DCL or Direct Selling

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  sahril sarudin on Fri Sep 11, 2009 12:02 pm

cliey wrote:weh sherry, meh ar join aku wat biz...lu sure ramai kengkawan nak jaga kencatikan...kan?kan??
Twisted Evil Twisted Evil

pasal syampoo nie, segala apa jugak masalah kat kepala kowang insyaallah leh ilang...ada penyakit kuping kepala ka, KUTU ka....Kudis kaa....semua leh settel...
so, tunggu apa lagi???

Question

bukan nyer aku tak nak join cik lie oii..tapi aku ni sedari azali nyer memang PR nyer lemah..lagipun aku rasa diaorang ni pakai produk produk international jer gamaknya..tapi kalau aku kelebek muka sorang sorang tak semenggah jugak pun..wat bazir duit jer..lantak ler duit diaorang..wat aper aku nak kisah.. Exclamation Exclamation
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  musliha mustapha on Fri Sep 11, 2009 12:07 pm

wakakaka kelebek sahril jgn tak kelebek,,,aku pakai syampo head n shoulder aje laa,international tu,made in vietnam...wakakakaa... What a Face alien
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  Dato' K on Fri Sep 11, 2009 1:19 pm

kelebek??? i like.....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

PRODUCT BARU

Post  cliey on Fri Oct 09, 2009 11:53 am

Salam all flower flower sunny
aku nak promote product baru nie.... minyak pelincir.uppss... geek Embarassed
minyak STR 2020. dapat membantu menjimatkan penggunaan petrol/diesel.
(kalo minyak len2, harap tanya mus... Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil )
meh lah cube..cuma RM5.50 ajer....ayuh!! afro
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  sahril sarudin on Fri Oct 09, 2009 12:44 pm

cliey wrote:Salam all flower flower sunny
aku nak promote product baru nie.... minyak pelincir.uppss... geek Embarassed
minyak STR 2020. dapat membantu menjimatkan penggunaan petrol/diesel.
(kalo minyak len2, harap tanya mus... Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil )
meh lah cube..cuma RM5.50 ajer....ayuh!! afro

gigih tol ler ko ni cik lee..
macam2 jenis produk ko jual..
apa2 pun 'caiyok caiyok'
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  cliey on Fri Oct 09, 2009 1:33 pm

Embarassed Embarassed malu tol aku ngan kenyataan gigih tu...wraghahahah...
sebenarnya semua produk tu aku guna lah...so, sambil2 guna,aku menjual lah....hehehhehe Laughing
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

LIST OF PRODUCT

Post  cliey on Fri Oct 09, 2009 1:41 pm

flower flower flower flower

Eumora Soap - RM95 / 25g
Noni Black Magic Hair - RM 20 / 1pek
DCL Range of Product - can refer DCL Website
Latest: STR 2020 - RM 5.50 / 1 btl

flower flower flower flower
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  Dato' K on Fri Oct 09, 2009 1:56 pm

cliey wrote:flower flower flower flower

Eumora Soap - RM95 / 25g
Noni Black Magic Hair - RM 20 / 1pek
DCL Range of Product - can refer DCL Website
Latest: STR 2020 - RM 5.50 / 1 btl

flower flower flower flower

agak2 kalo jual shahril s, brapa ko buleh dapat cikli??
Bukan apa, nak buat teman anak aku si syamim ittew...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  cliey on Fri Oct 09, 2009 3:09 pm

bila ko tanya rege c sherry itueww, aku kena pk kaedah jual by part lah beb..aku nak untung gark...wraghahahhaha... Twisted Evil geek
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  cliey on Fri Oct 09, 2009 3:13 pm

cite pasal part c sherry nie, part mana ko suke dato'?? Twisted Evil geek
elephant
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  Dato' K on Fri Oct 09, 2009 3:21 pm

cliey wrote:cite pasal part c sherry nie, part mana ko suke dato'?? Twisted Evil geek
elephant

Taktau gak la, cikli..kena buat pemeriksaan puspakom dullew, gittew..al maklumla, nokzss ittew dah 30 tahun umur nyer...mungkin ada yg leaking ke, bkarat ke...

anyhow, sekali lagi nak ckp tengkiu very much sbb bg direction kat aku masa balik raya ari tu...pehhh, aku lah anak cikgu dollah yg balik kg tanpa jam sbb ikut jln yg ko bgtau tu..akak aku 5 jam..adik aku 7 jam sangkut jam...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  musliha mustapha on Fri Oct 09, 2009 4:01 pm

Dato' K wrote:
cliey wrote:cite pasal part c sherry nie, part mana ko suke dato'?? Twisted Evil geek
elephant

Taktau gak la, cikli..kena buat pemeriksaan puspakom dullew, gittew..al maklumla, nokzss ittew dah 30 tahun umur nyer...mungkin ada yg leaking ke, bkarat ke...

anyhow, sekali lagi nak ckp tengkiu very much sbb bg direction kat aku masa balik raya ari tu...pehhh, aku lah anak cikgu dollah yg balik kg tanpa jam sbb ikut jln yg ko bgtau tu..akak aku 5 jam..adik aku 7 jam sangkut jam...
ko balik mana datok ?? ..balik raya ke raub ari tu keww ??.....takpe jugak nokzss sahril tu 30 thn,nak anto puspakom....kalo nokzss cikli dah kuor 2 pala budak ( aku pung samerr )...waaakakakakaaa... cheers cheers cheers lol! lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  sahril sarudin on Fri Oct 09, 2009 4:05 pm

amboii..martey ler aku kena serang ngan cik lee dan kamal serentak nihh..

kamal ni pun 1..ayat bersopan sangat..nak temankan anaknya ler gamaknya..itu yang tersuratnya..bak kata cikgu yang penah ngajar kita buat rumusan kena cari plak yang tersiratnya..apakah ia? hehehehehe.. Laughing Laughing
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  cliey on Fri Oct 09, 2009 4:22 pm

u r welcom dato'... Cool aku pong sangkut gak masa tuh..1 jam gark ar...
mus, nokszz2 baik nyer! bidadari dcl beb...takde karat2 neh...wraghahahhaha...
tongue tongue
haa sharil, ko nak aku kira kilo ke nak jual part ko neh...kalo aku jual sume, QA sangkut...tak lepas ISO ko neh..ahaksss.... Twisted Evil Twisted Evil
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  sahril sarudin on Fri Oct 09, 2009 10:19 pm

cliey wrote:u r welcom dato'... Cool aku pong sangkut gak masa tuh..1 jam gark ar...
mus, nokszz2 baik nyer! bidadari dcl beb...takde karat2 neh...wraghahahhaha...
tongue tongue
haa sharil, ko nak aku kira kilo ke nak jual part ko neh...kalo aku jual sume, QA sangkut...tak lepas ISO ko neh..ahaksss.... Twisted Evil Twisted Evil

ala takat ko nak jual kat si kamal tu cik lee..tak yah ler ko bersusah susah nak QA QA dan ISO ISO pelbagai nehh..ko jual jer ler harga kawan kawan..sambil aku jadi nanny kat rumah si kamal ittew leh gak aku jual jual barang ko tu..income jadi nanny aku masuk..income jual barang ko pun aku dapat..tak gittew? wakakakakaka.. jocolor jocolor
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  cliey on Mon Oct 12, 2009 1:31 pm

sanggup ko jd nanny dato' ekk???
bahaya nieh!! Razz
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  sahril sarudin on Mon Oct 12, 2009 6:33 pm

cliey wrote:sanggup ko jd nanny dato' ekk???
bahaya nieh!! Razz

Ya Ampun cik lee..dah nama nyer nanny dato..mau nyer aku tak ndak..tugas nya cuma tgk2 kan anak nya sahaja..tapi tak tau ler plak aku kalau dato nyer nak khidmat lebih kan..opsss..kepada yang membaca sila awasi minda anda..maksud aku kot2 dia nak aku wat keje berkebun2 kah..keje mencuci2 keta kah..kalau gittew gaya kerja nyer..tak kowser aku..wat rosak kuku aku jer.. Idea Idea
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  Dato' K on Wed Oct 14, 2009 10:17 am

sahril sarudin wrote:
cliey wrote:sanggup ko jd nanny dato' ekk???
bahaya nieh!! Razz

Ya Ampun cik lee..dah nama nyer nanny dato..mau nyer aku tak ndak..tugas nya cuma tgk2 kan anak nya sahaja..tapi tak tau ler plak aku kalau dato nyer nak khidmat lebih kan..opsss..kepada yang membaca sila awasi minda anda..maksud aku kot2 dia nak aku wat keje berkebun2 kah..keje mencuci2 keta kah..kalau gittew gaya kerja nyer..tak kowser aku..wat rosak kuku aku jer.. Idea Idea

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....bile ko sebut pkataan berkebun nih, br aku teringat hadiah birthday yg aku kata aku nak bg kat ko tu shahril....ada kaitan ngan - kebun, buah-buahan, kan????
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  sahril sarudin on Wed Oct 14, 2009 10:58 am

adoiiiiiiiiiiiiiiiiii..dia dah ingat plak dah..tutup jer lah citer tu kamal oiii..jangan ngada ngada nak bukak siroh krk yang tak sepatutnya di buka ittew.. pirat pirat
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  Dato' K on Wed Oct 14, 2009 11:12 am

sahril sarudin wrote:adoiiiiiiiiiiiiiiiiii..dia dah ingat plak dah..tutup jer lah citer tu kamal oiii..jangan ngada ngada nak bukak siroh krk yang tak sepatutnya di buka ittew.. pirat pirat

takde nye aku nak bgtau la haiihh...Aku yg kena mintak maap nih...sorry ye, shahril..ko tau la nokzss, merk masa ittew mulutnyer mmg takde insurance, gittew...main ikut sedap je, kan....maafkan la mulut merk ketika ittew....

Ko pun satu, gi bukak citer pasal kebun tu buat hapa??!!! otak merk nih mmg suka kait-mengait...terus teringat gittew..skrg nih kan, terus otak aku flashback balik scene aku ckp dgn ko ittew, shahril wehhh
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  sahril sarudin on Wed Oct 14, 2009 11:21 am

woiiiiiiiiii cik kamal wehh..tak yah ler ko nak mintak maap nyer pun..bukan nyer aku sentap pun..cuma ittew antara babak babak kelakar yang aku patut ingat..katanya hati mesti ikhlas.. Idea sunny
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  musliha mustapha on Wed Oct 14, 2009 1:00 pm

Dato' K wrote:
sahril sarudin wrote:
cliey wrote:sanggup ko jd nanny dato' ekk???
bahaya nieh!! Razz

Ya Ampun cik lee..dah nama nyer nanny dato..mau nyer aku tak ndak..tugas nya cuma tgk2 kan anak nya sahaja..tapi tak tau ler plak aku kalau dato nyer nak khidmat lebih kan..opsss..kepada yang membaca sila awasi minda anda..maksud aku kot2 dia nak aku wat keje berkebun2 kah..keje mencuci2 keta kah..kalau gittew gaya kerja nyer..tak kowser aku..wat rosak kuku aku jer.. Idea Idea

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....bile ko sebut pkataan berkebun nih, br aku teringat hadiah birthday yg aku kata aku nak bg kat ko tu shahril....ada kaitan ngan - kebun, buah-buahan, kan????
..wakakakaaaa,,aku pun nak jugak,selain dr wat keje2 nanny,aku bleh kilat kasut ko datok,dr kasut smpai le ke mana2 aje yg ko nak kilat.,..aku berbakat tu,,,wakakakaka,,,,aku tak hengat la part adiah buah2 ni,,,anyway,besday aku esok,hmm jauh plak buah si nazri ni nak ku kilatkan eehh jilat kan eeehhh terlebih sudah,,,waakakakakakakaaa.. What a Face What a Face Wink
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  Dato' K on Wed Oct 14, 2009 1:38 pm

Martey la merk.......
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  sahril sarudin on Wed Oct 14, 2009 3:36 pm

astagfirrullah mus..apa ke ko merapu nehh..anywhere ko selalu kilatkan laki ko..ko guna polish apa brand?tak dapat aku nak bayangkan kegigihan mus memolish laki nyer..al kisah kalau dah berbulan2 tak dipolish nyer..sabar jer ler mus..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  musliha mustapha on Wed Oct 14, 2009 5:37 pm

sahril sarudin wrote:astagfirrullah mus..apa ke ko merapu nehh..anywhere ko selalu kilatkan laki ko..ko guna polish apa brand?tak dapat aku nak bayangkan kegigihan mus memolish laki nyer..al kisah kalau dah berbulan2 tak dipolish nyer..sabar jer ler mus..
...ahakssss,,ok la tu,aku ni ibarat pakej mustika la utk koang yg dlm forum nih,bg hiburan percuma lagi tu,tak koser merk nak mintak upah,,,,takyah brand2 la nak bg kilat2 ni,setakat umo 30 an ni xyah guna alat bantuan mengajar .... Arrow Arrow Arrow affraid
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum