Who Will Win The Champion Leagues This Year???

View previous topic View next topic Go down

Who Will Win The Champion Leagues This Year???

Post  Syuhardy@boy on Thu Apr 16, 2009 10:19 am

LiverFool dh out.......So sapa agak agaknyer yg akan menang ekkkkk...aku cakap Barcelona yg akan menang tis year....hehehehehe

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Who Will Win The Champion Leagues This Year???

Post  yard dean on Sun Apr 19, 2009 10:40 pm

nak liverpool gak... hahahahah.. mm barca.. semenjak si henry masuk memang berbisa.. tp ntah la kecintaan aku pada epl merasakan macam chelsea je.. sebab aku rasa chelsea, sekarang bawah hiddink.. hidding nih amek je ape team mesti menang la team tu,lg pon chealsea tgh takde cup sekarang nih, so aku rasa effort die byk la kat champ league nih..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Who Will Win The Champion Leagues This Year???

Post  Syuhardy@boy on Mon Apr 20, 2009 3:08 pm

One liverfool fan dh ckp Chelsea menang....mana yg lain lain nie...diam jer.... Sad

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Who Will Win The Champion Leagues This Year???

Post  yard dean on Mon Apr 20, 2009 9:30 pm

topic pembolaan nih jarang org nak respond.. anyway.. congrats everton pukul habis MU..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Who Will Win The Champion Leagues This Year???

Post  Dato' K on Tue Apr 21, 2009 10:06 am

kalo nak compare 4 team nih, pada aku la, dr segi player, seme sama level je lebih kurang..yg bezanya, tactikal..so, bile masuk bab2 tactical nih, mmg chelsea ada kelebihan lah..pakcik hiddink mmg pakar menda2 gini...

Man u - byk team dah buleh agak strategy pakcik alex n that's why man u skrg nih kalo menang pun mmg margin kecik je..arsenal - team nih this season mmg solely depends on mood player..kalo player main best, menang la..kalo tak best, kalah la..nothing to do with manager punya tactic or strategy..barca pun sama mcm arsenal gak....

so, aku pun pilih chelsea la...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Who Will Win The Champion Leagues This Year???

Post  Syuhardy@boy on Tue Apr 21, 2009 12:29 pm

ahak...thanks Boss ....well its all luck actually....Everton won because of penalty....Tpi the FA cup will goes to Chelsea so sebab tu aku rasa Chelsea will not win the Champions League...Basically tactical Chelsea mmg hebat but seeing the Chelsea players individually...I reckon that Barca have the better players....based on skills and age average.....Hehehe..tapi kan bola itu bulat..anything can happen....

VIVA LA BARCA......

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Who Will Win The Champion Leagues This Year???

Post  shahril on Tue Apr 21, 2009 7:33 pm

wat pengetahuan sume,terutamanya bos, dato k, n boy. MU is the best team in europe. so korang kene terima hakikat ni smpi bila2. wat fan Liverpool sory to say that u are not good football team like MU. kalah 4-1 ari 2 saje bg. nti x dpt nk kejar point lak. so this year korang jgn mimpi nk menang EPL or Champion League coz Manchester United will take all. Hidup MU...he.he.................................................

shahril

Posts : 21
Join date : 2009-02-05
Age : 37
Location : seri kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Who Will Win The Champion Leagues This Year???

Post  yard dean on Wed Apr 22, 2009 9:20 pm

shahril wrote:wat pengetahuan sume,terutamanya bos, dato k, n boy. MU is the best team in europe. so korang kene terima hakikat ni smpi bila2. wat fan Liverpool sory to say that u are not good football team like MU. kalah 4-1 ari 2 saje bg. nti x dpt nk kejar point lak. so this year korang jgn mimpi nk menang EPL or Champion League coz Manchester United will take all. Hidup MU...he.he.................................................
babe MU baru sekali je menang champ leauge this mileneum tau.. whilst LV dah pulun dua 3 kali final and this year je miss semi, MAN u dah tak relevan la.. pakcik alex dah takde idea dah, semua org dah baca.. tp aku agak risau LV lately asek seri ngan score yang besar.. reina nih macam nak kene ganti ngan aku je jadi keeper..
barca tu aku rasa okay tp ikut moral player chelsea tgh baik nih.. tp takpe la either barca or chealsea oakay je..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Who Will Win The Champion Leagues This Year???

Post  musliha mustapha on Thu Apr 23, 2009 2:32 pm

we want JKR KELANTAN we want JKR KELANTANNNN,,,if not we bakar the bas n keta polis...wakakakakaaaa......... cheers

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Who Will Win The Champion Leagues This Year???

Post  yard dean on Thu Apr 23, 2009 10:40 pm

musliha mustapha wrote:we want JKR KELANTAN we want JKR KELANTANNNN,,,if not we bakar the bas n keta polis...wakakakakaaaa......... cheers
huh team kelantan.. bola punya pasal sampai buta buta.. jd aku terus je bg kemenangan kat team jkr, syarikat air, telekom dan majlis perbandaran kelantan..takutttt

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Who Will Win The Champion Leagues This Year???

Post  Dato' K on Fri Apr 24, 2009 10:14 am

ok la tu ati, kalo tak bakar trak polis, mana ade thrill...kemajuan tu..huhuhuhu..

mgu lps ktan main kat std. paroi, N9...jiran aku gi std..ikut keadaan mase tu, dia kata nasib baik ktan menang, kalo tak mmg confirm ade kete kena bakor..hehehehe

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Who Will Win The Champion Leagues This Year???

Post  yard dean on Mon Apr 27, 2009 1:03 am

abiss la kelantan kalah piala fa.. nasib baik mauin kat selnagor.. kalau dia bakar bas.. nak naik ape balik kelantan...kekkekee

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Who Will Win The Champion Leagues This Year???

Post  zackzaidi on Mon Apr 27, 2009 12:23 pm

shahril wrote:wat pengetahuan sume,terutamanya bos, dato k, n boy. MU is the best team in europe. so korang kene terima hakikat ni smpi bila2. wat fan Liverpool sory to say that u are not good football team like MU. kalah 4-1 ari 2 saje bg. nti x dpt nk kejar point lak. so this year korang jgn mimpi nk menang EPL or Champion League coz Manchester United will take all. Hidup MU...he.he.................................................
aku sokong shahril... betoi tue... Liverpool xdo "cup" tahun nie... jadi aku bermurah ati nak bagi "TEA CUP" utk team korang.. terubatler gak kan.. huahahaha.. huahahahah Twisted Evil

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: Who Will Win The Champion Leagues This Year???

Post  Dato' K on Mon Apr 27, 2009 1:24 pm

Takpe laaaa, tea cup ke, butter cup ke, c cup ke..tak kisahhhh laa..kite redha je...

Yang penting skrg ni - MU kalah ngan LIVERPOOL kat anfield...n MU kena belasah pulak ngan LIVERPOOL 4-1 kat old trafford..ako yg tulis ni pun rasa hina je...korang MU fans tak rase hina ke???? kahkahkahkahkah...kalo main kat old trafford setakat stock kena belasah, lagi baik suruh pemain sekolah rendah jenis kebangsaan tamil ladang cheroh yang main....kahkahkahkahkah...kalo bagi bebudak tu main, mmg la still kalah, tapi kalah 4-3 laaaaaaa....kahkahkahkahkah..

nasihat aku kpd MU fans, kahkahkahkah...korang season nih jgn la nak kutuk LIVERPOOL..kahkahkah..kalo korang menang EPL n CL skalipun, takde makne sekecik cicit kuman pun....kahkahkahkah...sbb kes kena belasah kat old trafford nih hanya buleh terpadam kalo korang menang kat anfield dgn jaringan yg sama atau lebih besor..kahkahkahkah so, sehingga perkara ini belom berlaku, maka adalah lebih baik berdiam diri sahaja...sekian terima kasih...kahkahkahkah

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Who Will Win The Champion Leagues This Year???

Post  Syuhardy@boy on Wed Apr 29, 2009 11:59 am

Dato' K wrote:Takpe laaaa, tea cup ke, butter cup ke, c cup ke..tak kisahhhh laa..kite redha je...

Yang penting skrg ni - MU kalah ngan LIVERPOOL kat anfield...n MU kena belasah pulak ngan LIVERPOOL 4-1 kat old trafford..ako yg tulis ni pun rasa hina je...korang MU fans tak rase hina ke???? kahkahkahkahkah...kalo main kat old trafford setakat stock kena belasah, lagi baik suruh pemain sekolah rendah jenis kebangsaan tamil ladang cheroh yang main....kahkahkahkahkah...kalo bagi bebudak tu main, mmg la still kalah, tapi kalah 4-3 laaaaaaa....kahkahkahkahkah..

nasihat aku kpd MU fans, kahkahkahkah...korang season nih jgn la nak kutuk LIVERPOOL..kahkahkah..kalo korang menang EPL n CL skalipun, takde makne sekecik cicit kuman pun....kahkahkahkah...sbb kes kena belasah kat old trafford nih hanya buleh terpadam kalo korang menang kat anfield dgn jaringan yg sama atau lebih besor..kahkahkahkah so, sehingga perkara ini belom berlaku, maka adalah lebih baik berdiam diri sahaja...sekian terima kasih...kahkahkahkah

mintak maap..tumpang lalu...ni everton fan nak mencelah nie haaaa.....liverfool eventhough menang ngan big teams..smpi belasah big team pun apa gunanya.....x de maknanyer klu x dpt cup or trophy...fans nk tgk liverfool menang cup and trophy bukannyer belasah big team...apa guna belasah big team klu ngan team ayam pun bule kalah atau seri....same goes to man united fan jugak...klu tahun nie x menang premier league or champion league lg la hina..sebab kena belasah ngan liverfool terok kat old trafford....

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Who Will Win The Champion Leagues This Year???

Post  yard dean on Wed Apr 29, 2009 9:37 pm

Syuhardy@boy wrote:
Dato' K wrote:Takpe laaaa, tea cup ke, butter cup ke, c cup ke..tak kisahhhh laa..kite redha je...

Yang penting skrg ni - MU kalah ngan LIVERPOOL kat anfield...n MU kena belasah pulak ngan LIVERPOOL 4-1 kat old trafford..ako yg tulis ni pun rasa hina je...korang MU fans tak rase hina ke???? kahkahkahkahkah...kalo main kat old trafford setakat stock kena belasah, lagi baik suruh pemain sekolah rendah jenis kebangsaan tamil ladang cheroh yang main....kahkahkahkahkah...kalo bagi bebudak tu main, mmg la still kalah, tapi kalah 4-3 laaaaaaa....kahkahkahkahkah..
nasihat aku kpd MU fans, kahkahkahkah...korang season nih jgn la nak kutuk LIVERPOOL..kahkahkah..kalo korang menang EPL n CL skalipun, takde makne sekecik cicit kuman pun....kahkahkahkah...sbb kes kena belasah kat old trafford nih hanya buleh terpadam kalo korang menang kat anfield dgn jaringan yg sama atau lebih besor..kahkahkahkah so, sehingga perkara ini belom berlaku, maka adalah lebih baik berdiam diri sahaja...sekian terima kasih...kahkahkahkah
mintak maap..tumpang lalu...ni everton fan nak mencelah nie haaaa.....liverfool eventhough menang ngan big teams..smpi belasah big team pun apa gunanya.....x de maknanyer klu x dpt cup or trophy...fans nk tgk liverfool menang cup and trophy bukannyer belasah big team...apa guna belasah big team klu ngan team ayam pun bule kalah atau seri....same goes to man united fan jugak...klu tahun nie x menang premier league or champion league lg la hina..sebab kena belasah ngan liverfool terok kat old trafford....
oleh kerana aku belum mandi lagi aku malas la n bergaduh gaduh.. anyway..bukan tak biasa LV tak menang cup.. tapi satu kepelikkan dan keMALUan kene belasah kat kg sendirik 4-1 pastu claim best european club katanya..aku maleh nak mengata everton pasal dia kira adik liverpool

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Who Will Win The Champion Leagues This Year???

Post  Syuhardy@boy on Mon May 04, 2009 1:02 pm

Ati...Menurut sejarah Mersyside....Everton ditubuhkan dulu ..lepas tu barula Liverfool ditubuhkan...cuma Liverfool ni mcm Man United laaa.....second club yg tetiba jd terrror dari first club...... Sad

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Who Will Win The Champion Leagues This Year???

Post  musliha mustapha on Mon May 04, 2009 3:45 pm

aku dah lama tak pegi dangdut club...aku tak kisah club no 1 ke no 2 ke takde no ke,,janji dangdut,,dikocok kocok.....waaakakakakakaaa Razz Razz

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Who Will Win The Champion Leagues This Year???

Post  shahril on Wed May 06, 2009 4:17 pm

Aslm, wat member2 yg bkn MUFC fan, sesungguhnya saya memohon maaf di atas kejayaan my dream team layak ke final champ di rome nant setelah menang bergaya ke atas Arsenal 3-1 semalam. diharap korang sume jgn jeles la ek lbh2 lg liverpool punye fan ek. kamal sori la liverpool takde piala g ek tahun ni.

shahril

Posts : 21
Join date : 2009-02-05
Age : 37
Location : seri kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Who Will Win The Champion Leagues This Year???

Post  Dato' K on Thu May 07, 2009 12:42 pm

shahril wrote:Aslm, wat member2 yg bkn MUFC fan, sesungguhnya saya memohon maaf di atas kejayaan my dream team layak ke final champ di rome nant setelah menang bergaya ke atas Arsenal 3-1 semalam. diharap korang sume jgn jeles la ek lbh2 lg liverpool punye fan ek. kamal sori la liverpool takde piala g ek tahun ni.

dgn arsenal buleh la korang makan, en shahril...cuba try test main ngan liverpool..confirm kena belasah 4-1..

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Who Will Win The Champion Leagues This Year???

Post  Syuhardy@boy on Fri May 08, 2009 12:22 pm

Dato' K wrote:
shahril wrote:Aslm, wat member2 yg bkn MUFC fan, sesungguhnya saya memohon maaf di atas kejayaan my dream team layak ke final champ di rome nant setelah menang bergaya ke atas Arsenal 3-1 semalam. diharap korang sume jgn jeles la ek lbh2 lg liverpool punye fan ek. kamal sori la liverpool takde piala g ek tahun ni.

dgn arsenal buleh la korang makan, en shahril...cuba try test main ngan liverpool..confirm kena belasah 4-1..

kepada ati ngan kamal....prediction fan liverfool salah lagi...chelsea kecundang ditangan Barca.....sekian terima kasih....so shahril Habu...nampak gayanyer team ko akan lawan ngan team pilihan aku di final nanti..hehehe...

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Who Will Win The Champion Leagues This Year???

Post  Syuhardy@boy on Thu May 28, 2009 10:45 am

EHEEEMMMMMMMM!!!!!!!!!...Seperti yg telah patik katakan melalui tilikan patik...BARCELONA telah berjaya mengalahkan Man U 2-0....Semoga berjaya di tahun hadapan!!!!!!!....... cheers

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Who Will Win The Champion Leagues This Year???

Post  Sponsored content Today at 2:48 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum