Aswat Aziz

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Aswat Aziz

Post  aswat aziz on Mon Mar 09, 2009 11:00 pm

Assalamualaikum... Apa khabar kwn2 lama... Ingat lagi ke kat aku nih ? Tak sangka plak aku dapat kontek ngan korang balik. Sebenornya, aku skang keje kat Perak. Jadi cikgu sekolah je... Aku tau pasal forum ni pun sbb najib yang bgtau. Kalau korang masih ingat aku dulu pernah jugak masuk kelas KRK tu. Tp mintak maafler aku dah x brapa ingat nama korang sume. Yang aku ingat Najib, Musliha, Boy .... itu je kot... jgn marah aaaa....Aku dah jauh sgt berkelana tapi mak dan ayah aku tinggal kat Taman Kemajuan, Raub. Sesekali aku balik le jugak.. Aku dah beristeri dan jugak ada 2 org anak. Terimalah salam pertemuan kembali dari aku yek... Oh ye.. kalu sesapa masih ingat pada Tarmizi (3A, 4SB, 5SB), beliau telah menghadap Ilahi pada bulan Ramadan 2008 yang lalu kerana kemalangan jalan raya. kalu arwah ada hutang ngan korang...Halalkanlah. Sedekahkanlah Al-Fatihah pada arwah ye. K le.. Adios...

aswat aziz

Posts : 22
Join date : 2009-03-09

View user profile

Back to top Go down

Welcome onboard!!!!!!

Post  Syuhardy@boy on Tue Mar 10, 2009 10:38 am

Salam aswat....x sangka ekkk...dpt balik bertemu ngan ko kat sini....hehehehe Very Happy
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  cliey on Tue Mar 10, 2009 11:10 am

amboi2....nama aku pon tak ingat ekk?? Evil or Very Mad nak kena belasah aswat nie! Twisted Evil
tak patut...tak patut... Embarassed
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Aduhai... Maaf le

Post  aswat aziz on Tue Mar 10, 2009 7:59 pm

Salam Boy n Cik Liey. Aku pun x sangka dapat jumpa ngan korang balik. Bila aku tgk gambar kau boy tringat balik zaman kita duk kat asrama dulu. Ape nama abg kau tu ? kat mana dia skang? Utk Cik Liey aku mintak maaf bebenor ngan kau. Aku x ingat masa menaip ari tuh. Bila aku reviw balik forum baru aku tringat pasal kau. Last yg aku ingat pasal kau ni masa kita terserempak kat the store bentong, kan ? Kau dah lama x keje kat sana dah kan ? Bila aku baca balik aku baru teringat pd Kamal, Faizul ngan Yatie Nordin.. Mana le kwn baik aku Shahril @ sherry... x nak sembang ngan aku ker...? Member lain dlm forum ni mungkin dah x brapa ingat kat aku kot... Takpe lah.... Apa yg penting...kerjasama,,, apa yg penting...kerjasama...(Wonderpets)...ahaks...

aswat aziz

Posts : 22
Join date : 2009-03-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  anizawati ahmad mansor on Tue Mar 10, 2009 9:28 pm

slm aswad.... tak tau la awk ingat lg tak kat saya ni....me anizawati... pernah di 1krk, then turun kelas... kalau tak silap...awk yg pernah bercinta dgn normi tahi lalat tu kan?hehehe.... slmt bertemu kembali
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 37
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  anizawati ahmad mansor on Tue Mar 10, 2009 9:30 pm

aswat aziz wrote:Assalamualaikum... Apa khabar kwn2 lama... Ingat lagi ke kat aku nih ? Tak sangka plak aku dapat kontek ngan korang balik. Sebenornya, aku skang keje kat Perak. Jadi cikgu sekolah je... Aku tau pasal forum ni pun sbb najib yang bgtau. Kalau korang masih ingat aku dulu pernah jugak masuk kelas KRK tu. Tp mintak maafler aku dah x brapa ingat nama korang sume. Yang aku ingat Najib, Musliha, Boy .... itu je kot... jgn marah aaaa....Aku dah jauh sgt berkelana tapi mak dan ayah aku tinggal kat Taman Kemajuan, Raub. Sesekali aku balik le jugak.. Aku dah beristeri dan jugak ada 2 org anak. Terimalah salam pertemuan kembali dari aku yek... Oh ye.. kalu sesapa masih ingat pada Tarmizi (3A, 4SB, 5SB), beliau telah menghadap Ilahi pada bulan Ramadan 2008 yang lalu kerana kemalangan jalan raya. kalu arwah ada hutang ngan korang...Halalkanlah. Sedekahkanlah Al-Fatihah pada arwah ye. K le.. Adios...
ur family stay kat tmn kemajuan? kat mana? my family also...perak kat mana?
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 37
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  shamshillah on Tue Mar 10, 2009 10:01 pm

welcome aswad...aku rasa suma org igt kat ko..budak baik..nerd..pakai cermin mata..dok asrama..selalu azan n ada gak jd imam...sapa la x kenal ko... Laughing

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

iye le tu

Post  aswat aziz on Tue Mar 10, 2009 10:30 pm

anizawati ahmad mansor wrote:slm aswad.... tak tau la awk ingat lg tak kat saya ni....me anizawati... pernah di 1krk, then turun kelas... kalau tak silap...awk yg pernah bercinta dgn normi tahi lalat tu kan?hehehe.... slmt bertemu kembali

ingat... itu kes lama... ngko dulu pun ada jgk kes cintan ni kan... kalu x silap aku ngan Zaiful Elza? btul ker...

aswat aziz

Posts : 22
Join date : 2009-03-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  aswat aziz on Tue Mar 10, 2009 10:32 pm

anizawati ahmad mansor wrote:
aswat aziz wrote:Assalamualaikum... Apa khabar kwn2 lama... Ingat lagi ke kat aku nih ? Tak sangka plak aku dapat kontek ngan korang balik. Sebenornya, aku skang keje kat Perak. Jadi cikgu sekolah je... Aku tau pasal forum ni pun sbb najib yang bgtau. Kalau korang masih ingat aku dulu pernah jugak masuk kelas KRK tu. Tp mintak maafler aku dah x brapa ingat nama korang sume. Yang aku ingat Najib, Musliha, Boy .... itu je kot... jgn marah aaaa....Aku dah jauh sgt berkelana tapi mak dan ayah aku tinggal kat Taman Kemajuan, Raub. Sesekali aku balik le jugak.. Aku dah beristeri dan jugak ada 2 org anak. Terimalah salam pertemuan kembali dari aku yek... Oh ye.. kalu sesapa masih ingat pada Tarmizi (3A, 4SB, 5SB), beliau telah menghadap Ilahi pada bulan Ramadan 2008 yang lalu kerana kemalangan jalan raya. kalu arwah ada hutang ngan korang...Halalkanlah. Sedekahkanlah Al-Fatihah pada arwah ye. K le.. Adios...
ur family stay kat tmn kemajuan? kat mana? my family also...perak kat mana?

Taman Kemajuan dkt simpang kalang @ bkt koman. Kat perak sy stay kat Kg. Gajah. Keluarga u kat mana plak ?

aswat aziz

Posts : 22
Join date : 2009-03-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  aswat aziz on Tue Mar 10, 2009 10:35 pm

shamshillah wrote:welcome aswad...aku rasa suma org igt kat ko..budak baik..nerd..pakai cermin mata..dok asrama..selalu azan n ada gak jd imam...sapa la x kenal ko... Laughing

Iye ker... ? Kalu ingat lg bagusler...Tp itu cerita lama.. Sanggup ko kata aku nerd yer.. Hampeh btui... Mad
Shamshillah...yg mana satu ni yek... Aku ingat nama ko ni... tp bab muka yg aku x dpt gambarkan... Tlg refreshkan memory aku bole tak .. ? scratch

aswat aziz

Posts : 22
Join date : 2009-03-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  yard dean on Tue Mar 10, 2009 10:47 pm

aswat aziz wrote:Salam Boy n Cik Liey. Aku pun x sangka dapat jumpa ngan korang balik. Bila aku tgk gambar kau boy tringat balik zaman kita duk kat asrama dulu. Ape nama abg kau tu ? kat mana dia skang? Utk Cik Liey aku mintak maaf bebenor ngan kau. Aku x ingat masa menaip ari tuh. Bila aku reviw balik forum baru aku tringat pasal kau. Last yg aku ingat pasal kau ni masa kita terserempak kat the store bentong, kan ? Kau dah lama x keje kat sana dah kan ? Bila aku baca balik aku baru teringat pd Kamal, Faizul ngan Yatie Nordin.. Mana le kwn baik aku Shahril @ sherry... x nak sembang ngan aku ker...? Member lain dlm forum ni mungkin dah x brapa ingat kat aku kot... Takpe lah.... Apa yg penting...kerjasama,,, apa yg penting...kerjasama...(Wonderpets)...ahaks...
encik aswat.. saya sgt ingat pada awak kerana awak selalu dudk kat depan merangkap pembaca doa kelas kita, tetapi adalah menjadi kemusykilan kenapala nama aku kau Yatie NORDIN kan, Rudin ye bukan nordin.. sekian terima kasih
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  Syuhardy@boy on Wed Mar 11, 2009 10:53 am

aswat aziz wrote:Salam Boy n Cik Liey. Aku pun x sangka dapat jumpa ngan korang balik. Bila aku tgk gambar kau boy tringat balik zaman kita duk kat asrama dulu. Ape nama abg kau tu ? kat mana dia skang? Utk Cik Liey aku mintak maaf bebenor ngan kau. Aku x ingat masa menaip ari tuh. Bila aku reviw balik forum baru aku tringat pasal kau. Last yg aku ingat pasal kau ni masa kita terserempak kat the store bentong, kan ? Kau dah lama x keje kat sana dah kan ? Bila aku baca balik aku baru teringat pd Kamal, Faizul ngan Yatie Nordin.. Mana le kwn baik aku Shahril @ sherry... x nak sembang ngan aku ker...? Member lain dlm forum ni mungkin dah x brapa ingat kat aku kot... Takpe lah.... Apa yg penting...kerjasama,,, apa yg penting...kerjasama...(Wonderpets)...ahaks...

Nama abang aku sandera..dia pn dh kawen dh..dh ada anak satu...tgl kat klang sekarang....dlm post ko ada sebut nama zaiful elza...kt mana dia skrg ekkk...perghhhh dh lama giler x jumpa budak budak asrama batch kita dulu kan....aku pun dh x berapa ingat dh..yng aku ingt si md nor...si masri..ngan ko jer....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  najib on Thu Mar 12, 2009 7:56 pm

aswat...welcome.

aku blom pun reply email ko tgk2 ko dah muncul kat sini....sori la...lmbt...busy sket.
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  anizawati ahmad mansor on Fri Mar 13, 2009 7:03 pm

aswat aziz wrote:
anizawati ahmad mansor wrote:slm aswad.... tak tau la awk ingat lg tak kat saya ni....me anizawati... pernah di 1krk, then turun kelas... kalau tak silap...awk yg pernah bercinta dgn normi tahi lalat tu kan?hehehe.... slmt bertemu kembali

ingat... itu kes lama... ngko dulu pun ada jgk kes cintan ni kan... kalu x silap aku ngan Zaiful Elza? btul ker...
hahaha......crita lama usah d kenang.....
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 37
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  shamshillah on Fri Mar 13, 2009 10:39 pm

aswat aziz wrote:
shamshillah wrote:welcome aswad...aku rasa suma org igt kat ko..budak baik..nerd..pakai cermin mata..dok asrama..selalu azan n ada gak jd imam...sapa la x kenal ko... Laughing

Iye ker... ? Kalu ingat lg bagusler...Tp itu cerita lama.. Sanggup ko kata aku nerd yer.. Hampeh btui... Mad
Shamshillah...yg mana satu ni yek... Aku ingat nama ko ni... tp bab muka yg aku x dpt gambarkan... Tlg refreshkan memory aku bole tak .. ? scratch

ko tak igt aku yg comel nih..mmg aku jarang becakap ngan ko la ek..aku dok asrama gak..ko kenal abg aku tak? nama adil..x silap abg aku ni jd ketua pengawas asrama coz abg azizi dah jd ketua pengawas sekolah..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  zackzaidi on Mon Mar 16, 2009 2:44 pm

anizawati ahmad mansor wrote:slm aswad.... tak tau la awk ingat lg tak kat saya ni....me anizawati... pernah di 1krk, then turun kelas... kalau tak silap...awk yg pernah bercinta dgn normi tahi lalat tu kan?hehehe.... slmt bertemu kembali

haah.. normi satu duk asrama.. hehehe... aswad, hampehgas.. ekhau x kenal aku, zaidi@ edi.. skali duk satu asrama pun xkenal.. siyo2 ekhau pkai bingkai kaca mata tebal dlu.. hehehe.. (jgn mare, gurau je bro..) wooo.. cikgu aswad la nie, bagusss... didik anak bangsa.. kalau zura ajar, aku risau gak.. bukan risau anak murid, risau dia dibuli coz saiz hobit... heheheh.. zura, xleh gurau duk surau ekk.. Very Happy
mizi dah meninggal? al-fatihah.. aku kenal gak bdk mizi tue time aku duk luar dlu... Allah lebih syg dia..

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  aswat aziz on Mon Mar 16, 2009 5:50 pm

zackzaidi wrote:
anizawati ahmad mansor wrote:slm aswad.... tak tau la awk ingat lg tak kat saya ni....me anizawati... pernah di 1krk, then turun kelas... kalau tak silap...awk yg pernah bercinta dgn normi tahi lalat tu kan?hehehe.... slmt bertemu kembali

haah.. normi satu duk asrama.. hehehe... aswad, hampehgas.. ekhau x kenal aku, zaidi@ edi.. skali duk satu asrama pun xkenal.. siyo2 ekhau pkai bingkai kaca mata tebal dlu.. hehehe.. (jgn mare, gurau je bro..) wooo.. cikgu aswad la nie, bagusss... didik anak bangsa.. kalau zura ajar, aku risau gak.. bukan risau anak murid, risau dia dibuli coz saiz hobit... heheheh.. zura, xleh gurau duk surau ekk.. Very Happy
mizi dah meninggal? al-fatihah.. aku kenal gak bdk mizi tue time aku duk luar dlu... Allah lebih syg dia..

ngko ni zaidi kalut ker? aduyaiii... dah lama tak nampak ngkau. Duk kat bukit fraser lg ke ?

aswat aziz

Posts : 22
Join date : 2009-03-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  aswat aziz on Mon Mar 16, 2009 5:57 pm

Syuhardy@boy wrote:
aswat aziz wrote:Salam Boy n Cik Liey. Aku pun x sangka dapat jumpa ngan korang balik. Bila aku tgk gambar kau boy tringat balik zaman kita duk kat asrama dulu. Ape nama abg kau tu ? kat mana dia skang? Utk Cik Liey aku mintak maaf bebenor ngan kau. Aku x ingat masa menaip ari tuh. Bila aku reviw balik forum baru aku tringat pasal kau. Last yg aku ingat pasal kau ni masa kita terserempak kat the store bentong, kan ? Kau dah lama x keje kat sana dah kan ? Bila aku baca balik aku baru teringat pd Kamal, Faizul ngan Yatie Nordin.. Mana le kwn baik aku Shahril @ sherry... x nak sembang ngan aku ker...? Member lain dlm forum ni mungkin dah x brapa ingat kat aku kot... Takpe lah.... Apa yg penting...kerjasama,,, apa yg penting...kerjasama...(Wonderpets)...ahaks...

Nama abang aku sandera..dia pn dh kawen dh..dh ada anak satu...tgl kat klang sekarang....dlm post ko ada sebut nama zaiful elza...kt mana dia skrg ekkk...perghhhh dh lama giler x jumpa budak budak asrama batch kita dulu kan....aku pun dh x berapa ingat dh..yng aku ingt si md nor...si masri..ngan ko jer....

Zaiful elza ni last aku jumpa kat wangsa maju. tp itu 4 tahun dlu punya crita. skang tak tau ler. md nor ngan masri pun aku dah lama lost contact. Yg aku masih kontek lg ngan Hambali, Sham pendek ngan Edy. Jasnizam plak dah jadi towkey kdai telefon kat raub. itu aje le..

aswat aziz

Posts : 22
Join date : 2009-03-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  aswat aziz on Mon Mar 16, 2009 6:00 pm

yard dean wrote:
aswat aziz wrote:Salam Boy n Cik Liey. Aku pun x sangka dapat jumpa ngan korang balik. Bila aku tgk gambar kau boy tringat balik zaman kita duk kat asrama dulu. Ape nama abg kau tu ? kat mana dia skang? Utk Cik Liey aku mintak maaf bebenor ngan kau. Aku x ingat masa menaip ari tuh. Bila aku reviw balik forum baru aku tringat pasal kau. Last yg aku ingat pasal kau ni masa kita terserempak kat the store bentong, kan ? Kau dah lama x keje kat sana dah kan ? Bila aku baca balik aku baru teringat pd Kamal, Faizul ngan Yatie Nordin.. Mana le kwn baik aku Shahril @ sherry... x nak sembang ngan aku ker...? Member lain dlm forum ni mungkin dah x brapa ingat kat aku kot... Takpe lah.... Apa yg penting...kerjasama,,, apa yg penting...kerjasama...(Wonderpets)...ahaks...
encik aswat.. saya sgt ingat pada awak kerana awak selalu dudk kat depan merangkap pembaca doa kelas kita, tetapi adalah menjadi kemusykilan kenapala nama aku kau Yatie NORDIN kan, Rudin ye bukan nordin.. sekian terima kasih

sorry le yatie RUDIN... aku risau gak x mintak maaf ni... Tgk kau dah ler besor gila, skali kena muka aku, setahun bnanah x ilang. pale Aku x ingat sgt nama panjang korang ni. Tp kalau sebut yatie rudin aku bleh bayangkan figure ngko... relaks ye Boss... Jgn mare..

aswat aziz

Posts : 22
Join date : 2009-03-09

View user profile

Back to top Go down

Mana Sherry n Datuk K ?

Post  aswat aziz on Mon Mar 16, 2009 6:18 pm

aku dah lama tunggu kot Datuk K ngan Sherry nak sembang ngan aku.. Datuk K ni aku ingat mukanya. Tp dulu aku jarang sembang ngan dia sbb aku rasa dia cerdik sgt. Aku ni stakat ala-ala aje. Dgn muka ala-ala Arabian tu, mmg nampak sgt le cerdik thp gaban. Sembang pun psl pelajaran aje. Bila ngko nak post kat aku yek.? Sherry ni plak kwn baik aku masa klas KRK dlu. Lembut-lembut ganas gitu. Orgnye lonjong bak kata org perak. Tp hatinye baik. Ko x nak sembang ngan aku ke woi... Sdih aku... Crying or Very sad

aswat aziz

Posts : 22
Join date : 2009-03-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  najib on Tue Mar 17, 2009 12:28 am

aswat aziz wrote:Zaiful elza ni last aku jumpa kat wangsa maju. tp itu 4 tahun dlu punya crita. skang tak tau ler. md nor ngan masri pun aku dah lama lost contact. Yg aku masih kontek lg ngan Hambali, Sham pendek ngan Edy. Jasnizam plak dah jadi towkey kdai telefon kat raub. itu aje le..

aku ada try contact raja + hambali pas ko bg no dorang duluuuuu....tp takde reply, maybe dorang x igt kat aku dah kot lepas lebih 10 tahun x jumpa ( tp geng2 dlm forum ni pun lm x jumpa gak.....camne tu?)....takpelah...aku just nak mengeratkan kembali silaturrahim (tu petua pjg umur + murah rezki kan!!).

tp pasai jas + kedai henpon ni something new....dia kawin ngn org raub ke? kat mana kedai dia tu? ada contact no dia tak?
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

areebaa arebaaa

Post  musliha mustapha on Tue Mar 17, 2009 11:29 am

pewwitt ko ingat lagik kat aku yea aswad,,,,org lawa jelita mcm aku ni mmg ramai org ingat,,wakakakakaaaa....
kenapa ko duduk kat kampung gajah? tak kena pijak ke dgn gajah ? duduk la kampung pandan,bau wangi,,takpun duduk kampung sega,blah main game SEGA,,,waaakkakaa....welcome on board,,,,sorry late reply,aku br lepas cutiss panjangss,,,ni mcm nak cuti semula gak nih,,, alien clown I love you
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  Dato' K on Tue Mar 17, 2009 11:48 am

aswat aziz wrote:aku dah lama tunggu kot Datuk K ngan Sherry nak sembang ngan aku.. Datuk K ni aku ingat mukanya. Tp dulu aku jarang sembang ngan dia sbb aku rasa dia cerdik sgt. Aku ni stakat ala-ala aje. Dgn muka ala-ala Arabian tu, mmg nampak sgt le cerdik thp gaban. Sembang pun psl pelajaran aje. Bila ngko nak post kat aku yek.? Sherry ni plak kwn baik aku masa klas KRK dlu. Lembut-lembut ganas gitu. Orgnye lonjong bak kata org perak. Tp hatinye baik. Ko x nak sembang ngan aku ke woi... Sdih aku... Crying or Very sad

sorry la aswad sbb lambat mereply, aku tgh carik idea nak mencelah sbnrnye...loohaiii, aku ni ms kat sekolah dulu rasenye takde la seme citer psl study jeeee..n aku pun tak le cerdik pun...tu ko punye persepsi je tu...seme sama je lah..anyhow, one of d things yg aku tau pasal mamat spek beso nih - dia mmg pandai agama n ade ciri2 sorang ustaz gitu..aku still remember, ustazah timbon penah bgtau lepas kite smyg jemaah reramai kat surau asrama - 'haaa, aswad nih dah buleh jadik imam masjid ni...'...power2..ms tu aku nak baca doa lps smyg pun tsangkut2 lagi..huhuhuhuhu
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  aswat aziz on Tue Mar 17, 2009 1:36 pm

najib wrote:
aswat aziz wrote:Zaiful elza ni last aku jumpa kat wangsa maju. tp itu 4 tahun dlu punya crita. skang tak tau ler. md nor ngan masri pun aku dah lama lost contact. Yg aku masih kontek lg ngan Hambali, Sham pendek ngan Edy. Jasnizam plak dah jadi towkey kdai telefon kat raub. itu aje le..

aku ada try contact raja + hambali pas ko bg no dorang duluuuuu....tp takde reply, maybe dorang x igt kat aku dah kot lepas lebih 10 tahun x jumpa ( tp geng2 dlm forum ni pun lm x jumpa gak.....camne tu?)....takpelah...aku just nak mengeratkan kembali silaturrahim (tu petua pjg umur + murah rezki kan!!).

tp pasai jas + kedai henpon ni something new....dia kawin ngn org raub ke? kat mana kedai dia tu? ada contact no dia tak?

aku pun baru tau dia ada kdai kat raub tu. Dia kawin ngan org blah utara kot... aku pun dah x ingat daaa... Kdai dia dpan balai bomba Raub tu.. Lpas petronas ngan asrama JHEOA tu je.. Kalu nak bli top up pg le kat sana.

aswat aziz

Posts : 22
Join date : 2009-03-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  aswat aziz on Tue Mar 17, 2009 1:41 pm

musliha mustapha wrote:pewwitt ko ingat lagik kat aku yea aswad,,,,org lawa jelita mcm aku ni mmg ramai org ingat,,wakakakakaaaa....
kenapa ko duduk kat kampung gajah? tak kena pijak ke dgn gajah ? duduk la kampung pandan,bau wangi,,takpun duduk kampung sega,blah main game SEGA,,,waaakkakaa....welcome on board,,,,sorry late reply,aku br lepas cutiss panjangss,,,ni mcm nak cuti semula gak nih,,, alien clown I love you

ingat. dlu aku pernah gaduh ngan ngkau sekali masa dlm kelas. Kalu x silap psl susunan meja ke apa ntah.. Aku duduk kat kg.gajah sbab aku kan insan yg menyayangi haiwan. best wooo bela gajah. Bole bwk round, jalan2 cari pasal. Ngko mmg carik pasal ngan aku yek musliha. Kg. pandan le, Kg sega le.. Org skang x main SEGA dah kak cantik oiii.., org dh lyn XBOX 360 ngan PS3 dah. Itu kurun ke 15 punya game yg ngko main tu...

aswat aziz

Posts : 22
Join date : 2009-03-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum