DCL or Direct Selling

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  najib on Wed Oct 14, 2009 6:22 pm

mus ...kat brunei korang ada astro eh....dgr2 ada nama astro kristal? betul ke? apa prasan la masa af selalu dorang sebut utk penonton di mesia & brunei

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  sahril sarudin on Thu Oct 15, 2009 10:38 am

musliha mustapha wrote:
sahril sarudin wrote:astagfirrullah mus..apa ke ko merapu nehh..anywhere ko selalu kilatkan laki ko..ko guna polish apa brand?tak dapat aku nak bayangkan kegigihan mus memolish laki nyer..al kisah kalau dah berbulan2 tak dipolish nyer..sabar jer ler mus..
...ahakssss,,ok la tu,aku ni ibarat pakej mustika la utk koang yg dlm forum nih,bg hiburan percuma lagi tu,tak koser merk nak mintak upah,,,,takyah brand2 la nak bg kilat2 ni,setakat umo 30 an ni xyah guna alat bantuan mengajar .... Arrow Arrow Arrow affraid

wakakakaka..konpem lobos..alamak..martey aku kena carut ngan mus nanti nehhh.. pirat Laughing

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  cliey on Thu Oct 15, 2009 10:54 am

taw gak ko takut ngan mus yer sherry?? Twisted Evil geek

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  sahril sarudin on Thu Oct 15, 2009 5:21 pm

cliey wrote:taw gak ko takut ngan mus yer sherry?? Twisted Evil geek

bukan takut ler..hormat jer..kakak besaw tuee.. Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  musliha mustapha on Fri Oct 16, 2009 3:45 pm

najib wrote:mus ...kat brunei korang ada astro eh....dgr2 ada nama astro kristal? betul ke? apa prasan la masa af selalu dorang sebut utk penonton di mesia & brunei
ada laaa bro,exactly the same mcm yg kat semenanjung,actually aku mmg bw balik smartkad aku tiap kali blk kl...yup,astro kristal,tuka nama la sket kasi bau ambuyat...

akak besarrr la ,kat sini doang panggei aku Taiicheea = samseng perempuan...wakakakakaaaa....nak pantun nak pantun,,,wakakakkaa... drunken drunken sunny sunny flower

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  Dato' K on Fri Oct 16, 2009 5:30 pm

Terima lah pantun ala2 situasi khas buat mus...

Kalo kedua-dua tangan kita kena ikat ke belakang, tp kita nak minum air, memang la payah,
Tambah pulak tali yg mengikat tangan kita tu, di sambung pulak kat leher dan kepala,
Samseng pompuan ker, aper ker, ada aku kesah, nyah??
kerana mus sahabatku yang berhati mulia

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  musliha mustapha on Fri Oct 16, 2009 5:39 pm

Dato' K wrote:Terima lah pantun ala2 situasi khas buat mus...

Kalo kedua-dua tangan kita kena ikat ke belakang, tp kita nak minum air, memang la payah,
Tambah pulak tali yg mengikat tangan kita tu, di sambung pulak kat leher dan kepala,
Samseng pompuan ker, aper ker, ada aku kesah, nyah??
kerana mus sahabatku yang berhati mulia
...eeeiii aku suka aku suka,,suka gak kena ikat2 neh,lom penah try...

Kalo kedua-dua tangan kita kena ikat ke belakang, tp kita nak minum air, memang la payah,
Tambah pulak tali yg mengikat tangan kita tu, di sambung pulak kat leher dan kepala,
Samseng pompuan ker, aper ker, ada aku kesah, nyah??
nanti aku ingat nak suh nazri ikat kaki n tgk aku,nak try payah ke idak nak mempolish itunyaaa...

waakkakakakakakaaa...itunya ittew adalah mmpolish kasut la kan,,, cheers cheers cheers

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  sahril sarudin on Fri Oct 16, 2009 5:45 pm

mus..ikat mengikat baiklah tok sah..
nanti kalau dah lemas sex ko jugak yang parah..

jangan ikutkan sangat aksi kamal tu..danger.. affraid affraid

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  musliha mustapha on Fri Oct 16, 2009 5:54 pm

sahril sarudin wrote:mus..ikat mengikat baiklah tok sah..
nanti kalau dah lemas sex ko jugak yang parah..

jangan ikutkan sangat aksi kamal tu..danger.. affraid affraid
...eekekeke kan ko gak kata kena layan suami,haa layanan VVIP gak la tu,layanan banduan penjara pun ok jugak,,,

makan nasi lauk budu,
makan dgn encik zamri,
kalau kita tak try dulu,
skalik rasanya sedap giler,kan dah rugi,,
dah kena buat mcm tu lagi dan lagii....waaakakakakakkaa

lol! lol! lol!

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  Dato' K on Fri Oct 16, 2009 5:54 pm

musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:Terima lah pantun ala2 situasi khas buat mus...

Kalo kedua-dua tangan kita kena ikat ke belakang, tp kita nak minum air, memang la payah,
Tambah pulak tali yg mengikat tangan kita tu, di sambung pulak kat leher dan kepala,
Samseng pompuan ker, aper ker, ada aku kesah, nyah??
kerana mus sahabatku yang berhati mulia
...eeeiii aku suka aku suka,,suka gak kena ikat2 neh,lom penah try...

Kalo kedua-dua tangan kita kena ikat ke belakang, tp kita nak minum air, memang la payah,
Tambah pulak tali yg mengikat tangan kita tu, di sambung pulak kat leher dan kepala,
Samseng pompuan ker, aper ker, ada aku kesah, nyah??
nanti aku ingat nak suh nazri ikat kaki n tgk aku,nak try payah ke idak nak mempolish itunyaaa...

waakkakakakakakaaa...itunya ittew adalah mmpolish kasut la kan,,, cheers cheers cheers

aduhaiiiii, denggi berdarah la akuuu..aku nyer pantun sikit punya terhormat, ko leh twist cenggitu lak mus......hebat2...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  sahril sarudin on Fri Oct 16, 2009 6:05 pm

mus..memang laki kena dilayan taraf VVIP..
aksi tunggang dan tonggeng udah mencukupi..
sesudahnya ittew minum ler kopi..
pastinya suami isteri aman harmoni..

ehehehehe..seronoknya..ramai orang ler petang ni..semakin rancak plak berpantun...

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  musliha mustapha on Fri Oct 16, 2009 6:16 pm

itu bukan hebat la datuk,,ittew habattt,,wakakakaa....its in d blood honey...ko dah jumpa kan makcik aku,,tu konpom sentap lg ganas dr aku tu,,,wakakakaaa.... afro geek afro geek

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  zckyra on Thu Oct 29, 2009 6:35 pm

sahril sarudin wrote:mus..memang laki kena dilayan taraf VVIP..
aksi tunggang dan tonggeng udah mencukupi..
sesudahnya ittew minum ler kopi..
pastinya suami isteri aman harmoni..

ehehehehe..seronoknya..ramai orang ler petang ni..semakin rancak plak berpantun...

well, i donno la sahril, u suka ramai2 rupenye,, ingat u x suka aksi berkumpulan,,, ekekkeeekeeee... think u like privasi,, berduet ajeww gitewww, ngan kamal kewww... wakakakakakkakaaaa monkey
elephant lol! lol!

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  sahril sarudin on Thu Oct 29, 2009 10:35 pm

amboi zack sekarang..mentang2 ler tak lama lagi dia nak dikekahkan..opsss..sampai ker maksud ayat aku tuh..ada kah patut aku citer pasal berpantun beramai2 dia leh ke lain hala tuju nyer..ish ish ish..memang masak zack ni nanti ngan laki dia nehhh..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  zckyra on Fri Oct 30, 2009 12:55 pm

hmm,, sib baek tok guru aku mus d nonok giteeeww,, ko punye maksud 2 seolah2 macam la aku boleh kawen 4,, barulah kekah namanya,, takat sorang yg tu ajeww,, hmmph,,, dah sampai bab 14ratus dah pun,, posisi 8,9 pun aku dh hafal!! cume deep penetration jew aku kene buka buku balik,, chapter 3 perpuluhan 8 giteww,,, ekekkekeeeee,,, Razz Razz monkey

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  sahril sarudin on Fri Oct 30, 2009 2:30 pm

bercakap semula pasal bab deep penetration ni kan..aku rasa ko tak yah bukak buku rujukan ko pun takper zack..sbbnya aku rasa lah kan ko nyer fungsi tak diperlukan sangat masa tu..ko rasa camna zack?

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  zckyra on Fri Oct 30, 2009 9:49 pm

oppss, terasa bodoww plak,, deep penetration tuh,, pompuan x buat keww?? Embarassed
ibarat lesung la kan,, kalu yg alu nyer iteww berada di bawah,, so yg berada diatas iteww la kene penetrate dak gitewww,,, Wink
he he he,, ni dh masuk bab 15 ratus lak neh sahril,, drunken drunken

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  yard dean on Fri Oct 30, 2009 10:29 pm

zckyra wrote:oppss, terasa bodoww plak,, deep penetration tuh,, pompuan x buat keww?? Embarassed
ibarat lesung la kan,, kalu yg alu nyer iteww berada di bawah,, so yg berada diatas iteww la kene penetrate dak gitewww,,, Wink
he he he,, ni dh masuk bab 15 ratus lak neh sahril,, drunken drunken

semenjak nak kawen dah dihinggap sakit LeukiMIANG lak budak zack nih...

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  sahril sarudin on Sat Oct 31, 2009 9:26 am

zckyra wrote:oppss, terasa bodoww plak,, deep penetration tuh,, pompuan x buat keww?? Embarassed
ibarat lesung la kan,, kalu yg alu nyer iteww berada di bawah,, so yg berada diatas iteww la kene penetrate dak gitewww,,, Wink
he he he,, ni dh masuk bab 15 ratus lak neh sahril,, drunken drunken

tak boleh zack..aku rasa aku leh bayangkan maksud ayat ko ittew..cuma perlu diingat..pihak yang bertorpedo puaka ittew saje yang tahu bila dia nak melancarkan laharnya..cam pompuan nak bersalin..agak2 dah terbuka 5cm baru doktor soh push kan..sama ler situasinya di sini..agak2 dia dah nak 'bersalin'..dia push lah deep deep..pastu ko paham2 sendiri ler apa yang berlaku..apa dia musss?ya betol..menjerit tanpa suara..!!

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  musliha mustapha on Mon Nov 02, 2009 3:08 pm

sahril sarudin wrote:
zckyra wrote:oppss, terasa bodoww plak,, deep penetration tuh,, pompuan x buat keww?? Embarassed
ibarat lesung la kan,, kalu yg alu nyer iteww berada di bawah,, so yg berada diatas iteww la kene penetrate dak gitewww,,, Wink
he he he,, ni dh masuk bab 15 ratus lak neh sahril,, drunken drunken

tak boleh zack..aku rasa aku leh bayangkan maksud ayat ko ittew..cuma perlu diingat..pihak yang bertorpedo puaka ittew saje yang tahu bila dia nak melancarkan laharnya..cam pompuan nak bersalin..agak2 dah terbuka 5cm baru doktor soh push kan..sama ler situasinya di sini..agak2 dia dah nak 'bersalin'..dia push lah deep deep..pastu ko paham2 sendiri ler apa yang berlaku..apa dia musss?ya betol..menjerit tanpa suara..!!
,,wakakakaa lukimiang tahap HwangNwang la koangg nokss....merk tib bz plak 2 3 menjak ni... cheers cheers

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  sahril sarudin on Mon Nov 02, 2009 4:21 pm

ermm..itu ler datin mus..lama tol tak tgk ko mencoret di forum ni..ingatkan ko cuti bersalin..hehehehehe..sejak ko takde ni..ko nyer protege makin menjadi2 tahap penguasaannya untuk bab 18sx ni..kadang2 aku sendiri tak terikut apa yang dicoret nyer..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  cliey on Tue Nov 03, 2009 9:01 am

amboi2...kowang neh..bukan main ekk... Suspect
zc makin mengganas nampak...lum dapat lagi biasa lah... tongue pirat

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  zckyra on Wed Nov 04, 2009 9:57 pm

yard dean wrote:
zckyra wrote:oppss, terasa bodoww plak,, deep penetration tuh,, pompuan x buat keww?? Embarassed
ibarat lesung la kan,, kalu yg alu nyer iteww berada di bawah,, so yg berada diatas iteww la kene penetrate dak gitewww,,, Wink
he he he,, ni dh masuk bab 15 ratus lak neh sahril,, drunken drunken

semenjak nak kawen dah dihinggap sakit LeukiMIANG lak budak zack nih...

aku skang menghidap deep impact jew tiee,, xdek yg serius2 nih,, dh sain kontrak sok, baru deep penetration mari kalu,,,next lak,, deep,dip,dip5X diplodooooo,,, wakakakkaakaaaa,, Razz Razz sapa ntah penah tgk katun nih,, geek geek

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  zckyra on Wed Nov 04, 2009 10:10 pm

sahril sarudin wrote:tak boleh zack..aku rasa aku leh bayangkan maksud ayat ko ittew..cuma perlu diingat..pihak yang bertorpedo puaka ittew saje yang tahu bila dia nak melancarkan laharnya..cam pompuan nak bersalin..agak2 dah terbuka 5cm baru doktor soh push kan..sama ler situasinya di sini..agak2 dia dah nak 'bersalin'..dia push lah deep deep..pastu ko paham2 sendiri ler apa yang berlaku..apa dia musss?ya betol..menjerit tanpa suara..!!

wakakakakaaa, giler punya torpedo,, berpuaka lak tu,, sib baek x keliwon,, xdek la ganazz sgt,, aku rasa cm syiok lak yg ganass neh,,, eakakkakekkkakaaa pirat tongue Suspect pale
so, xleh kew aku menjadi dokternya nk suh dia push??? baru bleh get ready sket kan??? xde la jerit2,, affraid cuma ketawa badan mengigil2 ajewww ekekekeeee,, tongue ooohhww, 2 pasai kes jerit2 n bunyik2 tu ye?? deep penetration nyer hal la neh!!!! Shocked affraid

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  zckyra on Wed Nov 04, 2009 10:13 pm

cliey wrote:amboi2...kowang neh..bukan main ekk... Suspect
zc makin mengganas nampak...lum dapat lagi biasa lah... tongue pirat

maka dah dapat baru percaya,, syioknya macamana???
jawab cikli,, ke nk suh sahril atau mus d dot dot yg tulun jawabkan???? Basketball Basketball
ekekekkeee lol!

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: DCL or Direct Selling

Post  Sponsored content Today at 2:46 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum