sharil@ habu

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

sharil@ habu

Post  shahril on Fri Feb 13, 2009 2:08 pm

Assalamualaikum,,,
hai kengkawan sume,
lama dah tak jumpe or dengar story ttg korang. since 1995 aku kene tukar sek coz parent aku yg suruh. sejak itu terputus lah hubungan antara kita and sejak itu juga segala kehebatan aku kt smtk pn hilang di telan waktu. ceh cam ayat novel lak. Twisted Evil

aku skang dah kahwin dengan sorang anak gadis keturunan chinese singapore tp lahir kt raub. cume datuk nenek dia je yang stay kt singapore. hidup g ke x aku xtahu. wife aku nie sebenarnya aku kenal masa aku form 6 kt sek mahmud, raub. masa 2 dia form 3. aku tunang ngan dia august 2008 n kahwin pd disember tahun yg sama. now kami tlh dikurniakan sorang putera yg comel bernama muhammad adam fakhrullah. gambar aku letak coz takut ada pihak cuba untuk mengeksploitasi nanti.Twisted Evil umur anak aku skang 1 tahun 3 bulan. anak aku lahir pd 05102007 masa 2 kite tengah nyambut puasa kt spital serdang.

now aku stay kt taman universiti indah, seri kembangan dkt dgn equine park cz wife aku teacher kt c2. aku lak keje kt sebuah company under mas airlines lokasi di subang jaya. company aku jd food supplier untuk mas. aku keje sbg QA kt c2. sblm nie aku keje kt campany lain under mcdonalds. jawatan n lokasi yang sama nagn pat aku keje skang.

that' all aku nk cite ngan korang. klu ada sebarang pertanyaan ttg aku korang nk tahu, korang boleh la tanya, tp kena ambil no giliran dulu. hik.hik.hik Twisted Evil
avatar
shahril

Posts : 21
Join date : 2009-02-05
Age : 38
Location : seri kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  shamshillah on Fri Feb 13, 2009 2:24 pm

shahril wrote:Assalamualaikum,,,
hai kengkawan sume,
lama dah tak jumpe or dengar story ttg korang. since 1995 aku kene tukar sek coz parent aku yg suruh. sejak itu terputus lah hubungan antara kita and sejak itu juga segala kehebatan aku kt smtk pn hilang di telan waktu. ceh cam ayat novel lak. Twisted Evil

aku skang dah kahwin dengan sorang anak gadis keturunan chinese singapore tp lahir kt raub. cume datuk nenek dia je yang stay kt singapore. hidup g ke x aku xtahu. wife aku nie sebenarnya aku kenal masa aku form 6 kt sek mahmud, raub. masa 2 dia form 3. aku tunang ngan dia august 2008 n kahwin pd disember tahun yg sama. now kami tlh dikurniakan sorang putera yg comel bernama muhammad adam fakhrullah. gambar aku letak coz takut ada pihak cuba untuk mengeksploitasi nanti.Twisted Evil umur anak aku skang 1 tahun 3 bulan. anak aku lahir pd 05102007 masa 2 kite tengah nyambut puasa kt spital serdang.

now aku stay kt taman universiti indah, seri kembangan dkt dgn equine park cz wife aku teacher kt c2. aku lak keje kt sebuah company under mas airlines lokasi di subang jaya. company aku jd food supplier untuk mas. aku keje sbg QA kt c2. sblm nie aku keje kt campany lain under mcdonalds. jawatan n lokasi yang sama nagn pat aku keje skang.

that' all aku nk cite ngan korang. klu ada sebarang pertanyaan ttg aku korang nk tahu, korang boleh la tanya, tp kena ambil no giliran dulu. hik.hik.hik Twisted Evil

aku musykil nih...ko tunang august 2008..kawin disember 2008..camne anak ko lahir 05102007???? ajaib...ekekekek...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  musliha mustapha on Fri Feb 13, 2009 6:38 pm

waaakakakakakaaa,,wakakakakaaa,,,wakakakaaa lagik,,,terus wakakakakaa.....habu habu,,,aku bengkek betul la kat shilla sebab telah membuat aku ketawa kuat gila kat kedai kopi nihhh......oo ko tuko skolah ek pas form 3,aku tak ingt lansung la,,aiseyy sign of aging la,,aku rapat juga dgn mamat nih dulu masa form 3 aku duduk blakang ko dlm kelas kan,langsir ijau bunga2 ijau muda,,apsal langsir aku ingt plak ek ? mak aku jait renda2 nya kalo tak silap aku laaaa.. alien
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  musliha mustapha on Fri Feb 13, 2009 6:41 pm

waaakakakakaaa lagikkk,,,,,( saja nak kekal kedudukan 1st aku dlm portal ).... Very Happy
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  normazura on Fri Feb 13, 2009 6:58 pm

shamshillah wrote:
shahril wrote:Assalamualaikum,,,
hai kengkawan sume,
lama dah tak jumpe or dengar story ttg korang. since 1995 aku kene tukar sek coz parent aku yg suruh. sejak itu terputus lah hubungan antara kita and sejak itu juga segala kehebatan aku kt smtk pn hilang di telan waktu. ceh cam ayat novel lak. Twisted Evil

aku skang dah kahwin dengan sorang anak gadis keturunan chinese singapore tp lahir kt raub. cume datuk nenek dia je yang stay kt singapore. hidup g ke x aku xtahu. wife aku nie sebenarnya aku kenal masa aku form 6 kt sek mahmud, raub. masa 2 dia form 3. aku tunang ngan dia august 2008 n kahwin pd disember tahun yg sama. now kami tlh dikurniakan sorang putera yg comel bernama muhammad adam fakhrullah. gambar aku letak coz takut ada pihak cuba untuk mengeksploitasi nanti.Twisted Evil umur anak aku skang 1 tahun 3 bulan. anak aku lahir pd 05102007 masa 2 kite tengah nyambut puasa kt spital serdang.

now aku stay kt taman universiti indah, seri kembangan dkt dgn equine park cz wife aku teacher kt c2. aku lak keje kt sebuah company under mas airlines lokasi di subang jaya. company aku jd food supplier untuk mas. aku keje sbg QA kt c2. sblm nie aku keje kt campany lain under mcdonalds. jawatan n lokasi yang sama nagn pat aku keje skang.

that' all aku nk cite ngan korang. klu ada sebarang pertanyaan ttg aku korang nk tahu, korang boleh la tanya, tp kena ambil no giliran dulu. hik.hik.hik Twisted Evil

aku musykil nih...ko tunang august 2008..kawin disember 2008..camne anak ko lahir 05102007???? ajaib...ekekekek...

ha'ah la shilla ... ko bior betui shahril .... mmg lain mcm jek bunyi nye .... baik ko explain cepat .... kang aku bukak topik baikkkkkk punya ...
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  ayeesha on Sat Feb 14, 2009 9:28 am

Haaa...haaa....x tahu.....(ikut nada berlagu budak2 klau member dia pecahkn pasu ker....) hehehe Razz cepat jelaskan shahril.....byk spekulasi nie.... Suspect

shahril wrote:lama dah tak jumpe or dengar story ttg korang. since 1995 aku kene tukar sek coz parent aku yg suruh. sejak itu terputus lah hubungan antara kita and sejak itu juga segala kehebatan aku kt smtk pn hilang di telan waktu. ceh cam ayat novel lak. Twisted Evil
Haaaa.....ade kena ngena dgn kesangsian tarikh tunang ker sbb kene tukar sek tu? hehehe..... Twisted Evil apesal tukar sekolah mase tu yek?

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 37
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  Dato' K on Sat Feb 14, 2009 10:54 am

wei habu, aku ari tu mmg ingat nak call ngko tp mase tu anak ko tgh sakit rasanye..sampai skrg tlupa..

no. hp ko, adik ko -shaid yg bg..dia dulu satu opis ngan aku..skrg ni dia dah kena transfer gi toll operation...

mmg lain muka ko ngan dia..aku pun x perasan..cuma aku perasan masa memula dia msk keje cni, slang dia cakap mcm org raub je.....aiish.....tanya punya tanya...LAAAAA ADIK HABU RUPANYA...kihkihkih

byk jasa dia kat aku..dia la yg ngaja aku camana nak register facebook..huhuhuhuhu..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  shahril on Sun Feb 15, 2009 4:43 pm

[quote="shamshillah"]
shahril wrote:Assalamualaikum,,,

aku musykil nih...ko tunang august 2008..kawin disember 2008..camne anak ko lahir 05102007???? ajaib...ekekekek...

aku silap tulis la, aku tunang n kahwin pada thn 2006 la. ko dh tunang kn. aku ada kt kmpg masa tu. bila nak wat kenduri kahwin ek
avatar
shahril

Posts : 21
Join date : 2009-02-05
Age : 38
Location : seri kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  najib on Sun Feb 15, 2009 10:18 pm

welcome shahril H aka shahril habu (bila shahril s nak joint nih/)

aku try2 igt jugak....aku dok ngn sapa yek ms form 3 dulu? aku igt aku dok kat blkg skali...aku dok ngan ko shahril?
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  Syuhardy@boy on Mon Feb 16, 2009 11:38 am

sharil habu!!!!!...ko kena transfer ke SMK Dong tu psl aweks ko la tu kan...apa nama aweks ko masa ko form 3 tu??....haaaa..AYU kan....hahahhaa...masa tu ko ngan AYU tu mmg ler pasangan paling HOT kat Raub....habis leher leher ko tu penuh ngan gigitan cinta...hehehehehe,....kecoh betol la masa tu kan shahril.....anyway...masa dh merubah segala galanya....ko pun dh jadi bapak org dh.....dh takde playboy mcm dulu lg....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  musliha mustapha on Mon Feb 16, 2009 11:48 am

Syuhardy@boy wrote:sharil habu!!!!!...ko kena transfer ke SMK Dong tu psl aweks ko la tu kan...apa nama aweks ko masa ko form 3 tu??....haaaa..AYU kan....hahahhaa...masa tu ko ngan AYU tu mmg ler pasangan paling HOT kat Raub....habis leher leher ko tu penuh ngan gigitan cinta...hehehehehe,....kecoh betol la masa tu kan shahril.....anyway...masa dh merubah segala galanya....ko pun dh jadi bapak org dh.....dh takde playboy mcm dulu lg....
.....skang dis playstation aje la kut,,,waakakakakaaa,,,,, Like a Star @ heaven
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  shahril on Fri Feb 20, 2009 1:33 pm

Dato' K wrote:wei habu, aku ari tu mmg ingat nak call ngko tp mase tu anak ko tgh sakit rasanye..sampai skrg tlupa..

no. hp ko, adik ko -shaid yg bg..dia dulu satu opis ngan aku..skrg ni dia dah kena transfer gi toll operation...

mmg lain muka ko ngan dia..aku pun x perasan..cuma aku perasan masa memula dia msk keje cni, slang dia cakap mcm org raub je.....aiish.....tanya punya tanya...LAAAAA ADIK HABU RUPANYA...kihkihkih

byk jasa dia kat aku..dia la yg ngaja aku camana nak register facebook..huhuhuhuhu..

adek aku ada ckp yg ko keje ngan dia. mula2 tu puas gak aku pk kamal mana. last2 aku ingat ko. tp skang ko dh transfer kt tmpt lainkn.
avatar
shahril

Posts : 21
Join date : 2009-02-05
Age : 38
Location : seri kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  shahril on Fri Feb 20, 2009 1:38 pm

Syuhardy@boy wrote:sharil habu!!!!!...ko kena transfer ke SMK Dong tu psl aweks ko la tu kan...apa nama aweks ko masa ko form 3 tu??....haaaa..AYU kan....hahahhaa...masa tu ko ngan AYU tu mmg ler pasangan paling HOT kat Raub....habis leher leher ko tu penuh ngan gigitan cinta...hehehehehe,....kecoh betol la masa tu kan shahril.....anyway...masa dh merubah segala galanya....ko pun dh jadi bapak org dh.....dh takde playboy mcm dulu lg....

xla aku transfer ke dong pasal arwah ayah aku keje kt c2. senang nk ushar aku kt sana. ye la ko sedia maklum kn disiplin aku kt sana teru tul. mula2 masuk dong tu aku jahat gak gaduh sana sini smpi kene rotan depan ayah aku. pas2 lama2 aku berubah skit n then blajar semula n finally dpt gak jejak kaki ke manara gading.
avatar
shahril

Posts : 21
Join date : 2009-02-05
Age : 38
Location : seri kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  shahril on Fri Feb 20, 2009 1:40 pm

ayeesha wrote:Haaa...haaa....x tahu.....(ikut nada berlagu budak2 klau member dia pecahkn pasu ker....) hehehe Razz cepat jelaskan shahril.....byk spekulasi nie.... Suspect

shahril wrote:lama dah tak jumpe or dengar story ttg korang. since 1995 aku kene tukar sek coz parent aku yg suruh. sejak itu terputus lah hubungan antara kita and sejak itu juga segala kehebatan aku kt smtk pn hilang di telan waktu. ceh cam ayat novel lak. Twisted Evil
Haaaa.....ade kena ngena dgn kesangsian tarikh tunang ker sbb kene tukar sek tu? hehehe..... Twisted Evil apesal tukar sekolah mase tu yek?

xla aku silap tulis tu. aku kahwin thn 2006. 09.12.2006. tp xjmpt ko pasal kita loss contact. sori ek bukan lupa member.
avatar
shahril

Posts : 21
Join date : 2009-02-05
Age : 38
Location : seri kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  musliha mustapha on Fri Feb 20, 2009 4:54 pm

orang masuk Uni masuk kolej masuk poli ,,,yg ko masuk ke menara gading tu wat hapa? menara gading dgn menara kl tu iras2 ke?? wakakakaaa.....anyway bro,aku ada jumpa ko kan masa raya 2007 kalo aku tak silap..masa tu kami br balik dr umah zura beraya,,,, rabbit
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  ayeesha on Sun Feb 22, 2009 8:56 pm

musliha mustapha wrote:orang masuk Uni masuk kolej masuk poli ,,,yg ko masuk ke menara gading tu wat hapa? menara gading dgn menara kl tu iras2 ke?? wakakakaaa.....anyway bro,aku ada jumpa ko kan masa raya 2007 kalo aku tak silap..masa tu kami br balik dr umah zura beraya,,,, rabbit

Menara gading tuh.....bukan menara TM tu ker kat area UM???? hahahaha.... Razz

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 37
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  ayeesha on Sun Feb 22, 2009 9:03 pm

Dato' K wrote:no. hp ko, adik ko -shaid yg bg..dia dulu satu opis ngan aku..skrg ni dia dah kena transfer gi toll operation...

mmg lain muka ko ngan dia..aku pun x perasan..cuma aku perasan masa memula dia msk keje cni, slang dia cakap mcm org raub je.....aiish.....tanya punya tanya...LAAAAA ADIK HABU RUPANYA...kihkihkih

byk jasa dia kat aku..dia la yg ngaja aku camana nak register facebook..huhuhuhuhu..
Sape lagi macho + hensem.......shahril ker....adik dia??? hehehe... tongue Razz

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 37
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  zackzaidi on Tue Feb 24, 2009 8:23 am

musliha mustapha wrote:orang masuk Uni masuk kolej masuk poli ,,,yg ko masuk ke menara gading tu wat hapa? menara gading dgn menara kl tu iras2 ke?? wakakakaaa.....anyway bro,aku ada jumpa ko kan masa raya 2007 kalo aku tak silap..masa tu kami br balik dr umah zura beraya,,,, rabbit
haah la mus.. ayat dia xnak kalah... ckp jela masuk universiti.. susah sgt kor? menara tue ada gading kor? kenape time org masuk U jer dia kate menara gading? ada gading kor kat U tue??? huhuhuhuh Laughing

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  musliha mustapha on Tue Feb 24, 2009 9:03 am

zackzaidi wrote:
musliha mustapha wrote:orang masuk Uni masuk kolej masuk poli ,,,yg ko masuk ke menara gading tu wat hapa? menara gading dgn menara kl tu iras2 ke?? wakakakaaa.....anyway bro,aku ada jumpa ko kan masa raya 2007 kalo aku tak silap..masa tu kami br balik dr umah zura beraya,,,, rabbit
haah la mus.. ayat dia xnak kalah... ckp jela masuk universiti.. susah sgt kor? menara tue ada gading kor? kenape time org masuk U jer dia kate menara gading? ada gading kor kat U tue??? huhuhuhuh Laughing
....AKO,,ayat2 ko tu mcm nak berbaik2 n bermesra2 dgn aku la tuuuee....eekekekee..tak kisah la menara gading ke menari gading kee,janji kita hidup tak menyusahkan org lain dan bertakwa pd yg Allah yg maha Esa...shilla,jom gi umrah.ko suka jalan2 kan,,ekekekeee............ What a Face
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  zackzaidi on Tue Feb 24, 2009 3:29 pm

musliha mustapha wrote:
zackzaidi wrote:
musliha mustapha wrote:orang masuk Uni masuk kolej masuk poli ,,,yg ko masuk ke menara gading tu wat hapa? menara gading dgn menara kl tu iras2 ke?? wakakakaaa.....anyway bro,aku ada jumpa ko kan masa raya 2007 kalo aku tak silap..masa tu kami br balik dr umah zura beraya,,,, rabbit
haah la mus.. ayat dia xnak kalah... ckp jela masuk universiti.. susah sgt kor? menara tue ada gading kor? kenape time org masuk U jer dia kate menara gading? ada gading kor kat U tue??? huhuhuhuh Laughing
....AKO,,ayat2 ko tu mcm nak berbaik2 n bermesra2 dgn aku la tuuuee....eekekekee..tak kisah la menara gading ke menari gading kee,janji kita hidup tak menyusahkan org lain dan bertakwa pd yg Allah yg maha Esa...shilla,jom gi umrah.ko suka jalan2 kan,,ekekekeee............ What a Face


ehhh... aku mmg baik ngan ko, timbang2 n libas tue biase lor... kekdang kena org lain, kekdng ke kor gak.. huhuhuh.. Twisted Evil

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  yard dean on Tue Feb 24, 2009 9:59 pm

shahril wrote:
Syuhardy@boy wrote:sharil habu!!!!!...ko kena transfer ke SMK Dong tu psl aweks ko la tu kan...apa nama aweks ko masa ko form 3 tu??....haaaa..AYU kan....hahahhaa...masa tu ko ngan AYU tu mmg ler pasangan paling HOT kat Raub....habis leher leher ko tu penuh ngan gigitan cinta...hehehehehe,....kecoh betol la masa tu kan shahril.....anyway...masa dh merubah segala galanya....ko pun dh jadi bapak org dh.....dh takde playboy mcm dulu lg....

xla aku transfer ke dong pasal arwah ayah aku keje kt c2. senang nk ushar aku kt sana. ye la ko sedia maklum kn disiplin aku kt sana teru tul. mula2 masuk dong tu aku jahat gak gaduh sana sini smpi kene rotan depan ayah aku. pas2 lama2 aku berubah skit n then blajar semula n finally dpt gak jejak kaki ke manara gading.

dah la sahril.. aku tau ko pi dong pasal mengubat ati lara, pasal aku pon takde kat smtk.. apela makna hari harimu tanpa aku disisi
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  shamshillah on Tue Feb 24, 2009 10:27 pm

musliha mustapha wrote:
zackzaidi wrote:
musliha mustapha wrote:orang masuk Uni masuk kolej masuk poli ,,,yg ko masuk ke menara gading tu wat hapa? menara gading dgn menara kl tu iras2 ke?? wakakakaaa.....anyway bro,aku ada jumpa ko kan masa raya 2007 kalo aku tak silap..masa tu kami br balik dr umah zura beraya,,,, rabbit
haah la mus.. ayat dia xnak kalah... ckp jela masuk universiti.. susah sgt kor? menara tue ada gading kor? kenape time org masuk U jer dia kate menara gading? ada gading kor kat U tue??? huhuhuhuh Laughing
....AKO,,ayat2 ko tu mcm nak berbaik2 n bermesra2 dgn aku la tuuuee....eekekekee..tak kisah la menara gading ke menari gading kee,janji kita hidup tak menyusahkan org lain dan bertakwa pd yg Allah yg maha Esa...shilla,jom gi umrah.ko suka jalan2 kan,,ekekekeee............ What a Face

bila mus..tahun depan?..kalo cukup duit n masa mengizinkan n pjg umur, aku nak g umrah tahun dpn..tahun nih aku nak g daftar haji..aku target buat haji sblm umur 35tahun..diorg kata kalo daftar tahun ni 2015 baru dpt g..tp aku target 2012 or 2013 nak g haji..insyaallah mak n ayah aku g haji tahun dpn, igt nak ikut, tp x cukup duit lak..mula2 aku rancang nak sambung phd tahun dpn..tp kesian lak kat laki aku nanti n kalo aku pregnant camne..coz aku kena g oversea, dia lak x sanggup nak benti keje, kalo benti keje susah lak nak start balik, kecuali buat bisness, tp dia x minat lak nak bisness...setelah aku pikir blk, baik aku try buat anak dulu since umur dah lanjut kan, pastuh buat haji..pastuh kalo ada rezeki baru la buat phd tuh..in the mean time bole la sambil2 teruskan hobi aku melancong ni...since dah ada international passport...dah mcm2 destinasi aku pikir nak g nih..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

apa maksud habu?

Post  mie toreros on Wed Jul 15, 2009 2:35 pm

wei sahril...ko kang sama bidang la ngan aku ek?bhagian makan makan & minum2....
korang nak tau nam habu tu asal dari maner? shahril jgn marah ek aku bocor rahsia ko ni....
HA.....Hamzah BU.....Busu ...
betul tak.aku rasa nama ni tak hafizul atau iskandar yang bagi masa form 1
tul tak?
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  Syuhardy@boy on Wed Jul 15, 2009 3:00 pm

mmg ler..time tu si hafizul ngan ko jer yg kuat mengejek org....nama timangan aku sikit punya banyak la korang bg...siut jer....bengang je aku time tu...tapi bgs gak kena kutuk kutuk time sekolah..at least sekarang ni dh lali dgn kutukan kutukan yg aku terima...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

aku budak baik

Post  mie toreros on Wed Jul 15, 2009 4:42 pm

ala biasa ler boy zaman budak2.....tapi dalam ramai2 tu ko la paling jahat( nakal ) selepas hafizul....bawak citer blue ( walaupun x blue) aku ingat lagi...tajuk citer tu Sex...Lies..and videotape...budak farah tu report kat cikgu jamaludin....pastu kena rotan ngan cikgu disiplin masa tu cikgu saiful
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum