Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  yard dean on Tue Mar 10, 2009 10:25 pm

heh..alahai.. rugi lak tak dapat join korang.. walaupon begitu sudah terubat la jugak ngan pen'stay'an aku kat raub.. dapat jumpa zack n family, ehem ehem zack, mus n family, muslina adek mus yang bermulut jahanam( tittle baru), parent mus.. lepak rumah die yg dah jd mcm official lepak place aku 15 tahun dulu, jumpa shilla dan menyaksikan keleburan lemak lemak di badannya..giat persediaan shilla nak kawen,
dapat la aku berburak ngan zack sampai ke subuh dan menyebabkan aku tak berapa nak pegi keje pada hari selasa yang indah ini.. kalau ikutkan tak ke bagus aku join korang je ye tak, dah sah aku tak keje selasa, tp aku takut die merebak sampai rabu.. atau seumur hidup aku..kene buang terus..anyway..nak jumpa korang lagi dan lagi dan lagi..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  shamshillah on Tue Mar 10, 2009 11:02 pm

by the way..aku dah update gambo n story kat blog..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  normazura on Wed Mar 11, 2009 4:19 pm

shamshillah wrote:by the way..aku dah update gambo n story kat blog..

weh more picture wehhhhh ..... tak puas natap nye .....

normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  sahril sarudin on Wed Mar 11, 2009 7:14 pm

Smile Smile Smile a'ah lah..betol lah kata shillah..anak2 uol memang meletop..comel2 belaka..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  najib on Thu Mar 12, 2009 7:47 pm

sori geng...this week busy sket...x sempat nak online sgt...nnti aku upload gambo2 yg ada kat aku yek...cuma lmbt la kot...aku sgt2 x free...notebook kat umh tu pun dah bersawang kot.....nnti yek.

btw, reunion tu mmg best w/pun kejap je....n aku sgt2 looking fwd for the next event (selain dari wedding shilla la coz aku confirm sgt flight kitaorg kul 7 pg 30 mei tu).....sorry yek shilla

p/s : kamal...cincin tu beli kat klcc....jgn risau, murah je...wife ko suka ke? aku tak berkenan sgt tp sbb wife aku pun yg nak pakai...dia suka aku layan je Rolling Eyes

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  normazura on Thu Mar 12, 2009 7:54 pm

najib wrote:sori geng...this week busy sket...x sempat nak online sgt...nnti aku upload gambo2 yg ada kat aku yek...cuma lmbt la kot...aku sgt2 x free...notebook kat umh tu pun dah bersawang kot.....nnti yek.

btw, reunion tu mmg best w/pun kejap je....n aku sgt2 looking fwd for the next event (selain dari wedding shilla la coz aku confirm sgt flight kitaorg kul 7 pg 30 mei tu).....sorry yek shilla

p/s : kamal...cincin tu beli kat klcc....jgn risau, murah je...wife ko suka ke? aku tak berkenan sgt tp sbb wife aku pun yg nak pakai...dia suka aku layan je Rolling Eyes

weh upload la plak gambo cincin wife ko tuh jib .... nak gak cuci2 mata ......

normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  yard dean on Sat Mar 14, 2009 8:21 pm

Dato' K wrote:salam semua,


p/s : rugi la ko tak dtg ati, smlm aku order nasik halia altintop....yg paling lawak, si cicak tak dapat datang sbb SESAT??huk elleh..

hehe.. jauhhh cari nasik halia altintop.. kat jb kan byk Cool ..abis si ayeesha tak dtg la.. ishh minah ini, kat forum dah tak bersuara, reunion tak datang..nak kene pecat dr jd moderator

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  yard dean on Sun Mar 15, 2009 2:42 am


zack n ehem ehem


mus n nazri


teacher's heartbreaker


apasaja la tu..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  yard dean on Sun Mar 15, 2009 2:45 am

ganbar kat atas masa kat raub.. ada 2-3 gambar lagi.. tp macam malas je nak uplod

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  shahril on Sun Mar 15, 2009 2:10 pm

assalamualaikum sumer,
first aku nak ucap time kasih kt mus n family coz sudi blanjer kitaorg sumer ari 2. anyway husband ko memang ensem tp ensem g aku n anak aku Twisted Evil he.he.he. wife aku pn ucap time kasih kt ko. pas nie bile lak ko nak blanjer g ek.

najib- wife aku cakap dia cam pernah tgk ko jugak. dia tanya ko keje cikgu ke.
kamal- wife aku x pernah join af7 tp adala cita2 nk masuk program gadis melayu tv9.

tapi aku ngan boy frust skit ngan sorang minah nie. ingat dapat jumpa dia ari tu tp takde. kitaorg terkejut skit ngan minah nie. dulu masa sek dia punyela baik n pendiam. tp skang boleh tahan gak laser dia nie. cam tak caye je. ayeesha apsal ko tak dtg malam tu ek. aku ngan boy excited nak jumpa ko.

anyway, aku harap pas ni punyer reunion ramai yg akan join. aku rindu nak jumpa korang sumer Twisted Evil cam bos, zack, yani dan yg sewaktu dengan nyer. Twisted Evil

shahril

Posts : 21
Join date : 2009-02-05
Age : 37
Location : seri kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Dato' K on Mon Mar 16, 2009 11:33 am

kita jumpa pulak kat kenduri shila la..tp korang ari tu nanti jgn balik awal ye..tunggu la kitorang..dtg dr JB nih...

anyhow, encik shahril n encik syuhardy, kalo tak silap aku la, korang ni MAN U punye supporter kan???
apa hal yg jadik hina ngat korang nye team ni aaa??sampai kena belasah 1-4 ngan LIVERPOOL???tu pun nasib dpt gol penalti..kalo ikut betul2, mau kena 0-5..kat OLD TRAFFORD lak tu....hahhahahaha...kalo aku jadik korang la kan, tobat aku tak pakai baju MAN U kurang2 setahun la...KAHKAHKAHKAHKAH... Twisted Evil Twisted Evil

aku yang jadik fan LIVERPOOL ni pun rasa malu bangat sbb korang nye team kena belasah...HAHAHAHAHAHAHAH..pas nih LIVERPOOL nak kalah 10 kali pun takpe dah..janji season nih menang dua2 game ngan MAN U..hahahahah

JANGAN MARAH LA..KASIK CAN LA KAT AKU..BUKAN SENANG NAK TGK MAN U KENA BELASAH CAM TU...takpe2, nanti quarter final champions league, korang doa MAN U vs LIVERPOOL, okey?? maybe korang leh menang ngan LIVERPOOL time tu...okey...hahahahahahah

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

mussss la plakkk

Post  musliha mustapha on Tue Mar 17, 2009 9:31 am

salam all....WTF ( what the fun )..aku n family have a great time that day,harap dapat datang laa kenduri shilla nanti,,daddy boy,mac aku balik bayo air,april n may kena balik jugak la kann,tangki air takde expendable...datok K,apa yg hebat sgt asben aku tuh?dia kata ko puji dia tahap himalaya sebab bleh jaga anak2 masa memula aku kat bunai dulu ..( ayat jeles )..ensem ke dia? parut tahap longkang dbkl tu kat muka dia ( aksi stunt dibawah lori on 1985 )..his the best ( so far )...aku jeles plak tgk koang suma ada babby,aku pun rasa mcm nak buat babby lagik aa,najip,kita race nak,tunggu shilla lambat sgt.ekekekekee... Suspect I love you tongue ....anyway,i'm wishing to all of u,semoga sejahtera dan bahagia sentiasa and may Allah blessed us... I love you

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Tue Mar 17, 2009 9:34 am

normazura wrote:wahhhh aku sgt JELES ..... tak dapat dtg sbb aku tetiba je sakit perut ..... excited sgt nak jumpa korang sampai ter'bleeding' aku dibuatnya .... muka aku dah macam tenuk pencen semalam .... hubby aku bengang aje tengok muka aku ..... ishkkkkkk nanti wat lg yekkk .....
..tenuk keja apa? ada pencen lak tu zura.ko bio betul,kena short current ke haapa?ekekek,,,,takpe,ko kan tgh keuzuran,nanti kenduri shilla bleh jumpa lagi kaum2 nih,,,BTW pic ari tu aku donlod kat facebook aku yea,,, bounce

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Tue Mar 17, 2009 9:38 am

shamshillah wrote:mmg best sgt jumpa korg suma..kalo lebih ramai mesti lg meriah....thanks yer mus..mmg sedap makan free nih...semoga murah rezeki..aku mmg seronok amik gambo ngan anak2 korg..x sabo rasanya nak buat anak sendiri..hehehe..
,,uuhuhuhhu aahahhaaa,,part buat anak ni is no turning back dear,pandai pancut,pandai ngandung,pandai beranak n pandai2 la bela n didik jadi manusia yg berkualiti....my boy jeles jek bila keadaan ramai babby mcm ari tu,,dia kata,mama boleh pegang babby kadang2 aje tau.kalau lama2,nanti abil matikan diri abil,baru mama tau,,,sabo ajelah anok jate kawe tuh... What a Face pale

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Tue Mar 17, 2009 9:43 am

yard dean wrote:heh..alahai.. rugi lak tak dapat join korang.. walaupon begitu sudah terubat la jugak ngan pen'stay'an aku kat raub.. dapat jumpa zack n family, ehem ehem zack, mus n family, muslina adek mus yang bermulut jahanam( tittle baru), parent mus.. lepak rumah die yg dah jd mcm official lepak place aku 15 tahun dulu, jumpa shilla dan menyaksikan keleburan lemak lemak di badannya..giat persediaan shilla nak kawen,
dapat la aku berburak ngan zack sampai ke subuh dan menyebabkan aku tak berapa nak pegi keje pada hari selasa yang indah ini.. kalau ikutkan tak ke bagus aku join korang je ye tak, dah sah aku tak keje selasa, tp aku takut die merebak sampai rabu.. atau seumur hidup aku..kene buang terus..anyway..nak jumpa korang lagi dan lagi dan lagi..
..waakakakaka aku plak kejap2 usyar doang borak kat dlm guess room yg ala2 setor room ituww..sib baik aku tak tertidur kat situ juga,tu kira ok lagi,kalo dgn asben aku pun tido situ,,haaa baru nama kenduri,,ekekeke..tapi malam melepak kat farhan ( aku,ati n zack ) diketika ujan lebat tu mmg syiokk..aku dgn pakai jubah n tudung tapi gelak tahap antus rayas..ekekkeee.ati,thanks to u also,kalo idak,mmg tak merasa la anak aku naik lrt..thanks to asben aku jugak for being so sporting...ehehehe.. Razz Laughing cheers

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Tue Mar 17, 2009 9:47 am

haaa part suara madam mod ayeesha tu mmg aku rasa kasar gila suara dia..aku borak dgn dia kat fon shilla,br smpai dr raub katanya,,aku nak maki pun tak smpai hati sebab perut kenyang,so aku abaikan aje makian utk dia ..ayeesha,ko baru masuk jawi ke hapa,apsal suara ko tak sedap ???................. Laughing Cool Rolling Eyes

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Dato' K on Tue Mar 17, 2009 12:22 pm

mau nye suara dia tak bertukar, penat ooo cicak nak travel dr raub ke kl..sedangkan cheetah n kuda yg pantas berlari tu pun mengah nak menyampai ke kl, apatah lg si cicak tu..huhuhuhuhu

anyway, ko jg husben ko baik2 tau, mus..susah nak carik laki cenggitu...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Syuhardy@boy on Tue Mar 17, 2009 2:37 pm

Dato' K wrote:kita jumpa pulak kat kenduri shila la..tp korang ari tu nanti jgn balik awal ye..tunggu la kitorang..dtg dr JB nih...

anyhow, encik shahril n encik syuhardy, kalo tak silap aku la, korang ni MAN U punye supporter kan???
apa hal yg jadik hina ngat korang nye team ni aaa??sampai kena belasah 1-4 ngan LIVERPOOL???tu pun nasib dpt gol penalti..kalo ikut betul2, mau kena 0-5..kat OLD TRAFFORD lak tu....hahhahahaha...kalo aku jadik korang la kan, tobat aku tak pakai baju MAN U kurang2 setahun la...KAHKAHKAHKAHKAH... Twisted Evil Twisted Evil

aku yang jadik fan LIVERPOOL ni pun rasa malu bangat sbb korang nye team kena belasah...HAHAHAHAHAHAHAH..pas nih LIVERPOOL nak kalah 10 kali pun takpe dah..janji season nih menang dua2 game ngan MAN U..hahahahah

JANGAN MARAH LA..KASIK CAN LA KAT AKU..BUKAN SENANG NAK TGK MAN U KENA BELASAH CAM TU...takpe2, nanti quarter final champions league, korang doa MAN U vs LIVERPOOL, okey?? maybe korang leh menang ngan LIVERPOOL time tu...okey...hahahahahahah

AKU SOKONG EVERTON!!!!!!!!!hehehehehehe...Man u and Liverfool SUCKS!!!!!!.....GLORY HUNTER!!!!!!!!.... cheers

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Tue Mar 17, 2009 2:52 pm

Dato' K wrote:mau nye suara dia tak bertukar, penat ooo cicak nak travel dr raub ke kl..sedangkan cheetah n kuda yg pantas berlari tu pun mengah nak menyampai ke kl, apatah lg si cicak tu..huhuhuhuhu

anyway, ko jg husben ko baik2 tau, mus..susah nak carik laki cenggitu...
,,bukannya jalan kaki or jalan tangan,,aku slalu balik hari aje takat ke raub tu,siang giliran parent,malam giliran suami,,ok jek,tapi yea laa kan,aku kan tough dan sasa,eekkeke,,,huuhuuu,suami aku yg kena jaga aku baik2,bukan senang nak dapat isteri mcm aku ni tauu.gagah perkasa tahap lori hantu.ekekek,,,,sama je pada kawan2 semua,hargailah dengan apa yg kita ada,semuanya anugerah dr Allah,He work in His own way,kita sbg hamba ni kena byk fikir usaha n muhasabah diri kita tanpa menyalahkan takdir yg dah ditetapkan dr loh mahfuz lagi,,,,ehehee agak emo plak aku,actually aku nak balik lg next week,mak aku kena sunat jari kaki dia,diabetic,,, Sad

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  yard dean on Tue Mar 17, 2009 8:54 pm

musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:mau nye suara dia tak bertukar, penat ooo cicak nak travel dr raub ke kl..sedangkan cheetah n kuda yg pantas berlari tu pun mengah nak menyampai ke kl, apatah lg si cicak tu..huhuhuhuhu

anyway, ko jg husben ko baik2 tau, mus..susah nak carik laki cenggitu...
,,bukannya jalan kaki or jalan tangan,,aku slalu balik hari aje takat ke raub tu,siang giliran parent,malam giliran suami,,ok jek,tapi yea laa kan,aku kan tough dan sasa,eekkeke,,,huuhuuu,suami aku yg kena jaga aku baik2,bukan senang nak dapat isteri mcm aku ni tauu.gagah perkasa tahap lori hantu.ekekek,,,,sama je pada kawan2 semua,hargailah dengan apa yg kita ada,semuanya anugerah dr Allah,He work in His own way,kita sbg hamba ni kena byk fikir usaha n muhasabah diri kita tanpa menyalahkan takdir yg dah ditetapkan dr loh mahfuz lagi,,,,ehehee agak emo plak aku,actually aku nak balik lg next week,mak aku kena sunat jari kaki dia,diabetic,,, Sad
aise kene let go jugak ke jari kaki mak kau tu?jaga kaki mak kau tu, aku kirim salam n suruh dia pantang.

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  yard dean on Tue Mar 17, 2009 9:02 pm

Dato' K wrote:kita jumpa pulak kat kenduri shila la..tp korang ari tu nanti jgn balik awal ye..tunggu la kitorang..dtg dr JB nih...

anyhow, encik shahril n encik syuhardy, kalo tak silap aku la, korang ni MAN U punye supporter kan???
apa hal yg jadik hina ngat korang nye team ni aaa??sampai kena belasah 1-4 ngan LIVERPOOL???tu pun nasib dpt gol penalti..kalo ikut betul2, mau kena 0-5..kat OLD TRAFFORD lak tu....hahhahahaha...kalo aku jadik korang la kan, tobat aku tak pakai baju MAN U kurang2 setahun la...KAHKAHKAHKAHKAH... Twisted Evil Twisted Evil

aku yang jadik fan LIVERPOOL ni pun rasa malu bangat sbb korang nye team kena belasah...HAHAHAHAHAHAHAH..pas nih LIVERPOOL nak kalah 10 kali pun takpe dah..janji season nih menang dua2 game ngan MAN U..hahahahah

JANGAN MARAH LA..KASIK CAN LA KAT AKU..BUKAN SENANG NAK TGK MAN U KENA BELASAH CAM TU...takpe2, nanti quarter final champions league, korang doa MAN U vs LIVERPOOL, okey?? maybe korang leh menang ngan LIVERPOOL time tu...okey...hahahahahahah

aku rasa memang sesuai la liverpool jumpa MU kat champ league.. pasal MU je sayur kat situ, senang sikit nak ratah.. 4-1..mcam main bola ngan sunderland je.. macam tu nak jd juara epl..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Syuhardy@boy on Wed Mar 18, 2009 10:43 am

yard dean wrote:
Dato' K wrote:kita jumpa pulak kat kenduri shila la..tp korang ari tu nanti jgn balik awal ye..tunggu la kitorang..dtg dr JB nih...

anyhow, encik shahril n encik syuhardy, kalo tak silap aku la, korang ni MAN U punye supporter kan???
apa hal yg jadik hina ngat korang nye team ni aaa??sampai kena belasah 1-4 ngan LIVERPOOL???tu pun nasib dpt gol penalti..kalo ikut betul2, mau kena 0-5..kat OLD TRAFFORD lak tu....hahhahahaha...kalo aku jadik korang la kan, tobat aku tak pakai baju MAN U kurang2 setahun la...KAHKAHKAHKAHKAH... Twisted Evil Twisted Evil

aku yang jadik fan LIVERPOOL ni pun rasa malu bangat sbb korang nye team kena belasah...HAHAHAHAHAHAHAH..pas nih LIVERPOOL nak kalah 10 kali pun takpe dah..janji season nih menang dua2 game ngan MAN U..hahahahah

JANGAN MARAH LA..KASIK CAN LA KAT AKU..BUKAN SENANG NAK TGK MAN U KENA BELASAH CAM TU...takpe2, nanti quarter final champions league, korang doa MAN U vs LIVERPOOL, okey?? maybe korang leh menang ngan LIVERPOOL time tu...okey...hahahahahahah

aku rasa memang sesuai la liverpool jumpa MU kat champ league.. pasal MU je sayur kat situ, senang sikit nak ratah.. 4-1..mcam main bola ngan sunderland je.. macam tu nak jd juara epl..

oooooo....another liverfool fan in the house!!!!!!!

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  musliha mustapha on Wed Mar 18, 2009 10:44 am

yupp ti,by khamis 19 mac dia operate,kami balik 24mac mlm,lgpun cuti skolah masa tu,aku pun dah abis period ni,,kuiikuiiii kuiiiiii.....ratah MU? liverpool ? puchong U ? JKR kelantan ? sayur ??...apa baranggg..ratah asben lg syiookkk,ada cop halal JAIP,,waakakakaa... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Dato' K on Wed Mar 18, 2009 11:44 am

yard dean wrote:
Dato' K wrote:kita jumpa pulak kat kenduri shila la..tp korang ari tu nanti jgn balik awal ye..tunggu la kitorang..dtg dr JB nih...

anyhow, encik shahril n encik syuhardy, kalo tak silap aku la, korang ni MAN U punye supporter kan???
apa hal yg jadik hina ngat korang nye team ni aaa??sampai kena belasah 1-4 ngan LIVERPOOL???tu pun nasib dpt gol penalti..kalo ikut betul2, mau kena 0-5..kat OLD TRAFFORD lak tu....hahhahahaha...kalo aku jadik korang la kan, tobat aku tak pakai baju MAN U kurang2 setahun la...KAHKAHKAHKAHKAH... Twisted Evil Twisted Evil

aku yang jadik fan LIVERPOOL ni pun rasa malu bangat sbb korang nye team kena belasah...HAHAHAHAHAHAHAH..pas nih LIVERPOOL nak kalah 10 kali pun takpe dah..janji season nih menang dua2 game ngan MAN U..hahahahah

JANGAN MARAH LA..KASIK CAN LA KAT AKU..BUKAN SENANG NAK TGK MAN U KENA BELASAH CAM TU...takpe2, nanti quarter final champions league, korang doa MAN U vs LIVERPOOL, okey?? maybe korang leh menang ngan LIVERPOOL time tu...okey...hahahahahahah

aku rasa memang sesuai la liverpool jumpa MU kat champ league.. pasal MU je sayur kat situ, senang sikit nak ratah.. 4-1..mcam main bola ngan sunderland je.. macam tu nak jd juara epl..

bos, ko pun the reds gak ke??yaaa, i like....i like.....

en. syuhardy supporter everton ke???? hmmmmm...drp ko support everton en. syuhardy, aku suggest ko sokong team EKC FC (Estet Kampung Cheroh FC)..hahahahhaah..ngapa team daif ni yg ko support aaaa??

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Syuhardy@boy on Wed Mar 18, 2009 5:46 pm

hehehe..dh maleh nk sokong big team dh...hampeh...ikutkan hati nk jer sokong team estet gali aku tu jer...tapi x de lak live match game kt astro.....hehehehe

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Updates on the first KRKrian Reunion @ Madam Kwan Mvalley-9th March 2009

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum