Aswat Aziz

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

ketinggalan IT

Post  aswat aziz on Mon Mar 23, 2009 9:30 pm

oh ye.. aku ni ketinggalan ckit bab IT ni. Pernah le pakai YM tp facebook ngan ntah menatang apa lagik tu pun xde le pernoh teman menengoknya. Kalo nak add kan aku kat YM korang ambik alamat emel aku ni- stalker_united@yahoo.com. Tp bila masa korang berYM ni?

aswat aziz

Posts : 22
Join date : 2009-03-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  musliha mustapha on Tue Mar 24, 2009 2:08 pm

aswat aziz wrote:oh ye.. aku ni ketinggalan ckit bab IT ni. Pernah le pakai YM tp facebook ngan ntah menatang apa lagik tu pun xde le pernoh teman menengoknya. Kalo nak add kan aku kat YM korang ambik alamat emel aku ni- stalker_united@yahoo.com. Tp bila masa korang berYM ni?
,,,saper?? aku ke ?? aku YM setiap masa laaa...YM = Yang Montel,,,waakakakaa....... cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Pak imam grunge

Post  zamrirauf on Fri Sep 04, 2009 1:13 pm

Assalamualaikum.. pak imam rock masih buat lagu lagi ker.
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  yard dean on Fri Sep 04, 2009 10:21 pm

zamrirauf wrote:Assalamualaikum.. pak imam rock masih buat lagu lagi ker.
agu ape lak nih..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

tok imam grunge

Post  zamrirauf on Tue Sep 08, 2009 10:51 am

Salam.. tak sangka la dapat dengar brite ko lagi. ko ingat lagi x member se dorm ko nie. Ko nie dlu alim jugak pandai ngaji jadi pak imam tapi yang tak tahanyer minat underground..buat lagu..pening2
avatar
zamrirauf

Posts : 48
Join date : 2009-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Aswat Aziz

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum