Trip to Singapore n JB

View previous topic View next topic Go down

Trip to Singapore n JB

Post  shamshillah on Thu Feb 05, 2009 9:21 am

kawan2 jom kita g singapore 1-3 may ni....jom arrr....ati, mus ok tak date tuh...mus ko fly ker jb la..ayeesha nak ikut tak??? jom arrr..nanti aku dah kawin x dpt g jenjalan lg...kecuali laki aku kasi..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Trip to Singapore n JB

Post  ayeesha on Thu Feb 05, 2009 9:54 am

Opssss....sorry, kita x dpt join gi s'pore tuh...kewangan x mengizinkn. hehehe....Walaupon I ni single mingle....tp, I byk tggungjwp la.....mmg ngalahkan org dah kawen. hahaha.... Razz Lgpn, family kita mmg ban gi spore tu....ntah, rasenya ade kaitan ngan unsur politik + sejarah dolu kala kot. hehehe....

Oooo...kira shila nie nak wat ala2 bachelor party la ni yek... Pe2 pon....hv fun.....and makan tu tgk2 sket....jgn main hentam aje....kat sana status halal dia mmg diragui....even makanan terlarang pon diaorg jual skali dgn mknan biasa.....x de signage plak tu....dolu mase kecik2 adk kita pnh termkn tau....mcd tu ati2 sket. Suspect hehehe....byk tol amanat.

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: Trip to Singapore n JB

Post  najib on Thu Feb 05, 2009 12:54 pm

laa.....time tu family day la....kat tmpt fav eddy...PD Razz Razz

w/pun tu bachelor party shilla tp aku kalau ada rezeki nak je buat selamba joint.... Cool
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Trip to Singapore n JB

Post  musliha mustapha on Thu Feb 05, 2009 3:22 pm

shamshillah wrote:kawan2 jom kita g singapore 1-3 may ni....jom arrr....ati, mus ok tak date tuh...mus ko fly ker jb la..ayeesha nak ikut tak??? jom arrr..nanti aku dah kawin x dpt g jenjalan lg...kecuali laki aku kasi..
aku check date tu dulu,kang ujg bln 5 nak balik kl lak kenduri ko.. cat
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Trip to Singapore n JB

Post  Syuhardy@boy on Thu Feb 05, 2009 5:07 pm

aku enggak dpt ikut.......mau simpan duit....mau naik belon balik Gawai...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Trip to Singapore n JB

Post  yard dean on Thu Feb 05, 2009 10:51 pm

cantil sgt 1st may tu.. ari buruh kan?? so buruh buruh mcm aku mmg cuti.. sila la shilla..aku takde hal so far available
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Trip to Singapore n JB

Post  musliha mustapha on Fri Feb 06, 2009 12:28 pm

yard dean wrote:cantil sgt 1st may tu.. ari buruh kan?? so buruh buruh mcm aku mmg cuti.. sila la shilla..aku takde hal so far available
..sini tak cuti la geng 1 mei,,buduh jek,menci aku,,,jubo dah gatal ni nak melalau,,famili aku nak dtg bunai plak end feb till mac nanti,,,, pirat
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Trip to Singapore n JB

Post  musliha mustapha on Fri Feb 06, 2009 12:34 pm

Syuhardy@boy wrote:aku enggak dpt ikut.......mau simpan duit....mau naik belon balik Gawai...
,,bro bila balik borneo ?? hello2 la kami kat sini,,buleh kita ronggeng berdua kat KK,,,,waakakkaa.... cat
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Trip to Singapore n JB

Post  Dato' K on Sat Feb 07, 2009 10:24 am

musliha mustapha wrote:
Syuhardy@boy wrote:aku enggak dpt ikut.......mau simpan duit....mau naik belon balik Gawai...
,,bro bila balik borneo ?? hello2 la kami kat sini,,buleh kita ronggeng berdua kat KK,,,,waakakkaa.... cat

wei, en. bo, ko balik gawai kena menari pakai spender pegang pedang tu ke??huhuhuhuhu..

aku next week dah kena outstation 3 hari gi JB...wei, boss...kalo ade mase free, bawak aku gi makan mee bandung n murtabak spore baaikkk punyee...aku bgtau sopi - 'kat johor nak dating ngan ati rudin...' dia kata 'boleeehhhhhhh' Very Happy
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Trip to Singapore n JB

Post  musliha mustapha on Mon Feb 09, 2009 10:38 am

macam ada bela la ko datuKK....alaa,,susah2,,2 ari seblom shilla kenduri,,kita gi bachelor party kat lata jarum aje....nature,safe kos,sejuk dan banyak aiiirrr,,,,i likeee,,,,, pirat
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Trip to Singapore n JB

Post  shamshillah on Tue Feb 10, 2009 11:41 pm

ayeesha wrote:Opssss....sorry, kita x dpt join gi s'pore tuh...kewangan x mengizinkn. hehehe....Walaupon I ni single mingle....tp, I byk tggungjwp la.....mmg ngalahkan org dah kawen. hahaha.... Razz Lgpn, family kita mmg ban gi spore tu....ntah, rasenya ade kaitan ngan unsur politik + sejarah dolu kala kot. hehehe....

Oooo...kira shila nie nak wat ala2 bachelor party la ni yek... Pe2 pon....hv fun.....and makan tu tgk2 sket....jgn main hentam aje....kat sana status halal dia mmg diragui....even makanan terlarang pon diaorg jual skali dgn mknan biasa.....x de signage plak tu....dolu mase kecik2 adk kita pnh termkn tau....mcd tu ati2 sket. Suspect hehehe....byk tol amanat.

ye ke??? ishhhh...ni yg wat aku x selera nih...bachelor party la konon...bukan apa, tunang aku tuh mmg susah nak bejalan, tp aku nih suka bejln...harap2 dia bg la aku g jln2 nanti..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Trip to Singapore n JB

Post  shamshillah on Tue Feb 10, 2009 11:43 pm

musliha mustapha wrote:
yard dean wrote:cantil sgt 1st may tu.. ari buruh kan?? so buruh buruh mcm aku mmg cuti.. sila la shilla..aku takde hal so far available
..sini tak cuti la geng 1 mei,,buduh jek,menci aku,,,jubo dah gatal ni nak melalau,,famili aku nak dtg bunai plak end feb till mac nanti,,,, pirat

x berjaya la trip to singapore nga korang la nih nampaknya....aku kena cari geng lain la...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Trip to Singapore n JB

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum