BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  musliha mustapha on Sat Jan 24, 2009 1:47 pm

Dato' K wrote:aku rase KASLAWATI pun tinggal kat area seremban two..sbb ade sekali tu mase gi anto izzah kat sepital dekat2 sini, terserempak dia tgh tolak stroller.....aku tak tegur sbb dia sorang je n penampilan muslimah habih..aku lak mase tu dgn pakai seluar senteng...takut dia segan lak..
,,,uuuiiikksss,aku rasa ko yg segan kuutt broo,,yg pakai suar senteng tu nko kann mukan kasla kannn,,eekekeke,,,
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  shamshillah on Sat Jan 24, 2009 10:52 pm

najib wrote:sori kamal......lama sgt kita lost contact....aku igt last aku jumpa ko kat raub ms tu ko dah kat ukm, aku kat dungun lg.....gile lm....aku dok lembah klang ni pun dah 8 tahun....

aserung tu mmg pedas shilla? aku nak mitak maap la if ko antara tetamu yg kena makan aserung, ikan patin + sambal hitam belimbing buluh tu ngan nasi minyak hehehe.....org2 kl ramai perli aku pasal tu. sebenornya ada nasi putih tp krew yg jg tu dah letih kot....huhuhu

pasal aserung tu...rupanya org luar raub tak kenal aserung tu....ramai la yg kagum ngn rasa mengancamnya....potographer aku ckp tu masakan asl org asli lipis n rabu....betul ke ek?

memandai je photographer aok neh..dia org mane...aserung tu makanan asli org raub...org sega, sengkela, chenua (dun batu talam hehe)...org tempat lain jarang la jumpa..kalo kat raub aserung buat dr buah perah..kalo kat jerantut buat dr buah/biji getah...yg buat dr buah perah yg sedap..utk pengetahuan..buah perah juga boleh dibuat jeruk campur ngan petai..mmg sedap makan ngan sambal gesek..hokmeh mesti tak tau sambal gesek ni apa..iaitu cili api + garam (boleh gak campur ikan bilis) ditumbuk..makan ngan tempoyak...aduh sedapnyerr..dah la aku tgh diet nih..lg satu mmg gulai aserung nih kena pedas..lg pedas lg sedap.. Laughing

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  shamshillah on Sat Jan 24, 2009 11:00 pm

Dato' K wrote:aku rase KASLAWATI pun tinggal kat area seremban two..sbb ade sekali tu mase gi anto izzah kat sepital dekat2 sini, terserempak dia tgh tolak stroller.....aku tak tegur sbb dia sorang je n penampilan muslimah habih..aku lak mase tu dgn pakai seluar senteng...takut dia segan lak..

aku g masa kasla kawin..mmg islamik..psg lagu nasyid suma..yg buat keje angkat hidangan suma pakai kopiah n jubah/baju labuh..suma laki la buat keje tuh..kas lak pakai tudung labuh..sempoi sgt dia kawin..tp masa dtg situ aku ngan liza mmg insaf la..nasib baik kitorg x pakai kebaya n x silang2 tudung..hahaha..astaghfirullah... Very Happy Very Happy

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  shamshillah on Sat Jan 24, 2009 11:16 pm

lupa lak..masa tu kasla kawin kat seremban..tu umh abg dia....so mungkin dia pun terus dok area seremban gak pas kawin tuh...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  Dato' K on Sat Jan 31, 2009 12:27 pm

mmg betul la dia yg aku jumpa ari tu...ntah2 dia tinggal kat seremban2 kot n buat bisnes ngan abg dia..sbb kat area sini mmg ada satu grup je yg penampilan muslimah macam tu..mcm2 bisnes diorang buat, supermarket, klinik, butik..kitorang kalo nak beli barang basah pun, mmg gi beli kat kedai tu lah..suci tanpa was2..tu yg bila tjumpa dia, aku yg naik segan..heheheh..n aku takut gak dia segan kalo aku tegur dia..

hokmeh mesti tak tau sambal gesek ni apa..iaitu cili api + garam (boleh gak campur ikan bilis) ditumbuk..makan ngan tempoyak...

aku tau la sambal gesek tu..tp kat umah aku, kitorang tak panggei sambal gesek, panggei sambal tempoyak..

cakap pasei makan nih, seminggu duduk tganu, macam biasa, bila balik kl, perut aku musti sakit sbb makan macam2..ari ni je dari pagi tadi sampai skrg, ntah brp kali gi toilet ntah... Very Happy ..salah satu perkara yg best dapat mak mentua org tganu nih, bila aku balik, wajib dia buat or beli macam2 makanan sbb dia tau, menantu dia ni org sakai pahang...semua menda makan..ade satu hari tu, aku kira2 ade dekat 10 jenis makanan berbeza aku suap dalam mulut - pagi bangun tdo, atas meja dah tersedia roti keramat, roti canai, nasik dagang, laksam..semua aku sapu..tgh hari makan nasik minyak..petang makan sotong celup tepung, kepok lekor, sata..malam aku belasah ikan kembung n budu pulak...huhhhh... What a Face

balik cheroh, mak aku dah standby daging masak tempoyak, sambal itam, aserung...huhhhhh What a Face toilet2...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  normazura on Sat Jan 31, 2009 2:36 pm

aku tau la sambal gesek tu..tp kat umah aku, kitorang tak panggei sambal gesek, panggei sambal tempoyak..

kalau demeh panggei sambal gesek n sambal tempoyok ... bapak keh panggei lg sedap ... "sambal benci ke laki" ... affraid hahahaha ... keh pun suke makan sambal teh ...
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  normazura on Sat Jan 31, 2009 2:45 pm

aku g masa kasla kawin..mmg islamik..psg lagu nasyid suma..yg buat keje angkat hidangan suma pakai kopiah n jubah/baju labuh..suma laki la buat keje tuh..kas lak pakai tudung labuh..sempoi sgt dia kawin..tp masa dtg situ aku ngan liza mmg insaf la..nasib baik kitorg x pakai kebaya n x silang2 tudung..hahaha..astaghfirullah...

mek nyeh auk neh ... malu keh mendengar nyeh ... tak senonoh sgt ... lol!
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  musliha mustapha on Sat Jan 31, 2009 3:35 pm

cakap pasei makan nih, seminggu duduk tganu, macam biasa, bila balik kl, perut aku musti sakit sbb makan macam2..ari ni je dari pagi tadi sampai skrg, ntah brp kali gi toilet ntah... Very Happy ..salah satu perkara yg best dapat mak mentua org tganu nih, bila aku balik, wajib dia buat or beli macam2 makanan sbb dia tau, menantu dia ni org sakai pahang...semua menda makan..ade satu hari tu, aku kira2 ade dekat 10 jenis makanan berbeza aku suap dalam mulut - pagi bangun tdo, atas meja dah tersedia roti keramat, roti canai, nasik dagang, laksam..semua aku sapu..tgh hari makan nasik minyak..petang makan sotong celup tepung, kepok lekor, sata..malam aku belasah ikan kembung n budu pulak...huhhhh... What a Face

balik cheroh, mak aku dah standby daging masak tempoyak, sambal itam, aserung...huhhhhh What a Face toilet2...[/quote] amboiii,,ko ada bela antu ke hapa !! aku yg gemuk ni pun tak mampu nak makan byk camtu,,kat umah mertua bachok kelate,pepagi dah makan nasi,,aku tak paham betoi,,,eekekkee............ rabbit
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  ayeesha on Fri Feb 06, 2009 1:26 am

Bila la farah, rozila, puspa & sahril sarudin ni nk bersuara????? Diaorg dh tau pasal forum nih. Sahril....kita x tau...ni keje najib utk menjejaki mamat tuh. Very Happy Cuma shahril-habu ngan zaidi jer yg menyahut isyarat 'thundercat' kita tuh.....hehehehe.....atie sahut isyarat 'batman' kita, kn??? Bila nak paksa zack (zalyira) bersuara nih????


Last edited by ayeesha on Fri Feb 06, 2009 1:39 am; edited 1 time in total

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  ayeesha on Fri Feb 06, 2009 1:37 am

HAHAHAHAHA.......nama kita skang ade kat atas!!!!! Walaupon cuma leh bertahan slama 12 jam jer.....kita puas ati sbb kita berjaya lengah2kn korang drpd menurunkn nama yours truly nih.....hehehehe Razz Kita mmg sengaja nk suruh korang bukak satu2 topik......br lmbt sket. Evil or Very Mad Twisted Evil Hahahaha.....dah lama x rase dengki mcm nih.....hehehehe pirat tongue Mane tak nye......kita ssh nk sampuk time keje.

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  musliha mustapha on Fri Feb 06, 2009 2:12 pm

ayeesha wrote:HAHAHAHAHA.......nama kita skang ade kat atas!!!!! Walaupon cuma leh bertahan slama 12 jam jer.....kita puas ati sbb kita berjaya lengah2kn korang drpd menurunkn nama yours truly nih.....hehehehe Razz Kita mmg sengaja nk suruh korang bukak satu2 topik......br lmbt sket. Evil or Very Mad Twisted Evil Hahahaha.....dah lama x rase dengki mcm nih.....hehehehe pirat tongue Mane tak nye......kita ssh nk sampuk time keje.
...........macam antu lak ko sha,nak sampuk2 org plak,,,eheheheee.... alien
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  najib on Tue Feb 10, 2009 1:15 am

fazri baru add aku dlm fb. aku dah email dia link forum ni
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  mytini on Tue Feb 10, 2009 10:49 am

najib wrote:fazri baru add aku dlm fb. aku dah email dia link forum ni


salam...najib..aku ni yani...mcm mana nak joint facebook tu?apa url?ni fazri mana ha??aku kenal ke? Surprised
avatar
mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 38
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  najib on Tue Feb 10, 2009 11:29 am

mytini wrote:
najib wrote:fazri baru add aku dlm fb. aku dah email dia link forum ni


salam...najib..aku ni yani...mcm mana nak joint facebook tu?apa url?ni fazri mana ha??aku kenal ke? Surprised

salam yani. ko google je 'facebook'...pas tu sign in la. ko carik la pas tu mohd najib jalaluddin...add aku eh!

mohd fazri johari tu bukan kelas kita ke, aku rasa dia krk start form 1 till form 3 b4 kami ciao ke kuantan. ko ni yani...takkan ko igt skandal2 ko je .... Razz Razz
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  mytini on Thu Feb 12, 2009 10:47 am

najib wrote:
mytini wrote:
najib wrote:fazri baru add aku dlm fb. aku dah email dia link forum ni


salam...najib..aku ni yani...mcm mana nak joint facebook tu?apa url?ni fazri mana ha??aku kenal ke? Surprised

salam yani. ko google je 'facebook'...pas tu sign in la. ko carik la pas tu mohd najib jalaluddin...add aku eh!

mohd fazri johari tu bukan kelas kita ke, aku rasa dia krk start form 1 till form 3 b4 kami ciao ke kuantan. ko ni yani...takkan ko igt skandal2 ko je .... Razz Razz

wslam....hmmm...facebook yer..nti la aku survey...
aku dh igt la mohd fazro johari ni...memang dlu sekolah rendah ngan aku......cuma time skolah menengah tu aku dh lupa kat dia sbb bz berskandal...haha mujur aku x kantoi dlm persekolaha...
avatar
mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 38
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  fazrijohari on Thu Feb 12, 2009 5:35 pm

ceh ni lagi sorang nak kena ngan aku ni... ada ke aku sekolah ngan dia dr drjah 3 x kenal aku... hampehh tull la ko yani... Evil or Very Mad

fazrijohari

Posts : 37
Join date : 2009-02-10
Age : 39
Location : pasir gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  normazura on Thu Feb 12, 2009 11:21 pm

fazrijohari wrote:ceh ni lagi sorang nak kena ngan aku ni... ada ke aku sekolah ngan dia dr drjah 3 x kenal aku... hampehh tull la ko yani... Evil or Very Mad

itu la fazri .... masa sekolah baik sgt ... sesuci embun pagi ... camne org nak hengat ... zaman sekolah mesti nakal2 cam syuhardy n mus, baru ko diingati .... hehhhheeheh ..... mulut kasi laser cam aku n farah .... kompem org akan hengat.... sampai mati ......

betui , aku tak tipu .... pengalaman jd cikgu selama 7 tahun .... aku mmg ingat sampai mampus la nama budak2 yg pangai cam seten hijau .... yg baik2 nih aku ingat2 lupe aje ..... hehehheheheh ..... sory la geng ..... mmg cam gitu la, nak wat camne .....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  najib on Thu Feb 12, 2009 11:37 pm

yani2...heheh....mujur ko kenal akhirnya....kesian kat fazri.
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  mytini on Fri Feb 13, 2009 10:31 am

najib wrote:yani2...heheh....mujur ko kenal akhirnya....kesian kat fazri.


tu laaa..ntah mcm mana aku ble lupa kat fazri ni padahal satu sekolah rendah ngan aku sejak drjah 3.....mcm zura ckp la....dia n azri pendiam sgt.suci muni.... Laughing
avatar
mytini

Posts : 41
Join date : 2009-01-21
Age : 38
Location : kg. sg. pasu, raub & puncak alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  ayeesha on Sat Feb 14, 2009 7:27 am

mytini wrote:ni fazri mana ha??aku kenal ke? Surprised

mytini wrote:
najib wrote:yani2...heheh....mujur ko kenal akhirnya....kesian kat fazri.
tu laaa..ntah mcm mana aku ble lupa kat fazri ni padahal satu sekolah rendah ngan aku sejak drjah 3.....mcm zura ckp la....dia n azri pendiam sgt.suci muni.... Laughing

Hehehe......kita pon x ingat fazri ni....sori yea....dah byk thn la....RAM dh x leh upgrade dah. hehehe Razz Mula2 ingatkan cik azeri tuh ngan fazri nie sama Embarassed.....cuma tambah f aje kn.....tp, slps dibelek2 buku TEKUN ni scratch study ......akhirnya wajah fazri ni kembali ke ingatan. Dan....kuar ler perkataan.....OOOOOOooooo.....budak nie rupanya!! hehehe Razz

Ehhh....kita pon dlu pendiam gak....so, agak2 la...fazri ingat lagi ker kat kita nie??? Suspect Bukak ler profile diri.....nak tau gak camne perjalanan idup fazri ni. What a Face

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  ayeesha on Sat Feb 14, 2009 7:57 am

Ehhh....korang ade simpan lagi tak gmbr kelas kita dlu....dr 1KRK sampai form 5???? Kita nye dah tampal dlm buku otograf.....pas tu dah kena curik!! Hangin btul.....dah ler susah nk dptkn kata2 hikmat korang tuh..... Crying or Very sad Rasenya kita x de la accidentally tertinggal kat sekolah....mase tu time rehat kot....alih2 tgk...dh ilang. Sakit tul ati kat pencuri tuh. Klau korang ade tertgk buku ni kat memana.....sound2 la kat I ni yek. pirat hehehe.....

Oh yea....lari tajuk plak. Klau korang ade gmbr2 tuh......post la jgk kat cni....kat ruangan 1KRK, 2KRK....etc. Rindu la nk tgk muka2 korang dlu yg innocent giler tuh....hahahaha Razz Certain gmbr kat buku TEKUN tuh....black & white..... No

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  fazrijohari on Sat Feb 14, 2009 7:29 pm

tp kan ayeesha.. aku rasa org paling diam dlm kelas KRk ko yg pegang 3 thn berturut-turut n paling innocent.. Cool skang vocab ko dah makin byk la... hehehe... good for u.. Smile

fazrijohari

Posts : 37
Join date : 2009-02-10
Age : 39
Location : pasir gudang

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  musliha mustapha on Mon Feb 16, 2009 10:07 am

itu la fazri .... masa sekolah baik sgt ... sesuci embun pagi ... camne org nak hengat ... zaman sekolah mesti nakal2 cam syuhardy n mus, baru ko diingati .... hehhhheeheh ..... mulut kasi laser cam aku n farah .... kompem org akan hengat.... sampai mati ......
[/quote]..........fffuuuuhhh peeehhh nama aku apsal lak sama kasta dgn daddy boy..budak2 yg nakal ni lemah lembut sebenarnyaa,kreatif inovatif bohsiaketif,,eeekekekeke,,,,aku nakal ke? rasa mcm budak baik je,sopan gitu jalan pakai kasut ( ayat utk zura ) ekekeke takde modal lain la aa...antara yg paling best bila aku dtg lewat kelas tambahan fizik,cikgu nancy ban,,dia tanya ngapa aku lewat? aku kata la pagi td i absent coz fever,petang ni dah sihat sikit so i come,,,,fuyohhh dia puji gila sebab aku put effort utk dtg jugak kelas petang tu...pdhal aku monteng pagi tu,,eeekekekkee,,,hmmm isop lg ke cikgu fizik penuh semangat kita tu ya? rambut ala ala alleycats...trima kaseyy,,,, cherry ,, afro
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  musliha mustapha on Mon Feb 16, 2009 10:08 am

silap taipan,..ISOP = IDOP........ Embarassed
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  yard dean on Tue Feb 24, 2009 8:58 pm

ayeesha wrote:Ehhh....korang ade simpan lagi tak gmbr kelas kita dlu....dr 1KRK sampai form 5???? Kita nye dah tampal dlm buku otograf.....pas tu dah kena curik!! Hangin btul.....dah ler susah nk dptkn kata2 hikmat korang tuh..... Crying or Very sad Rasenya kita x de la accidentally tertinggal kat sekolah....mase tu time rehat kot....alih2 tgk...dh ilang. Sakit tul ati kat pencuri tuh. Klau korang ade tertgk buku ni kat memana.....sound2 la kat I ni yek. pirat hehehe.....

Oh yea....lari tajuk plak. Klau korang ade gmbr2 tuh......post la jgk kat cni....kat ruangan 1KRK, 2KRK....etc. Rindu la nk tgk muka2 korang dlu yg innocent giler tuh....hahahaha Razz Certain gmbr kat buku TEKUN tuh....black & white..... No
aku ada gambar 1-3 krk.. 4-5 sc 2..tp kan kita memang pemalas bab scan n up load gambar hehehhehee..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum