anizawati 1krk

View previous topic View next topic Go down

anizawati 1krk

Post  anizawati ahmad mansor on Sun Feb 15, 2009 12:38 am

slm utk semua... tak tau la hang pa ingat lagi tak kat saya ni... masa form 1 je kelas krk... lepas tu reject ke kelas titian... sempat satu bilik kat asrama dgn liza n AA... k, bye..

anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 37
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: anizawati 1krk

Post  shamshillah on Sun Feb 15, 2009 12:11 pm

ani..citer la panjang sket..brp org anak dah..bila kawin..nama suami..sekrg keje kat mana..bla..bla..bla...ko niaga lg kat psr ramadhan ker....igt lat jumpa ko kat psr ramadhan jer..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: anizawati 1krk

Post  anizawati ahmad mansor on Sun Feb 15, 2009 4:31 pm

waaa, seronoknya dapat jumpa kwn2 lama...biarpun di alam maya je... ni pun najib yg inform mlm td...meh la saya crita sket perkembangan diri ini... ala shilla ni, jumpa kat pasar ramadhan tu, mmg sy ingat sgt ler... biasa tlg org tua berniaga..tp terus x jumpa2 dah kan..ntah berapa thn yg lalu... DAN kita juga penah masuk belajar di UPM. ala, x ingat nama tempat tu..... NOW....saya ngajar di smk methodist tg malim. ajar subjek akaun & perdagangan. masa d SMTK dulu, cikgu Yee yg ajar prinsip perakaunan.. n now i'm master dlm akaun. kalu setakat nk amik spm subjek akaun, perdagangan & maths tiap2 tahun pun xpe...xde hal la...hehehe... kawin thn mei 2006, "baru ada" sorang putera yg dh boleh buat teman utk berbual, 1 thn 8bln.. Ieyad Hafiey b Ezzad. my husband, Ezzad b Ghuzlan working at Upsi as a tutor n become lecturer maybe this year kot. Dok tg malim ni pun sbb ikut suami ler... husband org Kedah... apa lg ek nk crita? nanti kita crita lg... Very Happy

anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 37
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: anizawati 1krk

Post  najib on Sun Feb 15, 2009 10:15 pm

welcome ani.

w/pun dah borak ngn ko kat sms n fb tp nak gak conteng kat sini.

kalau x silap, last jumpa ko masa tu dah bertunang ngn husband tp kawin ko x jemput pun hehhe. bila ko sms hr tu (last yr) ko dah anak sorang....x igt plak thn bila kita last jumpa tu?

rs kamceng ngn ko start kat 2 titian kan....ko dok depan aku n noh. eh...apa citer zana skrg?

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: anizawati 1krk

Post  anizawati ahmad mansor on Sun Feb 15, 2009 11:36 pm

zana? dia asyik buat anak jerk... hahaha!!! terbaru mak ani kata, dia slmt melahirkan sorang lagi, siap buat kenduri sekor lembu lagi tu... anak dia kalu tak silap 3@4 la kot...hidupnya bahagia sungguh dgn senior kita tuh... faizal kot namanya...pemain bola sekolah tu... dh lama pakcik tu usha dia...akhirnya dpt juga...zana kalu tak silap keje bank islam... nantilah ani contact dia n minta dia join kita... kami dh lama tak contact, masing2 buzy dgn karier masing2...

anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 37
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: anizawati 1krk

Post  anizawati ahmad mansor on Sun Feb 15, 2009 11:38 pm

najib... ingat lg tak rosnida? dia kat ireland skrg ni... dia lg banyak story terpendam tuh.... that y dia suka dok sana!!! selalu gak beralam maya dgn ros d frienster....

anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 37
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: anizawati 1krk

Post  shamshillah on Mon Feb 16, 2009 9:02 am

anizawati ahmad mansor wrote:najib... ingat lg tak rosnida? dia kat ireland skrg ni... dia lg banyak story terpendam tuh.... that y dia suka dok sana!!! selalu gak beralam maya dgn ros d frienster....

wah..rosnida yg pengawas yg dok kundang patah tu ker...hebatnyer..g ireland...keje ker sanbung master..banyk yg study akaun g sana...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: anizawati 1krk

Post  musliha mustapha on Mon Feb 16, 2009 11:27 am

salam cikgu,,,,uhuhuuhh aku rasa dia ni baik sikit perangai nya dr kita kan zura kan,,,,eeehehhe,,anyhow,welcome aniza... I love you

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: anizawati 1krk

Post  Syuhardy@boy on Mon Feb 16, 2009 11:33 am

salam anizawati..awak masih ingat kat saya x????..hehehehe...anyway welcome on board tu tis site...lama x dgr citer kan.....

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: anizawati 1krk

Post  najib on Mon Feb 16, 2009 2:17 pm

anizawati ahmad mansor wrote:zana? dia asyik buat anak jerk... hahaha!!! terbaru mak ani kata, dia slmt melahirkan sorang lagi, siap buat kenduri sekor lembu lagi tu... anak dia kalu tak silap 3@4 la kot...hidupnya bahagia sungguh dgn senior kita tuh... faizal kot namanya...pemain bola sekolah tu... dh lama pakcik tu usha dia...akhirnya dpt juga...zana kalu tak silap keje bank islam... nantilah ani contact dia n minta dia join kita... kami dh lama tak contact, masing2 buzy dgn karier masing2...

ooo...dia kat kl ke kat raub?

ala ani...maunya tak kenal si faizal tu (aka ure...tak reti nak eja tp tau sebut la), kami roommate dulu...masa dorang tunang tu pun ani ada cerita...tp pas tu je x penah dgr dh citer dorang heheh. btw, alhamdulillah...berbahagia kawan kita tu I love you

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: anizawati 1krk

Post  najib on Mon Feb 16, 2009 2:20 pm

anizawati ahmad mansor wrote:najib... ingat lg tak rosnida? dia kat ireland skrg ni... dia lg banyak story terpendam tuh.... that y dia suka dok sana!!! selalu gak beralam maya dgn ros d frienster....

rosnida....kenal yg org ulu sungai tu je la....penah sekelas ms form 1..kelas 1 b. dia tu ke? apa yg dibuat nya jauh2 tu.

ha kawin hr tu yati aka norhayati kelas 3a kot...ada dtg.

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: anizawati 1krk

Post  anizawati ahmad mansor on Mon Feb 16, 2009 2:23 pm

shamshillah wrote:
anizawati ahmad mansor wrote:najib... ingat lg tak rosnida? dia kat ireland skrg ni... dia lg banyak story terpendam tuh.... that y dia suka dok sana!!! selalu gak beralam maya dgn ros d frienster....

wah..rosnida yg pengawas yg dok kundang patah tu ker...hebatnyer..g ireland...keje ker sanbung master..banyk yg study akaun g sana...
haa... rosnida pengawas tu la... dia dok ireland ikut suami dia... suami dia chef rasanya... so berpeluang la dia dok kat sana...

anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 37
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: anizawati 1krk

Post  anizawati ahmad mansor on Mon Feb 16, 2009 2:25 pm

Syuhardy@boy wrote:salam anizawati..awak masih ingat kat saya x????..hehehehe...anyway welcome on board tu tis site...lama x dgr citer kan.....
sape tak kenal syuhardy... org giler je tak kenal syuhardy masa kat smtk dulu.... betul tak kwn2!!! hehehe.... apa crita u skrg.?..dpt lg kita berjumpa walau d alam maya kan...

anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 37
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: anizawati 1krk

Post  anizawati ahmad mansor on Mon Feb 16, 2009 2:31 pm

musliha mustapha wrote:salam cikgu,,,,uhuhuuhh aku rasa dia ni baik sikit perangai nya dr kita kan zura kan,,,,eeehehhe,,anyhow,welcome aniza... I love you
hai mus.... berjumpa lagi kita.... apa crita n kat mana skrg? seronok la dpt jumpa kwn2 lama semula... dulu dan kini tak sama...

anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 37
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: anizawati 1krk

Post  Syuhardy@boy on Mon Feb 16, 2009 2:32 pm

saya dh kahwen and dh ada satu hero dh...kawen ngan org sarawak..hehehehehe

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: anizawati 1krk

Post  anizawati ahmad mansor on Mon Feb 16, 2009 2:41 pm

Syuhardy@boy wrote:saya dh kahwen and dh ada satu hero dh...kawen ngan org sarawak..hehehehehe
jauhnyer.... dah jodoh kan....

anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 37
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: anizawati 1krk

Post  shamshillah on Mon Feb 16, 2009 3:34 pm

ani kalo nak tau citer diorg nih..tgk kat forum yg ada nama memasing...setiap citer diorg dah ada kat situh...x yah ler diorg repeat kat sini lg...anyway ani bole bg alamat email..selain forum nih..ada blog www.krksmtk.blogspot.com..kat blog ni pun boleh update story yg pjg2..aka diari..kalo forum nih..stail sembang-sembang...ada masa visit la blog tuh...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: anizawati 1krk

Post  anizawati ahmad mansor on Mon Feb 16, 2009 7:05 pm

shamshillah wrote:ani kalo nak tau citer diorg nih..tgk kat forum yg ada nama memasing...setiap citer diorg dah ada kat situh...x yah ler diorg repeat kat sini lg...anyway ani bole bg alamat email..selain forum nih..ada blog www.krksmtk.blogspot.com..kat blog ni pun boleh update story yg pjg2..aka diari..kalo forum nih..stail sembang-sembang...ada masa visit la blog tuh...
tq shilla... ani pun tak berapa pandai sgt bab2 ginih... online ni pun sbb selalu cari bahan untuk master.. kalu tak malas betul nk ngadap komputer. lg2 semenjak ada anak. but, bila dh ada forum n chat dgn u all, rasa mcm seronok pulak...hehhe...

anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 37
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: anizawati 1krk

Post  musliha mustapha on Tue Feb 17, 2009 5:49 am

anizawati ahmad mansor wrote:
shamshillah wrote:ani kalo nak tau citer diorg nih..tgk kat forum yg ada nama memasing...setiap citer diorg dah ada kat situh...x yah ler diorg repeat kat sini lg...anyway ani bole bg alamat email..selain forum nih..ada blog www.krksmtk.blogspot.com..kat blog ni pun boleh update story yg pjg2..aka diari..kalo forum nih..stail sembang-sembang...ada masa visit la blog tuh...
tq shilla... ani pun tak berapa pandai sgt bab2 ginih... online ni pun sbb selalu cari bahan untuk master.. kalu tak malas betul nk ngadap komputer. lg2 semenjak ada anak. but, bila dh ada forum n chat dgn u all, rasa mcm seronok pulak...hehhe...
,,,,haa jgn pasni hero kemana,abah hero kemana,masterji kemana udah lee,,internet ni lg teruk dr dadah,giann siiuuttt................ Twisted Evil

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: anizawati 1krk

Post  anizawati ahmad mansor on Tue Feb 17, 2009 6:40 am

musliha mustapha wrote:
anizawati ahmad mansor wrote:
shamshillah wrote:ani kalo nak tau citer diorg nih..tgk kat forum yg ada nama memasing...setiap citer diorg dah ada kat situh...x yah ler diorg repeat kat sini lg...anyway ani bole bg alamat email..selain forum nih..ada blog www.krksmtk.blogspot.com..kat blog ni pun boleh update story yg pjg2..aka diari..kalo forum nih..stail sembang-sembang...ada masa visit la blog tuh...
tq shilla... ani pun tak berapa pandai sgt bab2 ginih... online ni pun sbb selalu cari bahan untuk master.. kalu tak malas betul nk ngadap komputer. lg2 semenjak ada anak. but, bila dh ada forum n chat dgn u all, rasa mcm seronok pulak...hehhe...
,,,,haa jgn pasni hero kemana,abah hero kemana,masterji kemana udah lee,,internet ni lg teruk dr dadah,giann siiuuttt................ Twisted Evil
hahaha..... aku sokong ko mus.....tp skali skala xpe... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 37
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: anizawati 1krk

Post  ayeesha on Sun Feb 22, 2009 9:48 pm

shamshillah wrote:ani..citer la panjang sket..brp org anak dah..bila kawin..nama suami..sekrg keje kat mana..bla..bla..bla...ko niaga lg kat psr ramadhan ker....igt lat jumpa ko kat psr ramadhan jer..

Wahh.....aniza, lain la muka. Klau bertembung nih, gerenti kita x kenal la. hehehehe....sori.....klau x perasan mase kat psr ramadhan. Embarassed

Hmmm.....dok tanjung malim yea...bleh la rekemen tmpt mkn best nanti klau kita ade kena gi site.....x pon, leh tumpang makan free!! hahahaha..... Razz

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 37
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: anizawati 1krk

Post  musliha mustapha on Sun Feb 22, 2009 9:56 pm

lain muka dia ok lagi sha,...ko tu pakai tudung tak nampak muka nak kira cemana???,,,,,mesti oang kata,eehh tak berubah laa tudung ayeesha tu,dr dulu mcm tuuu je,cuma dulu tudung skolah,skang tudung kaler2,..sib baik dia tak pakai tudung botol yaaa..waakakakkakaaa lol!

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: anizawati 1krk

Post  ayeesha on Sun Feb 22, 2009 10:51 pm

weiii.....tlong sket, tu dulu la....skrg x lagi....hehehehe tongue Zaman dah berubah...... Cool

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 37
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: anizawati 1krk

Post  musliha mustapha on Mon Feb 23, 2009 11:08 am

ayeesha wrote:weiii.....tlong sket, tu dulu la....skrg x lagi....hehehehe tongue Zaman dah berubah...... Cool
.... zaman aje berubah,manusia tetap mcm tu juga sha,,masih berperang even worst attack civillian,dulu2 perang gi tempat lapang,askar jek sume..homosx pun dah jd normall skang ni kan,,.bos2 kita nampak berkaliber jek reputasi bagus,,tgk dlm life doang,sama aje,bini 2 la 3 laa,flirt sana sini..manusia tetap manusia krn ada nafsu n akal,cuma zaman aje berubah,n manusia guna kan kemodenan utk camourflage .... Idea

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: anizawati 1krk

Post  zackzaidi on Mon Feb 23, 2009 4:44 pm

musliha mustapha wrote:
ayeesha wrote:weiii.....tlong sket, tu dulu la....skrg x lagi....hehehehe tongue Zaman dah berubah...... Cool
.... zaman aje berubah,manusia tetap mcm tu juga sha,,masih berperang even worst attack civillian,dulu2 perang gi tempat lapang,askar jek sume..homosx pun dah jd normall skang ni kan,,.bos2 kita nampak berkaliber jek reputasi bagus,,tgk dlm life doang,sama aje,bini 2 la 3 laa,flirt sana sini..manusia tetap manusia krn ada nafsu n akal,cuma zaman aje berubah,n manusia guna kan kemodenan utk camourflage .... Idea

peihhhh... dah jadi ustazah musliha plak macik nie... hahahah.. ur komen ani? Laughing

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: anizawati 1krk

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum