau..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  Dato' K on Wed Feb 04, 2009 10:59 am

salam boss... Very Happy
wife aku kirim salam..

lupa lak nak tanya?ko skrg keje kat mane?JB ke??kalo ko nak tukar2 angin ke, maybe leh join company yg aku tgh keje nih.tp company kominis gak la..heheh...skrg byk projek kat JB - road widening ade..hway baru pun ade..leh tulung cover tempat aku..aku maleh nak gi JB.. Crying or Very sad


Last edited by Dato' K on Wed Feb 04, 2009 11:20 am; edited 1 time in total
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  cliey on Wed Feb 04, 2009 11:18 am

huhuhu....ati boss, aku rindu kat ko!!!
aku pung nok join mu jd org johor nie...cari kan keje kat aku..
aku baru tender resign...seday lah wooo....
aku ikut laki aku duk larkin.dai keje kastam...
tulong lah aku cari kije ekk..... No Crying or Very sad Sad
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  Dato' K on Wed Feb 04, 2009 11:24 am

cliey wrote:huhuhu....ati boss, aku rindu kat ko!!!
aku pung nok join mu jd org johor nie...cari kan keje kat aku..
aku baru tender resign...seday lah wooo....
aku ikut laki aku duk larkin.dai keje kastam...
tulong lah aku cari kije ekk..... No Crying or Very sad Sad

haaa...awok pun kalo nok join, buleh juge cikli weh..tp projek tu belum betul2 kick-off lagi..maybe lagi 2-3 bulan br betul2 start..skrg baru nak planning2, riki2 tempat, pindah2 material...nanti kalo dah start carik org, aku bgtau..insyaallah..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  cliey on Wed Feb 04, 2009 11:50 am

cantekk...
jgn lupa ekk... Smile
ceria sket aku..tapi janji taw... Razz
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  musliha mustapha on Wed Feb 04, 2009 12:10 pm

shamshillah wrote:
yard dean wrote:
shamshillah wrote:jgn sedih-sedih ek...that is the beautiful of life..must have ups and down..suma org ada cita sedih masing2...yg penting how we face it..ati jom la jln2 g singapore..dah brp kali dah aku ajak nih..teringin nak g mkn2 je sebenarnye..gara2 tgk asian food channel..and jln2 cari makan..hahaha...mcm ada bnyk makanan best kat singapore tuh...

babes.. nak pi singapore sini mari dulu la..ape cer duk kl nak mai singapore.. tp aku pon bukan pandai no nak pi singapore tu..

kita belasah je la..mcm tourist yg laen tuh..kan ada map..bole gak g umh ko dulu lepak2 n jln2 kat jb..pastuh g singapore.. bukan nye jauh..kita g blk ari je la...naik bas....tp kalo ada mus best gak nih...lg happening..mus jom g jln2..tgl anak ko jap kat nazri..haha..sapa lg nak ikut..jom..g la buat passport ati..
weeeiiiiiiiiii aku nak gi aku nak gi,,aku pandai nak gi spore dr jb,,aku dapat corporate rate utk few hotels kat orchad road,,makan karipap kat kiliney road,,,,bila weiii bilaa,,,royak to me ok,,,, alien
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  shamshillah on Wed Feb 04, 2009 11:29 pm

yeyeye...ko bole g kan mus..buln 4 je yg free sekrg nih..ala dpt g 2 hr pun ok, on weekend..x yah la lama2 sgt..susah nak amik cuti kan korg...lain la keje cam aku bole arrange kelas ganti ngan student..ati g la wat passport...ke bole dpt one-day pass..setahu aku kalo mcm kat pdg besar tu sapa ic neg perlis bole masuk thailand tuh..kalo kat kelantan pun ada pass bole g golok..warga johor bole ke dpt pas masuk singapore camtuh...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  yard dean on Wed Feb 04, 2009 11:31 pm

Dato' K wrote:salam boss... Very Happy
wife aku kirim salam..

lupa lak nak tanya?ko skrg keje kat mane?JB ke??kalo ko nak tukar2 angin ke, maybe leh join company yg aku tgh keje nih.tp company kominis gak la..heheh...skrg byk projek kat JB - road widening ade..hway baru pun ade..leh tulung cover tempat aku..aku maleh nak gi JB.. Crying or Very sad
mm tak senonh betul aku nih.. tulis pepanjang tak bgtau aku keje kat mana..aku kat jb sekarang.. aku mmg nak carik keje tpt lain la.. malas dah melayan komunis takleh harap kat sini.. nasib baik die kasi aku ang pau ngan limau satu kotak..
ehh kem salam balik kat sofy.. betul punya lama tak dengar khabar berita die..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  najib on Wed Feb 04, 2009 11:34 pm

yati (aku x penah panggil ko boss kannn)...welcome2...ko igt aku lg ke? aku ttetiba rs cam penah jumpa ko...tp kat mana ek...tahle...tp ko pun mmg tak dok raub kan...apatah lg kl...mungkin aku salah org kot Question Question
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  yard dean on Wed Feb 04, 2009 11:40 pm

shamshillah wrote:yeyeye...ko bole g kan mus..buln 4 je yg free sekrg nih..ala dpt g 2 hr pun ok, on weekend..x yah la lama2 sgt..susah nak amik cuti kan korg...lain la keje cam aku bole arrange kelas ganti ngan student..ati g la wat passport...ke bole dpt one-day pass..setahu aku kalo mcm kat pdg besar tu sapa ic neg perlis bole masuk thailand tuh..kalo kat kelantan pun ada pass bole g golok..warga johor bole ke dpt pas masuk singapore camtuh...
aku pon da dengar pasal onedaypass tu.. x sure applicable ke tak tuk warga johor.. anyway korang adjust la bila cuti since aku kat jb mudah sahaja ke singapore itu.. bgtau cepat aku kene isi tabung percutian nih
Mus stay jb je la..mahal tu hotel singapore.. kalau tak selesa kat umah aku, hotel sini murah n okay la..jgn meyumbang sgt tuk singapore tu..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  yard dean on Wed Feb 04, 2009 11:42 pm

najib wrote:yati (aku x penah panggil ko boss kannn)...welcome2...ko igt aku lg ke? aku ttetiba rs cam penah jumpa ko...tp kat mana ek...tahle...tp ko pun mmg tak dok raub kan...apatah lg kl...mungkin aku salah org kot Question Question
betulla kita penah jumpa.. tak ingat kat mana kita tgh belajar lagi..kau belajar perbankan kan? kau bgtau time tu.. long long time ago..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  najib on Wed Feb 04, 2009 11:51 pm

haaa....ye la tu....

kalau perbankan tu maksudnya aku jumpa ko time buat dip....coz pas tu aku buat kewangan lak

sori la nak tanya...ayah ko meninggal kenapa? sj nak bertukar citer la kalau x keberatan. ayah meninggal 1998...heart attack...time tu aku kat dungun lg...tgh study week....tulah saat paling menyedihkan dlm hidup aku...dah 10 thn ni pun...aku masih sedih lg huhuuuu
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  shamshillah on Wed Feb 04, 2009 11:55 pm

najib wrote:haaa....ye la tu....

kalau perbankan tu maksudnya aku jumpa ko time buat dip....coz pas tu aku buat kewangan lak

sori la nak tanya...ayah ko meninggal kenapa? sj nak bertukar citer la kalau x keberatan. ayah meninggal 1998...heart attack...time tu aku kat dungun lg...tgh study week....tulah saat paling menyedihkan dlm hidup aku...dah 10 thn ni pun...aku masih sedih lg huhuuuu

semoga roh arwah bapak korg dicucuri rahmat..amin...aku pun tumpang sedih sekali...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  yard dean on Wed Feb 04, 2009 11:59 pm

najib wrote:haaa....ye la tu....

kalau perbankan tu maksudnya aku jumpa ko time buat dip....coz pas tu aku buat kewangan lak

sori la nak tanya...ayah ko meninggal kenapa? sj nak bertukar citer la kalau x keberatan. ayah meninggal 1998...heart attack...time tu aku kat dungun lg...tgh study week....tulah saat paling menyedihkan dlm hidup aku...dah 10 thn ni pun...aku masih sedih lg huhuuuu
abah aku stroke.. since 1997.. quite sad la pasal last time aku bercakap ngan die tru tepon bgtau resul spm aku..pastu 2 hari die collapse, die x dapat cakap dgn baik sampai la hari meninggal 2001.. tp takpe la.. aku percaya semua nih yg terbaik tuk die..al fatihah
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  najib on Thu Feb 05, 2009 1:32 pm

yard dean wrote:
najib wrote:haaa....ye la tu....

kalau perbankan tu maksudnya aku jumpa ko time buat dip....coz pas tu aku buat kewangan lak

sori la nak tanya...ayah ko meninggal kenapa? sj nak bertukar citer la kalau x keberatan. ayah meninggal 1998...heart attack...time tu aku kat dungun lg...tgh study week....tulah saat paling menyedihkan dlm hidup aku...dah 10 thn ni pun...aku masih sedih lg huhuuuu
abah aku stroke.. since 1997.. quite sad la pasal last time aku bercakap ngan die tru tepon bgtau resul spm aku..pastu 2 hari die collapse, die x dapat cakap dgn baik sampai la hari meninggal 2001.. tp takpe la.. aku percaya semua nih yg terbaik tuk die..al fatihah

ooo....tu la...mudah2 mereka ditempatkan dikalangan org2 yg beriman...amin.

aku bukan apa yati....yg buat aku susah nak terima tu coz dia sihat walafiat je...kena attack...ok 2 hari pas tu trus meninggal. tak tau pun dia sakit coz mak aku ckp kat hospital tu dia dah ok..so kami semua tak dimaklumkanlah, zaman tu pun bukan cam skrg ada hp bagai. bila aku tau je dia dah takde...aku tak percaya langsung till aku tgk sendiri jenazah dia. cuma, hari dia meninggal tu mmg ada terasa lain sgt la....sepjg hari tu...aku rs cam aku dok sorang2 je dlm dunia ni...hati tu cam sunyi gila even time tu kat kolej tgh open day...sebab tu la skrg ni bila tetiba ada rs lain je cepat2 aku tepon raub...tanya mak ok ke tak??....takut siot Rolling Eyes

tulah...aku slalu pesan kat kwn2 yg masih ada mak ayah tu.....time dorang ada ni guna la time tu sebaik mungkin...aku tak penah rasa bestnya ada ayah till ayah aku dah takde....jahatnya aku...

shila : thanks
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  Dato' K on Thu Feb 05, 2009 2:32 pm

tulah...aku slalu pesan kat kwn2 yg masih ada mak ayah tu.....time dorang ada ni guna la time tu sebaik mungkin...aku tak penah rasa bestnya ada ayah till ayah aku dah takde....jahatnya aku...

ni mmg aku sokong 1000%...lagi satu, bila kite sendiri dah jadik mak n ayah, lagi la kita appreciate parents kita..baru la tpikir - susahnya dulu time mak n ayah jaga aku, sabarnya mak n ayah masa jaga aku...ye lah..aku skrg ni baru ade dua anak..dua2 pompuan..tp tu pun kekadang rasa cam nak demam chikugunya je melayan kerenah bebudak neh.. Very Happy
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  zackzaidi on Thu Feb 05, 2009 2:54 pm

Dato' K wrote:
tulah...aku slalu pesan kat kwn2 yg masih ada mak ayah tu.....time dorang ada ni guna la time tu sebaik mungkin...aku tak penah rasa bestnya ada ayah till ayah aku dah takde....jahatnya aku...

ni mmg aku sokong 1000%...lagi satu, bila kite sendiri dah jadik mak n ayah, lagi la kita appreciate parents kita..baru la tpikir - susahnya dulu time mak n ayah jaga aku, sabarnya mak n ayah masa jaga aku...ye lah..aku skrg ni baru ade dua anak..dua2 pompuan..tp tu pun kekadang rasa cam nak demam chikugunya je melayan kerenah bebudak neh.. Very Happy

betul kate org.. ibu bleh jage anak yg ramai, tapi anak yg ramai xleh jage ibu yg seorg (time diorg dah tua).. harap2 tak terjadi pada driku.. aminnnnnnnn..... Like a Star @ heaven
p/s: arap2 korang doa2 kesihatan bapa ako.. now kat hospital raub, kena tahan wad coz semput susah bernafas plak.. minggu pas ako tido n jage dia kat IJN... Crying or Very sad

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  cliey on Thu Feb 05, 2009 3:56 pm

saper yg tak sayang mak pak....
kita semua sure syg.cuma kdg2 kasih sayang kita tak sampai ke diorang....
tak terluah sbb ego n mcm2 lagi... I love you
so, pada kengkawan yg dah xde mereka,sentiasa lah berdoa utk diorg kat sana... Wink
ada rezeki lebih, wat ar kenduri...sure mereka aman kat sana...INSYAALLAH...
bagi yang masih ada diorg, take time to treat them well....k
adios! I love you Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven flower
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  musliha mustapha on Thu Feb 05, 2009 4:48 pm

uuuwaaaaaaaaaaaaa,,uwwwwaaaaaaaaaaaaa lagikkkk,,uwaaaaaaaaaa terusssss,,,,,,,,,,mak n abah aku jauh nun di seberang laut,suami pun jauh juga tak tentu tempat....apa pun,aku cuma slalu minta dlm doa,agar kematian aku dipermudahkanNya,dan agak lambat laaa lagi,aku tgh sibuk mengejar dunia,bekal akhirat belum abis tapau lagik ni,,,,,,,,,,,,,,, study
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  musliha mustapha on Thu Feb 05, 2009 4:51 pm

hmm kalau diberi pilihan antara suami dan ibu bapa ( pompuan laaa ),,koang pilih apa ekk ?,,aku rasa kalo aku,,aku pun tatau,,nak pilih mak bapak,suami tu ikatan agama juga........hmmmm...aku nak pilih original sebab hot n spicy lom masak lg ayam nya,,,,eehehe masa keje KFC,shilla la yg paling rajin cuci meja,,eehehhe... clown
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  normazura on Thu Feb 05, 2009 5:57 pm

uwaaaaaa .... kata2 korang ni buat aku meleleh air mata .... masa aku belom kawin dulu ... masa belom rasa camne org beranak dulu, aku selalu lawan cakap mak aku .... ntah la nape ... aku asik nak gaduh aje ngan mak aku ..... sentiasa rasa tak puas ati aje .....

bila aku dah kawen + bila dah beranak ..... baru aku tau ..... AZAB nye beranak ..... sama la cam mana mak aku rasa time nak beranak kan aku ......

bila dah ada anak, baru aku tau punya la sakit hati bila anak2 tak dengor kata .... bila anak2 lawan cakap kita ......

kesimpulannya : JGN SOMBONG NGAN MAK BAPAK okeysss
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Norhayati Rudin aka Atie aka Boss

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum