2nd reunion suggestion...ehehehee

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  normazura on Tue Apr 28, 2009 10:32 pm

wakakakakakaka aku tak kisah ....sbb umah aku dekat aje ... meh la kumpul kat umah aku dulu
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  musliha mustapha on Wed Apr 29, 2009 11:25 am

normazura wrote:wakakakakakaka aku tak kisah ....sbb umah aku dekat aje ... meh la kumpul kat umah aku dulu
...bleh tapauuu tak kat aku,??? benci betul,,nazri penuh semangat nak gi kenduri shilla soang2 dia aje ....mcm haram!!..... bounce bom bounce
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  Syuhardy@boy on Wed Apr 29, 2009 11:47 am

nazri tu semangat nak pg sana bukannyer apa....nk cari bini nbr 2 la tu....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  yard dean on Wed Apr 29, 2009 9:49 pm

musliha mustapha wrote:
normazura wrote:wakakakakakaka aku tak kisah ....sbb umah aku dekat aje ... meh la kumpul kat umah aku dulu
...bleh tapauuu tak kat aku,??? benci betul,,nazri penuh semangat nak gi kenduri shilla soang2 dia aje ....mcm haram!!..... bounce bom bounce
nazri pegi sorang.. takpe i buleh teman..wakakakaka...

anyway.. aku ikut org kat sana.. ntah ntah aku dah kat umah shilla sehari sebelum kot.. mana la tau nak menyibuk umah anak sedara aku tu..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  musliha mustapha on Thu Apr 30, 2009 11:00 am

yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:
normazura wrote:wakakakakakaka aku tak kisah ....sbb umah aku dekat aje ... meh la kumpul kat umah aku dulu
...bleh tapauuu tak kat aku,??? benci betul,,nazri penuh semangat nak gi kenduri shilla soang2 dia aje ....mcm haram!!..... bounce bom bounce
nazri pegi sorang.. takpe i buleh teman..wakakakaka...

anyway.. aku ikut org kat sana.. ntah ntah aku dah kat umah shilla sehari sebelum kot.. mana la tau nak menyibuk umah anak sedara aku tu..
....entah nya,lagi nak melupakan tanggung jawap sbg mak sedara jauh,,,ko tolong2 la susun bunga telur tu,bunga ko susun,telur ko makan,,abil suka tu telur rebus...daddy boy,,nazri kata kalo nak cari calon takyah susah2 nak kesana sini,iklan jek dlm tagged n facebook dia,,eekekkekekeee.... cheers cheers bom
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  yard dean on Thu Apr 30, 2009 11:06 pm

musliha mustapha wrote:
yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:
normazura wrote:wakakakakakaka aku tak kisah ....sbb umah aku dekat aje ... meh la kumpul kat umah aku dulu
...bleh tapauuu tak kat aku,??? benci betul,,nazri penuh semangat nak gi kenduri shilla soang2 dia aje ....mcm haram!!..... bounce bom bounce
nazri pegi sorang.. takpe i buleh teman..wakakakaka...

anyway.. aku ikut org kat sana.. ntah ntah aku dah kat umah shilla sehari sebelum kot.. mana la tau nak menyibuk umah anak sedara aku tu..
....entah nya,lagi nak melupakan tanggung jawap sbg mak sedara jauh,,,ko tolong2 la susun bunga telur tu,bunga ko susun,telur ko makan,,abil suka tu telur rebus...daddy boy,,nazri kata kalo nak cari calon takyah susah2 nak kesana sini,iklan jek dlm tagged n facebook dia,,eekekkekekeee.... cheers cheers bom
ala tak yah aku nyusun bunga tu.. ramai dah mak andam dia..tp aku takkan lupakan tanggung jawab aku sebagai kawan kau.. mengganti peranan sebagai escort kepada nazri...
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  musliha mustapha on Fri May 01, 2009 2:25 pm

eekekekekee dengan segera aku surf airsasia.com....... lol! flower jocolor geek,,,dengan celakanya kredit kad aku declined...esok dgn semangatnya aku gi airasia outlet aku beli tiket,,,, Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  shamshillah on Fri May 01, 2009 10:07 pm

yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:
normazura wrote:wakakakakakaka aku tak kisah ....sbb umah aku dekat aje ... meh la kumpul kat umah aku dulu
...bleh tapauuu tak kat aku,??? benci betul,,nazri penuh semangat nak gi kenduri shilla soang2 dia aje ....mcm haram!!..... bounce bom bounce
nazri pegi sorang.. takpe i buleh teman..wakakakaka...

anyway.. aku ikut org kat sana.. ntah ntah aku dah kat umah shilla sehari sebelum kot.. mana la tau nak menyibuk umah anak sedara aku tu..

atie..meh la...ur most welcome..aku nikah ptg jumaat tuh tau..zura ko sempat blk x? pas sekolah terus cabut..if shahrin allowed la...meriah sket korg ada nanti..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  musliha mustapha on Mon May 04, 2009 12:24 pm

how i wish i were there shilla,,,,,really sorry,aku tak dapat balik kena on call masa tu n takde replacement..nazri kata takpe la,shilla yg nak kahwin,bukan awak,,,eheheheee... Sad Sad
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  normazura on Mon May 04, 2009 8:24 pm

shamshillah wrote:
yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:
normazura wrote:wakakakakakaka aku tak kisah ....sbb umah aku dekat aje ... meh la kumpul kat umah aku dulu
...bleh tapauuu tak kat aku,??? benci betul,,nazri penuh semangat nak gi kenduri shilla soang2 dia aje ....mcm haram!!..... bounce bom bounce
nazri pegi sorang.. takpe i buleh teman..wakakakaka...

anyway.. aku ikut org kat sana.. ntah ntah aku dah kat umah shilla sehari sebelum kot.. mana la tau nak menyibuk umah anak sedara aku tu..

atie..meh la...ur most welcome..aku nikah ptg jumaat tuh tau..zura ko sempat blk x? pas sekolah terus cabut..if shahrin allowed la...meriah sket korg ada nanti..

maap la shilla ... shahrin abis keje ptg maaaaaa .... insyaALLAH sabtu aku dtg jengok ko ... tulun2 ape2 yg patut ... aku plg pandai tulun tengok aje ..... keh keh ....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  shamshillah on Mon May 04, 2009 9:28 pm

ko tlg mkn je la..x kisah

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  musliha mustapha on Tue May 05, 2009 3:47 pm

shamshillah wrote:ko tlg mkn je la..x kisah
...hhmmm,jeles aku rasakan,,,anyhow,,,shilla,apa perasaan ko nak menamatkan zaman dara ko lg 3 minggu nih?? cerita la skettt kat kami2 yg prihatin ni,lgpun mesti ko nak ilmu dari kami yg expert2 mcm Datok K,daddy boy,AKU ,,,,ekekekekeee sunny sunny drunken
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  sahril sarudin on Wed May 06, 2009 3:15 am

musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:ko tlg mkn je la..x kisah
...hhmmm,jeles aku rasakan,,,anyhow,,,shilla,apa perasaan ko nak menamatkan zaman dara ko lg 3 minggu nih?? cerita la skettt kat kami2 yg prihatin ni,lgpun mesti ko nak ilmu dari kami yg expert2 mcm Datok K,daddy boy,AKU ,,,,ekekekekeee sunny sunny drunken

tak fatut er ko ni mus..aku pun dah masuk kategori expert taw..ko wajib mention nama aku sekali..ntah2 aku lagi expert dari uols.. pig pig pig
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  musliha mustapha on Wed May 06, 2009 10:45 am

sahrill ,,sini kena sertakan testimoni skalik laa,,baru ada bukti kehebatan memasing,,bubuh gambo dgn hasil2 seni yg tercipta siap dgn reka bentuk dan rupa,,baru terpampang keExpertaN nye,,,,letaak aa gambo wajah kau ittteeewww yea,,jgn letak smileys babi,kang kena selesema babi plak,,, cheers bom cheers flower
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  cliey on Wed May 06, 2009 11:28 am

i'm back!! lol!
shilla, aku leh gi kenduri ko ptg ek...aku keje.no cuti dah... Neutral
itu pun aku ambik 1/2 day...
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  shamshillah on Wed May 06, 2009 10:33 pm

musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:ko tlg mkn je la..x kisah
...hhmmm,jeles aku rasakan,,,anyhow,,,shilla,apa perasaan ko nak menamatkan zaman dara ko lg 3 minggu nih?? cerita la skettt kat kami2 yg prihatin ni,lgpun mesti ko nak ilmu dari kami yg expert2 mcm Datok K,daddy boy,AKU ,,,,ekekekekeee sunny sunny drunken

aku takottt...la...mcm mana nih...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  cliey on Thu May 07, 2009 10:13 am

shilla, ko takut ape?? Twisted Evil Twisted Evil
takut nak kawen? ko leh suh BOSS replace tempat ko....wraghahahahah....
takut nak menghadapi mlm pertama, MUS ada....wraghahahahahah...sherry ada...daddy boy ada...
dato' K pun dah OK dah skrg nie... geek drunken lol!
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  Dato' K on Thu May 07, 2009 12:38 pm

dah lama aku tak join forum, tetiba bila baca posting korang, aku jadik pelik la..topic pasal 2nd reunion, tp dah melarat sampai malam pertama pulak dahhhh..pening2

anyhow, apa yg ko takut ngat shilla? bakal husband ko ada saka sotong ke?? malam pertama?? laaa..kalo ngantuk, tido je lah...huhuhuhu...

Jgn takut2 la...malam pertama ni, sekali seumur hidup tau..so, drp ko pening2 kepala pikir pasal takut ko tu, adalah lebih baik ko enjoy it..tak semestinya malam pertama korang tu dipenuhi dgn aktiviti bergaduh or bersukan, byk activity lain leh buat, tgk EPL or spanish league kat astro ke..susun baju kat dalam almari sama2 ke...jgn pressure2..yg ko jd takut tu sbb kepala otak ko dah set - malam pertama = wajib ada gusti WWE...mmg confirm la takut....apa laaa..

yu yu shilla....cuba bawak2 bersabar sikit shilla...kahkahkah..tak menyempat-nyempat rupanya minah sorang nih...betul tak aku nye hypothesis??
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  musliha mustapha on Thu May 07, 2009 4:57 pm

wakakakaaa WWF i likeee,,,,eekekeke jap jap nak ingat kembali mlm pertama aku,,,wakakakakaa.....aku kena cirit birit siutt,,3 4 kali gi jamban,,nenek sedara aku sengih je tgk aku,,,nazri lak pemalu betuii masa tu,,sekian terima kasih...ekekekeee Cool Cool
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  musliha mustapha on Thu May 07, 2009 4:58 pm

entahnya.,..apa kata mlm pertama tu ko bukak adiah bersama2,kalau dah abis bukak adiah,ko malu2 lagi,ko bungkus semula adiah tu then ko bukak balik,,smpai la mlm kedua tu,,jd dah berlalu la mlm pertama ko shilla,,,waakakakaa.... flower flower flower
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  sahril sarudin on Thu May 07, 2009 7:21 pm

musliha mustapha wrote:wakakakaaa WWF i likeee,,,,eekekeke jap jap nak ingat kembali mlm pertama aku,,,wakakakakaa.....aku kena cirit birit siutt,,3 4 kali gi jamban,,nenek sedara aku sengih je tgk aku,,,nazri lak pemalu betuii masa tu,,sekian terima kasih...ekekekeee Cool Cool

alasan la ko ni mus..cirit birit gamaknya..ni mesti berlaku pendarahan dalaman ni..opsss..maksud aku mesti perut ko berlaku pendarahan akibat termakan nasi pengantin yang kurang elok..tu sbb ko cirit birit..

mus mus..anggota badan yang terlibat semasa proses cirit birit terlibat sekali ke ngan proses mengharungi malam pertama ko ittew?ajarkan ler sket sbb aku pun cam shillah gak..masih suci dan malu2..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  sahril sarudin on Thu May 07, 2009 7:31 pm

Dato' K wrote:dah lama aku tak join forum, tetiba bila baca posting korang, aku jadik pelik la..topic pasal 2nd reunion, tp dah melarat sampai malam pertama pulak dahhhh..pening2

anyhow, apa yg ko takut ngat shilla? bakal husband ko ada saka sotong ke?? malam pertama?? laaa..kalo ngantuk, tido je lah...huhuhuhu...

Jgn takut2 la...malam pertama ni, sekali seumur hidup tau..so, drp ko pening2 kepala pikir pasal takut ko tu, adalah lebih baik ko enjoy it..tak semestinya malam pertama korang tu dipenuhi dgn aktiviti bergaduh or bersukan, byk activity lain leh buat, tgk EPL or spanish league kat astro ke..susun baju kat dalam almari sama2 ke...jgn pressure2..yg ko jd takut tu sbb kepala otak ko dah set - malam pertama = wajib ada gusti WWE...mmg confirm la takut....apa laaa..

yu yu shilla....cuba bawak2 bersabar sikit shilla...kahkahkah..tak menyempat-nyempat rupanya minah sorang nih...betul tak aku nye hypothesis??

woit kamal..ko saje nak pekena aku erkk?
baca ni aku sekolahkan ko sket..kalau si bakal laki shillah tu ada saka sotong tak perlu ler dia nak takut..kompem dia leh tido ngan tenang..apa yang shillah takutkan tu..takut bakal suami dia tu ada saka rimau..terus dia lahap dan lapah setiap inci badan shillah yang penuh ngan daging tu..opssss..terlebih sudahhh..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  anizawati ahmad mansor on Fri May 08, 2009 11:02 pm

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce No No No No No No No No
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 38
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  najib on Wed May 13, 2009 2:02 am

shilla...apa nak takut...patut ko hepi. just, dah dekat2 nak langsung ni byk2 doa, kalau boleh semb hajat byk2...mudah-mudahan semuanya berjalan lancar...insyaallah. nnti tangkap gambar byk2 n upload dlm facebook yek...aku nak sgt dtg wedding ko tp kitaorg dah book dulu trip tu...ko nak hadiah apa dr hanoi?
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  shamshillah on Thu May 14, 2009 11:32 am

najib wrote:shilla...apa nak takut...patut ko hepi. just, dah dekat2 nak langsung ni byk2 doa, kalau boleh semb hajat byk2...mudah-mudahan semuanya berjalan lancar...insyaallah. nnti tangkap gambar byk2 n upload dlm facebook yek...aku nak sgt dtg wedding ko tp kitaorg dah book dulu trip tu...ko nak hadiah apa dr hanoi?

bestnyer g hanoi..x tau nak hadiah apa..hiasan rumah pun bole gak...hehe

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum