Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  ayeesha on Thu Mar 19, 2009 3:27 am

yard dean wrote:
Dato' K wrote:salam semua,

p/s : rugi la ko tak dtg ati, smlm aku order nasik halia altintop....yg paling lawak, si cicak tak dapat datang sbb SESAT??huk elleh..

hehe.. jauhhh cari nasik halia altintop.. kat jb kan byk Cool ..abis si ayeesha tak dtg la.. ishh minah ini, kat forum dah tak bersuara, reunion tak datang..nak kene pecat dr jd moderator

hehehehe.....ni dh ade suara balik la atie...jgn pecat yea. hahahaha Razz Tp, x tau ler bape lama leh tahan. hehehe.... Rolling Eyes

weiii....org x sesat la. Ek eleh...stakat midvlly nk sesat??? Ape kelasss.....hehehehe Razz

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  ayeesha on Thu Mar 19, 2009 3:58 am

shahril wrote:tapi aku ngan boy frust skit ngan sorang minah nie. ingat dapat jumpa dia ari tu tp takde. kitaorg terkejut skit ngan minah nie. dulu masa sek dia punyela baik n pendiam. tp skang boleh tahan gak laser dia nie. cam tak caye je. ayeesha apsal ko tak dtg malam tu ek. aku ngan boy excited nak jumpa ko.

hehehehe.....sori la wat korang suma frust tunggu kita mlm tu. Especially to mus & husband....sori yek. Embarassed Bkn nya ape.......ari tuh ade hal sket kat umah di raub....tu yg gerak agk lmbat. Kul 6. Ingt ker bleh sempat smpai reunion tu.....biasenya travelling time ambik 1 jam jer...tup tup tgk smpai 3 jam. Aduhhh..... Crying or Very sad ...bukan nye jam sgt pon. Cuma berkumpul sket kat tokong cina bentong tu.....ntah ape sal tah. Pas tu smooth jer jln kat karak tu.....time org tgh laju2 tu la cik shilla ni call....kacau tul....hehehe Razz ....dh kene slow blik. tongue X pe la.....dh x de rezeki kita nk jumpa. Anywy, there will always be next time, ape???? Kan mussss????? pirat

Ishhh....ape nk terkezut nya. I am still the same old ayeesha....cuma tudung dh x eskimo, ckp pon ade sket rock....hehehe...(sikit jer)....baikkk tu still lg la. hahahaha Razz X gitu shilla, yani & zura???? Laser??? Ade ker?? Rolling Eyes Razz Apesal korang dua excited lak??? Dh byk ngumpat sy ler tu yek.....mentang2 la cik syuhardy ni ade call....nyamar formal2 konon....mula2 ingat salesman mane ler plak dpt no sy nie. kih..kih...kih... Nie mesti pengaruh dato k la ni....... Very Happy

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  ayeesha on Thu Mar 19, 2009 4:15 am

musliha mustapha wrote:apsal suara ko tak sedap ???................. Laughing Cool Rolling Eyes

haaa??? x sedap ker?? X de plak simon cowell comment ape2 pon ari tuh. Cool hahahaha.....

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  shamshillah on Thu Mar 19, 2009 9:42 am

ayeesha baik..tp dia dah matang la sket skrg..pandai dah pakai tudung.. Laughing Laughing

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  najib on Thu Mar 19, 2009 5:57 pm

shahril wrote: najib- wife aku cakap dia cam pernah tgk ko jugak. dia tanya ko keje cikgu ke.

weh...shahril...tetiba aku teringat....cub ko tanya wife ko? penah ke dia involve apa2 program pnb...aku rs cam penah jumpa dia ms minggu saham kat kuala trg tahun 2006 dulu.....aku agak je la....mungkinkah?? aku x penah la pulok jd cikgu....takde bakat kot
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  yard dean on Thu Mar 19, 2009 8:53 pm

Dato' K wrote:
yard dean wrote:
Dato' K wrote:kita jumpa pulak kat kenduri shila la..tp korang ari tu nanti jgn balik awal ye..tunggu la kitorang..dtg dr JB nih...

anyhow, encik shahril n encik syuhardy, kalo tak silap aku la, korang ni MAN U punye supporter kan???
apa hal yg jadik hina ngat korang nye team ni aaa??sampai kena belasah 1-4 ngan LIVERPOOL???tu pun nasib dpt gol penalti..kalo ikut betul2, mau kena 0-5..kat OLD TRAFFORD lak tu....hahhahahaha...kalo aku jadik korang la kan, tobat aku tak pakai baju MAN U kurang2 setahun la...KAHKAHKAHKAHKAH... Twisted Evil Twisted Evil

aku yang jadik fan LIVERPOOL ni pun rasa malu bangat sbb korang nye team kena belasah...HAHAHAHAHAHAHAH..pas nih LIVERPOOL nak kalah 10 kali pun takpe dah..janji season nih menang dua2 game ngan MAN U..hahahahah

JANGAN MARAH LA..KASIK CAN LA KAT AKU..BUKAN SENANG NAK TGK MAN U KENA BELASAH CAM TU...takpe2, nanti quarter final champions league, korang doa MAN U vs LIVERPOOL, okey?? maybe korang leh menang ngan LIVERPOOL time tu...okey...hahahahahahah

aku rasa memang sesuai la liverpool jumpa MU kat champ league.. pasal MU je sayur kat situ, senang sikit nak ratah.. 4-1..mcam main bola ngan sunderland je.. macam tu nak jd juara epl..

bos, ko pun the reds gak ke??yaaa, i like....i like.....

en. syuhardy supporter everton ke???? hmmmmm...drp ko support everton en. syuhardy, aku suggest ko sokong team EKC FC (Estet Kampung Cheroh FC)..hahahahhaah..ngapa team daif ni yg ko support aaaa??

aku dah sokong the red dr zaman kengkanak lagi..tunggu tukar sposnsor aku beli la jersey die..boy sokong everton pasal die nak layan UEFA cup je..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  yard dean on Thu Mar 19, 2009 8:59 pm

ayeesha wrote:
shahril wrote:tapi aku ngan boy frust skit ngan sorang minah nie. ingat dapat jumpa dia ari tu tp takde. kitaorg terkejut skit ngan minah nie. dulu masa sek dia punyela baik n pendiam. tp skang boleh tahan gak laser dia nie. cam tak caye je. ayeesha apsal ko tak dtg malam tu ek. aku ngan boy excited nak jumpa ko.

hehehehe.....sori la wat korang suma frust tunggu kita mlm tu. Especially to mus & husband....sori yek. Embarassed Bkn nya ape.......ari tuh ade hal sket kat umah di raub....tu yg gerak agk lmbat. Kul 6. Ingt ker bleh sempat smpai reunion tu.....biasenya travelling time ambik 1 jam jer...tup tup tgk smpai 3 jam. Aduhhh..... Crying or Very sad ...bukan nye jam sgt pon. Cuma berkumpul sket kat tokong cina bentong tu.....ntah ape sal tah. Pas tu smooth jer jln kat karak tu.....time org tgh laju2 tu la cik shilla ni call....kacau tul....hehehe Razz ....dh kene slow blik. tongue X pe la.....dh x de rezeki kita nk jumpa. Anywy, there will always be next time, ape???? Kan mussss????? pirat

Ishhh....ape nk terkezut nya. I am still the same old ayeesha....cuma tudung dh x eskimo, ckp pon ade sket rock....hehehe...(sikit jer)....baikkk tu still lg la. hahahaha Razz X gitu shilla, yani & zura???? Laser??? Ade ker?? Rolling Eyes Razz Apesal korang dua excited lak??? Dh byk ngumpat sy ler tu yek.....mentang2 la cik syuhardy ni ade call....nyamar formal2 konon....mula2 ingat salesman mane ler plak dpt no sy nie. kih..kih...kih... Nie mesti pengaruh dato k la ni....... Very Happy

takpe miss this reunion takde rugi sgt... better be there next time, pasal time tu aku ada.. that time takde aku.. hahaha
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Mon Mar 23, 2009 10:04 am

ati,bila ko nak naik kl lagik? selain naik lrt n ketapi,,ehehehe....eeiii bestnya esok aku nak balik kl,blum sure brapa lama,tgk keadaan mak aku laa,aku pulun mc dlm 4 ke 5 hari,,eheheheee....gunakan apa yg ada harta kompeni nih,,, Laughing Twisted Evil
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Syuhardy@boy on Mon Mar 23, 2009 5:35 pm

salah tu ati d boss...aku sokong everton psl aku suka tgk cara team nie bangkit balik...just imagine la ...masa time 80's dulu everton is one of the powerfull club..tapi disebabkan management yg mengarut team ni jatuh teruk masa 90's...so ni kira tgh revival balik la nie....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  yard dean on Tue Mar 24, 2009 8:51 pm

musliha mustapha wrote:ati,bila ko nak naik kl lagik? selain naik lrt n ketapi,,ehehehe....eeiii bestnya esok aku nak balik kl,blum sure brapa lama,tgk keadaan mak aku laa,aku pulun mc dlm 4 ke 5 hari,,eheheheee....gunakan apa yg ada harta kompeni nih,,, Laughing Twisted Evil
nak jugak jalan jalan.. tapi jadual daqh penuh la.. akak aku asek sound, jalan je keje nya..tp tgk la aku try adjust ape yg patut
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  yard dean on Tue Mar 24, 2009 8:57 pm

Syuhardy@boy wrote:salah tu ati d boss...aku sokong everton psl aku suka tgk cara team nie bangkit balik...just imagine la ...masa time 80's dulu everton is one of the powerfull club..tapi disebabkan management yg mengarut team ni jatuh teruk masa 90's...so ni kira tgh revival balik la nie....
aku tak perasan lak everton terel masa 80's but yet 80's is farrr back for me.. tp pada aku team yang tgh nak naik balik spurs( totenham hotspurs) dulu ingat lagi zaman gary lineker ngan gascoine..terel tu spurs time tu.. tp bila leneker pi jepun.. terus drop, tp sekarang bawah harry redknapp, macam terel balik..so pada aku team yang kene watch out is spurs, man city overbudget tp hasil hampes.. arsenal dah menuju alam malap die.. unless wenger ada formula baru..chealsea pon dah nak sampai ujung ujung dah.. pasal die dah takde org baru..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Syuhardy@boy on Wed Mar 25, 2009 3:59 pm

aku ingat baik kita bukak topic baru la..bincang psl EPL kan...sini tempat update psl mkn2 ari tu..bukan tempat perang psl team bola.. Evil or Very Mad
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  normazura on Wed Mar 25, 2009 4:05 pm

Syuhardy@boy wrote:aku ingat baik kita bukak topic baru la..bincang psl EPL kan...sini tempat update psl mkn2 ari tu..bukan tempat perang psl team bola.. Evil or Very Mad

ha'ah la korang nih .... dah la aku sepatah haram pon tak tahu, tak minat dan tak mahu tahu pasal bola2 n sukan2 .... al maklum la kan, aku nih 'minah semput' .... X penah sukan2 sejak kecil .....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Thu Apr 23, 2009 3:05 pm

normazura wrote:
Syuhardy@boy wrote:aku ingat baik kita bukak topic baru la..bincang psl EPL kan...sini tempat update psl mkn2 ari tu..bukan tempat perang psl team bola.. Evil or Very Mad

ha'ah la korang nih .... dah la aku sepatah haram pon tak tahu, tak minat dan tak mahu tahu pasal bola2 n sukan2 .... al maklum la kan, aku nih 'minah semput' .... X penah sukan2 sejak kecil .....
.........zura mula bersukan selepas bernikah ...kan aaa kann..kann ??.ehehehee... Twisted Evil
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  normazura on Thu Apr 23, 2009 6:34 pm

musliha mustapha wrote:
normazura wrote:
Syuhardy@boy wrote:aku ingat baik kita bukak topic baru la..bincang psl EPL kan...sini tempat update psl mkn2 ari tu..bukan tempat perang psl team bola.. Evil or Very Mad

ha'ah la korang nih .... dah la aku sepatah haram pon tak tahu, tak minat dan tak mahu tahu pasal bola2 n sukan2 .... al maklum la kan, aku nih 'minah semput' .... X penah sukan2 sejak kecil .....
.........zura mula bersukan selepas bernikah ...kan aaa kann..kann ??.ehehehee... Twisted Evil

itu pon dikira sukan ekkk ??? Question
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Dato' K on Fri Apr 24, 2009 10:19 am

kalo ikut kamus dewan, bersukan = sebarang aktiviti yang mengeluarkan peluh dan menyihatkan fizikal & mental
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Fri Apr 24, 2009 11:58 am

Dato' K wrote:kalo ikut kamus dewan, bersukan = sebarang aktiviti yang mengeluarkan peluh dan menyihatkan fizikal & mental
.....YESSSZAAAA,,berpeluh dan sentiasa nak menangggg,,,waakkakakaa..... Razz Razz
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  yard dean on Mon Apr 27, 2009 1:00 am

musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:kalo ikut kamus dewan, bersukan = sebarang aktiviti yang mengeluarkan peluh dan menyihatkan fizikal & mental
.....YESSSZAAAA,,berpeluh dan sentiasa nak menangggg,,,waakkakakaa..... Razz Razz
statement panass panas panasss
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Dato' K on Mon Apr 27, 2009 1:34 pm

padan la anak sulung ko pompuan, mus....panas, panass, panassszzz
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Tue Apr 28, 2009 12:41 pm

Dato' K wrote:padan la anak sulung ko pompuan, mus....panas, panass, panassszzz
,,,haaa aku penah baca dulu,wajah anak akan mengikut siapa yg klimaks dahulu,,,anak sulung aku muka aku,,,uhuhuuhh fanass fanasss fANASSSSSS,,,,,,,,,,,,, Wink Wink Wink
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  sahril sarudin on Sat May 02, 2009 8:07 pm

musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:padan la anak sulung ko pompuan, mus....panas, panass, panassszzz
,,,haaa aku penah baca dulu,wajah anak akan mengikut siapa yg klimaks dahulu,,,anak sulung aku muka aku,,,uhuhuuhh fanass fanasss fANASSSSSS,,,,,,,,,,,,, Wink Wink Wink

ini bermakna suami ko lambat klimaks er mus ek?ermm..saje jer bertanya..walaupun jawapan sudah ku tahui..tak salah mus kan..kan?gittew..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Mon May 04, 2009 11:54 am

sahril sarudin wrote:
musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:padan la anak sulung ko pompuan, mus....panas, panass, panassszzz
,,,haaa aku penah baca dulu,wajah anak akan mengikut siapa yg klimaks dahulu,,,anak sulung aku muka aku,,,uhuhuuhh fanass fanasss fANASSSSSS,,,,,,,,,,,,, Wink Wink Wink

ini bermakna suami ko lambat klimaks er mus ek?ermm..saje jer bertanya..walaupun jawapan sudah ku tahui..tak salah mus kan..kan?gittew..
..pantass ko sahril i likee......kalo dia cepat,ko ingat aku nak sayang dia ke,dah masuk 9 tahun ni kami bernikah dan berkahwin,emm ye ke ? wakakakakaa... cyclops
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  normazura on Mon May 04, 2009 8:29 pm

musliha mustapha wrote:
sahril sarudin wrote:
musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:padan la anak sulung ko pompuan, mus....panas, panass, panassszzz
,,,haaa aku penah baca dulu,wajah anak akan mengikut siapa yg klimaks dahulu,,,anak sulung aku muka aku,,,uhuhuuhh fanass fanasss fANASSSSSS,,,,,,,,,,,,, Wink Wink Wink

ini bermakna suami ko lambat klimaks er mus ek?ermm..saje jer bertanya..walaupun jawapan sudah ku tahui..tak salah mus kan..kan?gittew..
..pantass ko sahril i likee......kalo dia cepat,ko ingat aku nak sayang dia ke,dah masuk 9 tahun ni kami bernikah dan berkahwin,emm ye ke ? wakakakakaa... cyclops

oppsssssss bawak2 la simpan skit cerita2 dlm bilik ..... i malu la baca ... aku kan innocent girl
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Tue May 05, 2009 3:52 pm

sikit la tu zura,,kalo banyak cerita siap dgn ukuran dan tempoh masa permainan serta masa tambahan.tu belum dgn masa kecederaan serta penalti lagik,,,,,,,waaakakakakkaaaaaa...ukuran = kasut bola daaaaaaaaaa,,wakakakakkaa cheers rabbit cheers jocolor
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum