Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Dato' K on Thu Feb 19, 2009 6:57 pm

aku lak nak makan makanan yg mahal2 je sbb aku Dato'...hahahahah..best2..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Fri Feb 20, 2009 4:34 pm

wakakakakaaa,,,,agak2 kena zakat aku 3 tahun punya full settlement nihh,,,ekekeke... Razz
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  najib on Sun Feb 22, 2009 12:44 am

musliha mustapha wrote:wakakakakaaa,,,,agak2 kena zakat aku 3 tahun punya full settlement nihh,,,ekekeke... Razz

mus...aku simple2 je...nasi bojari + ice lemon tea + fried banana split......bertahun aku ke madam kwan ....ni je menu aku....so simple Laughing Laughing

p/s : sbb ko decide kat situ + nak blanja...mesti ko dah ready kannn nak mmuaskan nafsu kwn2 ni Laughing Laughing
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  ayeesha on Sun Feb 22, 2009 8:37 pm

Syuhardy@boy wrote:Pengumuman!!!!!!

First reunion akan dibuat pada 9th March 2009. Below is the venue and time for the reunion :

Venue : Madam Kwan Restaurant @Midvalley
Time : 7pm

Kindly put your name in the list so that I can make the reservation with the restaurant. Your cooperation is highly appreciated.

Name of guest :

1. Musliha Mustapha @ mulut laser
2. Syuhardy@boy
3. Nor Shamshillah
4. Ayeesha (sorang jer)

Wehh....korang nie, ade orang yg nk sponsor ker??? Benda nye 2 minggu je lagi......kang time bayar nanti, masing2 sorok tangan.....last2 reunion kita spend kat dlm dapur....cuci pinggan. hahahaha.... Razz Klau nak tung2 duit.....sound la awal2 brape amount....bleh start menabung dr skrg. Cool

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 37
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Sun Feb 22, 2009 9:02 pm

alaaaa sha ko tetinggal bas lin siong laaa sha..mentang2 laa dia ada beetle merah...eheheheee drunken
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  ayeesha on Sun Feb 22, 2009 9:25 pm

haaa??? Tinggal mendenya.....tarikh rasenya lum lagi.....tak kn tahun lepas kot? tongue Razz

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 37
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Sun Feb 22, 2009 10:34 pm

ayeesha wrote:haaa??? Tinggal mendenya.....tarikh rasenya lum lagi.....tak kn tahun lepas kot? tongue Razz
...ehehehe it will be on me,,,kongsi2 rezeki yg Allah pinjamkan kat aku ni haaa... I love you
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  ayeesha on Sun Feb 22, 2009 10:43 pm

Ehhh.....betul2 ker mus? Kita ingat ke korang main2 jer....maklum la, prangai korang yg suka sakat-nyakat kat smtk tu kekal lagi...... scratch Ker.....mus tgk dlm list tu cuma 3,4 org jer.....br nk blanja??? hehehe..... Razz Rase2 cam ramai jek lg....tu x congak lg famili dorang. Suspect Ade brani??? pale

Since mus dh setuju nk blanja....wat I can say is cheers cheers cheers

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 37
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Sun Feb 22, 2009 10:57 pm

ayeesha wrote:Ehhh.....betul2 ker mus? Kita ingat ke korang main2 jer....maklum la, prangai korang yg suka sakat-nyakat kat smtk tu kekal lagi...... scratch Ker.....mus tgk dlm list tu cuma 3,4 org jer.....br nk blanja??? hehehe..... Razz Rase2 cam ramai jek lg....tu x congak lg famili dorang. Suspect Ade brani??? pale

Since mus dh setuju nk blanja....wat I can say is cheers cheers cheers
....ko bw air n bekal sendrik la nanti yek,,ehehehe,,,sha,rezeki Allah ni kalau kita kongsi bersama,lagi berkat sha,,aku ni dah la mulut laknat ( tittle bestt punya ) so cari2 la serba sedikit keberkatan ilahi,,,insyallah... Arrow
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  ayeesha on Sun Feb 22, 2009 11:06 pm

Haaaa??? Bleh bawak tupperware lg tu.......fuiyooo.....smoga rezeki mus bertambah2 lg....agar dpt belanja kitaorg lg setahun 4 kali.....aminnnnn.....hehehehe Razz Baik aminkn jgk mus....baru berkat rezeki tu nanti, mus. Hahahaha.... Cool

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 37
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Tue Feb 24, 2009 5:28 pm

haa kalo nak aku belanja tiap2 ari pun boleyy,,tukar binti kepada binti Mohd Nazri jadik anak tiri aku,,eekekekek Mad
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  yard dean on Tue Feb 24, 2009 8:36 pm

musliha mustapha wrote:haa kalo nak aku belanja tiap2 ari pun boleyy,,tukar binti kepada binti Mohd Nazri jadik anak tiri aku,,eekekekek Mad
anak tiri kau? kau sanggup ke nak jadi madu mak aku ni?? Twisted Evil
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Syuhardy@boy on Wed Feb 25, 2009 3:02 pm

musliha mustapha wrote:
ayeesha wrote:Ehhh.....betul2 ker mus? Kita ingat ke korang main2 jer....maklum la, prangai korang yg suka sakat-nyakat kat smtk tu kekal lagi...... scratch Ker.....mus tgk dlm list tu cuma 3,4 org jer.....br nk blanja??? hehehe..... Razz Rase2 cam ramai jek lg....tu x congak lg famili dorang. Suspect Ade brani??? pale

Since mus dh setuju nk blanja....wat I can say is cheers cheers cheers
....ko bw air n bekal sendrik la nanti yek,,ehehehe,,,sha,rezeki Allah ni kalau kita kongsi bersama,lagi berkat sha,,aku ni dah la mulut laknat ( tittle bestt punya ) so cari2 la serba sedikit keberkatan ilahi,,,insyallah... Arrow

kira mus ko belanja aku ngan family aku ni untuk tebus dosa dosa ko yg telaj ko buat kat aku di masa lampau la ekkkkkk.... lol!
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  normazura on Wed Feb 25, 2009 10:45 pm

zackzaidi wrote:
Dato' K wrote:
musliha mustapha wrote:wakakaka,,,eeiii datuk K,nak panas enjin heli tu kat 10 minit dah..,,shilla,ko asek nak pegi jek kenduri owang lain,bukan ko kata nak diet kee???.. Mad

takyah nak diet2 la wei..korang punye stock badan, AKU BERANI CONFIRM, lepas kawin mesti jadik cam blue hyppo..tak caye nengok la nanti... Twisted Evil

kamal.. xbaik kate gitu kaml.. biar lor sopan skit... cam "Gloria" (Madagascar: Escape 2 Africa).. hahahahahaahha Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

amboiii ngata org ..... sodap aje .... ko tu kan edy lebey kurang gak cam boyfriend si gloria .... wakakak
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  cliey on Thu Feb 26, 2009 3:42 pm

salam sumer!
aku tak dapek lah nak join korang... Sad
takde sape nak drive..dan lagi, pengasuh baby aku dah resign...
Crying or Very sad la nie aku tinggal kan baby aku kat mak. mak aku menjual kat kantin sekolah.sian dia weh...
No tua2 pon nak berniaga laie...sakit sana sini pon kuat jgk semangat dier....
apa2 pon, wish u all hepi lah.aku pun mmg nakkkk sgt2 join! Crying or Very sad pale
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Sat Feb 28, 2009 5:12 pm

hmm,,sian kat cikli,,nanti aku takde contender la kalo dia tadek,,eheheh,,,,,ko keja kan cikli,,if not leh lajak smpai 11mac tu aku plan nak balik raub... Like a Star @ heaven
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  yard dean on Mon Mar 02, 2009 12:27 am

mus kau balik exactly 7 ke? pg petang siang malam? aku maybe sampai 8 hb, maybe gak malam 7hb tu..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  cliey on Mon Mar 02, 2009 2:52 pm

9hb aku mmg cuti..11hb aku keje lah.ada meeting pagi n petang kena rush balik umah coz baby sarah nak kena inject 5month...
so, sesape nak jumpa meh umah aku 12hb coz aku cuti takut baby demam...huhuhuhu Wink
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Mon Mar 02, 2009 11:35 pm

yard dean wrote:mus kau balik exactly 7 ke? pg petang siang malam? aku maybe sampai 8 hb, maybe gak malam 7hb tu..
..flite aku 7mac 8.15pm dr sini,tchdown by 1130pm smpai kl..ko dah amik tiket ke blom? smpai kl kul brapa n kat mana ti ?? aku sms ari tu ko tak reply pun,malas aku nak mencarut ,berdosa,,so aku taip je kat sini $@%^!&*....wakakakkakaa.... I love you
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Syuhardy@boy on Tue Mar 10, 2009 10:47 am

Salam sumer...dgn sukacita nya dimaklumkan bahawa our first reunion telah berjalan dgn lancar...walaupun kehadiran ex ex classmate tidaklah seperti yg diharapkan, namun ia tetap tidak mengeciwakan....yg hadir semalam ialah Ahmad Kamal and family, Shahril Nizam and family, Najib and his beautiful wife, Mus and family, Sheila herself and of coz Syuhardy and his family....

Banyak yg dapat dikongsi semalam balik smeula oleh kami sumer....citer citer lama...citer citer latest tentang diri masing masing dan juga ex ex schoolmate yg lain....aduyaiiiii..alangkah bagus kalau korang sumer dapat join sekali semalam..mesti riuh rendah keadaan kt Madam Kwan tu ditambah dgn telatah nakal anak anak kecil Ahmad Kamal, Sharil Nizam, Mus dan juga aku.....hehehehehe....

Di masa hadapan...diharap kawan kawan yg lain dpt la join reunion kita nie...sebab teringin nak jumpa in person with everyone of u.....

Thanks again for those who came yesterday.....and THANK YOU TO MUSLIHA FOR BELANJA US YESTERDAY..... cheers
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  cliey on Tue Mar 10, 2009 11:08 am

waduh2....seronotnye korang..sowi xdpt join..
Sad next time k...ada pic post kat blog or email...
aku rasa somebody hav 2 arrange kita wat kat hometown lah..
huhuhu.. Smile yang pasti kita jumpa time shilla kawin...hehhe sunny
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Syuhardy@boy on Tue Mar 10, 2009 11:21 am

tu la psl...time shiela kawen tu aku rasa its a good time for us to meet up again....cuma yg aku tau buat masa nie...Mus x dapat balik sebab dia dh balik bulan March nie....lain la klu dia ada rasa nk buat amal jariah lg mcm semalam...hehehehehe
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Dato' K on Tue Mar 10, 2009 3:34 pm

salam semua,
aku pun nak ucap tima kasih byk2 kpd seme yg dtg smlm esp. mus yg sudi buat amal jariah..heheh....seronok jumpa korang seme tp sekejap ngat la wei...maybe pas ni kite buat time lunch la pulak n buat kat hotel mana2 yg ada garden or tempat bebudak leh main2 ke..smlm aku baru nak mukaddimah, tau2 dah nak kena balik..huhuhuhu...
anyhow, ni baru permulaan..pasni buat lagi n hopefully lg ramai lah datang..
MUS - ko simpan dulu magnet tu..pasni bila balik mesia n buat gathering, ko tambah la lagik apa yg patut...apa2 pun, husben ko mmg power..siot la ko, org tgh best2 citer ngan husben dia, terus nak balik pulak..hhahahah..lagi sekali, HUSBEN MUS MMG POWER...hahahaha..
HABU - macam najib, wife aku pun kata, muka wife ko mmg familiar..aku pun rasa cenggitu..wife ko penah masuk AF ke???
BO - wife aku nak menuntut ilmu ngan wife ko sbb wife ko slim n wife aku tak berapa slim..hahahaha...anyhow, price maintain at rm50k..takde ikut BLR nye..
SHIELA - kalo setakat dukung je anak org, takde makna la..pas kawin nih, buat anak cepat2..huhuhuh...
NAJIB - wife aku berkenan nengok cincin wife ko..huh..kat mana ko beli aaa...kopak la duit aku pas nih..dia tperasan masa time salam2 tu kot...cissss

wei, nanti mmg kena buat kat tpt yg children-friendly la..anak aku smlm baru nak panas enjin nak main ngan anak korang yg comei tuh, dah nak kena balik pulak..jenuh aku nak mujuk kat dalam kete..huhuhu..

p/s : rugi la ko tak dtg ati, smlm aku order nasik halia altintop....yg paling lawak, si cicak tak dapat datang sbb SESAT??huk elleh..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  normazura on Tue Mar 10, 2009 3:55 pm

wahhhh aku sgt JELES ..... tak dapat dtg sbb aku tetiba je sakit perut ..... excited sgt nak jumpa korang sampai ter'bleeding' aku dibuatnya .... muka aku dah macam tenuk pencen semalam .... hubby aku bengang aje tengok muka aku ..... ishkkkkkk nanti wat lg yekkk .....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  shamshillah on Tue Mar 10, 2009 10:23 pm

mmg best sgt jumpa korg suma..kalo lebih ramai mesti lg meriah....thanks yer mus..mmg sedap makan free nih...semoga murah rezeki..aku mmg seronok amik gambo ngan anak2 korg..x sabo rasanya nak buat anak sendiri..hehehe..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum