Aku x leh log in to YM aku!!!!!

Go down

Aku x leh log in to YM aku!!!!!

Post  Syuhardy@boy on Tue Feb 17, 2009 10:23 am

Kengkawan....aku mengalami masalah kronik nie...log in yM aku ada problem so x leh nk log in...so klu ada apa apa..pls update aku kat sini k.... scratch
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Aku x leh log in to YM aku!!!!!

Post  najib on Tue Feb 17, 2009 5:18 pm

aku x penah berjaya guna ym....tah pa hal tah...
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Aku x leh log in to YM aku!!!!!

Post  Syuhardy@boy on Tue Feb 17, 2009 5:24 pm

YM mmg ada prob sikit..
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Aku x leh log in to YM aku!!!!!

Post  najib on Tue Feb 17, 2009 5:30 pm

tp aku tak kesah.....chat kat fb +gmail...good enuf Laughing
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Aku x leh log in to YM aku!!!!!

Post  anizawati ahmad mansor on Wed Jun 10, 2009 3:59 pm

gue ok je..... sbb x layan ym...
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 39
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: Aku x leh log in to YM aku!!!!!

Post  musliha mustapha on Wed Jun 17, 2009 5:06 pm

anizawati ahmad mansor wrote:gue ok je..... sbb x layan ym...
....ko cikgu,student,ibu and isteri,,mana bleh layan IM byk2 la ani.,..aku jugak yg layan sumer tu secukup rasa,tahun 2007 aku beraya n minta ampun maaf dgn suami kat YM and webcam jek,,,pehhh leleh beb..tahun ni mcm hampir2 gitu gak raya aku ni gayanyaa... santa santa santa cherry
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Aku x leh log in to YM aku!!!!!

Post  anizawati ahmad mansor on Wed Jun 17, 2009 9:38 pm

musliha mustapha wrote:
anizawati ahmad mansor wrote:gue ok je..... sbb x layan ym...
....ko cikgu,student,ibu and isteri,,mana bleh layan IM byk2 la ani.,..aku jugak yg layan sumer tu secukup rasa,tahun 2007 aku beraya n minta ampun maaf dgn suami kat YM and webcam jek,,,pehhh leleh beb..tahun ni mcm hampir2 gitu gak raya aku ni gayanyaa... santa santa santa cherry
uik bair betul mus... kalau aku...bukan setakat leleh air mata.... meraung terrus nampak gayanya........ Mad Mad Mad
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 39
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

raya lambat lagi

Post  mie toreros on Wed Jul 15, 2009 4:37 pm

amboi puasa pn blum dah citer pasal raya ni mender ler demeh nih.
siap ader kuar aimater lagi.ni adalah satu permulaan untuk melarikan tajuk daripada penggunaan YM yang bermasalah kepada hari raya.sumer nyer berpunca dari ko la Mus...rayer la...mender ntah....aku ader pengalaman lagi tragis dalam hidup aku pasal raya tau...
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 39
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Aku x leh log in to YM aku!!!!!

Post  musliha mustapha on Thu Jul 16, 2009 4:40 pm

mie toreros wrote:amboi puasa pn blum dah citer pasal raya ni mender ler demeh nih.
siap ader kuar aimater lagi.ni adalah satu permulaan untuk melarikan tajuk daripada penggunaan YM yang bermasalah kepada hari raya.sumer nyer berpunca dari ko la Mus...rayer la...mender ntah....aku ader pengalaman lagi tragis dalam hidup aku pasal raya tau...
...eeeehhh dah tentu aku puasa,aku nak la raya meriah2,,apa kessss...ahaks...ye la mi,fitrahnya pompuan ni hati lembut,mcm aku ni pulak wanita sejati aka berkati2,mesti la syahdu n sayu bila beraya jauh dr suami tahap tpisah lautan n benua,,ko mana tau,ko mana ada suami,,,wakakakakakaaaaa... What a Face alien bounce
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

ellleeeh

Post  mie toreros on Thu Jul 16, 2009 6:27 pm

eleh mus aper best beraya ngan suami......untuk orang yang dah bersuami yer...beraya sorang2 lagi best bleh wat sukerr
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 39
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: Aku x leh log in to YM aku!!!!!

Post  najib on Mon Jul 20, 2009 12:20 am

tahun ni insyaallah 1st time beraya ber2...nnti aku cerita kat ko 2 org mus ye mana satu aku nak setuju...statement mus lelaki ke mus pompuan Very Happy Very Happy

btw, aku tgh prepared point2 nak lawan serangan org2 opis aku yg aku start dgr berura-ura x nak bg aku cuti panjang raya ni....dah la aku nak balik raub n sitiawan...hampeh!!!
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Aku x leh log in to YM aku!!!!!

Post  musliha mustapha on Tue Jul 21, 2009 9:08 pm

najib wrote:tahun ni insyaallah 1st time beraya ber2...nnti aku cerita kat ko 2 org mus ye mana satu aku nak setuju...statement mus lelaki ke mus pompuan Very Happy Very Happy

btw, aku tgh prepared point2 nak lawan serangan org2 opis aku yg aku start dgr berura-ura x nak bg aku cuti panjang raya ni....dah la aku nak balik raub n sitiawan...hampeh!!!
..ekekeke raya kat PNB la weiii,semayang raya kat klcc ok apa jip,dgn org myanmar,bangladesh,indonesia etc etc,,terasa amat ASEAN ko nanti,,ekekekkee,,,aku dah konpom tiket n apply cuti,so aku mmg balik punya lah,,ekekek tahun ni turn raya raub,last year pun raya ketiga br balik raub...syukur alhamdulillah,asben aku tak pegi PNG,dia dpt offer Nokia Siemen projek kat Penang,,layan anak mami @ combi @ obi one kenobi la pulakkkk,, Basketball sunny sunny
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Aku x leh log in to YM aku!!!!!

Post  najib on Wed Jul 22, 2009 1:03 am

tak mau...tak mau... Sad Sad Sad

aku x risau....aku dah pikir dah point2 aku nak lawan balik....yg aku geram tu dorang kata aku setuju x cuti raya tahun ni masa aku cuti panjang kawin last year....confirm aku x ngaku Laughing Laughing Laughing

b4 this aku guna alasan nak tangkap ayam, adik beradik x balik...kesian kat mak.... Razz Razz Razz Razz tahun ni ada idea lain dah
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Aku x leh log in to YM aku!!!!!

Post  musliha mustapha on Thu Jul 23, 2009 11:33 am

najib wrote:tak mau...tak mau... Sad Sad Sad

aku x risau....aku dah pikir dah point2 aku nak lawan balik....yg aku geram tu dorang kata aku setuju x cuti raya tahun ni masa aku cuti panjang kawin last year....confirm aku x ngaku Laughing Laughing Laughing

b4 this aku guna alasan nak tangkap ayam, adik beradik x balik...kesian kat mak.... Razz Razz Razz Razz tahun ni ada idea lain dah
,,oitt bro,,kan raya most proberbly monday,so wekkend tu direct till tuesday kan mmg cuti,,,,cukup la 4 ari ko ni jip,,,sakan lebih nampak,,tahun ni bayar zakat fitrah utk 2 org la dah yaaa... cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Aku x leh log in to YM aku!!!!!

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 23, 2009 12:33 pm

aku rasa raya tahun ni kita buat gathering nk x?....apa kata kengkawan sumer...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Aku x leh log in to YM aku!!!!!

Post  zackzaidi on Thu Jul 23, 2009 1:14 pm

Syuhardy@boy wrote:aku rasa raya tahun ni kita buat gathering nk x?....apa kata kengkawan sumer...

nak bincang topic nie, kite bincang kat post khas yg boy dah created tueeee.. mai kawan2... selonggok seghiya selonggok seghiyaaa.. drunken

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Aku x leh log in to YM aku!!!!!

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum