2nd reunion suggestion...ehehehee

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  musliha mustapha on Tue Mar 24, 2009 2:59 pm

haaaaa jubo agak gatal,,memandang kan 1st reunion ari tu ramai ahli2 yg tak dtg,,apa kata kita wat reunion lagi dlm 2 ke 3 minggu ni ???
suggestion aku aje laa,,,, Smile Laughing
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  Dato' K on Tue Mar 24, 2009 3:19 pm

akkuww okkeyy aje..insyaallah..kalu buleh, buat siang le n buat kat tpt open2, so that budak2 halus leh bond tugeder geder...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  musliha mustapha on Tue Mar 24, 2009 5:02 pm

datok,,jubo ko pun gatal iyee,,,ekekekeke,,,,nanti kita set la tgk cemana k.... Razz Embarassed Razz
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  yard dean on Tue Mar 24, 2009 8:32 pm

macam nak ikut.. macam susah..macam mana ni?
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  shamshillah on Wed Mar 25, 2009 12:03 am

jadual aku penuh sampai la buln 6..jumpa korg time kawin aku je la ek...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  normazura on Wed Mar 25, 2009 12:08 am

interested to join .... tp this time tokmo la exited sgt .... nanti tak dapek pegi sedey la pulak ..... kalu jadi kita tong-tong la reramai .... dan aku setuju ngan kamal ..... cari tpt yg bebudak buleh main2 la .....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  Syuhardy@boy on Wed Mar 25, 2009 3:58 pm

ahahaha...aku setuju sgt la tu....anak aku tu pun dh leh jalan ..so elok la klu dia ditemani oleh kakak2 dan abang2 angkat dia tu...leh aku ngan bini aku rileks sikit....so mana cadangan yg buleh diterima akal lak kali nie...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  najib on Wed Mar 25, 2009 10:07 pm

this weekend aku kat raub, next weekend kat sitiawan....korang agak2 la timenya ye...aku kalu boleh nak joint taw
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  musliha mustapha on Mon Mar 30, 2009 3:03 am

amacam kalau jumpa kat IKEA damansara ?? situ ada indoor playground n tpt makan n tpt shopping kann kannn...date kena decide lain la coz aku mmg dlm cuti for time being nih... Basketball Basketball
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  normazura on Mon Mar 30, 2009 4:03 pm

musliha mustapha wrote:amacam kalau jumpa kat IKEA damansara ?? situ ada indoor playground n tpt makan n tpt shopping kann kannn...date kena decide lain la coz aku mmg dlm cuti for time being nih... Basketball Basketball

yessssss aku setuju sesangat ..... mmg sesuai .....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  shamshillah on Mon Mar 30, 2009 11:04 pm

aku rasa kalo kat ikea..jd xtvt bershopping je la jwbnya..dah le aku x dpt join..sedihnye..huhu

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  cliey on Wed Apr 01, 2009 11:59 am

Salam all flower
arini baru aku dapat nengok forum ni.adush! byk giler nak bace... geek
sib bek lah mus sms pasal mak dia.if not, aku lah yg tertinggal kat blkg... scratch
apesal lah kowang wat xtvt juh2?? aku ponn nak join gark!
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  anizawati ahmad mansor on Sun Apr 12, 2009 8:54 am

yg pasti... sy nk join gak...
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 38
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  shahril on Tue Apr 21, 2009 7:19 pm

aku anytime je. asal korang on aku on. by the way today is my birthday. nobody want to wish to me. bini aku bg aku mkn kek mlm tadi. tak sangka ek umur dah masuk alam 30-an.
avatar
shahril

Posts : 21
Join date : 2009-02-05
Age : 38
Location : seri kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  anizawati ahmad mansor on Tue Apr 21, 2009 11:46 pm

shahril wrote:aku anytime je. asal korang on aku on. by the way today is my birthday. nobody want to wish to me. bini aku bg aku mkn kek mlm tadi. tak sangka ek umur dah masuk alam 30-an.
happy birthday fren
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 38
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  yard dean on Wed Apr 22, 2009 9:13 pm

shahril wrote:aku anytime je. asal korang on aku on. by the way today is my birthday. nobody want to wish to me. bini aku bg aku mkn kek mlm tadi. tak sangka ek umur dah masuk alam 30-an.
alahai.. apalah sgt besday wish kami nih banding kek bini kau tu.. anyway happy besday and 30 is far much younger than 79..hehehe
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  musliha mustapha on Thu Apr 23, 2009 3:40 pm

shahril wrote:aku anytime je. asal korang on aku on. by the way today is my birthday. nobody want to wish to me. bini aku bg aku mkn kek mlm tadi. tak sangka ek umur dah masuk alam 30-an.
,,hhhmmmm,dia tak besday pun kena makan sosej la jugak kan,,waakakakkaaaa....eeeiiii aku punya umur 29 last for another 5 years,,,ekekekke...........selamat hari lahir bro.... alien
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  yard dean on Thu Apr 23, 2009 10:34 pm

musliha mustapha wrote:
shahril wrote:aku anytime je. asal korang on aku on. by the way today is my birthday. nobody want to wish to me. bini aku bg aku mkn kek mlm tadi. tak sangka ek umur dah masuk alam 30-an.
,,hhhmmmm,dia tak besday pun kena makan sosej la jugak kan,,waakakakkaaaa....eeeiiii aku punya umur 29 last for another 5 years,,,ekekekke...........selamat hari lahir bro.... alien
kompom mus dah kembali.. mus dan sosej..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  Dato' K on Fri Apr 24, 2009 10:16 am

yard dean wrote:
shahril wrote:aku anytime je. asal korang on aku on. by the way today is my birthday. nobody want to wish to me. bini aku bg aku mkn kek mlm tadi. tak sangka ek umur dah masuk alam 30-an.
alahai.. apalah sgt besday wish kami nih banding kek bini kau tu.. anyway happy besday and 30 is far much younger than 79..hehehe

aiii..birthday boy dpt mkn kek je???apa kelas kek..cuba tanya mus, apa dia bagi masa bday nazri......
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  musliha mustapha on Fri Apr 24, 2009 11:48 am

Dato' K wrote:
yard dean wrote:
shahril wrote:aku anytime je. asal korang on aku on. by the way today is my birthday. nobody want to wish to me. bini aku bg aku mkn kek mlm tadi. tak sangka ek umur dah masuk alam 30-an.
alahai.. apalah sgt besday wish kami nih banding kek bini kau tu.. anyway happy besday and 30 is far much younger than 79..hehehe

aiii..birthday boy dpt mkn kek je???apa kelas kek..cuba tanya mus, apa dia bagi masa bday nazri......
............haaa aku nak jawapp sesangat nihh,,wakakakaaa.....aku bagi yg tadisional kat nazri,kuih AKOK,,pas 9 bulan dr besday dia tu kuih AKOK dia koyak,kena 3 jait..happens on 2003..waakakakaka ... cheers cheers lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  najib on Sun Apr 26, 2009 10:48 am

hepi belated bufday bro...

bab2 akok, hadiah bufday tu maybe aku takyah komen...kamal n mus nampaknya sgt expert....citer la lg....hahhahha
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  yard dean on Mon Apr 27, 2009 12:55 am

semuanya ada unsur makanan.. agak mengganggu aktiviti permakanan aku..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  Dato' K on Mon Apr 27, 2009 1:42 pm

nanti si shilla tu kawin ari sabtu, nak start kumpul kat umah dia agak2 kul brapa???maleh la kalo aku dtg, korang sorang pun takde...set la time weh...aku lak kebetulan mmg nak balik benta ari tu sbb sepupu aku kawin ari ahad...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  Syuhardy@boy on Mon Apr 27, 2009 5:30 pm

haaa..cepat la wei buat planing..aku pun maleh la nk pg ke sega tu klu korang sumer x de....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  musliha mustapha on Tue Apr 28, 2009 12:34 pm

uuuwaaaaaaaaaaaa aku benci aku benci,,aku on call masa tuuu,,,uwaaa takleh balik uwaaaa,,,shilla,kalo bg adiah n jumpa n belanja ko makan pun buleh kan,,,hope by mid june aku dpt balik kl,,,,,, Laughing Smile Laughing
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum