DCL or Direct Selling

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  cliey on Thu Nov 05, 2009 9:09 am

syioookkk....betul2 syiokk.... bila nak beranak pun syiokkk...
pirat kesakitan yang tak pernah serik................ drunken bom
sherry sure nak jwb nyer.takyah ko suruh lah...
Twisted Evil
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  zckyra on Thu Nov 05, 2009 9:15 am

boi boi pagi2 dah mengganas nampak!!, line clear ya?? aku sok pun dah kawen kene tunggu line clear gak, erekekekekekeee,,, pecite ko x jadi resign ker ??

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  sahril sarudin on Thu Nov 05, 2009 10:27 am

kartun flinstone ke tu zack?
berkait ngan soalan shiok ke idak tu..rasanya aku sendiri pun tak dapat nak menjawabnya..apa2 zack ko rasain aje ler sendiri..tak lama dah tu..ada rezeki dapat ler tu nanti..ermm..debar sangat tau..!!
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  cliey on Thu Nov 05, 2009 10:34 am

zckyra wrote:boi boi pagi2 dah mengganas nampak!!, line clear ya?? aku sok pun dah kawen kene tunggu line clear gak, erekekekekekeee,,, pecite ko x jadi resign ker ??

bos aku tak bagi resign neh...dia taw aku single parent, tanggung anak2...
well, gud 2 have him s my bos..well, tengok lah... komitmen tuk anak2 byk plak...
apa2 pun, proposal wat biz tetap mantop.. Embarassed
aku mmg sedang menyiapkan proposal berkaitan kafe aku n biz sket2...
proposal untuk wat spa ngan mus, masih dalam proses.... Cool
mus, sowi byk2 if aku tak dpt tulun ko dalam tempoh masa yg ko nak...
Crying or Very sad Crying or Very sad
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  zckyra on Thu Nov 05, 2009 4:05 pm

ko cadang wat biznyer kt raub la kan,, ko pandai wat brownies ker, kek ker,, leh la aku lepak kafe ko kalo ader mende cam2.. kafe minom2 nih kan??
sahrill,,, kartun kapal selam dalam air laa,, lama gak dah kartun 2, aku suke lagu die jeww,,
ni sape yg berdebar ni, aku ke nko ,, aku relaks jewww,, xdela berdebar,, berdancing sambil mengira bulu gagandeep ajeww,, wkakakakkakaaaa,,, What a Face drunken drunken

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  sahril sarudin on Thu Nov 05, 2009 4:14 pm

hehehehe..ko sebut jer ler citer pasal kapal selam..tak yah ler mentionkan dalam air tu zack oii..sah2 ler semua org tau kapal selam dalam air..tapi aku tak tau pun pasal kartun tu..naper yer..
dah naluri agaknya zack..org lain yang nak meraung tanpa suara..aku plak yang lebih2 debor nyer..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  cliey on Fri Nov 06, 2009 8:41 am

zc, mcmana lagu kartun tue??aku rasa aku penoh tgk...
scratch
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  zckyra on Fri Nov 06, 2009 6:15 pm

nanti aku p nyanyi kt ko,, aku nk nyanyi kt cni,, apekan daya aku menghormati sahril yg x suka karak,,ok iteww hu hu hu,,, rabbit

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  musliha mustapha on Mon Nov 09, 2009 5:09 pm

sahril sarudin wrote:hehehehe..ko sebut jer ler citer pasal kapal selam..tak yah ler mentionkan dalam air tu zack oii..sah2 ler semua org tau kapal selam dalam air..tapi aku tak tau pun pasal kartun tu..naper yer..
dah naluri agaknya zack..org lain yang nak meraung tanpa suara..aku plak yang lebih2 debor nyer..
wakakaka..torpedo puaka tu pun suka menyelam dlm air la juga,ada koner kanan koner kiri,dlm bahasa kapal selamnya di panggil makam kanan n makam kiri,tp makam hang tuah jgn lah ye,nanti terpancut ke perigi hang li po,udah hilang pulok bisa nya air perigi ittew...wakakaka...weii ,koang nih kemain lg yek,,sapa ajorr nih haa ?? ekekekkee... What a Face Cool Cool
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  zckyra on Mon Nov 09, 2009 5:29 pm

Cikgu Zura yg ajo,, ekekekeee,, saje aku nk mentionkan name zura disini,, sebok nau membe dok hangen ngan anok2 murid die!!!!!
mus bile nak bukak bab 15ratus lak nie,, shila dah balik dah,,,, bounce rabbit

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  musliha mustapha on Tue Nov 10, 2009 11:11 am

zckyra wrote:Cikgu Zura yg ajo,, ekekekeee,, saje aku nk mentionkan name zura disini,, sebok nau membe dok hangen ngan anok2 murid die!!!!!
mus bile nak bukak bab 15ratus lak nie,, shila dah balik dah,,,, bounce rabbit
..dia pegi cerita pasai antu pocong kat murid2 dia tu watpe,dah ank2 murid sumer takut gi skolah dah,citer kat ank datok K ajek dah la,,,anak2 aku suka cite sejadah tegak solat,terkedu aku nak jawap soklan dina pasal tu,dina ni observer n abil pulak gameserver....aku ? surf the torpedooo laaa,,,wakakakaaa... Suspect Suspect Suspect pig
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum