ZackZaidi @ Edy Da Great

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  zackzaidi on Tue Feb 17, 2009 3:25 pm

[quote="Syuhardy@boy"]
musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:
Syuhardy@boy wrote:bukan diamond....tapi beer.....sedara wife saya nie still beragama Kristian....wife saya je yg convert masuk islam

nasib baik ko cakap - beer, bo..kalo ko cakap - XO ke, martini ke, confirm shilla ingat cincin platinum..kahkahkah.. Twisted Evil
.........kalo taip jack daniel mesti dia kata american idol punya winner,,,ekekekeke.... lol!

aduyaaaiiiii...jack danieal tu musti dia ingat pelakon jack black yg jd hero kunfu panda tu.....hehehehe[/quotemane

shila nie budak baik.. mane tau semua tue... hahahaha Twisted Evil

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  Syuhardy@boy on Tue Feb 17, 2009 5:34 pm

[quote="zackzaidi"]
Syuhardy@boy wrote:
musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:
Syuhardy@boy wrote:bukan diamond....tapi beer.....sedara wife saya nie still beragama Kristian....wife saya je yg convert masuk islam

nasib baik ko cakap - beer, bo..kalo ko cakap - XO ke, martini ke, confirm shilla ingat cincin platinum..kahkahkah.. Twisted Evil
.........kalo taip jack daniel mesti dia kata american idol punya winner,,,ekekekeke.... lol!

aduyaaaiiiii...jack danieal tu musti dia ingat pelakon jack black yg jd hero kunfu panda tu.....hehehehe[/quotemane

shila nie budak baik.. mane tau semua tue... hahahaha Twisted Evil

baik ekkkk...mana ko tau dia budak baik.......jawab edy...jawab...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  shamshillah on Wed Feb 18, 2009 11:05 am

lorr..ye ke..mana la aku tau ..ooh wife ko sedara baru yer boy, besar tuh tanggungjawab ko nak didik dia...jd lecturer computer science ajar programming..mana la aku tau benda lain woi...betul la ckp mus tuh..aku mesti igt jack daniel tuh american idol..hahaha...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  Syuhardy@boy on Wed Feb 18, 2009 2:25 pm

shamshillah wrote:lorr..ye ke..mana la aku tau ..ooh wife ko sedara baru yer boy, besar tuh tanggungjawab ko nak didik dia...jd lecturer computer science ajar programming..mana la aku tau benda lain woi...betul la ckp mus tuh..aku mesti igt jack daniel tuh american idol..hahaha...

hmmm..tu la psl..aku ni dh la agama pn x berapa terror sgt..tpi aku cuba gak la buat yg terbaik.... Laughing
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  zackzaidi on Mon Feb 23, 2009 4:35 pm

Syuhardy@boy wrote:
shamshillah wrote:lorr..ye ke..mana la aku tau ..ooh wife ko sedara baru yer boy, besar tuh tanggungjawab ko nak didik dia...jd lecturer computer science ajar programming..mana la aku tau benda lain woi...betul la ckp mus tuh..aku mesti igt jack daniel tuh american idol..hahaha...

hmmm..tu la psl..aku ni dh la agama pn x berapa terror sgt..tpi aku cuba gak la buat yg terbaik.... Laughing

ko tau tak niat mandi wajib boy? huahahaha.. Twisted Evil

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  liza on Thu Mar 12, 2009 11:49 am

zaidi

liza

Posts : 3
Join date : 2009-03-12
Age : 38
Location : Gali Tengah, Raub

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  liza on Thu Mar 12, 2009 11:52 am

salam zaidi, aku liza UPM

ko kat UPM lagi? dh tetap ke?

liza

Posts : 3
Join date : 2009-03-12
Age : 38
Location : Gali Tengah, Raub

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  zackzaidi on Mon Mar 16, 2009 2:34 pm

liza wrote:salam zaidi, aku liza UPM

ko kat UPM lagi? dh tetap ke?

salam... haah cik liza... aku kat upm lagi... dah totap sini n maybe jadi penduduk totap sini gak.. heheheh.. ekhau apo cito? kat mano? sihat kor? Very Happy

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  liza on Wed Mar 18, 2009 10:31 am

aku sihat di bumi ulu dong, sebagai cikgi tapi masih belajar di institut pergruan tg. ampn afzan di k.lipis (waktu cuti sek je)

sape2 nk g mandi p.chekas@lata jarum leh call aku di no yg masih same dr dulu...

liza

Posts : 3
Join date : 2009-03-12
Age : 38
Location : Gali Tengah, Raub

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  musliha mustapha on Wed Mar 18, 2009 1:22 pm

shamshillah wrote:lorr..ye ke..mana la aku tau ..ooh wife ko sedara baru yer boy, besar tuh tanggungjawab ko nak didik dia...jd lecturer computer science ajar programming..mana la aku tau benda lain woi...betul la ckp mus tuh..aku mesti igt jack daniel tuh american idol..hahaha...
..daddy boy mmg suka tanggung n tonggeng ni,,,kan bro,ekekee..wish u all da best,sopan santun mem ko tu lebih dr aku nih,huhuu..yea la,jadi lect ke jadi koboi ke, kena juga tau pengetahuan am la shilla,ilmu bukan terhad dlm bidang kerja aje,dunia ni luas,kena tau serba sedikit,kalau tak tahu yg jahat,kita takkan tahu yg baik,,,,tu pasal byk kes anak2 org kuat agama pun buleh murtad tu,sebab yg dia tau suma yg baik2 aje infact dia buat benda jahat pun dia tak sedar...zaman dah berubah... Arrow Arrow
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  musliha mustapha on Wed Mar 18, 2009 1:23 pm

liza wrote:aku sihat di bumi ulu dong, sebagai cikgi tapi masih belajar di institut pergruan tg. ampn afzan di k.lipis (waktu cuti sek je)

sape2 nk g mandi p.chekas@lata jarum leh call aku di no yg masih same dr dulu...
..weiii ni liza mana nih ?? Suspect
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  Dato' K on Wed Mar 18, 2009 4:29 pm

tu la pasal..aku ingat ni liza gelinchak UK...tp liza ni kata lepak kat ulu dong la pulak...ke ni yang hak liza kecik2 yg kelas 4NA dulluw itteewww??(hehehe, siot je, dah terikut style sahril pintu padang pulak)
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  sahril sarudin on Thu Mar 19, 2009 1:38 am

musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:lorr..ye ke..mana la aku tau ..ooh wife ko sedara baru yer boy, besar tuh tanggungjawab ko nak didik dia...jd lecturer computer science ajar programming..mana la aku tau benda lain woi...betul la ckp mus tuh..aku mesti igt jack daniel tuh american idol..hahaha...
..daddy boy mmg suka tanggung n tonggeng ni,,,kan bro,ekekee..wish u all da best,sopan santun mem ko tu lebih dr aku nih,huhuu..yea la,jadi lect ke jadi koboi ke, kena juga tau pengetahuan am la shilla,ilmu bukan terhad dlm bidang kerja aje,dunia ni luas,kena tau serba sedikit,kalau tak tahu yg jahat,kita takkan tahu yg baik,,,,tu pasal byk kes anak2 org kuat agama pun buleh murtad tu,sebab yg dia tau suma yg baik2 aje infact dia buat benda jahat pun dia tak sedar...zaman dah berubah... Arrow Arrow

[center]hehehehe..sorry nak mencelah sket..walaupun aku kurang paham gak apa yang mus bebelkan ittew..tapi aku suka ayat yang mus tuliskan.. daddy boy mmg suka tanggung n tonggeng ni..apakah yang berlaku sehingga daddy boy suka tonggeng ek?pelik er uols ni..suka buat benda pelik2 taw..ermm..lagi 1 i suka er ngan panggilan daddy boy..manja sangat bunyi nyer kan..kan..tapi kan i ni belom kawin dan belom ada anak..so why not uols panggil i baby boi..wakakakaka
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  musliha mustapha on Sun Mar 22, 2009 1:25 am

weii sahril aka baby boii ( $%#^&*) ekekeke.tu aku lom membebel lagik,cuma pendapatan aku yg tetap,kalau kita tak tau apa yg buruk,kita takkan tau apa itu cantik,kalau ko tak rasa yg tak sedap,cemana ko nak yg sedap tu cemana,,ada paham babby boi tahap gabanZ potong 2,,,huissh teruja lak aku menaip babby boi nih,bak kata cikgu zura kut,berbulu ateh bawoh lagi nak ngaku babby... cheers bom drunken cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  zackzaidi on Mon Mar 23, 2009 3:31 pm

Dato' K wrote:tu la pasal..aku ingat ni liza gelinchak UK...tp liza ni kata lepak kat ulu dong la pulak...ke ni yang hak liza kecik2 yg kelas 4NA dulluw itteewww??(hehehe, siot je, dah terikut style sahril pintu padang pulak)

haah kamal, nie liza yg "kecil" duk kat taman tepi SEMESTER, liza "besar" tue dah kat oversea...
wooo.. dah cikgu rupanye ekhau ek liza.. bagus lor.. jadi pendidik...

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  zackzaidi on Mon Mar 23, 2009 3:35 pm

musliha mustapha wrote:weii sahril aka baby boii ( $%#^&*) ekekeke.bak kata cikgu zura kut,berbulu ateh bawoh lagi nak ngaku babby... cheers bom drunken cheers

betoi tue mus.. pe la sahril.. entah2 dah bruban rumput2 bawah ko tue, cas baby boii... huahahahaaa Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  Dato' K on Mon Mar 23, 2009 4:25 pm

zackzaidi wrote:
Dato' K wrote:tu la pasal..aku ingat ni liza gelinchak UK...tp liza ni kata lepak kat ulu dong la pulak...ke ni yang hak liza kecik2 yg kelas 4NA dulluw itteewww??(hehehe, siot je, dah terikut style sahril pintu padang pulak)

haah kamal, nie liza yg "kecil" duk kat taman tepi SEMESTER, liza "besar" tue dah kat oversea...
wooo.. dah cikgu rupanye ekhau ek liza.. bagus lor.. jadi pendidik...

hmmmmm..apesal aku rasa abdul zaidi nih baaaiikkk bangat ngan aku aaa??? kahkahkahkahkah....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  shamshillah on Mon Mar 23, 2009 8:27 pm

isk..baby boi.... What a Face What a Face ...bila mau berjumpa..
Question Question Question affraid affraid

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  normazura on Mon Mar 23, 2009 10:36 pm

Dato' K wrote:
zackzaidi wrote:
Dato' K wrote:tu la pasal..aku ingat ni liza gelinchak UK...tp liza ni kata lepak kat ulu dong la pulak...ke ni yang hak liza kecik2 yg kelas 4NA dulluw itteewww??(hehehe, siot je, dah terikut style sahril pintu padang pulak)

haah kamal, nie liza yg "kecil" duk kat taman tepi SEMESTER, liza "besar" tue dah kat oversea...
wooo.. dah cikgu rupanye ekhau ek liza.. bagus lor.. jadi pendidik...

hmmmmm..apesal aku rasa abdul zaidi nih baaaiikkk bangat ngan aku aaa??? kahkahkahkahkah....

ada org takut baring kat kerusi panjang la tuhhhhhhh ...... kerayan keh wehhhhh .... tu la aok edy .....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  musliha mustapha on Tue Mar 24, 2009 1:20 pm

ekekeekee virus sofa panjang sudah melanda forum kita,,eekekekekee....weii babby boi,,nanti ko luang2kan la masa jumpa aku n shilla yekk,,,,aku balik cuti lama ni,at least 2 menggu,,,will be in kl n raub...belum berniat lg nak bayar zakat la utk taun ni geng,,eehehehehee... cheers bom sunny
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  Dato' K on Tue Mar 24, 2009 1:29 pm

musliha mustapha wrote:ekekeekee virus sofa panjang sudah melanda forum kita,,eekekekekee....weii babby boi,,nanti ko luang2kan la masa jumpa aku n shilla yekk,,,,aku balik cuti lama ni,at least 2 menggu,,,will be in kl n raub...belum berniat lg nak bayar zakat la utk taun ni geng,,eehehehehee... cheers bom sunny

smpi bile ko cuti mus, leh buat bbq kat pulau chekas ke....nak gak aku nengok babby boi buat yoga...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  musliha mustapha on Tue Mar 24, 2009 2:20 pm

Dato' K wrote:
musliha mustapha wrote:ekekeekee virus sofa panjang sudah melanda forum kita,,eekekekekee....weii babby boi,,nanti ko luang2kan la masa jumpa aku n shilla yekk,,,,aku balik cuti lama ni,at least 2 menggu,,,will be in kl n raub...belum berniat lg nak bayar zakat la utk taun ni geng,,eehehehehee... cheers bom sunny

smpi bile ko cuti mus, leh buat bbq kat pulau chekas ke....nak gak aku nengok babby boi buat yoga...
,,,,aku princess leiaa,,lawa sikit dr master yoga,ehhh yoda,,ekekekee..aku plan nak cuti 2 menggu ( till 5 apr ) tapi tgk keadaan mak aku n mc aku pun banyak lagik,,eehehehee,,ok aje,janji aku dah kat kl,,will arrange la geng,,,kl dokat sikit if ati bos nak juin kannn.... Razz Razz
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  zackzaidi on Wed Mar 25, 2009 8:54 am

musliha mustapha wrote:kalau kita tak tau apa yg buruk,kita takkan tau apa itu cantik,kalau ko tak rasa yg tak sedap,cemana ko nak yg sedap tu cemana,,

emmm.. aku suka ayat mus nie... mempunyai pengertian yg meluas... sesuai utk semua insan yg bernama manusia.. Cool

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Bkt Frazer

Post  cliey on Fri Apr 17, 2009 12:37 pm

Salam...
Edy, aku ada jumpa Ery kt raub aritu...dia dok fraser kan? flower
nak tanya, hotel rate kat situ berapa ekk? room kat sana ok tak?
juz tanya..... scratch
tQ.
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  musliha mustapha on Thu Apr 23, 2009 3:54 pm

zackzaidi wrote:
musliha mustapha wrote:kalau kita tak tau apa yg buruk,kita takkan tau apa itu cantik,kalau ko tak rasa yg tak sedap,cemana ko nak yg sedap tu cemana,,

emmm.. aku suka ayat mus nie... mempunyai pengertian yg meluas... sesuai utk semua insan yg bernama manusia.. Cool
,,,lagi ayat nak beramah mesra dgn aku yea encik AKO,,,ehehehe semlm tgk berita AKO mustapha gi mahkamah,aku tingat kat eddy... Smile Rolling Eyes Smile
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum