Yani @ Hidayatini Sarmin

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  Syuhardy@boy on Tue Feb 17, 2009 5:29 pm

zackzaidi wrote:
Dato' K wrote:
musliha mustapha wrote:
Syuhardy@boy wrote:aduyaiiiiii....ko saja jer nk buat Fazri as a toyboy ko ekkkkk....
...mana ada toyboy,,toys r us adalaaa,,ehehehe ,,kami kawan biasa saja--->jawapan mcm artiisss........ bounce

huh, mamat fazri nih takde nye rupa toy dah wei..rupa bulldozer ada la kot..tp buleh jadik toyboy lg tu...part time Twisted Evil

ala kamal.. cakap org.. ko pun ape kurengnyer.. bleh jadi pe name watak katun bdk kayu idung panjang tue... bleh la kot sam eskit idung nyer... hahahah

hahaha edy ko ni siut laaa..aku ingat ko gi belajar ilmu mengutuk org kot kt UPM dulu....abis sujmer org ko smash ekkkkkkkkk

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  shamshillah on Wed Feb 18, 2009 11:14 am

mytini wrote:
shamshillah wrote:lupa lak..pesan kat batman ye..aku kawin 30/5...jgn korg ada hal lak....

INSYA'ALLAH...sekiranya tiada aral melintang..
shilla, bagi ler kad undangan..aku dh lupa plak cmna nk g rumah ko...ehehe...ko wat kt jeruas ke kat dewan ha??

ko ni mudah benor lupa daratan...nanti la..kad aku x siap lg..nanti aku kasi la...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  ayeesha on Sun Feb 22, 2009 9:21 pm

mytini wrote:
2002 juga amik part time smbug degree....sains comp n education math....nov 2008 bru habis...tggu konvo mac 2009 ni...x tau lagik nk jd ckgu x...kemungkinan besar mungkin aku jadik ckgu zura.....hubby aku pon suka sgt..

mungkin akan ngikut jejak zura jadi cikgu kot....n migrate ke utara...

Sambung degree kat ner, yani? So.....bilanya tarikh nak gi konvo tuh???

Haaa???? Nak migrate ke utara?? Husband org sana ker? Wahh.....nanti anak2 yani multi-language la......bahasa jawa tau.....bhs siam tau....bhs raub pun tau. hahahaha.... Razz

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 37
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  mytini on Mon Feb 23, 2009 1:05 pm

ayeesha wrote:
mytini wrote:
2002 juga amik part time smbug degree....sains comp n education math....nov 2008 bru habis...tggu konvo mac 2009 ni...x tau lagik nk jd ckgu x...kemungkinan besar mungkin aku jadik ckgu zura.....hubby aku pon suka sgt..

mungkin akan ngikut jejak zura jadi cikgu kot....n migrate ke utara...

Sambung degree kat ner, yani? So.....bilanya tarikh nak gi konvo tuh???

Haaa???? Nak migrate ke utara?? Husband org sana ker? Wahh.....nanti anak2 yani multi-language la......bahasa jawa tau.....bhs siam tau....bhs raub pun tau. hahahaha.... Razz


saya sambung degree kat utm,kl jalan semarak la ayeesha....amik part time study...setiap sabtu ahad je g kelas...pnat tul masa tu berulang ke kl...tahun 2002 start n 2009 baru habis. setahun ada tangguh sbb masa tu bersalin anak pertama n kdua.

kalau xde aral, konvo pada 28-29 mac 2009 kat utm skudai...johor. nk ikut?jom....

husbnd skrg ngajar kt upm...dia memg org kedah tapi dia ckp nk migrate ngajar kt universiti perlis malaysia....kalu dia g sana...n kalu saya dpt jadik cikgu mungkin follow ke sana la....x nak le berjauhannnnnn...x best! xpela sha, bagus apa ank2 dpt belajar multi language...hehehe...

mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 37
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  zackzaidi on Mon Feb 23, 2009 4:42 pm

Syuhardy@boy wrote:
zackzaidi wrote:
Dato' K wrote:
musliha mustapha wrote:
Syuhardy@boy wrote:aduyaiiiiii....ko saja jer nk buat Fazri as a toyboy ko ekkkkk....
...mana ada toyboy,,toys r us adalaaa,,ehehehe ,,kami kawan biasa saja--->jawapan mcm artiisss........ bounce

huh, mamat fazri nih takde nye rupa toy dah wei..rupa bulldozer ada la kot..tp buleh jadik toyboy lg tu...part time Twisted Evil

ala kamal.. cakap org.. ko pun ape kurengnyer.. bleh jadi pe name watak katun bdk kayu idung panjang tue... bleh la kot sam eskit idung nyer... hahahah

hahaha edy ko ni siut laaa..aku ingat ko gi belajar ilmu mengutuk org kot kt UPM dulu....abis sujmer org ko smash ekkkkkkkkk

biase la boy.. timbang2 n lipat gulung lor... ala gurau2, dlu ako senyap... now bleh lor skit laser2 nie... hehehe... level beginner jer, x mcm mus tue, expert.. pantang ada org timbang, trus dia gulung kaw2nyer.. heheeheh.. Laughing

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  sahril sarudin on Thu Mar 19, 2009 3:35 am

[center]amboi...awak ni puan yani...cakap kita sotong...eee...geram betol kita taw...ahakssss...nak wat camna uols puan yani ni memang femes ngan sifat sopan dan santunnya...maka moh ler kita gunakan ganti diri kita dan awak...pabila ngomong ngan puan yani...tak gittew awak..?

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  ayeesha on Thu Mar 19, 2009 4:22 am

hahahaha...... Razz You're the mann!!!! Wehhh....x nk tdo ke sahril s....dh kul 4.30 dah. K la.....kita cabut dlu. Esok nk keje....kang x bangun lak. Shocked Adios!

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 37
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  yard dean on Thu Mar 19, 2009 10:15 pm

mytini wrote:
ayeesha wrote:
mytini wrote:
2002 juga amik part time smbug degree....sains comp n education math....nov 2008 bru habis...tggu konvo mac 2009 ni...x tau lagik nk jd ckgu x...kemungkinan besar mungkin aku jadik ckgu zura.....hubby aku pon suka sgt..

mungkin akan ngikut jejak zura jadi cikgu kot....n migrate ke utara...

Sambung degree kat ner, yani? So.....bilanya tarikh nak gi konvo tuh???

Haaa???? Nak migrate ke utara?? Husband org sana ker? Wahh.....nanti anak2 yani multi-language la......bahasa jawa tau.....bhs siam tau....bhs raub pun tau. hahahaha.... Razz


saya sambung degree kat utm,kl jalan semarak la ayeesha....amik part time study...setiap sabtu ahad je g kelas...pnat tul masa tu berulang ke kl...tahun 2002 start n 2009 baru habis. setahun ada tangguh sbb masa tu bersalin anak pertama n kdua.

kalau xde aral, konvo pada 28-29 mac 2009 kat utm skudai...johor. nk ikut?jom....

husbnd skrg ngajar kt upm...dia memg org kedah tapi dia ckp nk migrate ngajar kt universiti perlis malaysia....kalu dia g sana...n kalu saya dpt jadik cikgu mungkin follow ke sana la....x nak le berjauhannnnnn...x best! xpela sha, bagus apa ank2 dpt belajar multi language...hehehe...

weys konvo minggu depan ke? ehh yani kau kalau baca forum nih, sound la aku bila kau konvo/dtg jb.. nak gak jumpa member lama

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  mytini on Wed Apr 01, 2009 1:36 pm

sahril sarudin wrote:[center]amboi...awak ni puan yani...cakap kita sotong...eee...geram betol kita taw...ahakssss...nak wat camna uols puan yani ni memang femes ngan sifat sopan dan santunnya...maka moh ler kita gunakan ganti diri kita dan awak...pabila ngomong ngan puan yani...tak gittew awak..?



lama benor aku x masuk cni...sahril s pon dh register ek..hehe...jgn la mrh panggil ko sotong sahril....last aku jumpa ko masa aku g majlis kahwin adik ko ngan liza zin kat ulu gali tuh..meriah benor...
ko keje mana skrg ni sahril?aku bru jer hbs konvo kt utm skudai 29hb hr tuh....best sungguh...tingat kisah2 lama kt utm tu... Laughing

mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 37
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  mytini on Wed Apr 01, 2009 1:40 pm

yard dean wrote:
mytini wrote:
ayeesha wrote:
mytini wrote:
2002 juga amik part time smbug degree....sains comp n education math....nov 2008 bru habis...tggu konvo mac 2009 ni...x tau lagik nk jd ckgu x...kemungkinan besar mungkin aku jadik ckgu zura.....hubby aku pon suka sgt..

mungkin akan ngikut jejak zura jadi cikgu kot....n migrate ke utara...

Sambung degree kat ner, yani? So.....bilanya tarikh nak gi konvo tuh???

Haaa???? Nak migrate ke utara?? Husband org sana ker? Wahh.....nanti anak2 yani multi-language la......bahasa jawa tau.....bhs siam tau....bhs raub pun tau. hahahaha.... Razz


saya sambung degree kat utm,kl jalan semarak la ayeesha....amik part time study...setiap sabtu ahad je g kelas...pnat tul masa tu berulang ke kl...tahun 2002 start n 2009 baru habis. setahun ada tangguh sbb masa tu bersalin anak pertama n kdua.

kalau xde aral, konvo pada 28-29 mac 2009 kat utm skudai...johor. nk ikut?jom....

husbnd skrg ngajar kt upm...dia memg org kedah tapi dia ckp nk migrate ngajar kt universiti perlis malaysia....kalu dia g sana...n kalu saya dpt jadik cikgu mungkin follow ke sana la....x nak le berjauhannnnnn...x best! xpela sha, bagus apa ank2 dpt belajar multi language...hehehe...

weys konvo minggu depan ke? ehh yani kau kalau baca forum nih, sound la aku bila kau konvo/dtg jb.. nak gak jumpa member lama


atiiii...aku bru jer balik dr utm jb konvo 29 mac hr tuh...sorila x calling2 ko..memg teringat sgt2 kt korang masa tu tapi aktiviti bersama ank2 n suami agk membataskan..cuaca lak pns masa tuh..tingat kt ati, kamal n fazri yg ada kat area jb tu....lama gak lepak jb masa tu...4hari 3 malam...just ronda2 kt muzium lelayang, city square n dangan bay jer..lebihnya byk habis kt utm n pesta konvo..best!! weh zura n sahril, tingat kenangan lama kita2 dulu kat sana...

atiii....lain kali kita ketemu er...aku rs aku nmpk dh kedai mkn vivo yg ko ckp tu kt city square jb..btol ka?hehehe

mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 37
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  zackzaidi on Fri Apr 03, 2009 5:00 pm

mytini wrote:aku bru jer hbs konvo kt utm skudai 29hb hr tuh....best sungguh...tingat kisah2 lama kt utm tu... Laughing

salam pn.yani... rasenye x lambat gie nak wish... congrat... dah konvo... moga rezeki berimpah ruah... Cool

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  yard dean on Mon Apr 06, 2009 10:57 pm

[quote="


atiiii...aku bru jer balik dr utm jb konvo 29 mac hr tuh...sorila x calling2 ko..memg teringat sgt2 kt korang masa tu tapi aktiviti bersama ank2 n suami agk membataskan..cuaca lak pns masa tuh..tingat kt ati, kamal n fazri yg ada kat area jb tu....lama gak lepak jb masa tu...4hari 3 malam...just ronda2 kt muzium lelayang, city square n dangan bay jer..lebihnya byk habis kt utm n pesta konvo..best!! weh zura n sahril, tingat kenangan lama kita2 dulu kat sana...

atiii....lain kali kita ketemu er...aku rs aku nmpk dh kedai mkn vivo yg ko ckp tu kt city square jb..btol ka?hehehe[/quote]

vivo tu kat jb je ae ye.. aku ingat di nationwide.. anyway tahniah la yani..lain lain kali buleh jumpa

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  mytini on Tue Apr 07, 2009 10:25 am

zackzaidi wrote:
mytini wrote:aku bru jer hbs konvo kt utm skudai 29hb hr tuh....best sungguh...tingat kisah2 lama kt utm tu... Laughing

salam pn.yani... rasenye x lambat gie nak wish... congrat... dah konvo... moga rezeki berimpah ruah... Cool

w'slm...trima kasih encik edy oi....weh, bila ko nk smabung master lak kt upm tu?bila nk kawin ni?jgn lupa jemput aku Laughing

mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 37
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  mytini on Tue Apr 07, 2009 10:28 am

yard dean wrote:[quote="


atiiii...aku bru jer balik dr utm jb konvo 29 mac hr tuh...sorila x calling2 ko..memg teringat sgt2 kt korang masa tu tapi aktiviti bersama ank2 n suami agk membataskan..cuaca lak pns masa tuh..tingat kt ati, kamal n fazri yg ada kat area jb tu....lama gak lepak jb masa tu...4hari 3 malam...just ronda2 kt muzium lelayang, city square n dangan bay jer..lebihnya byk habis kt utm n pesta konvo..best!! weh zura n sahril, tingat kenangan lama kita2 dulu kat sana...

atiii....lain kali kita ketemu er...aku rs aku nmpk dh kedai mkn vivo yg ko ckp tu kt city square jb..btol ka?hehehe

vivo tu kat jb je ae ye.. aku ingat di nationwide.. anyway tahniah la yani..lain lain kali buleh jumpa[/quote]

trima kasih ati....ha..lain kali turun jb buleh jumpa atau kita tggu jela reunion2 akn dtg ni....

mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 37
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  najib on Tue Apr 07, 2009 2:26 pm

congrate yani....ni rs cam nak sambung master plak nih....

dulu company penah sponsor blaja professional paper from australia...tp punya la azab blaja sambil keje....start aku pandai drop paper, merasa fail paper.....last2 lg satu paper nak grad dorang tambah 2 paper lg syarat baru kalau nak recognize kat mesia.... aku nekad berenti.....huhuhu.... Twisted Evil Twisted Evil

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Yani @ Hidayatini Sarmin

Post  Sponsored content Today at 2:48 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum