Aswat Aziz

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Aswat Aziz

Post  aswat aziz on Tue Mar 17, 2009 1:47 pm

Dato' K wrote:
aswat aziz wrote:aku dah lama tunggu kot Datuk K ngan Sherry nak sembang ngan aku.. Datuk K ni aku ingat mukanya. Tp dulu aku jarang sembang ngan dia sbb aku rasa dia cerdik sgt. Aku ni stakat ala-ala aje. Dgn muka ala-ala Arabian tu, mmg nampak sgt le cerdik thp gaban. Sembang pun psl pelajaran aje. Bila ngko nak post kat aku yek.? Sherry ni plak kwn baik aku masa klas KRK dlu. Lembut-lembut ganas gitu. Orgnye lonjong bak kata org perak. Tp hatinye baik. Ko x nak sembang ngan aku ke woi... Sdih aku... Crying or Very sad

sorry la aswad sbb lambat mereply, aku tgh carik idea nak mencelah sbnrnye...loohaiii, aku ni ms kat sekolah dulu rasenye takde la seme citer psl study jeeee..n aku pun tak le cerdik pun...tu ko punye persepsi je tu...seme sama je lah..anyhow, one of d things yg aku tau pasal mamat spek beso nih - dia mmg pandai agama n ade ciri2 sorang ustaz gitu..aku still remember, ustazah timbon penah bgtau lepas kite smyg jemaah reramai kat surau asrama - 'haaa, aswad nih dah buleh jadik imam masjid ni...'...power2..ms tu aku nak baca doa lps smyg pun tsangkut2 lagi..huhuhuhuhu

Lambat reply..?no hal punyer... Knape ngko puji aku tinggi sgt ni.. Koyak seluar aku (punggung kembang) mendengornya. Aku sebenarnya biasa je. Dlu masa time blajar aku pun rasa nak jadi ustaz.. Tp last skali dah jadik cikgu BI le plak. Itulah kuasa Allah. Kita mampu merancang namun Tuhan jua yg menentukan.. (bersyarah plak aku). Ko ingat lg ustazah tu yek. Aku pun dah lupa kebanyakkan nama cikgu dlu. Ko ingat lg tak cikgu Geografi masa kita d klas KRK dulu. Dia byk ajar kita loghat org raub/dong ni. Ingat lg tak?

aswat aziz

Posts : 22
Join date : 2009-03-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  musliha mustapha on Tue Mar 17, 2009 3:09 pm

aswat aziz wrote:
musliha mustapha wrote:pewwitt ko ingat lagik kat aku yea aswad,,,,org lawa jelita mcm aku ni mmg ramai org ingat,,wakakakakaaaa....
kenapa ko duduk kat kampung gajah? tak kena pijak ke dgn gajah ? duduk la kampung pandan,bau wangi,,takpun duduk kampung sega,blah main game SEGA,,,waaakkakaa....welcome on board,,,,sorry late reply,aku br lepas cutiss panjangss,,,ni mcm nak cuti semula gak nih,,, alien clown I love you

ingat. dlu aku pernah gaduh ngan ngkau sekali masa dlm kelas. Kalu x silap psl susunan meja ke apa ntah.. Aku duduk kat kg.gajah sbab aku kan insan yg menyayangi haiwan. best wooo bela gajah. Bole bwk round, jalan2 cari pasal. Ngko mmg carik pasal ngan aku yek musliha. Kg. pandan le, Kg sega le.. Org skang x main SEGA dah kak cantik oiii.., org dh lyn XBOX 360 ngan PS3 dah. Itu kurun ke 15 punya game yg ngko main tu...
..waakakaka aku ada gaduh dgn ko ekk,pasal meja ? dgn dady boy pasal kerusi..wakakaka org2 lawa mmg ramai yg suka carik gaduh,ekekeke,,laa dah nama kampung tu Sega,takkan nak tuko jd kg XBOX plak,,aku mana main game2 tu suma,virtual,tak best,,eekekekeke.. Basketball Basketball
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  Dato' K on Tue Mar 17, 2009 3:56 pm

aswat aziz wrote:
Dato' K wrote:
aswat aziz wrote:aku dah lama tunggu kot Datuk K ngan Sherry nak sembang ngan aku.. Datuk K ni aku ingat mukanya. Tp dulu aku jarang sembang ngan dia sbb aku rasa dia cerdik sgt. Aku ni stakat ala-ala aje. Dgn muka ala-ala Arabian tu, mmg nampak sgt le cerdik thp gaban. Sembang pun psl pelajaran aje. Bila ngko nak post kat aku yek.? Sherry ni plak kwn baik aku masa klas KRK dlu. Lembut-lembut ganas gitu. Orgnye lonjong bak kata org perak. Tp hatinye baik. Ko x nak sembang ngan aku ke woi... Sdih aku... Crying or Very sad

sorry la aswad sbb lambat mereply, aku tgh carik idea nak mencelah sbnrnye...loohaiii, aku ni ms kat sekolah dulu rasenye takde la seme citer psl study jeeee..n aku pun tak le cerdik pun...tu ko punye persepsi je tu...seme sama je lah..anyhow, one of d things yg aku tau pasal mamat spek beso nih - dia mmg pandai agama n ade ciri2 sorang ustaz gitu..aku still remember, ustazah timbon penah bgtau lepas kite smyg jemaah reramai kat surau asrama - 'haaa, aswad nih dah buleh jadik imam masjid ni...'...power2..ms tu aku nak baca doa lps smyg pun tsangkut2 lagi..huhuhuhuhu

Lambat reply..?no hal punyer... Knape ngko puji aku tinggi sgt ni.. Koyak seluar aku (punggung kembang) mendengornya. Aku sebenarnya biasa je. Dlu masa time blajar aku pun rasa nak jadi ustaz.. Tp last skali dah jadik cikgu BI le plak. Itulah kuasa Allah. Kita mampu merancang namun Tuhan jua yg menentukan.. (bersyarah plak aku). Ko ingat lg ustazah tu yek. Aku pun dah lupa kebanyakkan nama cikgu dlu. Ko ingat lg tak cikgu Geografi masa kita d klas KRK dulu. Dia byk ajar kita loghat org raub/dong ni. Ingat lg tak?

nama cikgu tu cikgu ghazali...dia ni mmg best la..sporting giler...salah satu mende yg aku ingat, dia penah bagi kite teka teki 18SX sblm ngajar (masa tu kite seme kelas 2 krk dkt ngan asrama laki)...

teka-teki 1 : mulut bertemu mulut, tangan meraba mencari lubang..
teka-teki 2 : aiiishhhh, lupa lak aku...

kihkihkih..lawak2..masa tu aku balik citer ngan ayah aku pasal teka teki tu...dia pun gelak je..ayah aku kata, cikgu ghazali penah tanya ayah aku teka teki yg sama masa dorang ngaja sesama dulu...it so happen that dia ni kira kawan baik ayah aku gak la..sampaikan kisah ayah aku yg tak penah ade lesen memandu pun dia tau..hahahahaha (sampai skrg pun ayah aku takde lesen memandu!!)
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  yard dean on Tue Mar 17, 2009 9:37 pm

aswat aziz wrote:
musliha mustapha wrote:pewwitt ko ingat lagik kat aku yea aswad,,,,org lawa jelita mcm aku ni mmg ramai org ingat,,wakakakakaaaa....
kenapa ko duduk kat kampung gajah? tak kena pijak ke dgn gajah ? duduk la kampung pandan,bau wangi,,takpun duduk kampung sega,blah main game SEGA,,,waaakkakaa....welcome on board,,,,sorry late reply,aku br lepas cutiss panjangss,,,ni mcm nak cuti semula gak nih,,, alien clown I love you

ingat. dlu aku pernah gaduh ngan ngkau sekali masa dlm kelas. Kalu x silap psl susunan meja ke apa ntah.. Aku duduk kat kg.gajah sbab aku kan insan yg menyayangi haiwan. best wooo bela gajah. Bole bwk round, jalan2 cari pasal. Ngko mmg carik pasal ngan aku yek musliha. Kg. pandan le, Kg sega le.. Org skang x main SEGA dah kak cantik oiii.., org dh lyn XBOX 360 ngan PS3 dah. Itu kurun ke 15 punya game yg ngko main tu...
huh.. org kalau ingat budak mus takde lain gaduhh jeee..aswat mus tak main x box ke sega ke.. dia main lain...
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  musliha mustapha on Wed Mar 18, 2009 9:56 am

huisshhh ati,,ko nih,mcm tau2 jek aku main kutu,,,ekekekek no no no,jgn fikir main lainn,berdosa,,ekekekeke kadang2 ada gak aku main kayu 3,main kayu hoki,main kayu chopstik buat makan sushi..,,cuma kayu golf aku jek jauh,jarang main..hole in 1,,,.ekekekek What a Face Wink
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  aswat aziz on Wed Mar 18, 2009 11:40 am

musliha mustapha wrote:huisshhh ati,,ko nih,mcm tau2 jek aku main kutu,,,ekekekek no no no,jgn fikir main lainn,berdosa,,ekekekeke kadang2 ada gak aku main kayu 3,main kayu hoki,main kayu chopstik buat makan sushi..,,cuma kayu golf aku jek jauh,jarang main..hole in 1,,,.ekekekek What a Face Wink

Lantak ngko le Mus ko nak main kayu apa pun. Asal ko gembira sudah. Anyway, bila korang nak upload gambar reunion tu? aku
nak jugak tgk gambar korang yg cute tu. Bleh aku refreshkan memory aku. Laughing

aswat aziz

Posts : 22
Join date : 2009-03-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  sahril sarudin on Wed Mar 18, 2009 1:27 pm

aswat aziz wrote:aku dah lama tunggu kot Datuk K ngan Sherry nak sembang ngan aku.. Datuk K ni aku ingat mukanya. Tp dulu aku jarang sembang ngan dia sbb aku rasa dia cerdik sgt. Aku ni stakat ala-ala aje. Dgn muka ala-ala Arabian tu, mmg nampak sgt le cerdik thp gaban. Sembang pun psl pelajaran aje. Bila ngko nak post kat aku yek.? Sherry ni plak kwn baik aku masa klas KRK dlu. Lembut-lembut ganas gitu. Orgnye lonjong bak kata org perak. Tp hatinye baik. Ko x nak sembang ngan aku ke woi... Sdih aku... Crying or Very sad

[center]assalamualaikum aswat..aswat..aswat..aku tak paham ler..apakah maksudnya aku ni orang nya lonjong?kat bahagian mana lonjong nya ittew?di muka nya kah?di dadanya nya kah?atau pun di bahagian sulitnya kah? Laughing Laughing Laughing
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  musliha mustapha on Wed Mar 18, 2009 1:50 pm

aku tak boleh kalo tak mencarut selepas mmbaca ayat ko la sahril,,,,pal@^#*& sungguh,,wakakakkaaaa.....aswat,pic reunion ari tu aku dah upload kat facebook aku,maroon554@yahoo.com,itu la ym,fcbk and emel aku k...plezz do add...... queen farao flower
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  normazura on Wed Mar 18, 2009 9:19 pm

bodo la ko sherry ....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  shamshillah on Wed Mar 18, 2009 10:02 pm

wah..ko cikgu BI sekarang??..hebat..hebat..please visit our blog..www.krksmtk.blogspot.com

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  sahril sarudin on Thu Mar 19, 2009 1:30 am

[center]ishh cikgu a'a ni..sibok jer..aku memang tak paham ler..maksud cikgu aswat tu..aku nengok kat figure badan aku ni takde benda pun yang lonjong..yang bulat2 ada ler..so sebagai seorang yang berkemuyskilan harus ler aku bertanya ngan cikgu aswat..gittew kan..

amboi boi boi..shillah pun dan dan nak speaking londan ngan cikgu aswat..hehehehe..TQ SIR
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  Dato' K on Thu Mar 19, 2009 9:26 am

kahkahkah..tengkiu guys..sekali lg korang telah menceriakan idupku yg kebosanan di perantauan inniyyy..sahril n a'a..korang mmg d bomb!!!gelak sorang2 aku kat opis inniyy...siot..siot..hhahahahahah..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  musliha mustapha on Thu Mar 19, 2009 3:32 pm

shamshillah wrote:wah..ko cikgu BI sekarang??..hebat..hebat..please visit our blog..www.krksmtk.blogspot.com
,,,ooo so u r an english teacher,,sahril,what lonjong are u talking around about ? i wan to know also ,me also bulat2 here n there,,wakakakakaa.....aku dah terikut ejaan sahril ittuw..ahakss,,,datok, ko merantau kat mana ? ada bawak berus sabut tak? utk dibuat pegang mlm2 kalo takleh tido,,,waaakakkakaaaa....tu pesanan feveret pd kawan2 aku yg merantau merata alam ini... cyclops Arrow I love you pirat tongue
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  Dato' K on Thu Mar 19, 2009 4:21 pm

musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:wah..ko cikgu BI sekarang??..hebat..hebat..please visit our blog..www.krksmtk.blogspot.com
,,,ooo so u r an english teacher,,sahril,what lonjong are u talking around about ? i wan to know also ,me also bulat2 here n there,,wakakakakaa.....aku dah terikut ejaan sahril ittuw..ahakss,,,datok, ko merantau kat mana ? ada bawak berus sabut tak? utk dibuat pegang mlm2 kalo takleh tido,,,waaakakkakaaaa....tu pesanan feveret pd kawan2 aku yg merantau merata alam ini... cyclops Arrow I love you pirat tongue

beruh sabuk mung nok ambe buak natang mende, mus??
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  yard dean on Thu Mar 19, 2009 10:01 pm

musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:wah..ko cikgu BI sekarang??..hebat..hebat..please visit our blog..www.krksmtk.blogspot.com
,,,ooo so u r an english teacher,,sahril,what lonjong are u talking around about ? i wan to know also ,me also bulat2 here n there,,wakakakakaa.....aku dah terikut ejaan sahril ittuw..ahakss,,,datok, ko merantau kat mana ? ada bawak berus sabut tak? utk dibuat pegang mlm2 kalo takleh tido,,,waaakakkakaaaa....tu pesanan feveret pd kawan2 aku yg merantau merata alam ini... cyclops Arrow I love you pirat tongue
berus Sabut?? macam siutttt.. lol! lol!
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  musliha mustapha on Thu Mar 19, 2009 10:30 pm

Dato' K wrote:
musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:wah..ko cikgu BI sekarang??..hebat..hebat..please visit our blog..www.krksmtk.blogspot.com
,,,ooo so u r an english teacher,,sahril,what lonjong are u talking around about ? i wan to know also ,me also bulat2 here n there,,wakakakakaa.....aku dah terikut ejaan sahril ittuw..ahakss,,,datok, ko merantau kat mana ? ada bawak berus sabut tak? utk dibuat pegang mlm2 kalo takleh tido,,,waaakakkakaaaa....tu pesanan feveret pd kawan2 aku yg merantau merata alam ini... cyclops Arrow I love you pirat tongue

beruh sabuk mung nok ambe buak natang mende, mus??
,,,kawe ingak demo ceredik laa abe weee,ati bos pung tahu nok wak gapo denge beruh sabuk tuh gak,,demo ni metroseksual sugguh laa,,demoo loo ni tak supoo mulooo,,,eekekekekeke... What a Face Suspect No
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  Dato' K on Fri Mar 20, 2009 10:12 am

musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:
musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:wah..ko cikgu BI sekarang??..hebat..hebat..please visit our blog..www.krksmtk.blogspot.com
,,,ooo so u r an english teacher,,sahril,what lonjong are u talking around about ? i wan to know also ,me also bulat2 here n there,,wakakakakaa.....aku dah terikut ejaan sahril ittuw..ahakss,,,datok, ko merantau kat mana ? ada bawak berus sabut tak? utk dibuat pegang mlm2 kalo takleh tido,,,waaakakkakaaaa....tu pesanan feveret pd kawan2 aku yg merantau merata alam ini... cyclops Arrow I love you pirat tongue

beruh sabuk mung nok ambe buak natang mende, mus??
,,,kawe ingak demo ceredik laa abe weee,ati bos pung tahu nok wak gapo denge beruh sabuk tuh gak,,demo ni metroseksual sugguh laa,,demoo loo ni tak supoo mulooo,,,eekekekekeke... What a Face Suspect No

beruh sabuk...beruh sabuk....dok ahu la ambe..natang sungguh...buak mende aaaaa beruh sabuk??
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  musliha mustapha on Fri Mar 20, 2009 11:54 am

adess datok,,tak sanggup aku gelak sowang2,,berus sabut tu kan ala2 lonjong kembung mcm mouse and ada rasa bulu kasar2 mcm tuuuutttttttttttt.... unless ko biasa pegang yg tteeerrtttteeeettttt,,,,waakakkaaaa...takleh nak tahan gelak wooo... lol! elephant lol! flower geek
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  Dato' K on Fri Mar 20, 2009 12:51 pm

affraid affraid affraid

mampuih la kena marah ngan cic pas nih...

giler punya xtreme method ko nih mus...

d best part is - citer pasal berus sabut dalam forum ustaz aswat...how ironic...heheheh
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  musliha mustapha on Fri Mar 20, 2009 5:04 pm

Dato' K wrote:affraid affraid affraid

mampuih la kena marah ngan cic pas nih...

giler punya xtreme method ko nih mus...

d best part is - citer pasal berus sabut dalam forum ustaz aswat...how ironic...heheheh
,,,dah aku bg kias2 ko tak paham,kena gak aku explain guna bahasa aku laaa,,ala miss cic tu paling kuat marah pun dia banned aku jek kan,,tak best la forum ni kalo aku takde kann kannn..ejaan cic tu mengingatkan aku pada miss CC Babcock,yahudi kalo buat citer,mmg tergoda tahap babun laaa..nate beruk sungguh laaa,,,, cat monkey cat monkey monkey
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  aswat aziz on Sat Mar 21, 2009 11:33 pm

sahril sarudin wrote:
aswat aziz wrote:aku dah lama tunggu kot Datuk K ngan Sherry nak sembang ngan aku.. Datuk K ni aku ingat mukanya. Tp dulu aku jarang sembang ngan dia sbb aku rasa dia cerdik sgt. Aku ni stakat ala-ala aje. Dgn muka ala-ala Arabian tu, mmg nampak sgt le cerdik thp gaban. Sembang pun psl pelajaran aje. Bila ngko nak post kat aku yek.? Sherry ni plak kwn baik aku masa klas KRK dlu. Lembut-lembut ganas gitu. Orgnye lonjong bak kata org perak. Tp hatinye baik. Ko x nak sembang ngan aku ke woi... Sdih aku... Crying or Very sad

[center]assalamualaikum aswat..aswat..aswat..aku tak paham ler..apakah maksudnya aku ni orang nya lonjong?kat bahagian mana lonjong nya ittew?di muka nya kah?di dadanya nya kah?atau pun di bahagian sulitnya kah? Laughing Laughing Laughing

Auwwww... Sherry..! At last u come to my party..! Org perak ckp lonjong tu maksudnya ketinggian yg melampau. maksudnya kamu tu masa sekolah dulu, dah le kurus cekeding pastu lonjong thp coconut tree plak... Ade fahammm.

aswat aziz

Posts : 22
Join date : 2009-03-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  aswat aziz on Sat Mar 21, 2009 11:41 pm

musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:affraid affraid affraid

mampuih la kena marah ngan cic pas nih...

giler punya xtreme method ko nih mus...

d best part is - citer pasal berus sabut dalam forum ustaz aswat...how ironic...heheheh
,,,dah aku bg kias2 ko tak paham,kena gak aku explain guna bahasa aku laaa,,ala miss cic tu paling kuat marah pun dia banned aku jek kan,,tak best la forum ni kalo aku takde kann kannn..ejaan cic tu mengingatkan aku pada miss CC Babcock,yahudi kalo buat citer,mmg tergoda tahap babun laaa..nate beruk sungguh laaa,,,, cat monkey cat monkey monkey

Aduyai... brother and sistas...Apa yg lu org carutkan nih...Korang sembang lucah dalam topic aku, nanti depa ingat aku penyokong "otak biru" plak. Pegi le cuci fikiran tu, apa le nak jd dgn anak remaja zaman sekarang. Dah tu Mus.. pg masak kat dapur tuh... suami ko nak mkn dah weii. Dato' K, jgn le ko lyn sgt karut si Mus tu. Memang gila tahap gaban punya ekstrem kerosakan mental si Mus ni. Dato' Fadzilah Kamsah pun x bleh settlekan tahap kerosakan dia ni... Yg agak-agak berkesan mungkin Datuk Harun Din aje. Ko panggil dia bersihkan mental si Mus ni yek..

aswat aziz

Posts : 22
Join date : 2009-03-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  musliha mustapha on Sun Mar 22, 2009 12:09 am

ajeer nye laa teacher oii,mike telepaih kapai terobang laaa....teman ni monthly wife aje,asben teman kat kl,teman n anak2 kat brunei...aterrr kebulor la juga teman kat sini ni haa,,,,wakakakaa,,,datok K tu pun slalu outstesen,maka itu le topik gurauan terbest pun,takat berguro aje pun,takde bebetul pun haaa.... Twisted Evil Twisted Evil
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  aswat aziz on Sun Mar 22, 2009 5:50 pm

musliha mustapha wrote:ajeer nye laa teacher oii,mike telepaih kapai terobang laaa....teman ni monthly wife aje,asben teman kat kl,teman n anak2 kat brunei...aterrr kebulor la juga teman kat sini ni haa,,,,wakakakaa,,,datok K tu pun slalu outstesen,maka itu le topik gurauan terbest pun,takat berguro aje pun,takde bebetul pun haaa.... Twisted Evil Twisted Evil

Teman pun tak kesah cik kiah oiii...! lantok mike le. Atenye memang iye pun teman ni udoh banyok bebenor ketinggalan pasai mike-mike semua. Teman pun paham mike tu berguro aje. Tapi nampok benor kemerengan mike tu. Teman ni takde le maroh kan mike tu. Teman faham yek cik kiah oiii...! Aduiii, tergeliat lidah teman menyembang bahasa perak ni.. Udah berbuih ni hah.. drunken

aswat aziz

Posts : 22
Join date : 2009-03-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  musliha mustapha on Mon Mar 23, 2009 10:45 am

aswat aziz wrote:
musliha mustapha wrote:ajeer nye laa teacher oii,mike telepaih kapai terobang laaa....teman ni monthly wife aje,asben teman kat kl,teman n anak2 kat brunei...aterrr kebulor la juga teman kat sini ni haa,,,,wakakakaa,,,datok K tu pun slalu outstesen,maka itu le topik gurauan terbest pun,takat berguro aje pun,takde bebetul pun haaa.... Twisted Evil Twisted Evil

Teman pun tak kesah cik kiah oiii...! lantok mike le. Atenye memang iye pun teman ni udoh banyok bebenor ketinggalan pasai mike-mike semua. Teman pun paham mike tu berguro aje. Tapi nampok benor kemerengan mike tu. Teman ni takde le maroh kan mike tu. Teman faham yek cik kiah oiii...! Aduiii, tergeliat lidah teman menyembang bahasa perak ni.. Udah berbuih ni hah.. drunken
...mike bio bebeno,bebuih tu sawan tarik tu namenyee..wakaka ke mike minum todi tahap bebuih nih,,uhuhuhh...mmg take time la nak baca memoir tiap2 sowang yg ada dlm forum nih wahai sir aswat,gelaran teacher zura dah cop dulu aaaa....teman ni keroje dgn lelaki sesaja dah dekat 11 taun dah haa,udah berguro ngalahkan lelaki pun,aterr minta maap la kalo lawok teman terkasar n terlucah n ada yg kecik ati dgn cara teman berguro,lagipunnn aaada aku kesah?? eekekkee ... geek jocolor cheers afro
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum