sharil@ habu

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: sharil@ habu

Post  Syuhardy@boy on Wed Jul 15, 2009 6:53 pm

woit..bawak video tape bukan jahat la woit....pandai je ko...ko ingat lagi ekkk....siut je ko mus...nti klu balik raub bole la lepak ngan ko ekkk....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  Dato' K on Wed Jul 15, 2009 7:13 pm

sex, lies and videotape...hahahaha..aku yg masa tu kat 1 titian pun dgr cite gak...kihkihkih...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 16, 2009 11:59 am

muahahaha.....tapi kan si farah tu dulu mmg kaki report laa....nasib baik x kena tunjal ngan aku dulu....abang dia si fahmi tu kan....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  normazura on Thu Jul 16, 2009 12:11 pm

eiiiiiii dasat tol kawan2 aku nih ..... patut lah korang berjaya dalam hidup ...... wah wah What a Face What a Face
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

hi....

Post  mie toreros on Thu Jul 16, 2009 1:39 pm

mazura ko kat jd cikgu aper skang...? ko ker yang kecik2 dulu selain ayeesha?yang hitam manis tu?
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  musliha mustapha on Thu Jul 16, 2009 4:54 pm

Syuhardy@boy wrote:woit..bawak video tape bukan jahat la woit....pandai je ko...ko ingat lagi ekkk....siut je ko mus...nti klu balik raub bole la lepak ngan ko ekkk....
..opssss aku terperasan...wakakakaka...alahhh apa la sangat bawa tape blue tu compare dgn mereka2 yg mencuri buku blue kat umah cikgu suryani pada tahun 1997...wakakakakaaaaaa...budak pempuan lak tuhh.... bounce Arrow Twisted Evil
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  Dato' K on Thu Jul 16, 2009 6:27 pm

musliha mustapha wrote:
Syuhardy@boy wrote:woit..bawak video tape bukan jahat la woit....pandai je ko...ko ingat lagi ekkk....siut je ko mus...nti klu balik raub bole la lepak ngan ko ekkk....
..opssss aku terperasan...wakakakaka...alahhh apa la sangat bawa tape blue tu compare dgn mereka2 yg mencuri buku blue kat umah cikgu suryani pada tahun 1997...wakakakakaaaaaa...budak pempuan lak tuhh.... bounce Arrow Twisted Evil

laaa, padan la masa aku tjumpa cikgu suryani tahun 1998, dia ada tanya aku whether aku still in touch lg ngan budak2 pompuan masa kat smtk dulu....agaknya dia tau la korang ambik...dia just nak mintak balik kot buku tu...kahkahkah....

cikgu suryani ada tanya pasal mek sah..tp takkan mek sah yg ambik buku tu, kot..kahkahkah..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

menda la korang ni

Post  mie toreros on Thu Jul 16, 2009 6:30 pm

mender la korang ni....buku blue cikgu pun nak rembat ker.....dah cikgu tu takder modal malam2.
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  Dato' K on Fri Jul 17, 2009 10:52 am

kahkahkah....wei ngapa budak pompuan senyap je..share la pengalaman korang curik buku....

alaaaa, nak segan apa...seme dah besa la wei....

tobat lepas nih kalo korang singgah umah aku, sure aku simpan buku2 seme dlm gobok..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

buku blue

Post  mie toreros on Fri Jul 17, 2009 12:59 pm

aku tahu kenapa dia tanya pasal meksah kamal? ni mesti meksah selalu wat sistem barter tukar2 buku blue ngan cikgu suryani tu....mek sah ko dapat stok daripd maner?
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  Dato' K on Fri Jul 17, 2009 1:09 pm

hahahaha...tp gile aaa korang wei...mesti cikgu suryani melilau carik buku tu...kot ye pun, tgk kat umah dia dah la..ni stok bwk curik yg aku tak tahan gelak tu....ish, ish, ish...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

stok baru sampai

Post  mie toreros on Fri Jul 17, 2009 2:54 pm

kamal....memandangkan budak pompuan n i suka buku2 mcm tu aku ader offer ni.....buku playboy edisi terhad tahun 2009.....sapa nak aku offer ni.....hihihihihihihihihihih
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  Syuhardy@boy on Fri Jul 17, 2009 6:29 pm

mus agak agak tajuk citer yg korang rembat tu berbunyi PERMATA YG HILANG ker?????...hehehehehe....ni la buku blue melayu yg sungguh klasik.....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

kamasutra

Post  mie toreros on Fri Jul 17, 2009 6:41 pm

dulu aku suka baca kamasutra.....tu pun antara buku yang fofular
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  normazura on Fri Jul 17, 2009 8:30 pm

mie toreros wrote:mazura ko kat jd cikgu aper skang...? ko ker yang kecik2 dulu selain ayeesha?yang hitam manis tu?

hek elehhhh mie .... x kan ko lupe kat aku kut ..... Wink
aku ngajo add math & math kat port klang .....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  Dato' K on Sat Jul 18, 2009 11:25 am

aiiii zura, pelik aku..org tgh syok2 cite pasal buku blue, ko selit cite keje ko je ke???ulas la pase cikgu suryani ni weiiii...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

buku itu buku cikgu suryanii yg punyaaaa ( intonasi cite ahmad albab )

Post  musliha mustapha on Sat Jul 18, 2009 6:04 pm

Dato' K wrote:aiiii zura, pelik aku..org tgh syok2 cite pasal buku blue, ko selit cite keje ko je ke???ulas la pase cikgu suryani ni weiiii...
..aku tersibuk lak 2 3 ari nih,,,now i come to tell u oll the story mory thr morning glory,,,wakakakakaaa,,masatu form 5na la,,rasanya dlm 8 org la kut yg dtg tlg c.sryni pindah umah baru kat taman raub jaya 5 kalo aku tak silap.masa tu brg2 suma dah dlm kotak,,aku,zack,shilla,zura,farah,yani n nonie kalo aku tak silap la.puspa mastura pun ada..settle tlg cikgu tu otw kami gi bus stop la br minah ni bw kuar 'barang' tu,,ekekekee aku lupa2 ingat minah yg bw kuar buku tu n supposely dia la yg rembat buku tu dr umah cikgu kan,,ekekeee,,kami pun kenduri laa 5 6 buah buku tu sesama kami..aku amik tindakan waras dgn menikah pd umur 20thn,maybe juga jasa dr buku cikgu ittew,,wakaakakaaa...aku takmo mention nama,nanti kena banned,,ahakss..rasa mcm ada buku PYH tu la daddy boy oii...ada few more,,,terpikir gak aku pun,cemana reaksi cikgu tu bila dia realize buku2 18sx dia tu ilang kannn ???,,, lol! lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  musliha mustapha on Sat Jul 18, 2009 6:05 pm

normazura wrote:
mie toreros wrote:mazura ko kat jd cikgu aper skang...? ko ker yang kecik2 dulu selain ayeesha?yang hitam manis tu?

hek elehhhh mie .... x kan ko lupe kat aku kut ..... Wink
aku ngajo add math & math kat port klang .....
geng2 pirate of carribean sega tat ni mmg duduk kat port2 aje mie,,,ekekek ya ampunn ibuk nyaaa.. cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  najib on Mon Jul 20, 2009 12:10 am

musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:aiiii zura, pelik aku..org tgh syok2 cite pasal buku blue, ko selit cite keje ko je ke???ulas la pase cikgu suryani ni weiiii...
..aku tersibuk lak 2 3 ari nih,,,now i come to tell u oll the story mory thr morning glory,,,wakakakakaaa,,masatu form 5na la,,rasanya dlm 8 org la kut yg dtg tlg c.sryni pindah umah baru kat taman raub jaya 5 kalo aku tak silap.masa tu brg2 suma dah dlm kotak,,aku,zack,shilla,zura,farah,yani n nonie kalo aku tak silap la.puspa mastura pun ada..settle tlg cikgu tu otw kami gi bus stop la br minah ni bw kuar 'barang' tu,,ekekekee aku lupa2 ingat minah yg bw kuar buku tu n supposely dia la yg rembat buku tu dr umah cikgu kan,,ekekeee,,kami pun kenduri laa 5 6 buah buku tu sesama kami..aku amik tindakan waras dgn menikah pd umur 20thn,maybe juga jasa dr buku cikgu ittew,,wakaakakaaa...aku takmo mention nama,nanti kena banned,,ahakss..rasa mcm ada buku PYH tu la daddy boy oii...ada few more,,,terpikir gak aku pun,cemana reaksi cikgu tu bila dia realize buku2 18sx dia tu ilang kannn ???,,, lol! lol!

hahhaa....giler kelakor Razz Razz Razz Razz

tp baik korang ganti balik la....sian cikgu tu Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  yard dean on Mon Jul 20, 2009 10:59 pm

musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:aiiii zura, pelik aku..org tgh syok2 cite pasal buku blue, ko selit cite keje ko je ke???ulas la pase cikgu suryani ni weiiii...
..aku tersibuk lak 2 3 ari nih,,,now i come to tell u oll the story mory thr morning glory,,,wakakakakaaa,,masatu form 5na la,,rasanya dlm 8 org la kut yg dtg tlg c.sryni pindah umah baru kat taman raub jaya 5 kalo aku tak silap.masa tu brg2 suma dah dlm kotak,,aku,zack,shilla,zura,farah,yani n nonie kalo aku tak silap la.puspa mastura pun ada..settle tlg cikgu tu otw kami gi bus stop la br minah ni bw kuar 'barang' tu,,ekekekee aku lupa2 ingat minah yg bw kuar buku tu n supposely dia la yg rembat buku tu dr umah cikgu kan,,ekekeee,,kami pun kenduri laa 5 6 buah buku tu sesama kami..aku amik tindakan waras dgn menikah pd umur 20thn,maybe juga jasa dr buku cikgu ittew,,wakaakakaaa...aku takmo mention nama,nanti kena banned,,ahakss..rasa mcm ada buku PYH tu la daddy boy oii...ada few more,,,terpikir gak aku pun,cemana reaksi cikgu tu bila dia realize buku2 18sx dia tu ilang kannn ???,,, lol! lol!

perhatikan betul betul senarai nama di atas..tiada nama aku yek.. aku tak terlibat dgn kerj kerja penyeludupan buku utk bacaan dewasa tu
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  sahril sarudin on Tue Jul 21, 2009 12:50 am

mie toreros wrote:dulu aku suka baca kamasutra.....tu pun antara buku yang fofular

arghh arghh arghh..madam mus..madam mus..agak2 nya lah kan dah berapa persen ko katam kitab kamasutra ittew? uikkk.. pirat pirat
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  Syuhardy@boy on Tue Jul 21, 2009 10:36 am

mak aiii..sampai 5-6 buku korang rembat..alaaaa..buku tu pun musti cikgu suriani dpt masa ramapsan kat sekolah tu jgk...todak ku sangka cikgu suriani itu adalah seorang yg gemarkan cerita cerita berahi..jikalau aku tahu...sdh lama aku mengofferkan diriku untuk jd gigolo nyer.....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  normazura on Tue Jul 21, 2009 11:50 am

yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:aiiii zura, pelik aku..org tgh syok2 cite pasal buku blue, ko selit cite keje ko je ke???ulas la pase cikgu suryani ni weiiii...
..aku tersibuk lak 2 3 ari nih,,,now i come to tell u oll the story mory thr morning glory,,,wakakakakaaa,,masatu form 5na la,,rasanya dlm 8 org la kut yg dtg tlg c.sryni pindah umah baru kat taman raub jaya 5 kalo aku tak silap.masa tu brg2 suma dah dlm kotak,,aku,zack,shilla,zura,farah,yani n nonie kalo aku tak silap la.puspa mastura pun ada..settle tlg cikgu tu otw kami gi bus stop la br minah ni bw kuar 'barang' tu,,ekekekee aku lupa2 ingat minah yg bw kuar buku tu n supposely dia la yg rembat buku tu dr umah cikgu kan,,ekekeee,,kami pun kenduri laa 5 6 buah buku tu sesama kami..aku amik tindakan waras dgn menikah pd umur 20thn,maybe juga jasa dr buku cikgu ittew,,wakaakakaaa...aku takmo mention nama,nanti kena banned,,ahakss..rasa mcm ada buku PYH tu la daddy boy oii...ada few more,,,terpikir gak aku pun,cemana reaksi cikgu tu bila dia realize buku2 18sx dia tu ilang kannn ???,,, lol! lol!

perhatikan betul betul senarai nama di atas..tiada nama aku yek.. aku tak terlibat dgn kerj kerja penyeludupan buku utk bacaan dewasa tu

aku agak mushkil .... aku rasa aku tiada dalam operasi gelap itewwwwww ..... nape ko mention nama aku lak mus .... aku x bersalah ..... Laughing
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  Syuhardy@boy on Tue Jul 21, 2009 11:56 am

well zura....you rite...once a rascal will always ba a rascal...heheheheh..u little rascal....rupa rupa nya ko tidak ada kena mengena dlm ini cerita...hahahahah
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  Dato' K on Tue Jul 21, 2009 2:09 pm

hok ellonnn...boy, aku pun ingat satu buku je...wow....advance2....

hmmmm..since musliha bukan org nya yg merembat buku ittewww, confirm puspa yg amik...kahkahkahkah...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum