One stop center

View previous topic View next topic Go down

One stop center

Post  aswat aziz on Wed Mar 18, 2009 12:02 pm

Salam... anak cucu tumpang lalu jap. Aku nak buat suggestion ckit. Kalu topik ni dah ada org post, maaflah yek. Aku cdgkan ko buat satu tempat utk gallery gambar contohnya mcm reunion ari tu. Buatkan satu tempat yg khas utk gambar kenangan je. Kra mcm one stop center ler. Aku tau le sesetengah dr korang ada blog.. Tp kalu dah ada satu tempat yg khas dalam forum ni kan senang. X pyh ler susah2 carik kat blog plak. Maksudnya kalu dah ada Seven Eleven, x pyh le lagik kita shopping kat One Utama. Lebih kurang gitu le peribahasanya. Tambahan lagi mcm aku yg x tau pun psl reunion tu. najib ada bgtau tp dah last minute, x dapek den nak nolongnye. Aku perasan gak ada pautan gallery kat forum ni, tp lain mcm aje jadiknye.. tolong le yekkk.... scratch

aswat aziz

Posts : 22
Join date : 2009-03-09

View user profile

Back to top Go down

Re: One stop center

Post  musliha mustapha on Fri Mar 20, 2009 11:33 am

wahai kekanda @ keranda ku sayam...aku dah ponat @segan nak ada byk sgt virtual account nih,,,facebook la tagged la wayn la itu la ini la livin la vida loca la,,,,,jenuh nak menten la bang !!.... bounce
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum