2nd reunion suggestion...ehehehee

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  shamshillah on Thu May 14, 2009 11:41 am

Dato' K wrote:dah lama aku tak join forum, tetiba bila baca posting korang, aku jadik pelik la..topic pasal 2nd reunion, tp dah melarat sampai malam pertama pulak dahhhh..pening2

anyhow, apa yg ko takut ngat shilla? bakal husband ko ada saka sotong ke?? malam pertama?? laaa..kalo ngantuk, tido je lah...huhuhuhu...

Jgn takut2 la...malam pertama ni, sekali seumur hidup tau..so, drp ko pening2 kepala pikir pasal takut ko tu, adalah lebih baik ko enjoy it..tak semestinya malam pertama korang tu dipenuhi dgn aktiviti bergaduh or bersukan, byk activity lain leh buat, tgk EPL or spanish league kat astro ke..susun baju kat dalam almari sama2 ke...jgn pressure2..yg ko jd takut tu sbb kepala otak ko dah set - malam pertama = wajib ada gusti WWE...mmg confirm la takut....apa laaa..

yu yu shilla....cuba bawak2 bersabar sikit shilla...kahkahkah..tak menyempat-nyempat rupanya minah sorang nih...betul tak aku nye hypothesis??

salah wei..aku takut nak hadapi life pas tuh..bole ker jd isteri org yg baik..kena ikut cakap suami..selama ni dah biasa wat apa saja sesuka hati..xde sapa nak kontrol..takut derhaka je..kang x dpt pahala lak...aku harap Allah beri aku petunjuk jd isteri solehah..kena sentiasa muhasabah diri aku nih...gitu la kekdahnyer.....huhu....mcm mana nak baik2 ngan mentua ek..family diorg x sama ngan family aku..camne ek...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  musliha mustapha on Thu May 14, 2009 4:22 pm

huhhhuhu,,,aku tersibuk lak 2 3 menjak nih,,shilla,,,pada aku la,,just be urself,hidup berkeluarga ni takleh nak berlakun sgt,memula ni larat laa nak berlakun baik sopan makan sikit n pemalu,,,,bila dah lelama nanti tak larat nya ko nak berlakon dah,masa tu lg kena kutuk,,aku the only menantu perempuan & bukan org kelantan drpd 9 org menantu yg lain,,,tp bak taipan najib,,ada aku kesah ???,,ehehe,pada aku,bila dah nikah ni,parent dia is parent aku,keluarga dia jd keluarga aku,kampung dia jd kampung aku,kawan dia jd kawan aku..semua yg aku buat adalah ikhlas dr hati aku.syukur alhamdulillah family mertua aku mmg mantopp..doang tak byk songeh cuma banyak anak jek,,ekekeke... flower flower jocolor
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  musliha mustapha on Thu May 14, 2009 4:24 pm

sahril sarudin wrote:
musliha mustapha wrote:wakakakaaa WWF i likeee,,,,eekekeke jap jap nak ingat kembali mlm pertama aku,,,wakakakakaa.....aku kena cirit birit siutt,,3 4 kali gi jamban,,nenek sedara aku sengih je tgk aku,,,nazri lak pemalu betuii masa tu,,sekian terima kasih...ekekekeee Cool Cool

alasan la ko ni mus..cirit birit gamaknya..ni mesti berlaku pendarahan dalaman ni..opsss..maksud aku mesti perut ko berlaku pendarahan akibat termakan nasi pengantin yang kurang elok..tu sbb ko cirit birit..

mus mus..anggota badan yang terlibat semasa proses cirit birit terlibat sekali ke ngan proses mengharungi malam pertama ko ittew?ajarkan ler sket sbb aku pun cam shillah gak..masih suci dan malu2..
......aku memang sayam sama ko la sahril,tak bejaya mengabui mata ko nih..cirit birit tu alasan jek,selain guna minyak gosok aku guna juga minyak johnson,,wakakakkaa...nasi kenduri tu ok,cuma maybe aku yg makan banyak,jd berak pun banyak,nak cover malu,aku kata laa aku cirit biritt,,,wakakakakaa... cheers cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: 2nd reunion suggestion...ehehehee

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum