HANGAT-HANGAT TAIK AYAM ....

View previous topic View next topic Go down

HANGAT-HANGAT TAIK AYAM ....

Post  normazura on Sun Apr 19, 2009 6:07 pm

ALOOOOOOO ..... ASSALAMUALAIKUM ...... SELAMAT PAGI ..... SALAM SEJAHTERA ...... HELLO ANYBODY HOME ??????

apehal la korang .... sume sunyi sepi, mcm dilanggar garuda ... MEK SAH lagi satu hal .... dia yg beriya2 sgt ajak memember ber"interact' kat forum nih , dia plak yg senyap membisu ...... korang dah kehabisan idea ke nak me'laser' .... shilla ko bz wat preparation kenduri eeekkkk ?
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: HANGAT-HANGAT TAIK AYAM ....

Post  yard dean on Sun Apr 19, 2009 10:45 pm

haha.. jgn marah cikgu, ale memasing adae komitmen la.. si mus(penyumbang terbanyak)kau pon paham kan .. dia tersgt busy itu dan ini dan saat saat agak getir, shilla ngan kawen nya, dato'k ngan jalanrayanya.. mek sah ntah kenape ntah?.. aku lak baru je bayar bil intenet nih,..slow slow la wey.. gear lima sokmo kau nih..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: HANGAT-HANGAT TAIK AYAM ....

Post  anizawati ahmad mansor on Mon Apr 20, 2009 10:26 pm

ha a la.... sunyi sepi je forum ni.... bangun la wei..... asal buka je... xdak org pun yg menyumbangkan celoteh... kalau tak...suka je dgr hang pa bergaduh mulut.... wake up la wei........
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 38
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: HANGAT-HANGAT TAIK AYAM ....

Post  normazura on Mon Apr 20, 2009 11:24 pm

aku mati kutu la X dengor celoteh rakan2 ku .....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: HANGAT-HANGAT TAIK AYAM ....

Post  yard dean on Mon Apr 20, 2009 11:29 pm

bergaduh mulut.. hehehehe cam seksi je statement tu..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: HANGAT-HANGAT TAIK AYAM ....

Post  Dato' K on Tue Apr 21, 2009 9:58 am

Betul la..aku pun mmg dah lama tak bukak forum nih...ade sikit sibuk la..mcm2 hal...selain isu2 bkaitan jalanraya, aku la nih tgh dok kelam kabut pasal umah..br dpt kunci last week..mana nak check defect, nak buat itu, nak buat ini...huuuuu...wife aku susah le nak handle menda2 cenggini sbb budak kecik dua org tu bukan nye buleh main tinggal2 je...nampak gaya kena amik bibik gak la aku nih...nanti bile dah move in, aku buat makang2 korang datang la ye...

topic hangat2 taik ayam ni actually applicable utk seme kecuali cik esah..sbb dia cicak, so hangat2 taik cicak la...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: HANGAT-HANGAT TAIK AYAM ....

Post  Syuhardy@boy on Tue Apr 21, 2009 12:32 pm

Cik aishah..kemanakah cik aishah pergi menghilangkan diri.....Heheheheh....forum nie mcm dh diam jer kan...bukan macam tapi mmg dh diam...aduyaiiii...anyway korang sumer jd x balik Raub untuk Sheila nyer wedding...for those yg balik Raub tu apa kata kita buat small reunion kt Raub....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: HANGAT-HANGAT TAIK AYAM ....

Post  yard dean on Wed Apr 22, 2009 9:45 pm

Dato' K wrote:Betul la..aku pun mmg dah lama tak bukak forum nih...ade sikit sibuk la..mcm2 hal...selain isu2 bkaitan jalanraya, aku la nih tgh dok kelam kabut pasal umah..br dpt kunci last week..mana nak check defect, nak buat itu, nak buat ini...huuuuu...wife aku susah le nak handle menda2 cenggini sbb budak kecik dua org tu bukan nye buleh main tinggal2 je...nampak gaya kena amik bibik gak la aku nih...nanti bile dah move in, aku buat makang2 korang datang la ye...

topic hangat2 taik ayam ni actually applicable utk seme kecuali cik esah..sbb dia cicak, so hangat2 taik cicak la...

pindah rumah lagi tok?.. aku balik raub kot kawen shilla..cuma mencari istana hinggap kat sana..tgkla.. aku nak hinggap umah sape.. setakat nih umah zack carta teatas la..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: HANGAT-HANGAT TAIK AYAM ....

Post  musliha mustapha on Thu Apr 23, 2009 3:33 pm

yard dean wrote:bergaduh mulut.. hehehehe cam seksi je statement tu..
...aku suke aku sukeee,,,akulah makhluk tuhannn,yg tercipta yg paling seksiiii,,,,,waakakakkakaa,,,,, geek geek
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: HANGAT-HANGAT TAIK AYAM ....

Post  musliha mustapha on Thu Apr 23, 2009 3:35 pm

Syuhardy@boy wrote:Cik aishah..kemanakah cik aishah pergi menghilangkan diri.....Heheheheh....forum nie mcm dh diam jer kan...bukan macam tapi mmg dh diam...aduyaiiii...anyway korang sumer jd x balik Raub untuk Sheila nyer wedding...for those yg balik Raub tu apa kata kita buat small reunion kt Raub....
...aku hope n nak sgt2 balik time tu,,shilla datang masa aku bertunang 1999 n bernikah 2000,dan aku beranak on ogos 2001.( saja nak memahamkan keadaan,kang jd mcm shahril nizam plak ) eekekkke...doa2 kan la yek aku dapat balik,nak uruskan hal wasiat sama,,,, Basketball sunny cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: HANGAT-HANGAT TAIK AYAM ....

Post  musliha mustapha on Thu Apr 23, 2009 3:36 pm

normazura wrote:aku mati kutu la X dengor celoteh rakan2 ku .....
...ko ada kutu ?? bagus la mati dah kutu2 tu suma,,,waakakakakaaaa...... Razz Twisted Evil Razz
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: HANGAT-HANGAT TAIK AYAM ....

Post  zackzaidi on Fri Apr 24, 2009 4:30 pm

musliha mustapha wrote:
normazura wrote:aku mati kutu la X dengor celoteh rakan2 ku .....
...ko ada kutu ?? bagus la mati dah kutu2 tu suma,,,waakakakakaaaa...... Razz Twisted Evil Razz

sori geng, ako bz skit bulan nie.. arini bru bih induksi... 15 ari... perut pun dah maju ke depan... cam bonzer pun ada nie.. huahahah

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: HANGAT-HANGAT TAIK AYAM ....

Post  normazura on Sat Apr 25, 2009 12:41 am

zackzaidi wrote:
musliha mustapha wrote:
normazura wrote:aku mati kutu la X dengor celoteh rakan2 ku .....
...ko ada kutu ?? bagus la mati dah kutu2 tu suma,,,waakakakakaaaa...... Razz Twisted Evil Razz

sori geng, ako bz skit bulan nie.. arini bru bih induksi... 15 ari... perut pun dah maju ke depan... cam bonzer pun ada nie.. huahahah

weh dah tua2 pon ada induksi lg ekkk
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: HANGAT-HANGAT TAIK AYAM ....

Post  najib on Sun Apr 26, 2009 10:37 am

sori la...aku pun bole tahan bizi, kat opis partner aku dah resign...kena cover keje dia lg, kena organize family day dept kat pnb ilham resort 1 mei nanti (dgn tema honeymoon coz aku br kawin...hanjing tak?), aku tgh demam2 tetiba kena outstation ke jb seminggu....

paling best gambo kawin aku yg dah nak masuk 5 bulan tu blom abis aku settlekan lg... ada 2 dvd, dekat 1000 gambar....nak pilih yg mana op aku blom cuci....termasuk gambor shilla + ayeesha..n aku janji kat ramai org nak bg tgk huhuhu....tiap2 mlm aku try amik sejam, pilih2 n tak siap2 hehhehh
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: HANGAT-HANGAT TAIK AYAM ....

Post  zackzaidi on Mon Apr 27, 2009 9:55 am

normazura wrote:
zackzaidi wrote:
musliha mustapha wrote:
normazura wrote:aku mati kutu la X dengor celoteh rakan2 ku .....
...ko ada kutu ?? bagus la mati dah kutu2 tu suma,,,waakakakakaaaa...... Razz Twisted Evil Razz

sori geng, ako bz skit bulan nie.. arini bru bih induksi... 15 ari... perut pun dah maju ke depan... cam bonzer pun ada nie.. huahahah

weh dah tua2 pon ada induksi lg ekkk

biaselor induksi tue ilmu gak.. menuntut ilmu x kira usia... senang ckp spai mati lor bru stop menuntut ilmu nie..

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: HANGAT-HANGAT TAIK AYAM ....

Post  Syuhardy@boy on Mon Apr 27, 2009 5:26 pm

Mus..ko nak buat agihan harta ke nanti...nama aku ada x dlm wasiat tu...klu x de ko masukkan la nama aku ekkk..aku ni kan dgn ko dh kira mcm adik beradik...klu x mcm adik beradik mesti kita x berkelahi time sekolah dulu kan..adik beradik je suka gaduh mcm tu..betol x?????
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: HANGAT-HANGAT TAIK AYAM ....

Post  anizawati ahmad mansor on Mon Apr 27, 2009 6:49 pm

Syuhardy@boy wrote:Mus..ko nak buat agihan harta ke nanti...nama aku ada x dlm wasiat tu...klu x de ko masukkan la nama aku ekkk..aku ni kan dgn ko dh kira mcm adik beradik...klu x mcm adik beradik mesti kita x berkelahi time sekolah dulu kan..adik beradik je suka gaduh mcm tu..betol x?????
aku pun mus.... jgn lupa letak nama sahabat2 ni...huhuhu
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 38
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: HANGAT-HANGAT TAIK AYAM ....

Post  musliha mustapha on Tue Apr 28, 2009 4:03 pm

najib wrote:sori la...aku pun bole tahan bizi, kat opis partner aku dah resign...kena cover keje dia lg, kena organize family day dept kat pnb ilham resort 1 mei nanti (dgn tema honeymoon coz aku br kawin...hanjing tak?), aku tgh demam2 tetiba kena outstation ke jb seminggu....

paling best gambo kawin aku yg dah nak masuk 5 bulan tu blom abis aku settlekan lg... ada 2 dvd, dekat 1000 gambar....nak pilih yg mana op aku blom cuci....termasuk gambor shilla + ayeesha..n aku janji kat ramai org nak bg tgk huhuhu....tiap2 mlm aku try amik sejam, pilih2 n tak siap2 hehhehh
,,sesambil memilih tu ko tak wat mende lain ke jip ?? sejam ,pheww lama tu,,,ekekekeee... bom sunny
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: HANGAT-HANGAT TAIK AYAM ....

Post  shamshillah on Mon May 04, 2009 9:35 pm

yard dean wrote:
Dato' K wrote:Betul la..aku pun mmg dah lama tak bukak forum nih...ade sikit sibuk la..mcm2 hal...selain isu2 bkaitan jalanraya, aku la nih tgh dok kelam kabut pasal umah..br dpt kunci last week..mana nak check defect, nak buat itu, nak buat ini...huuuuu...wife aku susah le nak handle menda2 cenggini sbb budak kecik dua org tu bukan nye buleh main tinggal2 je...nampak gaya kena amik bibik gak la aku nih...nanti bile dah move in, aku buat makang2 korang datang la ye...

topic hangat2 taik ayam ni actually applicable utk seme kecuali cik esah..sbb dia cicak, so hangat2 taik cicak la...

pindah rumah lagi tok?.. aku balik raub kot kawen shilla..cuma mencari istana hinggap kat sana..tgkla.. aku nak hinggap umah sape.. setakat nih umah zack carta teatas la..
z ada ke..time tuh dia g penang..ko bole je lepak umh aku tie...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: HANGAT-HANGAT TAIK AYAM ....

Post  shamshillah on Mon May 04, 2009 9:58 pm

anizawati ahmad mansor wrote:
Syuhardy@boy wrote:Mus..ko nak buat agihan harta ke nanti...nama aku ada x dlm wasiat tu...klu x de ko masukkan la nama aku ekkk..aku ni kan dgn ko dh kira mcm adik beradik...klu x mcm adik beradik mesti kita x berkelahi time sekolah dulu kan..adik beradik je suka gaduh mcm tu..betol x?????
aku pun mus.... jgn lupa letak nama sahabat2 ni...huhuhu

anie..apa no phone ko nih...call la aku...0133455343

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: HANGAT-HANGAT TAIK AYAM ....

Post  najib on Wed May 13, 2009 2:19 am

musliha mustapha wrote:
najib wrote:sori la...aku pun bole tahan bizi, kat opis partner aku dah resign...kena cover keje dia lg, kena organize family day dept kat pnb ilham resort 1 mei nanti (dgn tema honeymoon coz aku br kawin...hanjing tak?), aku tgh demam2 tetiba kena outstation ke jb seminggu....

paling best gambo kawin aku yg dah nak masuk 5 bulan tu blom abis aku settlekan lg... ada 2 dvd, dekat 1000 gambar....nak pilih yg mana op aku blom cuci....termasuk gambor shilla + ayeesha..n aku janji kat ramai org nak bg tgk huhuhu....tiap2 mlm aku try amik sejam, pilih2 n tak siap2 hehhehh
,,sesambil memilih tu ko tak wat mende lain ke jip ?? sejam ,pheww lama tu,,,ekekekeee... bom sunny

hehhe...mesti la ada 'gangguan' sket...tu yg lg lmbt tu Embarassed

pasai ni topic 'hot2 chicken shit' so aku nak bertanya sket apsai cik moderator senyap sunyi je?
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: HANGAT-HANGAT TAIK AYAM ....

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum