ZackZaidi @ Edy Da Great

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  zackzaidi on Fri Apr 24, 2009 4:22 pm

musliha mustapha wrote:
zackzaidi wrote:
musliha mustapha wrote:kalau kita tak tau apa yg buruk,kita takkan tau apa itu cantik,kalau ko tak rasa yg tak sedap,cemana ko nak yg sedap tu cemana,,

emmm.. aku suka ayat mus nie... mempunyai pengertian yg meluas... sesuai utk semua insan yg bernama manusia.. Cool
,,,lagi ayat nak beramah mesra dgn aku yea encik AKO,,,ehehehe semlm tgk berita AKO mustapha gi mahkamah,aku tingat kat eddy... Smile Rolling Eyes Smile


siot je ko mus... ako bukan cam tue lor.. x main tangkap2 basah nie... tangkap lembab2 jer... ko je yg basah2 nie.. huahahahha Twisted Evil

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  zackzaidi on Fri Apr 24, 2009 4:25 pm

cliey wrote:Salam...
Edy, aku ada jumpa Ery kt raub aritu...dia dok fraser kan? flower
nak tanya, hotel rate kat situ berapa ekk? room kat sana ok tak?
juz tanya..... scratch
tQ.

salam...
ako x pasti lor... coz dah lame x naik atas... balik selalu pun balik kg raub jer... tapi maybe dlm rm150++ tue ada la kot.. nak murah pun ada.. kat punyak inn, depan jam tue... bawah RM100 kot... pe2 hal klau ko nak gie, ko roger HP ako dlu... 013-3941773.. nti ako roger adik ako kat sane..

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Edy yang poyo..

Post  zamrirauf on Tue Sep 08, 2009 11:30 am

Woi gembek..ko ingat lagi tak aku...member se dorm ko nie..akhirnya nak kawin jgk ko yer.. patah hati la peminat ko yang lain2 tue.. ko dari dlu memang kontrol macho perasan ensem..haa333 Twisted Evil

zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: ZackZaidi @ Edy Da Great

Post  Sponsored content Today at 5:20 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum