Yani @ Hidayatini Sarmin

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  mytini on Mon Feb 09, 2009 1:30 am

salam sumer utk kwn2,
mak ai...rancak sungguh korang berbicara...apa citer?i dh lama follow u all berbicara, sejak dari gmail hingga ke blog yg dicreate oleh shilla n ayeesha, cuma diam membisu bahasa jer...sajer jek...malas pon ada...tapi di kesempatan yg ada di hening mlm ni tatkala suami dn ank2 dh tdo....mata ni plak x nk tdo...i buat karangan sket lah utk u all sume

my dear friends,
i kat smtk dari form 1-3 krk and masuk 4na n 5na. b4 join 4na, masuk clas 4lk jap..2mggu jek, pas tu masuk balik 4na...x boleh bawak subjek lk tuh..sume budak cina jer kcuali puspa n zamri....lepas tu puspa g mrsm, tinggal zam sorang je malay smpe form4. hbs spm, i masuk utm skudai ngan zura n shahril sotong....1 cos, 1 clas n 1 kolej ngan zura...cuma x penah jadi roomate jer setakat jiran mate jer..ihihihi..ntah nape budak ni dok follow i jer...ekeke. amik sains comp...patut cos ni kena habiskan smpe degree tpi i ngan zura stop smpe diploma jer..i x tau apa reason zura stop tapi i rasa x ble bawak plak cos ni..masuk utm 1 sem homesick nangis tingat mak...x penah pisah jauh....

habis bljr thn 2000, jadi ckgu ganti kat shah bandar sblh smtk...ngajar maths n fizik....hampeh btol budk2 syahbandar mcm monyet...sambil tu i jd ckgu tuisyen kat pust tuisyen permai atas klinik ban tu...smbil2 tu zura masuk upsi....amik cos ckgu.dia ajak i masuk upsi tpi i x isi form pon sbb i sebok nk keje.bila zura sem 2..i aplly jugak upsi..masuk jer 2 mggu leps tu lari....x maulah beljar sana...nk keje..so zura meneruskan misinya.

mac 2001, i join sirim...shilla temankan i g interview masa tu..alhamdulillah...i memang staf sirim tapi seconded government agency...under msoti...malaysia design council...ofis kt tan & tan..masa tu mus kt desa kudalari...selalu gak jumpa dia...dok rumah sewa ngan shilla kt setiawangsa....g keje naik putra jer...

mac 2002..i bertunang dengan lelaki pilihan hati...very supe duper senior...jumpa kat sirim...masa tu shilla, farah, zura n x igt ntah sape lagi dtg majlis tunang i kat sg.pasu......31 ogos 2002...i adakan majlis akad nikah..masa tu sha n hasrul aini ada dtg....jadi teman ms akad nikah kt masjid....konon masa tu nikah gantung la..hehe..tapi dh suk sama...hubby resign dr sirim n jd lecturer kt upm smpe skrg....masa awl kawin tu hubby jad felo kt kolej 11, upm kolej pompuan...hangin tul!! masa kt upm ada jugak jumpa aini, liza zin n edy........
2002 juga amik part time smbug degree....sains comp n education math....nov 2008 bru habis...tggu konvo mac 2009 ni...x tau lagik nk jd ckgu x...kemungkinan besar mungkin aku jadik ckgu zura.....hubby aku pon suka sgt..

jun 2003...baru ada mjlis kenduri kawin...masa tu x pregnant lagik...shila n geng rmh sewa ada dtg masa tu...april 2004, dpt sorg chayamata...aidil azwan....tahun berikutnya...mac 2005 dpt sorang lagi...aidil aqramy...2-2 boy...aktifnya....n skrg blom tmbh2 lagik...2-2 org ank tu dilahirkn di upm...memang syok dok upm....di bawah ijau pohon2 dn pusat ilmu....x betul edy?eh edy...bila ko kawin?ko keje kt upm tu kt ne?dh jd felo plak?

2004, ofis pindah dlm kampus sirim,s.alam tu...2006 pindah bngunan midf, kl n skrg kt wisma mbsa, s.alam....i duk puncak alam..fasa 3..lepas hubby tamat kontrak jd felo upm thn 2005, duk cnilah...rumh sndiri.....skrg base keje as it executive...wat management on it, website n database...biasa jer...

mungkin akan ngikut jejak zura jadi cikgu kot....n migrate ke utara...

okla kwn...dh ngantuk la....semoga ketemu lagi di lain siaran....

wah....ko zura dok create tpoik ngutuk aku yer.....hihihihi..jaga ko...habis sume citer korang gali...n utk pengetahuan korang sume....anuar bekas kekasih aku tu yg aku panggil "badigol" tu...baru2 ni dok kontek aku...nth mana dia dpt no aku...memang mcm kucing la bak kata mek sah tu.....dh masuk umur 30thn pon umr x berubah.......
avatar
mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 38
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  musliha mustapha on Mon Feb 09, 2009 10:46 am

aku rasa mcm baca resume aje,,tahun by tahun,,waakakaka,,anyhow,,yani,wish u all the bless n happines in the world.... cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  najib on Mon Feb 09, 2009 11:45 pm

welcome yani Smile

eh...ko dulu sebelah opis aku je. aku joint pnb tahun 2002...till now still kat menara pnb. time start keje tu la aku jumpa mus (time tgh tapau kat parking blakang shell, now kat situ dah jadik goldis tower dah...mus time tu tgh pregnant no 2...).

aku cam rs penah jumpa ko kat area opis la...tp tah le...kurang ingatan plak.
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  musliha mustapha on Tue Feb 10, 2009 10:26 am

najib wrote:welcome yani Smile

eh...ko dulu sebelah opis aku je. aku joint pnb tahun 2002...till now still kat menara pnb. time start keje tu la aku jumpa mus (time tgh tapau kat parking blakang shell, now kat situ dah jadik goldis tower dah...mus time tu tgh pregnant no 2...).

aku cam rs penah jumpa ko kat area opis la...tp tah le...kurang ingatan plak.
....aduii tingat asam pedas ikan pari makcik gemok tu la jib,,uhuhuhuhh.... pale
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  najib on Tue Feb 10, 2009 11:39 am

musliha mustapha wrote:
najib wrote:welcome yani Smile

eh...ko dulu sebelah opis aku je. aku joint pnb tahun 2002...till now still kat menara pnb. time start keje tu la aku jumpa mus (time tgh tapau kat parking blakang shell, now kat situ dah jadik goldis tower dah...mus time tu tgh pregnant no 2...).

aku cam rs penah jumpa ko kat area opis la...tp tah le...kurang ingatan plak.
....aduii tingat asam pedas ikan pari makcik gemok tu la jib,,uhuhuhuhh.... pale

ha....makcik asam pedas tu mmg diva...dia je la yg masih dok berniaga kat dpn goldis tower tu hari jumaat....org lain dah tinggal lagenda hehhee... tp mus..aku kalau nak rekemen kat ko asam pedas...kat pandan...dlm claypot...nama kedai tu asam pedas sejati melaka....meletop Sad Sad
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  shamshillah on Tue Feb 10, 2009 11:56 pm

najib wrote:
musliha mustapha wrote:
najib wrote:welcome yani Smile

eh...ko dulu sebelah opis aku je. aku joint pnb tahun 2002...till now still kat menara pnb. time start keje tu la aku jumpa mus (time tgh tapau kat parking blakang shell, now kat situ dah jadik goldis tower dah...mus time tu tgh pregnant no 2...).

aku cam rs penah jumpa ko kat area opis la...tp tah le...kurang ingatan plak.
....aduii tingat asam pedas ikan pari makcik gemok tu la jib,,uhuhuhuhh.... pale

ha....makcik asam pedas tu mmg diva...dia je la yg masih dok berniaga kat dpn goldis tower tu hari jumaat....org lain dah tinggal lagenda hehhee... tp mus..aku kalau nak rekemen kat ko asam pedas...kat pandan...dlm claypot...nama kedai tu asam pedas sejati melaka....meletop Sad Sad

cite asam pedas la pulak..by the way pjg lebar citer yani..moga ko bahgia ye yani..bila nak tambah no 3....

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  shamshillah on Tue Feb 10, 2009 11:58 pm

lupa lak..pesan kat batman ye..aku kawin 30/5...jgn korg ada hal lak....

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  Syuhardy@boy on Wed Feb 11, 2009 10:43 am

mytini wrote:

my dear friends,
i kat smtk dari form 1-3 krk and masuk 4na n 5na. b4 join 4na, masuk clas 4lk jap..2mggu jek, pas tu masuk balik 4na...x boleh bawak subjek lk tuh..sume budak cina jer kcuali puspa n zamri....lepas tu puspa g mrsm, tinggal zam sorang je malay smpe form4.


eheeemmmmm...cik tinie...awak lupa ker yg saya nie dulu pun dari kelas 4LK jugak...yg MELAYU dlm klass 4LK tu saya ngan Zam jer tau.....chittttt....dh la saya kenal awak dari darjah 3 lagi....bule lak awak lupa kat saya yeekkkkkkk....kejam sungguh.... Evil or Very Mad
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  zackzaidi on Wed Feb 11, 2009 2:29 pm

Syuhardy@boy wrote:
mytini wrote:

my dear friends,
i kat smtk dari form 1-3 krk and masuk 4na n 5na. b4 join 4na, masuk clas 4lk jap..2mggu jek, pas tu masuk balik 4na...x boleh bawak subjek lk tuh..sume budak cina jer kcuali puspa n zamri....lepas tu puspa g mrsm, tinggal zam sorang je malay smpe form4.


eheeemmmmm...cik tinie...awak lupa ker yg saya nie dulu pun dari kelas 4LK jugak...yg MELAYU dlm klass 4LK tu saya ngan Zam jer tau.....chittttt....dh la saya kenal awak dari darjah 3 lagi....bule lak awak lupa kat saya yeekkkkkkk....kejam sungguh.... Evil or Very Mad

ehh.. yeke boy? muka dah mcam cina n pose pun mcm x pose dlu2 tue.. n bukan nama ko dah ada nama samaran kor - "Eng Seao Boy"? hahahha Twisted Evil

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  musliha mustapha on Wed Feb 11, 2009 5:10 pm

Syuhardy@boy wrote:
mytini wrote:

my dear friends,
i kat smtk dari form 1-3 krk and masuk 4na n 5na. b4 join 4na, masuk clas 4lk jap..2mggu jek, pas tu masuk balik 4na...x boleh bawak subjek lk tuh..sume budak cina jer kcuali puspa n zamri....lepas tu puspa g mrsm, tinggal zam sorang je malay smpe form4.


eheeemmmmm...cik tinie...awak lupa ker yg saya nie dulu pun dari kelas 4LK jugak...yg MELAYU dlm klass 4LK tu saya ngan Zam jer tau.....chittttt....dh la saya kenal awak dari darjah 3 lagi....bule lak awak lupa kat saya yeekkkkkkk....kejam sungguh.... Evil or Very Mad
,,,,,,,,,,,melayu yaaa bukan bumiputera,melayuu,,ehehe daddy boy,fu yohh... clown
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  Syuhardy@boy on Thu Feb 12, 2009 10:16 am

zackzaidi wrote:
Syuhardy@boy wrote:
mytini wrote:

my dear friends,
i kat smtk dari form 1-3 krk and masuk 4na n 5na. b4 join 4na, masuk clas 4lk jap..2mggu jek, pas tu masuk balik 4na...x boleh bawak subjek lk tuh..sume budak cina jer kcuali puspa n zamri....lepas tu puspa g mrsm, tinggal zam sorang je malay smpe form4.


eheeemmmmm...cik tinie...awak lupa ker yg saya nie dulu pun dari kelas 4LK jugak...yg MELAYU dlm klass 4LK tu saya ngan Zam jer tau.....chittttt....dh la saya kenal awak dari darjah 3 lagi....bule lak awak lupa kat saya yeekkkkkkk....kejam sungguh.... Evil or Very Mad

ehh.. yeke boy? muka dah mcam cina n pose pun mcm x pose dlu2 tue.. n bukan nama ko dah ada nama samaran kor - "Eng Seao Boy"? hahahha Twisted Evil

hahaha...nk buat camno.dh allah create muka aku cam ciner..tu yg sumer org ingat klass LK tu Zam sorang jer yg melayu.....Lg satu time belajar dulu nama cine aku ialah So Hai Dy...bukannnyer Eng Seao Boy....

Edy..ko tau x Pui Har dh ada anak?????
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  mytini on Thu Feb 12, 2009 10:52 am

Syuhardy@boy wrote:
zackzaidi wrote:
Syuhardy@boy wrote:
mytini wrote:

my dear friends,
i kat smtk dari form 1-3 krk and masuk 4na n 5na. b4 join 4na, masuk clas 4lk jap..2mggu jek, pas tu masuk balik 4na...x boleh bawak subjek lk tuh..sume budak cina jer kcuali puspa n zamri....lepas tu puspa g mrsm, tinggal zam sorang je malay smpe form4.


eheeemmmmm...cik tinie...awak lupa ker yg saya nie dulu pun dari kelas 4LK jugak...yg MELAYU dlm klass 4LK tu saya ngan Zam jer tau.....chittttt....dh la saya kenal awak dari darjah 3 lagi....bule lak awak lupa kat saya yeekkkkkkk....kejam sungguh.... Evil or Very Mad

ehh.. yeke boy? muka dah mcam cina n pose pun mcm x pose dlu2 tue.. n bukan nama ko dah ada nama samaran kor - "Eng Seao Boy"? hahahha Twisted Evil

hahaha...nk buat camno.dh allah create muka aku cam ciner..tu yg sumer org ingat klass LK tu Zam sorang jer yg melayu.....Lg satu time belajar dulu nama cine aku ialah So Hai Dy...bukannnyer Eng Seao Boy....

Edy..ko tau x Pui Har dh ada anak?????


hahaha...maaflah syuhardy...x perasan plak awk budak melayu kat kelas LK tuh..mcm edy ckp la kan...muka ko pon memang dh mcm cina so perasan kat zamri jer...hihi...ampunnnnn
avatar
mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 38
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  Syuhardy@boy on Thu Feb 12, 2009 12:15 pm

Ke awak ada hati kat Zamri masa tu..tu yg x perasan kat saya langsung tu..
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  normazura on Thu Feb 12, 2009 11:38 pm

Syuhardy@boy wrote:Ke awak ada hati kat Zamri masa tu..tu yg x perasan kat saya langsung tu..

apehal korang bdua ber'awak-awak' ...... eiiii teacher geli la baca ...... pale
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  fazrijohari on Fri Feb 13, 2009 1:18 am

tahla.. aku pun sama.. aku yani n boy dr dulu sekolah keb gali sama x penah plak panggil2 awak ni... ish3
pemalu rupanye diorang ni.. berbudi bahasa sungguh.. kat johor ni klu nak ejas awek gitu la panggil awak sana awak sini... cewaaaahhh..
Razz

fazrijohari

Posts : 37
Join date : 2009-02-10
Age : 38
Location : pasir gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  mytini on Fri Feb 13, 2009 10:36 am

shamshillah wrote:lupa lak..pesan kat batman ye..aku kawin 30/5...jgn korg ada hal lak....

INSYA'ALLAH...sekiranya tiada aral melintang..
shilla, bagi ler kad undangan..aku dh lupa plak cmna nk g rumah ko...ehehe...ko wat kt jeruas ke kat dewan ha??
avatar
mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 38
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  mytini on Fri Feb 13, 2009 10:41 am

fazrijohari wrote:tahla.. aku pun sama.. aku yani n boy dr dulu sekolah keb gali sama x penah plak panggil2 awak ni... ish3
pemalu rupanye diorang ni.. berbudi bahasa sungguh.. kat johor ni klu nak ejas awek gitu la panggil awak sana awak sini... cewaaaahhh..
Razz


ehh..fazri, aku rasa masa kita sekolah rendah dlu memang x wujud aku ko ni kan?sejak kenal ngan bebudak vouge n meletopp tu jek baru start ko aku....kita dulu skema awak..awak....dh lupaaaaaaa???
avatar
mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 38
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  musliha mustapha on Fri Feb 13, 2009 6:45 pm

awak awak kapal aku selalu dengor laaa.....awek awek aku tatau,.,aku makwek je,,eheheheeee..fazri dtg kl la 9 mac,cuti kannn.... cyclops
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  fazrijohari on Sun Feb 15, 2009 2:02 am

aku selalu dtg KL adik aku kat sana tapi tarikh tu aku kena cek schedula takut something coming up.. tp dpt jumpa korang mesti best la kan.. kira lbh kurang 15 years punye citer ar kan... Shocked

fazrijohari

Posts : 37
Join date : 2009-02-10
Age : 38
Location : pasir gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  Syuhardy@boy on Mon Feb 16, 2009 11:46 am

alaaa.....main tulis awak awak pun x leh ker...bkannyer nak scandal pun.....kan masing masing dh berpunya...hik hik hik...mana leh main usha usha line dh.... lol!
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  musliha mustapha on Mon Feb 16, 2009 11:59 am

Syuhardy@boy wrote:alaaa.....main tulis awak awak pun x leh ker...bkannyer nak scandal pun.....kan masing masing dh berpunya...hik hik hik...mana leh main usha usha line dh.... lol!
...takleh ke bro ?? aku semi bujang,,fazri masih bujang,,lgpun dari miri ada flite ke Jb,,disamping melawat ati bos,leh aku mengusharani si fazri jugak...eekekekee....... flower
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  Syuhardy@boy on Mon Feb 16, 2009 12:22 pm

aduyaiiiiii....ko saja jer nk buat Fazri as a toyboy ko ekkkkk....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  musliha mustapha on Tue Feb 17, 2009 5:26 am

Syuhardy@boy wrote:aduyaiiiiii....ko saja jer nk buat Fazri as a toyboy ko ekkkkk....
...mana ada toyboy,,toys r us adalaaa,,ehehehe ,,kami kawan biasa saja--->jawapan mcm artiisss........ bounce
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  Dato' K on Tue Feb 17, 2009 11:38 am

musliha mustapha wrote:
Syuhardy@boy wrote:aduyaiiiiii....ko saja jer nk buat Fazri as a toyboy ko ekkkkk....
...mana ada toyboy,,toys r us adalaaa,,ehehehe ,,kami kawan biasa saja--->jawapan mcm artiisss........ bounce

huh, mamat fazri nih takde nye rupa toy dah wei..rupa bulldozer ada la kot..tp buleh jadik toyboy lg tu...part time Twisted Evil
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  zackzaidi on Tue Feb 17, 2009 3:28 pm

Dato' K wrote:
musliha mustapha wrote:
Syuhardy@boy wrote:aduyaiiiiii....ko saja jer nk buat Fazri as a toyboy ko ekkkkk....
...mana ada toyboy,,toys r us adalaaa,,ehehehe ,,kami kawan biasa saja--->jawapan mcm artiisss........ bounce

huh, mamat fazri nih takde nye rupa toy dah wei..rupa bulldozer ada la kot..tp buleh jadik toyboy lg tu...part time Twisted Evil

ala kamal.. cakap org.. ko pun ape kurengnyer.. bleh jadi pe name watak katun bdk kayu idung panjang tue... bleh la kot sam eskit idung nyer... hahahah

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum