mohd fazri johari

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

mohd fazri johari

Post  fazrijohari on Sat Feb 14, 2009 2:47 pm

a'km sume.. agak2 ramai yg dah lupa kewujudan aku nih... hehhe.. aku idup shat lagi wo.. makin besar lagi.. Smile
Nama penuh MOHD FAZRI JOHARI. Sekelas ngan korang dari Ting 1 ke Ting 3 KRK. Ting 4LK aku masuk jap je sblm masuk
sekolah teknik kuantan ngan najib, masri. Aku amik Mekanikal kat sana tp masa tu guna nama Jentera. Abis Form 5 aku masuk Politeknik Kuantan
amik diploma Mekanikal... cehhh.. patut aku budget nak masuk UTM tp ada ke UTm bagi aku kos Human Resource (science & technology) apa tu????

Blom habis study dah dpt keje kat P.Gudang. terus aku jadi org Johor sampai la skang..
Keje kat kilang Jepun tu 4 thn pastu berenti..
Setup company advertising kat Johor 3 thn gak aku business tp aku maleh nak usaha utk share partner yang x berapa faham pasal niaga ni..
Igt niaga ari ni esok terus kaya gak ah... pe lah... Pastu aku terus involve bidang IT full time. Mula2 jd IT Coordinator jg sume benda yg kena ngena komputer. Memang best tp boss lak yg mantul pasal IT.. citer pun x faham.. teknologi lum ada pun nak aku adakan... ish3
Aku berenti n sekarang aku Keje kat Malaysia Marine & Heavy Engineering.. Jaga printer & scanner je... perghhh

60 kali senang dari keje sblmnye.. Alhamdulillah..
Hati pun senang.. Sekian... Amin... cheers

fazrijohari

Posts : 37
Join date : 2009-02-10
Age : 38
Location : pasir gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: mohd fazri johari

Post  zackzaidi on Sat Feb 14, 2009 7:30 pm

k la tue bro.. syukur recheki ko... jage printer n scanner? jgn kor scan bontot kor udah time2 bosan nti... hahahaha coz ako penah dgr member ako bhgn design nie dah bosan xdo idea, gie scan bontotnyer.. alih2 scanner stak.. sok repair trus ternampak kertas yg tersangkut (kertas discan tue cam bontot dia tapi dia x ngaku dengan bos dia.. hahaha.. ko duk pasir gudang? kawin ngan org sane kor?

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: mohd fazri johari

Post  fazrijohari on Sat Feb 14, 2009 7:39 pm

cittt... pejadah aku scan bontot aku edy oi.... tp klu client minta aku scan bontot dia baik aku scan guna vacum... bikin rosak scanner aku je nt... hehehe

aku single mingle lagi la.. hehehe 2007 aku nyaris kawin tp xde jodoh putus.. SO yahooooooo

SINGLE AGAIN.. terasa muda semula wo.. cheers

fazrijohari

Posts : 37
Join date : 2009-02-10
Age : 38
Location : pasir gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: mohd fazri johari

Post  najib on Sat Feb 14, 2009 11:24 pm

welcome rakan seteknik ku yg dah lama x jumpa....sori la...aku hingat sokmo kat ko...tp fail mencarik...mujur jumpa ko kat fb.

kalau ko tak masuk utm (yg geng2 engine kat teknik dulu idam2) aku plak tolak uum (3/4 budak course aku kat teknik dulu ke situ)....so kita serupa....tp alhamdulillah, kita dpt keje jugak n 'berkembang' hehhe

wei...last aku jumpa ko masa kita g btn kat maran pas spm tu kan? masa tu kita sekali ngn kamal kan?
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: mohd fazri johari

Post  fazrijohari on Sun Feb 15, 2009 1:17 am

hehe... kamal ada ke? mcm xde je.. BTN Maran 1997. Yo dato k,, ko ada x masa kitorang BTN tu? igtan aku mcm xde je... Wink

fazrijohari

Posts : 37
Join date : 2009-02-10
Age : 38
Location : pasir gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: mohd fazri johari

Post  shamshillah on Sun Feb 15, 2009 12:09 pm

so dah lama la ko dok johor tu ye...cr la bini org johor...sng sket....ati rudin single lg tuh....ekekeke....

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: mohd fazri johari

Post  fazrijohari on Sun Feb 15, 2009 5:46 pm

eh eh eh... pepandai je ko nak jadi matchmaker ye, makcik2 aku dah cukup ramai nak jadi matchmaker, cukup la wei... right now i want a piece of peace in my life kejap... BOSS ada ke si shila ni nak jodohkan kita... memandai je ko ni shila lol!

fazrijohari

Posts : 37
Join date : 2009-02-10
Age : 38
Location : pasir gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: mohd fazri johari

Post  Syuhardy@boy on Mon Feb 16, 2009 11:44 am

aku kenal si Fazri ni sejak aku pindah dari KL..masa tu umur aku 9 tahun..Fazri adalah salah seorang kawan aku masa kat Sek Keb Gali...Betul Fazri???.....lepas tu masuk 1/2/3 Krk sama sama...tapi masa masuk 1/2/3 Krk tu perangai aku dh tak senonoh sgt so aku pun jd kurang rapat dgn Fazri....aku penah jmpa Fazri ni sekali masa tu time kita form 4...aku jumpa Fazri dlm bas dari Kuantan nak balik raub....aku pinjam duit Fazri RM5..sebab masa tu aku dh x de duit nk beli makanana...Nti kita jumpa aku bayar balik utang aku tu k Fazri....hehehehe....anyway...good to hear from u my fren..lama gak dh aku teringin nk jumpa ko nie....bayang kan la ..kawan dari sekolah rendah...hehehehehe
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: mohd fazri johari

Post  Dato' K on Mon Feb 16, 2009 1:09 pm

fazrijohari wrote:hehe... kamal ada ke? mcm xde je.. BTN Maran 1997. Yo dato k,, ko ada x masa kitorang BTN tu? igtan aku mcm xde je... Wink

wei, aku ade gak la..masa balik dr maran ke raub, kite naik bas sekali ngan mat noor (mat noor nih kalo ko ingat member aku yg sekali blajo kat mrsm)...tapi sedihnya, dia dah meninggal..lama gak la..accident moto..

ehh..ye ke??aku pun dah konfius...tp aku ingat mmg aku ade balik naik bas ngan classmate tg kudin n mrsm...weh, siot la..aku blk skali ngan ko la fazri...najib tak join kite sbb dia sibuk usha awekkssss kuala lipis je...NAJIB MMG LUPA KAWAN MASA TU..HAHAHAHA..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: mohd fazri johari

Post  najib on Mon Feb 16, 2009 5:44 pm

Dato' K wrote:
fazrijohari wrote:hehe... kamal ada ke? mcm xde je.. BTN Maran 1997. Yo dato k,, ko ada x masa kitorang BTN tu? igtan aku mcm xde je... Wink

wei, aku ade gak la..masa balik dr maran ke raub, kite naik bas sekali ngan mat noor (mat noor nih kalo ko ingat member aku yg sekali blajo kat mrsm)...tapi sedihnya, dia dah meninggal..lama gak la..accident moto..

ehh..ye ke??aku pun dah konfius...tp aku ingat mmg aku ade balik naik bas ngan classmate tg kudin n mrsm...weh, siot la..aku blk skali ngan ko la fazri...najib tak join kite sbb dia sibuk usha awekkssss kuala lipis je...NAJIB MMG LUPA KAWAN MASA TU..HAHAHAHA..

mat noor tu dah meninggal kamal!!....innalillah...aku igt lagi kwn mrsm ko tu...dia org ulu gali kan? tp mmg last jumpa tu pun ms btn tu je la...tp aku tau lg umh dia...mmg lalu tiap kali balik klau from bdr raub. ramai betul la kwn yg 'gugur' coz accident....aku ni pun g balik keje naik moto...tawakal je la.

wei...aku balik sekali ngn korang la....kita g antor budak lipis dulu kan...pas tu kita berlima je ngn driver balik ke raub....

eceh kamal....buat2 lupa plak time tu sapa yg sibuk berkenalan ngn budak clifford lipis...bukan budak 'kecik' tu nama azie ke...heheh...kalau tak salah aku la Razz Razz Razz
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: mohd fazri johari

Post  fazrijohari on Tue Feb 17, 2009 5:51 pm

ha... aku igt dah.. azie yg kecil molek tu.. memang kamal asyik ngejas dia pun masa tu.. azie tu group aku masa kat BTN.. ramai la bebudak Sains n TK nak tekel.. aku dah lost contact ngan bebudak BTN tu.. mak aku leh buang lak kotak komik dewata raya aku ngn contact2 aku sekali.. ish3

bo..
RM5 tu ko x pyh byr la.. tp aku nak ko belanja aku mkn dah le kan. Bila ble bo?

fazrijohari

Posts : 37
Join date : 2009-02-10
Age : 38
Location : pasir gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: mohd fazri johari

Post  Syuhardy@boy on Wed Feb 18, 2009 10:14 am

fazrijohari wrote:ha... aku igt dah.. azie yg kecil molek tu.. memang kamal asyik ngejas dia pun masa tu.. azie tu group aku masa kat BTN.. ramai la bebudak Sains n TK nak tekel.. aku dah lost contact ngan bebudak BTN tu.. mak aku leh buang lak kotak komik dewata raya aku ngn contact2 aku sekali.. ish3

bo..
RM5 tu ko x pyh byr la.. tp aku nak ko belanja aku mkn dah le kan. Bila ble bo?

ye ke bro...klu itu mcm tgu kita jumpa la...nk tgu aku turun PG tu x tau biler laaaa...hahahaha...so kita tgu bila ko turun KL la ekkkk lol!
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: mohd fazri johari

Post  Dato' K on Thu Feb 19, 2009 6:55 pm

najib wrote:
Dato' K wrote:
fazrijohari wrote:hehe... kamal ada ke? mcm xde je.. BTN Maran 1997. Yo dato k,, ko ada x masa kitorang BTN tu? igtan aku mcm xde je... Wink

wei, aku ade gak la..masa balik dr maran ke raub, kite naik bas sekali ngan mat noor (mat noor nih kalo ko ingat member aku yg sekali blajo kat mrsm)...tapi sedihnya, dia dah meninggal..lama gak la..accident moto..

ehh..ye ke??aku pun dah konfius...tp aku ingat mmg aku ade balik naik bas ngan classmate tg kudin n mrsm...weh, siot la..aku blk skali ngan ko la fazri...najib tak join kite sbb dia sibuk usha awekkssss kuala lipis je...NAJIB MMG LUPA KAWAN MASA TU..HAHAHAHA..

mat noor tu dah meninggal kamal!!....innalillah...aku igt lagi kwn mrsm ko tu...dia org ulu gali kan? tp mmg last jumpa tu pun ms btn tu je la...tp aku tau lg umh dia...mmg lalu tiap kali balik klau from bdr raub. ramai betul la kwn yg 'gugur' coz accident....aku ni pun g balik keje naik moto...tawakal je la.

wei...aku balik sekali ngn korang la....kita g antor budak lipis dulu kan...pas tu kita berlima je ngn driver balik ke raub....

eceh kamal....buat2 lupa plak time tu sapa yg sibuk berkenalan ngn budak clifford lipis...bukan budak 'kecik' tu nama azie ke...heheh...kalau tak salah aku la Razz Razz Razz

mat noor tu meninggal thn 2000 kot..masa tu aku kat ukm..aku pun tkilan gak sbnrnya sbb lps btn tu, aku still keep in touch ngan dia..pastu ada satu masa, aku rasa mcm dah lama dia senyap je..baru nak calling2 satu bulan tu, member aku kata - 'mal, mat noor dah meninggal mgu lepas....' pehhhh.....

azie.....ingat ko nama dia ye...heheheh...mmg cumey bdk sorang tuh....tp tu lah, aku masa tu, mmg hampeh tahap dewa bab2 mengayat dan meluahkan perasaan nih..so, pendam dalam ati je lah...tambahan pulak, fazri yg diharapkan utk mengejas, cam tanak tulung je..aku rasa fazri pun minat kat minah nih..siot la lu, fazri..hahahahah..

masa kat ukm, aku ade tjumpa dia kat stesen komuter serdang...tp masa tu aku btl2 lupa kat mana aku kenal minah nih...cuma muka dia aku rasa cam familiar bangat...br sekrang, aku ingat dia tu azie...hahahah...lawak la zaman budak2 dulu...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: mohd fazri johari

Post  fazrijohari on Thu Feb 19, 2009 8:25 pm

aku minat yg lagi sorang tu la.. ko igt x mazwan.. hehehe.. tp aku mlas nak layan cintan2 nih..
loves need money ma.. (bg aku la org lain mgkin lain opinion kan..)

BTN one of the best thing in my life.. best giler cakap luu..

bounce

fazrijohari

Posts : 37
Join date : 2009-02-10
Age : 38
Location : pasir gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: mohd fazri johari

Post  shamshillah on Thu Feb 19, 2009 10:22 pm

fazrijohari wrote:aku minat yg lagi sorang tu la.. ko igt x mazwan.. hehehe.. tp aku mlas nak layan cintan2 nih..
loves need money ma.. (bg aku la org lain mgkin lain opinion kan..)

BTN one of the best thing in my life.. best giler cakap luu..

bounce

i agree 100%..love need money..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: mohd fazri johari

Post  musliha mustapha on Fri Feb 20, 2009 5:01 pm

shamshillah wrote:
fazrijohari wrote:aku minat yg lagi sorang tu la.. ko igt x mazwan.. hehehe.. tp aku mlas nak layan cintan2 nih..
loves need money ma.. (bg aku la org lain mgkin lain opinion kan..)

BTN one of the best thing in my life.. best giler cakap luu..

bounce

i agree 100%..love need money..
....actually not really,,yet WTF that i'm doing here in brunei ....hahahha,,stress gak ni...anyhow,cinta ni pelik,mcm sambal belacan,dah tau pedas,cicahhh jugaakkk....
I love you
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: mohd fazri johari

Post  Dato' K on Fri Feb 20, 2009 7:37 pm

musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:
fazrijohari wrote:aku minat yg lagi sorang tu la.. ko igt x mazwan.. hehehe.. tp aku mlas nak layan cintan2 nih..
loves need money ma.. (bg aku la org lain mgkin lain opinion kan..)

BTN one of the best thing in my life.. best giler cakap luu..

bounce

i agree 100%..love need money..
....actually not really,,yet WTF that i'm doing here in brunei ....hahahha,,stress gak ni...anyhow,cinta ni pelik,mcm sambal belacan,dah tau pedas,cicahhh jugaakkk....
I love you

mazwan nih yang anak ustaz, yg turun kat sekolah teknik klipis tu ke??aku ingat2 lupa la...tp kat dalam bas tu, seingat aku, ade 2 org makhluk ni je yg cumey2 nye....hahaha....arwah matnor gak yang best..siap dapat dating dlm bas lagi tu.. Very Happy apa2 hal pun, NAJIB la yg suwey...kenal ramai awek, hapah sorang pun tanak rekomen kat member..nak sapu dia sorang2 je...hahahaha..

kalau dah bercinta mmg kena duit..kalo takde duit, camana nak blanja aweks gi makan, nak blanja beli tiket komuter, nak belanja duit photostat buku teks..hahahaha...biasa la tu...takkan kuar dating gi library awam kot...

tapi bak kata mus - tak semestinya...mmg ikut tuan empunya badan...akak aku dulu bcinta sakan ngan anak org kaya..tp ayah n mak aku tak suka, terus clash..aku pun benci mamat tuh, belagak cam sial.....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: mohd fazri johari

Post  musliha mustapha on Fri Feb 20, 2009 11:28 pm

dah nama lagik anak org kaya,,buleh la berlagak,,,kang org miskin berlagak koang kata tak sedar diri miskin,bila anak oang kaya berlagak pun koang marah jugak,,abis tu sapa je yg buleh berlagak nih datok K oiiii,,,,ehehheee...pd aku bahagia ni dalam hati,even idup susah,kita bersama dgn pasangan kita 24 7 365,kekadang 366 hari,susah senang hadapi bersama,makan kat warung aje tapi bahagiaaa,,,, bila kita ada peluang utk dpt duit lebih,tapi kita kena duduk berjauhan dr suami,bahagia sgt bila sentiasa merindu sebab jauh dimata,rasa tak sabar tiap kali nak berjumpa kat airport,,bahagia jugak tu kan,,,,,pada aku,apa n bagaimana sekalipun,asas nya pada hati kita,,,dlm islam pun kata mcm tu kan,,namun jgn lak tak guna akal yea..... cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: mohd fazri johari

Post  najib on Sun Feb 22, 2009 12:26 am

musliha mustapha wrote:dah nama lagik anak org kaya,,buleh la berlagak,,,kang org miskin berlagak koang kata tak sedar diri miskin,bila anak oang kaya berlagak pun koang marah jugak,,abis tu sapa je yg buleh berlagak nih datok K oiiii,,,,ehehheee...pd aku bahagia ni dalam hati,even idup susah,kita bersama dgn pasangan kita 24 7 365,kekadang 366 hari,susah senang hadapi bersama,makan kat warung aje tapi bahagiaaa,,,, bila kita ada peluang utk dpt duit lebih,tapi kita kena duduk berjauhan dr suami,bahagia sgt bila sentiasa merindu sebab jauh dimata,rasa tak sabar tiap kali nak berjumpa kat airport,,bahagia jugak tu kan,,,,,pada aku,apa n bagaimana sekalipun,asas nya pada hati kita,,,dlm islam pun kata mcm tu kan,,namun jgn lak tak guna akal yea..... cheers

cinta sj tak cukup....laila majnun mungkin boleh tp kita rsnya blom tahap tu lg la....mmg la ada org bercinta yg tak yah makan tp brapa lama...last2 surrender gak....

cam org laki...lg la....rsnya jd laki ni byk pakai duit...tp biasa la...nm pun imam....walaupun boleh share2 tp brg yg kita nak, kita beli sendiri, brg yg dia nak kita kena share ngn dia bayor (tu kira baik...kdg2 100% contribution Crying or Very sad Crying or Very sad )

papun...muafakat membawa berkat + betul mus...bahagia tu dihati....kita tgk org kaya...tp blom tentu dorang bahagia, tgk org susah..blom tentu dorang derita....
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: mohd fazri johari

Post  najib on Sun Feb 22, 2009 12:31 am

Dato' K wrote:mazwan nih yang anak ustaz, yg turun kat sekolah teknik klipis tu ke??aku ingat2 lupa la...tp kat dalam bas tu, seingat aku, ade 2 org makhluk ni je yg cumey2 nye....hahaha....arwah matnor gak yang best..siap dapat dating dlm bas lagi tu.. Very Happy apa2 hal pun, NAJIB la yg suwey...kenal ramai awek, hapah sorang pun tanak rekomen kat member..nak sapu dia sorang2 je...hahahaha..

wei...mana ada.....pandai la ko.

tp kan...aku cuba gak igt2...kita takde yek amik gambo time btn tu....aku haram sekeping pun takde....yg ado...ingatan2 yg bertmbh, dtg sikit2 bila kita start bukak cerita2 nih....n aku pun tgh coba igt2 muka arwah mat noor tu. pale
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: mohd fazri johari

Post  zackzaidi on Mon Feb 23, 2009 4:54 pm

najib wrote:aku pun tgh coba igt2 muka arwah mat noor tu. pale

arwah mat noor? mat noor mane? bukan mohd noh kan kan? Rolling Eyes

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: mohd fazri johari

Post  musliha mustapha on Tue Feb 24, 2009 9:36 am

zackzaidi wrote:
najib wrote:aku pun tgh coba igt2 muka arwah mat noor tu. pale

arwah mat noor? mat noor mane? bukan mohd noh kan kan? Rolling Eyes
,,,,,aku salah baca ke AKO ni tak reti ngeja,??ekekekeee.....yea la tu najip,,just a reminder,perempuan @isteri ni berfikir guna hati,suami bg la fakta tahap
archimedes pun.konpom dia angguk masa tu aje,hati tetap kata aku betul,asben aku lembab,,,SO all hubby out there,if ur wife said NO I DON WANT tHAT,,that mean stupido,buy that for me,,,ekekekeee... What a Face
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: mohd fazri johari

Post  Dato' K on Tue Feb 24, 2009 1:32 pm

musliha mustapha wrote:
zackzaidi wrote:
najib wrote:aku pun tgh coba igt2 muka arwah mat noor tu. pale

arwah mat noor? mat noor mane? bukan mohd noh kan kan? Rolling Eyes
,,,,,aku salah baca ke AKO ni tak reti ngeja,??ekekekeee.....yea la tu najip,,just a reminder,perempuan @isteri ni berfikir guna hati,suami bg la fakta tahap
archimedes pun.konpom dia angguk masa tu aje,hati tetap kata aku betul,asben aku lembab,,,SO all hubby out there,if ur wife said NO I DON WANT tHAT,,that mean stupido,buy that for me,,,ekekekeee... What a Face

tu yg tak kena tu mus...ckp je la ape yg bersarang kat ati tu...kan senang..tak baik kata husband lembab..org laki open-minded la..terbuka utk sbrg kritikan..hahahaha..

mohd nor la fazri..ala, yg sama2 ngan kite tu lah...budak raub bukan ramai ngat pun...yg aku panggil - udang tu....(sbb nama ayah dia udin..hmmm, jahat2...)
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: mohd fazri johari

Post  yard dean on Tue Feb 24, 2009 10:06 pm

fazrijohari wrote:eh eh eh... pepandai je ko nak jadi matchmaker ye, makcik2 aku dah cukup ramai nak jadi matchmaker, cukup la wei... right now i want a piece of peace in my life kejap... BOSS ada ke si shila ni nak jodohkan kita... memandai je ko ni shila lol!
huh.. apekes...aku ngan fazri satu kombinasi tak berap bagus..nanti akan terjadi ketidakseimbangan jisim dan material..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: mohd fazri johari

Post  yard dean on Tue Feb 24, 2009 10:11 pm

musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:
fazrijohari wrote:aku minat yg lagi sorang tu la.. ko igt x mazwan.. hehehe.. tp aku mlas nak layan cintan2 nih..
loves need money ma.. (bg aku la org lain mgkin lain opinion kan..)

BTN one of the best thing in my life.. best giler cakap luu..

bounce

i agree 100%..love need money..
....actually not really,,yet WTF that i'm doing here in brunei ....hahahha,,stress gak ni...anyhow,cinta ni pelik,mcm sambal belacan,dah tau pedas,cicahhh jugaakkk....
I love you

love needs money?? murah beno nilai cinta korang nih..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: mohd fazri johari

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum