Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  shamshillah on Sun Feb 15, 2009 12:04 pm

[quote="Dato' K"]aku n family pun insyaallah join gak lah..akan try sebaik mungkin to be on time lah, sbb ari senin tu kitorang kat c kat jeriheroh lagi..[/qunote]

kamal aku pun kat jeruas lg isnin tuh...pas lunnch aku gerak blk kl... coz kalo ptg sgt takut jam...rsnyer mesti jam tu..baik ko gerak awal sket..jgn blk pas asar...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  fazrijohari on Sun Feb 15, 2009 5:57 pm

March ni memang aku nak ke KL, aku try arrange ikut plan korang le.. nak gak tgk muka korang skang mcm mana kan. Korang nak set siang ke malam ke petang ke pagi ke tghari ke? Haaaaaa.. which one?

fazrijohari

Posts : 37
Join date : 2009-02-10
Age : 37
Location : pasir gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  shamshillah on Mon Feb 16, 2009 8:58 am

fazrijohari wrote:March ni memang aku nak ke KL, aku try arrange ikut plan korang le.. nak gak tgk muka korang skang mcm mana kan. Korang nak set siang ke malam ke petang ke pagi ke tghari ke? Haaaaaa.. which one?

en fazri..venue,time n date...dah dinyatakan kat atas tuh..ponat je si syuhardy menaip...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Mon Feb 16, 2009 9:53 am

geng,tak sabar rasanya nak kecohkan midvaley tu kan,,,lama tak ngumpat sumpah seranah dan yg sewaktu dgnnya sesama kaum2 kita ni...aku takut karang midvaley dah nak tutup tapi kita takmo balik lagi,,cemanaaa ?? eekekeke.... alien

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Dato' K on Mon Feb 16, 2009 2:11 pm

[quote="shamshillah"]
Dato' K wrote:aku n family pun insyaallah join gak lah..akan try sebaik mungkin to be on time lah, sbb ari senin tu kitorang kat c kat jeriheroh lagi..[/qunote]

kamal aku pun kat jeruas lg isnin tuh...pas lunnch aku gerak blk kl... coz kalo ptg sgt takut jam...rsnyer mesti jam tu..baik ko gerak awal sket..jgn blk pas asar...

kitorang ikut plan mmg nak balik lepas zohor....sampai kl, lepak umah akak aku jap..dalam kul 6, gerak gi mid valley..kena singgah umah akak aku dulu bagi bebudak nih mandi, bior segar2 cket..kang sampai sana, buat perangai lak..reunion ke mana, apa ke mana...

nanti sesapa ade kat raub masa 8 march tu, kalo free2 leh la dtg umah aku ye..mkn tgh ari..adik aku kawin..kat kg baru cheroh..senang je..sampai pekan cheroh tu, korang tuju ke masjid cheroh..umah aku dkt area2 tu lah..

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  najib on Mon Feb 16, 2009 2:24 pm

ooo kamal...aku yg memula plan nak dtg wedd adik ko tu...x dpt nak joint la...kami balik sitiawan la...mula2 igt nak balik raub...tukaq plan. lain kali la ye....kenduri kawin ko yg lain la plak Laughing Laughing

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Dato' K on Mon Feb 16, 2009 2:30 pm

najib wrote:ooo kamal...aku yg memula plan nak dtg wedd adik ko tu...x dpt nak joint la...kami balik sitiawan la...mula2 igt nak balik raub...tukaq plan. lain kali la ye....kenduri kawin ko yg lain la plak Laughing Laughing

sudah la ko en. najib..ckp cam kel@*#...heheheh..
huh, nak kena sunat 2nd time, kawin la lagi satu... Very Happy

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Mon Feb 16, 2009 2:51 pm

, kalo free2 leh la dtg umah aku ye..mkn tgh ari..adik aku kawin..kat kg baru cheroh..senang je..sampai pekan cheroh tu, korang tuju ke masjid cheroh..umah aku dkt area2 tu lah..[/quote]....duduk masjid? dekat masjid? selalunya dekat masjid ada kubur kan,,,eeehhehe....lambatnya macccccccccc...arghhhh.... Suspect

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  shamshillah on Mon Feb 16, 2009 3:29 pm

musliha mustapha wrote:, kalo free2 leh la dtg umah aku ye..mkn tgh ari..adik aku kawin..kat kg baru cheroh..senang je..sampai pekan cheroh tu, korang tuju ke masjid cheroh..umah aku dkt area2 tu lah..
....duduk masjid? dekat masjid? selalunya dekat masjid ada kubur kan,,,eeehhehe....lambatnya macccccccccc...arghhhh.... Suspect[/quote]

insyaallah...kalo xde kenduri sedara aku yg lain..aku dtg...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Dato' K on Mon Feb 16, 2009 3:37 pm

kubur jauh dari masjid la mus...cicak yg umah dekat kubor..

korang datang je la umah aku tu..bukannye jauh pun..dari jeruas ke cheroh tu 5 minit je (kalo naik helicopter la)

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Mon Feb 16, 2009 5:01 pm

wakakaka,,,eeiii datuk K,nak panas enjin heli tu kat 10 minit dah..,,shilla,ko asek nak pegi jek kenduri owang lain,bukan ko kata nak diet kee???.. Mad

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Dato' K on Tue Feb 17, 2009 11:35 am

musliha mustapha wrote:wakakaka,,,eeiii datuk K,nak panas enjin heli tu kat 10 minit dah..,,shilla,ko asek nak pegi jek kenduri owang lain,bukan ko kata nak diet kee???.. Mad

takyah nak diet2 la wei..korang punye stock badan, AKU BERANI CONFIRM, lepas kawin mesti jadik cam blue hyppo..tak caye nengok la nanti... Twisted Evil

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  zackzaidi on Tue Feb 17, 2009 3:36 pm

Dato' K wrote:
musliha mustapha wrote:wakakaka,,,eeiii datuk K,nak panas enjin heli tu kat 10 minit dah..,,shilla,ko asek nak pegi jek kenduri owang lain,bukan ko kata nak diet kee???.. Mad

takyah nak diet2 la wei..korang punye stock badan, AKU BERANI CONFIRM, lepas kawin mesti jadik cam blue hyppo..tak caye nengok la nanti... Twisted Evil

kamal.. xbaik kate gitu kaml.. biar lor sopan skit... cam "Gloria" (Madagascar: Escape 2 Africa).. hahahahahaahha Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  shamshillah on Tue Feb 17, 2009 4:01 pm

Dato' K wrote:
musliha mustapha wrote:wakakaka,,,eeiii datuk K,nak panas enjin heli tu kat 10 minit dah..,,shilla,ko asek nak pegi jek kenduri owang lain,bukan ko kata nak diet kee???.. Mad

takyah nak diet2 la wei..korang punye stock badan, AKU BERANI CONFIRM, lepas kawin mesti jadik cam blue hyppo..tak caye nengok la nanti... Twisted Evil

aku diet makan..buat apa la susah2 diet x makan...masalahnye bakal laki aku tu species kecik, kurus cekeding je..krg kalo aku jd blue hyppo..kena tinggal lak aku, dia cr lain yg lebih mantap..so kena la usaha gak agar maintain size anak blue hyppo jer...hahahaha....korg x tgk gambo aku tunang kan..aku malu nak tgk..coz aku dok sblh dia dah mcm no 10...tak sanggup aku tgk diri sendiri, malu woi, kalo dpt laki x kisah xpe..tp majoriti lelaki mesti la nak tgk bini cantik n menarik kan..so kena usaha lebih la trunkan berat..kena jaga mkn sampai akhir hayat..susahnye jd pompuan nih..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Syuhardy@boy on Tue Feb 17, 2009 5:11 pm

zackzaidi wrote:
Dato' K wrote:
musliha mustapha wrote:wakakaka,,,eeiii datuk K,nak panas enjin heli tu kat 10 minit dah..,,shilla,ko asek nak pegi jek kenduri owang lain,bukan ko kata nak diet kee???.. Mad

takyah nak diet2 la wei..korang punye stock badan, AKU BERANI CONFIRM, lepas kawin mesti jadik cam blue hyppo..tak caye nengok la nanti... Twisted Evil

kamal.. xbaik kate gitu kaml.. biar lor sopan skit... cam "Gloria" (Madagascar: Escape 2 Africa).. hahahahahaahha Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

amboi amboi edy..ko nie sejak dh abis sekolah nie leh tahan jgk ekkk ilmu mengejek ko...hahahaha

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Syuhardy@boy on Tue Feb 17, 2009 5:13 pm

shamshillah wrote:
Dato' K wrote:
musliha mustapha wrote:wakakaka,,,eeiii datuk K,nak panas enjin heli tu kat 10 minit dah..,,shilla,ko asek nak pegi jek kenduri owang lain,bukan ko kata nak diet kee???.. Mad

takyah nak diet2 la wei..korang punye stock badan, AKU BERANI CONFIRM, lepas kawin mesti jadik cam blue hyppo..tak caye nengok la nanti... Twisted Evil

aku diet makan..buat apa la susah2 diet x makan...masalahnye bakal laki aku tu species kecik, kurus cekeding je..krg kalo aku jd blue hyppo..kena tinggal lak aku, dia cr lain yg lebih mantap..so kena la usaha gak agar maintain size anak blue hyppo jer...hahahaha....korg x tgk gambo aku tunang kan..aku malu nak tgk..coz aku dok sblh dia dah mcm no 10...tak sanggup aku tgk diri sendiri, malu woi, kalo dpt laki x kisah xpe..tp majoriti lelaki mesti la nak tgk bini cantik n menarik kan..so kena usaha lebih la trunkan berat..kena jaga mkn sampai akhir hayat..susahnye jd pompuan nih..

shila shila...klu laki ko dh sayang kat ko..ko transform jd gemok pn x per....dia akan tetap sayang kat ko..mcm aku ni haaa..masa kenal ngan bini aku..aku slim and macho..lps kawen tetiba jer aku transform jadi robot yg gemok.....hehehehehehe

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  anizawati ahmad mansor on Tue Feb 17, 2009 9:09 pm

Syuhardy@boy wrote:
shamshillah wrote:
Dato' K wrote:
musliha mustapha wrote:wakakaka,,,eeiii datuk K,nak panas enjin heli tu kat 10 minit dah..,,shilla,ko asek nak pegi jek kenduri owang lain,bukan ko kata nak diet kee???.. Mad

takyah nak diet2 la wei..korang punye stock badan, AKU BERANI CONFIRM, lepas kawin mesti jadik cam blue hyppo..tak caye nengok la nanti... Twisted Evil

aku diet makan..buat apa la susah2 diet x makan...masalahnye bakal laki aku tu species kecik, kurus cekeding je..krg kalo aku jd blue hyppo..kena tinggal lak aku, dia cr lain yg lebih mantap..so kena la usaha gak agar maintain size anak blue hyppo jer...hahahaha....korg x tgk gambo aku tunang kan..aku malu nak tgk..coz aku dok sblh dia dah mcm no 10...tak sanggup aku tgk diri sendiri, malu woi, kalo dpt laki x kisah xpe..tp majoriti lelaki mesti la nak tgk bini cantik n menarik kan..so kena usaha lebih la trunkan berat..kena jaga mkn sampai akhir hayat..susahnye jd pompuan nih..

shila shila...klu laki ko dh sayang kat ko..ko transform jd gemok pn x per....dia akan tetap sayang kat ko..mcm aku ni haaa..masa kenal ngan bini aku..aku slim and macho..lps kawen tetiba jer aku transform jadi robot yg gemok.....hehehehehehe
betul kata boy tu shilla... xyah susah2 nk diet.... cuma amalkan pemakanan yg sihat pun dh kira ok dah... senaman jgn lupa everyday... tp boy tu dulu kurus kering... skrg...bukan BOY dah..jd BOB... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 37
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Syuhardy@boy on Wed Feb 18, 2009 10:08 am

awak panggil saya BOB ekkkk.....x pe laaaa..janji hati senang..betol x????.... lol!

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  shamshillah on Wed Feb 18, 2009 10:58 am

ani..jaga pemakanan tu aka diet la kan...maknanya sama la kan..kena diet sampai akhir hayat..senaman everyday??? tuh la yg susah tuh...tp tu la yg aku cuba buat sekrg nih...bdn aku nih makan sikit pun ble naik..apatah lg makan bnyk..haha..penat nak exercise tau..so aku cuba control nafsu makan aku...no more nasi lemak n roti canai for breakfast...no more goreng berlada, masak tempoyak, gulai lemak, kari n asam pedas...makan sup, buah, sayur jer..dah 4 buln aku diet camni...tp ada gak la aku mkn kalo ada jamuan n kenduri kawin or g melancong ker...kalo dah mkn bnyk time tuh..aku akan puasa 2/3 hr...so maintain le berat aku n bole turun lg...dah terlebih sgt overweight..dah turun 10kg still overweight lg..so aku kena la diet lg utk mencapai berat ideal...pas kawin nanti x tau la camne..kena masak utk suami, takkan aku nak tgk je dia makan kan...huhu..

boy...org laki gemuk pun x kisah kan..bukan kena pakai kebaya..hahaha...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Syuhardy@boy on Wed Feb 18, 2009 2:15 pm

mmg le laki x pakai kebaya..tapi kena pakai samping..buruk siut klu boroi lepas tu pakai samping.....

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  anizawati ahmad mansor on Wed Feb 18, 2009 9:22 pm

nasi lemak n roti canai for breakfast...no more goreng berlada, masak tempoyak, gulai lemak, kari n asam pedas...
yg ko sebut tu shilla....semuanya kegemaran ku.... !!!! mana bley diet!!!

anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 37
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Thu Feb 19, 2009 2:55 pm

eeeiii topik tak menarikkk eiiii geli2,,,wakakakakaa.....so 9mac kat madam kwan nanti suma order air mineral n fishball sup aje ke ????ehehehe................. Surprised

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Syuhardy@boy on Thu Feb 19, 2009 4:42 pm

musliha mustapha wrote:eeeiii topik tak menarikkk eiiii geli2,,,wakakakakaa.....so 9mac kat madam kwan nanti suma order air mineral n fishball sup aje ke ????ehehehe................. Surprised

itu kat kedai mamak pun bule order....alang alang makan kat Madam Kwan...kita bel;asah la shark fin sup....steam groupa fish, udang goreng tepong....daging salai.....ayam lemon...

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Thu Feb 19, 2009 5:24 pm

huuuhuu napsu ganassss tul ko daddy boy,,,,,aku lama tak makan nasi bojari... flower

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  shamshillah on Thu Feb 19, 2009 6:43 pm

musliha mustapha wrote:huuuhuu napsu ganassss tul ko daddy boy,,,,,aku lama tak makan nasi bojari... flower

dah ko sekali sekalo je belanja, x kan aku makan sup ajer...mesti mau itu nasi bojari n steam garoupa..sedapnyer....

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum