sharil@ habu

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: sharil@ habu

Post  mie toreros on Tue Jul 21, 2009 4:24 pm

korang ni kan apa la siap mention nama korang ngan nama cikgu tu skali....cuba bayangkan....kalau tiba cikgu tu ker...anak murid dia skang bukak forum ni....hahahahaha x ke haru biru nnt nyer...aku rasa pasni cikgu tu confirm pakai purdah pegi sekolah...

mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 37
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  Syuhardy@boy on Tue Jul 21, 2009 6:29 pm

oit mie...mengikut pengalaman hamba...x semestinya yg berpurdah tu dah insaf...contoh la kan..ko tgk clip clip video buatan sendiri sekarang nihaaaa....kebanyakan yg membuat video sendiri itu adalah dari kalangan yg bertudung jua....

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  Dato' K on Tue Jul 21, 2009 6:46 pm

Syuhardy@boy wrote:oit mie...mengikut pengalaman hamba...x semestinya yg berpurdah tu dah insaf...contoh la kan..ko tgk clip clip video buatan sendiri sekarang nihaaaa....kebanyakan yg membuat video sendiri itu adalah dari kalangan yg bertudung jua....

ni daddy boy sure selalu nengok youtube nih...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  musliha mustapha on Tue Jul 21, 2009 9:15 pm

yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:aiiii zura, pelik aku..org tgh syok2 cite pasal buku blue, ko selit cite keje ko je ke???ulas la pase cikgu suryani ni weiiii...
..aku tersibuk lak 2 3 ari nih,,,now i come to tell u oll the story mory thr morning glory,,,wakakakakaaa,,masatu form 5na la,,rasanya dlm 8 org la kut yg dtg tlg c.sryni pindah umah baru kat taman raub jaya 5 kalo aku tak silap.masa tu brg2 suma dah dlm kotak,,aku,zack,shilla,zura,farah,yani n nonie kalo aku tak silap la.puspa mastura pun ada..settle tlg cikgu tu otw kami gi bus stop la br minah ni bw kuar 'barang' tu,,ekekekee aku lupa2 ingat minah yg bw kuar buku tu n supposely dia la yg rembat buku tu dr umah cikgu kan,,ekekeee,,kami pun kenduri laa 5 6 buah buku tu sesama kami..aku amik tindakan waras dgn menikah pd umur 20thn,maybe juga jasa dr buku cikgu ittew,,wakaakakaaa...aku takmo mention nama,nanti kena banned,,ahakss..rasa mcm ada buku PYH tu la daddy boy oii...ada few more,,,terpikir gak aku pun,cemana reaksi cikgu tu bila dia realize buku2 18sx dia tu ilang kannn ???,,, lol! lol!

perhatikan betul betul senarai nama di atas..tiada nama aku yek.. aku tak terlibat dgn kerj kerja penyeludupan buku utk bacaan dewasa tu
...ekekeke dah tentu la ko takde masa form 4 and 5 tu kan ,aku ni menipu dgn skill and terhormat,kalo kantoi pun dgn nazri jek sebab dia mmg tau taktik aku,,wakakakakaa...aku lupa nak mention nama AYEESHA ZULKIFLEE pun ada laa masa tu...yg lawak nya,bulu tu laris gila dlm 3 4 minggu juga la antara kami,yg pasti shilla yg simpan lama skalik buku tu.,,wakakakaaa.. afro flower study study

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  musliha mustapha on Tue Jul 21, 2009 9:19 pm

mie toreros wrote:korang ni kan apa la siap mention nama korang ngan nama cikgu tu skali....cuba bayangkan....kalau tiba cikgu tu ker...anak murid dia skang bukak forum ni....hahahahaha x ke haru biru nnt nyer...aku rasa pasni cikgu tu confirm pakai purdah pegi sekolah...
..aku tak sampai ati nak cakap,so aku taip jek,,,,bodoh ke hapaa ko ni,,wakakakakaaa dah tentu la cikgu suriyani tu cikgu kelas kitoang la mie,,ko nih anti klimaks la weiii,,,eekekekekeee.... clown clown

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  Dato' K on Wed Jul 22, 2009 10:30 am

tp betul la ckp boy...cian cikgu tu....

ahhhhh...since kisah ni dah di war2kan...bedal je lah.....

btambah panas pulak citer nih...ye la, nama ayeesha pun di mentioned..panaszzz, panaszzz...tu la sbb cikgu tanya pasal dia kot...confirm cikgu nak slow talk ngan dia - nak mintak balik buku tu...koang pun agak2 la wei..hahahahaha...kalo setakat 1-2 buku aku rasa ok lg..ni dah masuk 5-6 buku...

shillah baca buku tu dia paham ke tak, haa???kuikuikui Twisted Evil

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  Syuhardy@boy on Wed Jul 22, 2009 10:44 am

aku rasa tu yg sebab shila kawin lambat tu..sebab dia perlukan masa sehingga sekarang ni haa untuk memahami inti pati 5-6 buku blue tersebut....zack pun bole dikategorikan bebal gak laa..sebab dia tu pun baru jer bertunang..at least shila dh mengecapi nikmat berjimak nie....

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  normazura on Wed Jul 22, 2009 6:02 pm

Syuhardy@boy wrote:well zura....you rite...once a rascal will always ba a rascal...heheheheh..u little rascal....rupa rupa nya ko tidak ada kena mengena dlm ini cerita...hahahahah

SERIUS boy ... aku mmg innocent ... mmg x tlibat dlm kes songlap buku lucah tuh ... ko mus, jgn penaya aku ... tongue

normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  normazura on Wed Jul 22, 2009 6:05 pm

musliha mustapha wrote:
yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:aiiii zura, pelik aku..org tgh syok2 cite pasal buku blue, ko selit cite keje ko je ke???ulas la pase cikgu suryani ni weiiii...
..aku tersibuk lak 2 3 ari nih,,,now i come to tell u oll the story mory thr morning glory,,,wakakakakaaa,,masatu form 5na la,,rasanya dlm 8 org la kut yg dtg tlg c.sryni pindah umah baru kat taman raub jaya 5 kalo aku tak silap.masa tu brg2 suma dah dlm kotak,,aku,zack,shilla,zura,farah,yani n nonie kalo aku tak silap la.puspa mastura pun ada..settle tlg cikgu tu otw kami gi bus stop la br minah ni bw kuar 'barang' tu,,ekekekee aku lupa2 ingat minah yg bw kuar buku tu n supposely dia la yg rembat buku tu dr umah cikgu kan,,ekekeee,,kami pun kenduri laa 5 6 buah buku tu sesama kami..aku amik tindakan waras dgn menikah pd umur 20thn,maybe juga jasa dr buku cikgu ittew,,wakaakakaaa...aku takmo mention nama,nanti kena banned,,ahakss..rasa mcm ada buku PYH tu la daddy boy oii...ada few more,,,terpikir gak aku pun,cemana reaksi cikgu tu bila dia realize buku2 18sx dia tu ilang kannn ???,,, lol! lol!

perhatikan betul betul senarai nama di atas..tiada nama aku yek.. aku tak terlibat dgn kerj kerja penyeludupan buku utk bacaan dewasa tu
...ekekeke dah tentu la ko takde masa form 4 and 5 tu kan ,aku ni menipu dgn skill and terhormat,kalo kantoi pun dgn nazri jek sebab dia mmg tau taktik aku,,wakakakakaa...aku lupa nak mention nama AYEESHA ZULKIFLEE pun ada laa masa tu...yg lawak nya,bulu tu laris gila dlm 3 4 minggu juga la antara kami,yg pasti shilla yg simpan lama skalik buku tu.,,wakakakaaa.. afro flower study study


mus , aku agak hairan + mushkil .... shilla khatam n menghayati buku 5-6 buah ... tapi still tanya soalan bodoh masa kat mdm kwan ari tuh ... albino

normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  Syuhardy@boy on Wed Jul 22, 2009 6:24 pm

tu la cara dia cuba menyembunyikan rahsia dia sebenarnya...dia nk tgk korang betol2 terror ke x...al maklumla kan dia katam 5-6 buku tu lama giler..so dia nk check la masa kt madam kwan tu korang ni betol ke x...

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  yard dean on Wed Jul 22, 2009 10:14 pm

Syuhardy@boy wrote:aku rasa tu yg sebab shila kawin lambat tu..sebab dia perlukan masa sehingga sekarang ni haa untuk memahami inti pati 5-6 buku blue tersebut....zack pun bole dikategorikan bebal gak laa..sebab dia tu pun baru jer bertunang..at least shila dh mengecapi nikmat berjimak nie....

that explain much.. patut la aku belum sampai seru.. dah la zura kalau ikut darjah perkahwinan awal.. buku tu kalau kau tak rembat mesti sempat dikenduri dek kau..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 23, 2009 11:47 am

yard dean wrote:
Syuhardy@boy wrote:aku rasa tu yg sebab shila kawin lambat tu..sebab dia perlukan masa sehingga sekarang ni haa untuk memahami inti pati 5-6 buku blue tersebut....zack pun bole dikategorikan bebal gak laa..sebab dia tu pun baru jer bertunang..at least shila dh mengecapi nikmat berjimak nie....

that explain much.. patut la aku belum sampai seru.. dah la zura kalau ikut darjah perkahwinan awal.. buku tu kalau kau tak rembat mesti sempat dikenduri dek kau..

rilek ati rudin...ur time will come..percayala bahawa allah s.w.t telah menjadikan lelaki dan wanita itu berpasangan....oleh yg demikian..kita harus la bersabar dn akur dgn ketentuannyer...

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  zackzaidi on Thu Jul 23, 2009 1:23 pm

Syuhardy@boy wrote:rilek ati rudin...ur time will come..percayala bahawa allah s.w.t telah menjadikan lelaki dan wanita itu berpasangan....oleh yg demikian..kita harus la bersabar dn akur dgn ketentuannyer...

peihhhh.. boy bagi tazkirah khamis.. bagus2.. aku suke.. tapi boy ayat "ketentuanNYA" kena upper case.. merujuk pada Allah S.W.t... haah ati.. InsyaAllah ada rezeki kite2(yg bujang saja.. hehehe) nti.. cheers

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 23, 2009 3:31 pm

aiseh terlupa la pulak pasal upper case tu..maklum la ..BM saya time SPM dapat 6...hikhikhik....

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  musliha mustapha on Thu Jul 23, 2009 5:36 pm

kalo tak silap aku masa pindah barang tu geng yg pakai t-shirt KRK ,,we r the conquerer kaloo aku tak silap...haah,zura takde,sebab dia taip mcm tu,aku rasa dia ada masa tu...sapa nak ngaku berak kat tepi bas stop kann kannn..aku mmg dah konpom la minah ronggeng,ada aku kesah ??....koang ingt tak masa cikgu kata ilmu ni dicari bukan utk lulus periksa,tp utk diamalkan dlm hidup kita,,,tu la masalah shilla,dia belajar utk pass peksa aje,kan dah lambat dapat buat amalan nya...ekekekeee.... cheers cheers

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 23, 2009 6:12 pm

aku rasa x la mus...shiela tu kawen lambat sebab nk tgk sama ada korang praktik apa yg didalam buku lucah yg korang curi tu....

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  musliha mustapha on Thu Jul 23, 2009 6:29 pm

Syuhardy@boy wrote:aku rasa x la mus...shiela tu kawen lambat sebab nk tgk sama ada korang praktik apa yg didalam buku lucah yg korang curi tu....
,,seingat aku,mereka2 yg aktif dgn buku tu sudah pun berumahtangga n beranak pinak,,,sila rujuk di facebook saya,sekian terima kasih,ekekekekee Suspect affraid

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  Syuhardy@boy on Fri Jul 24, 2009 10:39 am

mana pgnya cik shiela kita ni ekkk...dh bape lama dia mendiamkan diri...lega sgt la tu bil air tertunggak selama 30 tahun dh dibayar tu....

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sharil@ habu

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum