Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Perjumpaan Beramai Ramai on 9th March 2009

Post  Syuhardy@boy on Wed Feb 11, 2009 10:37 am

Pengumuman!!!!!!

First reunion akan dibuat pada 9th March 2009. Below is the venue and time for the reunion :

Venue : Madam Kwan Restaurant @Midvalley
Time : 7pm

Kindly put your name in the list so that I can make the reservation with the restaurant. Your cooperation is highly appreciated.

Name of guest :

1. Musliha Mustapha @ mulut laser
2. Syuhardy@boy
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  shamshillah on Wed Feb 11, 2009 10:53 am

Syuhardy@boy wrote:Pengumuman!!!!!!

First reunion akan dibuat pada 9th March 2009. Below is the venue and time for the reunion :

Venue : Madam Kwan Restaurant @Midvalley
Time : 7pm

Kindly put your name in the list so that I can make the reservation with the restaurant. Your cooperation is highly appreciated.

Name of guest :

1. Musliha Mustapha @ mulut laser
2. Syuhardy@boy
3. Nor Shamshillah

igt nak makan seafood..tp xpe la..mus belanja kan....kekekeke

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Syuhardy@boy on Wed Feb 11, 2009 11:19 am

hahaha...betol tu...cik musliha akan belanja untuk reunion nie....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Wed Feb 11, 2009 12:02 pm

Alhamdulillah,,,kira aku bayar tax la utk kerajaan malaysia sebab dlm file LHDN,aku surirumah,,,,eekekekeke.. Razz
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  normazura on Wed Feb 11, 2009 3:30 pm

AKU JOIN ...... laki aku ikut maaaaaaa ..... mus buleh yer ...... anak2 aku jenis yg tak brape makan ....... jimat skit ...... heheheh

aloooo cik norshamshillah ....... aku nie ala2 berpantang bersalin ..... tarak buleh makan seafood wehhh ...... kasi chan la kat aku nak makan belanja mus .....

BOY AKU JOIN + HUBBY ...... hehehhehe
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Wed Feb 11, 2009 4:50 pm

jom aje,,subjek pun kan reunion 1st krk,,geng2 kl shld b ok,sowi to cik li n atie,kalo buleh dtg pun best bangat sih.... lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  shamshillah on Wed Feb 11, 2009 10:02 pm

normazura wrote:AKU JOIN ...... laki aku ikut maaaaaaa ..... mus buleh yer ...... anak2 aku jenis yg tak brape makan ....... jimat skit ...... heheheh

aloooo cik norshamshillah ....... aku nie ala2 berpantang bersalin ..... tarak buleh makan seafood wehhh ...... kasi chan la kat aku nuak makan belanjat mus ...i..

BOY AKgU JOIN + HUBBY ....... hehe.hhehe

ooo gitu...anak2 ko jenis x makan ke..ko x kasi diorg mkn..sian si taqif n tasneem..ekekekekek

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Wed Feb 11, 2009 10:17 pm

tu la pasai,,,anak2 aku,toodiaaaa,nalekk punya bulat perut,mcm sapa pun aku tatau laa,,waakkakakakaa... Laughing
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Syuhardy@boy on Thu Feb 12, 2009 10:03 am

aku lak kurang makan...bini aku kuat makan sama la ngan anak aku tu..tu psl la anak aku tu badannyer montel...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Thu Feb 12, 2009 5:48 pm

Syuhardy@boy wrote:aku lak kurang makan...bini aku kuat makan sama la ngan anak aku tu..tu psl la anak aku tu badannyer montel...
,,montel la comell mcm auntie mus,,,wife ko slim aa bro,tak kisah la makan byk pun,,,,laki aku kisah bila aku mkn byk,,tapi,ADA AKU KISAH ????????eekkekekekekkeee......... Razz
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  normazura on Thu Feb 12, 2009 11:07 pm

ntah la .... susah sgt nak makan anak2 aku tu .... tiap2 ari bertempik suruh makan ... ala2 mak tiri dlm drama pon ada .... dah la makan nye kurang ... tasnim n thaqif ikut genetik opah nyer .... kurus kering ... mak pak nyer sihat tembun .... ishkkkkk
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  normazura on Thu Feb 12, 2009 11:14 pm

weh mus .... ape cerita 9hb ni ? ko betui2 nak belanja ke .... ko bior betui .... ramai nih .... tapi apa aku kesah ..... kekekekek ..... ko kan kayap sekarang .....

KENGKAWAN SUMER, AKU NAK CADANGKAN KITA WAT EXCHANGE GIFT ... mesti seronok ..... nilai lebih kurang RM 20 ...... oriat tak .....
alaaaa ape la salah nye kan ..... dah lama tak jumpa ..... we give something to remember ...
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  shamshillah on Thu Feb 12, 2009 11:35 pm

apsal kita berempat je nih..yg lain x mo join ker...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  najib on Thu Feb 12, 2009 11:52 pm

wei...aku n wife will joint, insyaallah...kami will gerak awai sket la fr sitiawan nnti. shilla ni ....bwk bersabor sket Very Happy Very Happy ...sari 2 ni aku busy sket...x dan nak reply...outstation lor
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  normazura on Thu Feb 12, 2009 11:59 pm

najib wrote:wei...aku n wife will joint, insyaallah...kami will gerak awai sket la fr sitiawan nnti. shilla ni ....bwk bersabor sket Very Happy Very Happy ...sari 2 ni aku busy sket...x dan nak reply...outstation lor

yeyeye ..... najib join .... seronot nye ..... mai mai yg lain ape cerita ? .... aku pon bwk gerabak2 aku .....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  shahril on Fri Feb 13, 2009 1:22 pm

Syuhardy@boy wrote:Pengumuman!!!!!!

First reunion akan dibuat pada 9th March 2009. Below is the venue and time for the reunion :

Venue : Madam Kwan Restaurant @Midvalley
Time : 7pm

Kindly put your name in the list so that I can make the reservation with the restaurant. Your cooperation is highly appreciated.

Name of guest :

1. Musliha Mustapha @ mulut laser
2. Syuhardy@boy

aku pn nk join gak cz musliha nk blanjerkn. bab2 makan free ni aku memang suka giler. thanks dinda mus. nanti aku bawak satu kmpg mai ek. he.he.he
avatar
shahril

Posts : 21
Join date : 2009-02-05
Age : 38
Location : seri kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Fri Feb 13, 2009 2:56 pm

normazura wrote:
najib wrote:wei...aku n wife will joint, insyaallah...kami will gerak awai sket la fr sitiawan nnti. shilla ni ....bwk bersabor sket Very Happy Very Happy ...sari 2 ni aku busy sket...x dan nak reply...outstation lor

yeyeye ..... najib join .... seronot nye ..... mai mai yg lain ape cerita ? .... aku pon bwk gerabak2 aku .....
........adess apasal aku rasa mcm tak jadik je nak balik kl ye,,,wakakakaa,,,,gurauuuwwsss jekk,,, Surprised
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  shamshillah on Fri Feb 13, 2009 2:58 pm

ha..mus dah cuak...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Fri Feb 13, 2009 2:59 pm

encik shahril,,org2 kampung ko sume x krk ke,,uhuhuuhu intelek sungguh tu,,,aku minta maaf laa,tapi aku mmg berniat n sukahati untuk berkongsi rezeki yg Allah bagi pinjam ni,bukan milik kekal aku pun,,,takde lak niat nak menunjuk2 atau apa saja yg sewaktu dengannya.... cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Fri Feb 13, 2009 3:01 pm

shamshillah wrote:ha..mus dah cuak...
....takde mana cuaknya shilla oiii,,belanja kawan2 makan ni pahala laaa,,,,pasal cadangan zura tu aku malas pikir banyak,aku bagi soang 1 dolar brunei aje ( accept syuhardy,mem n mikail eekekekkeeee)...boleyy ?? flower
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  shamshillah on Fri Feb 13, 2009 3:14 pm

psl cadangan zura tuh pun aku mls gak...x pyh la xchange gift nih...teringat kenangan pahit dpt kad deepavali masa tukar2 adiah masa form3 dulu..aku yeye2 je beli pencil box yg cantik utk org.....hampeh tul...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Fri Feb 13, 2009 6:09 pm

shamshillah wrote:psl cadangan zura tuh pun aku mls gak...x pyh la xchange gift nih...teringat kenangan pahit dpt kad deepavali masa tukar2 adiah masa form3 dulu..aku yeye2 je beli pencil box yg cantik utk org.....hampeh tul...
....untuk orang utan ke? ko pun 1,org utan mana reti guna pensil box,kalo pisang box ok laaaa...eheheheee... queen
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  normazura on Fri Feb 13, 2009 7:09 pm

musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:psl cadangan zura tuh pun aku mls gak...x pyh la xchange gift nih...teringat kenangan pahit dpt kad deepavali masa tukar2 adiah masa form3 dulu..aku yeye2 je beli pencil box yg cantik utk org.....hampeh tul...
....untuk orang utan ke? ko pun 1,org utan mana reti guna pensil box,kalo pisang box ok laaaa...eheheheee... queen

wehhhhh korang ingat aku takde pengalaman dapat gift yg teruk ke ..... itu pasal la jgn buat itu macam .... aku sumpah org yg takde hati cam gituh .... BUDUSSSSSSSSSSS punya org ......

last year aku dapat pasu punga yg rege RM 2 (sepatutnya beli gift harga lebey kurang RM 20) .... beli kat kedai 2 henggit pulak tuh ..... aku pon yeye aje, siap beli tupperware ...... 20 ngan 2 pon tak boleh bezakan ..... sape la cikgu kat sekolah aku tuh yg BUDUH PIANG .... p pedajal aku yang innocent nih .....

korang tak setuju ye ....... aku ingat saje nak bg kat anak2 ..... kasi serunut skit ......
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  ayeesha on Sat Feb 14, 2009 8:03 am

normazura wrote:KENGKAWAN SUMER, AKU NAK CADANGKAN KITA WAT EXCHANGE GIFT ... mesti seronok ..... nilai lebih kurang RM 20 ...... oriat tak .....
alaaaa ape la salah nye kan ..... dah lama tak jumpa ..... we give something to remember ...

Aiiii....mcm nk wat reunion 10 thn sekali je ni..... Razz Kita rase ade baiknya RM20 tuh kita tung2 utk makan.....byk sket jenis makanan yg bleh dirase. Makan aje pon......mmg something to remember ape.....lebih2 lg, klau makanan tuh x sedap! hahahaha.... Razz

normazura wrote:
shamshillah wrote:psl cadangan zura tuh pun aku mls gak...x pyh la xchange gift nih...teringat kenangan pahit dpt kad deepavali masa tukar2 adiah masa form3 dulu..aku yeye2 je beli pencil box yg cantik utk org.....hampeh tul...
korang tak setuju ye ....... aku ingat saje nak bg kat anak2 ..... kasi serunut skit ......
Alah.....kanak2 tu bila jumpe kawan2 sama tinggi tu, diaorg x de nye nk pd benda2 duniawi ni....hehehe...mak bapak pun diaorg x nampak ape......tul, x?bounce pirat

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Dato' K on Sat Feb 14, 2009 10:28 am

aku n family pun insyaallah join gak lah..akan try sebaik mungkin to be on time lah, sbb ari senin tu kitorang kat cheroh lagi..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum