BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  ayeesha on Fri Jan 16, 2009 5:44 pm

Kira mcm jejak kasih jgak ler.....pencarian member2 yg dh lama menyepi. Selain tuh....utk gerakkn member2 yg dh register....tp, dok tdo memanjang....dgn alasan bz..... he....he...he... What a Face

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

ISKANDAR

Post  ayeesha on Fri Jan 16, 2009 5:47 pm

Dengar citer....member kita yg sorang nie telah kembali ke rahmatullah. Sad Ade sesapa yg bleh bg info terperinci tentang kemalangan tu? Question

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

ISKANDAR

Post  Dato' K on Mon Jan 19, 2009 3:13 pm

is meninggal accident kete kat hway n berita kemalangan ni ada publish dalam paper (harian metro if not mistaken).meninggalkan seorang balu n anak yg masih kecik lagi...

semoga allah mencucuri rohnya dan menempatkan is di kalangan hambanya yang diredhai..amin
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  ayeesha on Mon Jan 19, 2009 6:24 pm

Tahun bila kejadian tuh??

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  ayeesha on Mon Jan 19, 2009 6:46 pm

Nampak cam cik li ade jenguk kat forum ni.....nape x bersuara??? Haa...klau cik lie rajin, bleh copy & paste fwded emel kt sini jgk. Very Happy

Alooo....atuk kamal, x berubah pn line merah kat top poster (dlm portal) tu.....rasenya hang x challenge kita pon....nape my name still at the top lg??? Jgn jeles.......... 👅hahahaha

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  Dato' K on Tue Jan 20, 2009 9:06 am

hang tunggu la tak lama lagi, Dato' K akan memotong cicak..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  ayeesha on Tue Jan 20, 2009 1:44 pm

Aaahh....sudah la, itu cuma angan2 mat kamal. hehehe....Baru dpt 2 baby....dh berangan nk jd atuk. hahaha Razz tongue Tok sah arap la sy nk kasi can.....tgk nama hang jer terpampang kat area gerak2 tue. kua....kua...

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  ayeesha on Tue Jan 20, 2009 5:51 pm

dato'k yoyo ooo la cicak nih..woi, korang bila nak join forum cicak create tu?
komeh sekarang neh baghu je tadeh dapat assignment..tapi nye, lepaih CNY neh baghu bete2 nok buat nyerh..weh, moh la join forum cicok terh..lepaih neh entoh tok dapat doh komeh nok aktif macam sekarang neh...hahahaha, saje je aku speaking kuala lipis (benta to be exact),,biar cicak tak paham..dia org kl..hahahahah..boss,zack,najib,shila, zura, cliey, aku tau korang paham..jangan nak ngada2 ngaku korang tu org kl, ehhh...mus aku tak sure sbb ko boyan...syuhardy pun maybe tak paham-sbb ex boyan...yani pun maybe tak paham sbb dia jawa...hahahahahaha

Weiiiii.....x baik btul buli org cam nie. Mentang2 la kita berkerut sambil merangkak2 baca amende yg ditulis oleh atuk k tu......x semestinya org x phm. Cuma ade slow sket. hehehe.... Cool Dah le cik zura tu dulu pn rajin buli kita pasal bab2 cam ni jgk.....huhuhu Sad

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  normazura on Tue Jan 20, 2009 6:34 pm

wei ... aku mushkil la ... apsal nama ork jadih cicak ?? bukan nama glamer ork dulu mek sah kurap .... hahahhahaha .... tongue
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  normazura on Tue Jan 20, 2009 6:49 pm

klako la ko kamal wehh ..... naik senak perut aku gelak ... hubby aku pon tumpang gelak ... dia pon mcm mek sah la ... merangkak2 mbaca eh ... aku paham bahasa lepehh tergh... tapi tak fasih nak cakap ... family aku pon selau gelakkan aku bila cuba nak tiru slang nyer .... aku tabik spring la kat ko kamal ...
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  najib on Tue Jan 20, 2009 11:29 pm

even aku org lk (lembah klau) bukan kl tp serious aku pun kena baca slow2, betul2 baru faham la kamal oii..hehehhe Sad

teringat zaman dok hostel kat raub dulu...ada la gak member yg cakap lorat sega...dong etc (x hingat aku specific)...aku main agak je apa la yg dorang nak bgtau tu... mmg kelakor Razz Razz
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  shamshillah on Tue Jan 20, 2009 11:50 pm

hokme neh..mat ke, nama je oghang raub...hahaha...masa lepaih kawen najib keh bawok mek sah singgah kat butik pengantin yg kat ulu gali tuh..terkebil-kebil mek sah dgr keh cakap loghat ngan oghang tuh....gulai aserung pun x pernah jumpa..hehe..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  shamshillah on Tue Jan 20, 2009 11:52 pm

gulai aserung masa kenduri najib tuh sedap la..pedas bangat..mcm2 pucuk daun ada dlm tuh.. Laughing Laughing

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  Dato' K on Wed Jan 21, 2009 12:18 pm

haa, padan muka korang seme..tu baru bahasa tahap rendah je tu, kalo aku speaking bahasa tahap tinggi, lagi haru korang..kalau menengok alamat umah, ade yang tinggal kat jeruas, sega tat, kelau, dong, sempalit...ceh, sudah la..orang raub nak mengada-ngada jadik org kl..

ade gulai aserung??sampai ati ko najib, tak ajak aku Crying or Very sad ni nak kena pulas tangan nih!!!
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  normazura on Wed Jan 21, 2009 11:06 pm

wakakakkakakakakkak ... ko shilla ... sib baik aku tak semput ... keragh peruk keh ..... wei aku tak reti nak ngeja la bahasa canggih kita ni ....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  Dato' K on Thu Jan 22, 2009 9:40 am

wei, ape kate pas ni kalo kita buat gathering, kite cakap bahase tahap tinggi, nak tak??biar bebudak nih blur..

just nak bkongsi, adik habu (shahril nizam hamzah) keje sekali ngan aku kat sini..baru gak lagi..memula tak tau pun, yang aku tau dia ni budak sega je..tapi tgk muka, tengok nama bapak - hamzah..ishhh..sembang2, confirm adik habu..itu ari aku mmg nak contact si habu ni, tapi mase tu anak dia ade accident cket - jatuh tangga..tp skrg dah ok..nanti aku suh dia join forum
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  najib on Thu Jan 22, 2009 2:13 pm

sori kamal......lama sgt kita lost contact....aku igt last aku jumpa ko kat raub ms tu ko dah kat ukm, aku kat dungun lg.....gile lm....aku dok lembah klang ni pun dah 8 tahun....

aserung tu mmg pedas shilla? aku nak mitak maap la if ko antara tetamu yg kena makan aserung, ikan patin + sambal hitam belimbing buluh tu ngan nasi minyak hehehe.....org2 kl ramai perli aku pasal tu. sebenornya ada nasi putih tp krew yg jg tu dah letih kot....huhuhu

pasal aserung tu...rupanya org luar raub tak kenal aserung tu....ramai la yg kagum ngn rasa mengancamnya....potographer aku ckp tu masakan asl org asli lipis n rabu....betul ke ek?
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  Dato' K on Thu Jan 22, 2009 2:53 pm

huhuh, mmg siot ko najib tak ajak aku.. Evil or Very Mad makanan seme best!

aserung n sambil itam belimbing mmg antara favourite food aku...bile balik cheroh tetiap bulan tu, mmg on d way dalam kete dah call mak aku suh standby mende2 nih...tak pueh ati aku!!!

tapi tu lah, maybe allah tu dah tetapkan bukan rezeki aku nak datang kenduri ko, kan Rolling Eyes ..sbb kalo aku datang, aku bukan kisah nak jumpa ko pun, aku datang nak menikmati makanan yang berzat lagi enak je... Twisted Evil hehehe
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  najib on Thu Jan 22, 2009 5:40 pm

dato' k.....papun statement ko ada aku kesah.... afro Very Happy

tulah...takde rezeki kannn....tp aku tertanya gak....kalau aku jemput.....ko dtg ke? hah!

aku buat simple reception je....nak ajak ramai2 pun takut tak mampu...lain aku mawi hehe. Side menu aku request kat family kunun2nya nak share fav food ngn kawan2......tak sangka plak ada accident ikan patin vs nasi minyak huhu.... tp ikan patin tu aku gemor masak asam pedas....walla.....
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  normazura on Thu Jan 22, 2009 7:26 pm

korang ni mcm2 la ... dah makanan tuh korang melantak sejak lahir, mmg la korang kata menjilat jari ... org luar yg tak penah rasa + tengok + bau ulai aserong, sambal itam belimbing kompem tak berkenan ... sib baik la laki aku, melantak sama .... tapi itu pon agak lama dak bagi perut dia biasa ngan ke'pedasan' nye ....

tapi aku prefer gulai tempoyak .... gulai aserong kureng skit ... tapi aku makan aje kalu ada ... sambal belimbing itam pon fav aku ... makan ngan nasik panas2 + ikan keli goreng .... wah terangkat ..... yum yum ...
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  musliha mustapha on Fri Jan 23, 2009 6:15 pm

normazura wrote:korang ni mcm2 la ... dah makanan tuh korang melantak sejak lahir, mmg la korang kata menjilat jari ... org luar yg tak penah rasa + tengok + bau ulai aserong, sambal itam belimbing kompem tak berkenan ... sib baik la laki aku, melantak sama .... tapi itu pon agak lama dak bagi perut dia biasa ngan ke'pedasan' nye ....

tapi aku prefer gulai tempoyak .... gulai aserong kureng skit ... tapi aku makan aje kalu ada ... sambal belimbing itam pon fav aku ... makan ngan nasik panas2 + ikan keli goreng .... wah terangkat ..... yum yum ...
hmmmm,,kat sungai Lui 2,kami makan lamb shank and fish n chips aje,,,kalo mayonis abis baru la kami ganti dgn tempoyak,,,eekekekekeee...mak aku asal kedah,tak makan ikan air tawar,,asben plak org kelantan,,so kalau mayonis n tempoyak abes,kami ganti cicah denge budu la,,eeekekekekeee....... pirat
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  ayeesha on Fri Jan 23, 2009 6:30 pm

najib wrote:latest yg aku tau pasai dorang :

- zaidi : aku jumpa dia kat tunas manja, dia kata nak kawin tahun ni....kami rushing...tak hingat nak amik no phone. dia keje kat upm.

- azri : geng aku kat hostel, aku penah nampak kelibat dia kat raub dlm sethn dua ni....mak ai...tinggi menggalah...tp jauh sgt nak menegur.

- hafizul : kembar wife dia schoolmate aku kat kuantan...kami penah bersms last year tp ms aku contact nak jemput wedding aku haram takde respond

- shahril (bukan habu) : hahhaha....shahril dtg wedding aku....tp takdan pun bergambo etc...dia dtg awai...aku br nak naik pelamin time tu...dia dr kl, mkn n balik kl balik trus....kamal pun contact lagi dia kan?

p/s : kalau korang kenal la...al fatihah utk arwah tarmizi (kelas 3A), dia joint smtk pun start form 3, dgr dia eksiden last yr kat jln lipis nak g keje...rs dia dok belah sega camtu kot

Sape yg tau lokasi bdk2 kelas kita......war war kn ler kt dorang tu spy join forum nie. Yg pasti.....najib b'tggjwb contact sahril tu, K? Tq.... Cool

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  ayeesha on Fri Jan 23, 2009 6:34 pm

musliha mustapha wrote:ZAck dgn cik li buleh call aje bgtau kan,,farah apa citer geng? mak aku treatmen dialisis kat sepital raub,selalu jumpa kakak ipar dia yg keja nurse kat situ takkan lak keje bomba opis kat sepital ye takk....nama je KRK tu pun nak mention,,wAaakakaka...maybe boleh contact via fon aje la,,:

Nape kita x dgr2 lg citer dr zack nie?? Kata......bleh call jer....jemput la dia join skali, beb. hehehe.....

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  musliha mustapha on Fri Jan 23, 2009 7:29 pm

Zack ni dia buat part time secret agent dgn CIA,tu pasal bukan mudah nak kesan dia dimana,dia buat apa,call dia dlm keadaan dia menjawap panggilan itu....jadi yg paling mudah,finalize the plan then submit the loa to her,,opsss the final decision..cik li plak mcm yg dia mention dlm emel tu laa,hard for her to acces this forum,so can just reach her via calls or sms..apa kes lak taip english nih?? aterrr teman dulu sekoloh MGS,kene leee guna bahase inggeris,,ekekeke...perak n pahang sebelah2 negeri maaaa........ Razz
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  Dato' K on Sat Jan 24, 2009 11:17 am

aku rase KASLAWATI pun tinggal kat area seremban two..sbb ade sekali tu mase gi anto izzah kat sepital dekat2 sini, terserempak dia tgh tolak stroller.....aku tak tegur sbb dia sorang je n penampilan muslimah habih..aku lak mase tu dgn pakai seluar senteng...takut dia segan lak..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum