BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  shamshillah on Tue Feb 24, 2009 10:00 pm

ayeesha wrote:Ehhh....korang ade simpan lagi tak gmbr kelas kita dlu....dr 1KRK sampai form 5???? Kita nye dah tampal dlm buku otograf.....pas tu dah kena curik!! Hangin btul.....dah ler susah nk dptkn kata2 hikmat korang tuh..... Crying or Very sad Rasenya kita x de la accidentally tertinggal kat sekolah....mase tu time rehat kot....alih2 tgk...dh ilang. Sakit tul ati kat pencuri tuh. Klau korang ade tertgk buku ni kat memana.....sound2 la kat I ni yek. pirat hehehe.....

Oh yea....lari tajuk plak. Klau korang ade gmbr2 tuh......post la jgk kat cni....kat ruangan 1KRK, 2KRK....etc. Rindu la nk tgk muka2 korang dlu yg innocent giler tuh....hahahaha Razz Certain gmbr kat buku TEKUN tuh....black & white..... No

zura dah ltk gambo kat facebook la..x join facebook ker..zura, tampal kat sini lak..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  normazura on Wed Feb 25, 2009 11:08 pm

shamshillah wrote:
ayeesha wrote:Ehhh....korang ade simpan lagi tak gmbr kelas kita dlu....dr 1KRK sampai form 5???? Kita nye dah tampal dlm buku otograf.....pas tu dah kena curik!! Hangin btul.....dah ler susah nk dptkn kata2 hikmat korang tuh..... Crying or Very sad Rasenya kita x de la accidentally tertinggal kat sekolah....mase tu time rehat kot....alih2 tgk...dh ilang. Sakit tul ati kat pencuri tuh. Klau korang ade tertgk buku ni kat memana.....sound2 la kat I ni yek. pirat hehehe.....

Oh yea....lari tajuk plak. Klau korang ade gmbr2 tuh......post la jgk kat cni....kat ruangan 1KRK, 2KRK....etc. Rindu la nk tgk muka2 korang dlu yg innocent giler tuh....hahahaha Razz Certain gmbr kat buku TEKUN tuh....black & white..... No

zura dah ltk gambo kat facebook la..x join facebook ker..zura, tampal kat sini lak..

aku dah tepek gambor 2/3 krk dan 4/5 na kat facebook ..... aku tak reti la nak tepek kat sini .....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  musliha mustapha on Sat Feb 28, 2009 5:35 pm

alaaa malu lahh i ada gambar i disana sini,,ekekekeke... geek
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  yard dean on Sat Feb 28, 2009 11:53 pm

eh sahril sarudin ah lama jd member.. kenapakah senyap sunyi je..woii sahril ramai nih peminat kau cari
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  najib on Mon Mar 02, 2009 12:39 am

yard dean wrote:eh sahril sarudin ah lama jd member.. kenapakah senyap sunyi je..woii sahril ramai nih peminat kau cari


eh...dah ada ke?

shahril....awat diam je?
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  normazura on Mon Mar 02, 2009 7:10 pm

najib wrote:
yard dean wrote:eh sahril sarudin ah lama jd member.. kenapakah senyap sunyi je..woii sahril ramai nih peminat kau cari


eh...dah ada ke?

shahril....awat diam je?

eh eh ada ye sahril ku sayang ..... i miss u la sherry
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  musliha mustapha on Mon Mar 02, 2009 11:52 pm

sahrill....nanti dtang ekk reunion 9 mac mlm kat midvalley kul 7pm,,, Very Happy
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

rihanna kah aku?

Post  sahril sarudin on Tue Mar 03, 2009 1:00 am

yard dean wrote:eh sahril sarudin ah lama jd member.. kenapakah senyap sunyi je..woii sahril ramai nih peminat kau cari

[center]yor yor lah ko..ermmm..sori..yard dean ni saper?siapakah peminat peminat aku ittew?adakah murali?adakah chee poi?adakah singh?wakakakakaka Laughing Laughing Laughing
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  musliha mustapha on Tue Mar 03, 2009 9:17 am

sahril sarudin wrote:
yard dean wrote:eh sahril sarudin ah lama jd member.. kenapakah senyap sunyi je..woii sahril ramai nih peminat kau cari

[center]yor yor lah ko..ermmm..sori..yard dean ni saper?siapakah peminat peminat aku ittew?adakah murali?adakah chee poi?adakah singh?wakakakakaka Laughing Laughing Laughing
..woooo wooo my fren,,,,yard tu BOSS laa,,insan perempuan yg terbesar masa 1,2and 3 krk,,,ekekkeee ya ampunn atiii... cyclops ..weii ko juin tak nanti sahril?,,rindu kat ko,,,, clown
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  najib on Tue Mar 03, 2009 5:55 pm

sahril sarudin wrote:
yard dean wrote:eh sahril sarudin ah lama jd member.. kenapakah senyap sunyi je..woii sahril ramai nih peminat kau cari

[center]yor yor lah ko..ermmm..sori..yard dean ni saper?siapakah peminat peminat aku ittew?adakah murali?adakah chee poi?adakah singh?wakakakakaka Laughing Laughing Laughing

ko ni shahril...confirm yati keciwa nih....dulu korang panggil dia boss, now zaman berlalu...yard dean....future manatau atira plak heheheh Very Happy
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  sahril sarudin on Tue Mar 03, 2009 7:10 pm

musliha mustapha wrote:
sahril sarudin wrote:
yard dean wrote:eh sahril sarudin ah lama jd member.. kenapakah senyap sunyi je..woii sahril ramai nih peminat kau cari

[center]yor yor lah ko..ermmm..sori..yard dean ni saper?siapakah peminat peminat aku ittew?adakah murali?adakah chee poi?adakah singh?wakakakakaka Laughing Laughing Laughing
..woooo wooo my fren,,,,yard tu BOSS laa,,insan perempuan yg terbesar masa 1,2and 3 krk,,,ekekkeee ya ampunn atiii... cyclops ..weii ko juin tak nanti sahril?,,rindu kat ko,,,, clown


[center]tak dapat dipastikan lagi lah mus..aku ni ko sedia maklum ler..pemalu sangat sangat..aku baca imbas imbas uol punya memoir..wooo..semua dah berjaya belaka..best er uol..aku tumpang happy jer lah..jeles pun ada gak er sket sket.. Mad Cool Laughing
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  sahril sarudin on Tue Mar 03, 2009 7:14 pm

najib wrote:
sahril sarudin wrote:
yard dean wrote:eh sahril sarudin ah lama jd member.. kenapakah senyap sunyi je..woii sahril ramai nih peminat kau cari

[center]yor yor lah ko..ermmm..sori..yard dean ni saper?siapakah peminat peminat aku ittew?adakah murali?adakah chee poi?adakah singh?wakakakakaka Laughing Laughing Laughing

ko ni shahril...confirm yati keciwa nih....dulu korang panggil dia boss, now zaman berlalu...yard dean....future manatau atira plak heheheh Very Happy

[center]ahaksss..serius mula mula aku ingatkan yard dean tu si shuhardy..rupa rupanya si yati..relax ati ek relax.. Cool nama ko tu elegan sangat..dah nak cam ke bollywood sangat..tak brutal dah ker? Laughing Laughing Laughing
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  yard dean on Tue Mar 03, 2009 10:27 pm

sahril sarudin wrote:
najib wrote:
sahril sarudin wrote:
yard dean wrote:eh sahril sarudin ah lama jd member.. kenapakah senyap sunyi je..woii sahril ramai nih peminat kau cari

[center]yor yor lah ko..ermmm..sori..yard dean ni saper?siapakah peminat peminat aku ittew?adakah murali?adakah chee poi?adakah singh?wakakakakaka Laughing Laughing Laughing

ko ni shahril...confirm yati keciwa nih....dulu korang panggil dia boss, now zaman berlalu...yard dean....future manatau atira plak heheheh Very Happy

[center]ahaksss..serius mula mula aku ingatkan yard dean tu si shuhardy..rupa rupanya si yati..relax ati ek relax.. Cool nama ko tu elegan sangat..dah nak cam ke bollywood sangat..tak brutal dah ker? Laughing Laughing Laughing
alah si sahril semua member laki di sebutnya nam aku gak tak disebut.. wey name yard tu tak cukup brutal ke..dah la aku tukar jadi panglima berantai tanjung musang la..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  musliha mustapha on Wed Mar 04, 2009 9:24 am

alaaaa nak jeles mende nya sahril oiiiii,,,jeles mekless...ko kat mana skang,,datang tau 9 mac nanti,,,kaloo ko tak datangg nantiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!,,,takpe la kan dah tak dapat datang,,wakakakakaka... What a Face
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  ayeesha on Thu Mar 19, 2009 2:43 am

Alooo....kengkawan suma. Sori lama sgt menyepi.....ade bz sket la. Kat opis x sempat nk tgk....balik umah lak terbungkang awal. Skrg dh terjaga.....x tau nk wat ape, layan ler forum nih. Wahhh.....byk sungguh dh posting....x terlarat nk qatam suma. hehehehe..... Very Happy

Nmpak cam dh ramai ahli2 baru cam shahril s....aswat....liza (hasliza ker tu???)....& rozila awang. Apesal smpai ade 2 nama tu rozila?? Ade kembar ape?? hehehe.... Razz Anyway.....welcome to u all. cheers cheers

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  ayeesha on Thu Mar 19, 2009 2:46 am

Hei shahril s x tdo lagi ape???? Udah2 la tu....sambung jer esok. Bg can la kat sy nk conquer nama kat forum ni kjap. hahahaha Razz

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  yard dean on Thu Mar 19, 2009 9:09 pm

ayeesha wrote:Hei shahril s x tdo lagi ape???? Udah2 la tu....sambung jer esok. Bg can la kat sy nk conquer nama kat forum ni kjap. hahahaha Razz
sahril tu memang byk aktiviti malam
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  musliha mustapha on Thu Mar 19, 2009 10:14 pm

yard dean wrote:
ayeesha wrote:Hei shahril s x tdo lagi ape???? Udah2 la tu....sambung jer esok. Bg can la kat sy nk conquer nama kat forum ni kjap. hahahaha Razz
sahril tu memang byk aktiviti malam
...biasa laa,,,orang2 muda n single mcm aku n sahril mmg byk aktiviti malam2 hari @ hariharimauuu..miauuwww,,ekekekee...ati,jom lata jarum jommm... cyclops
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  yard dean on Thu Mar 19, 2009 10:41 pm

musliha mustapha wrote:
yard dean wrote:
ayeesha wrote:Hei shahril s x tdo lagi ape???? Udah2 la tu....sambung jer esok. Bg can la kat sy nk conquer nama kat forum ni kjap. hahahaha Razz
sahril tu memang byk aktiviti malam
...biasa laa,,,orang2 muda n single mcm aku n sahril mmg byk aktiviti malam2 hari @ hariharimauuu..miauuwww,,ekekekee...ati,jom lata jarum jommm... cyclops
gila kau asek balik kg je..keje aku melambak kat sini..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  musliha mustapha on Sat Mar 21, 2009 2:24 pm

aiii balik kg pun gila ke,,ko ni ti,,kalo pakai kasut kat bahu ke,cas bateri enpon guna jumper keta ke,,nampak la gila sikit..ni ada ke balik kg selalu pun dikategorikan gila,,datokkk oo datok,,ni soang lagi pesakit nak kena baring kat sofa pjg ni haa,,,ehhehe,,, Razz Wink
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  normazura on Sun Mar 22, 2009 7:15 pm

musliha mustapha wrote:aiii balik kg pun gila ke,,ko ni ti,,kalo pakai kasut kat bahu ke,cas bateri enpon guna jumper keta ke,,nampak la gila sikit..ni ada ke balik kg selalu pun dikategorikan gila,,datokkk oo datok,,ni soang lagi pesakit nak kena baring kat sofa pjg ni haa,,,ehhehe,,, Razz Wink

hahahahhaha terus diam cik edy kita ..... kompem kerayan ......
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  Dato' K on Mon Mar 23, 2009 12:13 pm

ntah nye ati...ko nih mmg kronik la..keje sampai bila pun tak abih la...

eddy tgh carik modal nak reply tu...heheheheh..mmg nampak cam kerayan...yu yu, eddy kerayan, yu yu...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  musliha mustapha on Thu Apr 23, 2009 3:44 pm

Dato' K wrote:ntah nye ati...ko nih mmg kronik la..keje sampai bila pun tak abih la...

eddy tgh carik modal nak reply tu...heheheheh..mmg nampak cam kerayan...yu yu, eddy kerayan, yu yu...
..lama betui dia cari modal ( versi ati = lamaa gile ) eheheh,,,,dia cari modal nak meniaga keta spot ke modal nak kawin ni ? mengaji dah mengaji...ke dia mengaji bunyik syairrr??,ramlee baca tak bunyi lansongg.... cheers rabbit
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  yard dean on Thu Apr 23, 2009 10:30 pm

musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:ntah nye ati...ko nih mmg kronik la..keje sampai bila pun tak abih la...

eddy tgh carik modal nak reply tu...heheheheh..mmg nampak cam kerayan...yu yu, eddy kerayan, yu yu...
..lama betui dia cari modal ( versi ati = lamaa gile ) eheheh,,,,dia cari modal nak meniaga keta spot ke modal nak kawin ni ? mengaji dah mengaji...ke dia mengaji bunyik syairrr??,ramlee baca tak bunyi lansongg.... cheers rabbit

eddy dah merajuk langit ketujuh..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  zackzaidi on Fri Apr 24, 2009 6:27 pm

yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:ntah nye ati...ko nih mmg kronik la..keje sampai bila pun tak abih la...

eddy tgh carik modal nak reply tu...heheheheh..mmg nampak cam kerayan...yu yu, eddy kerayan, yu yu...
..lama betui dia cari modal ( versi ati = lamaa gile ) eheheh,,,,dia cari modal nak meniaga keta spot ke modal nak kawin ni ? mengaji dah mengaji...ke dia mengaji bunyik syairrr??,ramlee baca tak bunyi lansongg.... cheers rabbit

eddy dah merajuk langit ketujuh..

soryy geng, ako bertapa di langit ke tujuh.. huahahha.. ako masih idup gie... sibuk ngan induksi 15 ari n ada sukan staf UPM time tue plak.. makan tanggung, berak cangkung (kekadang duduk).. nie dah lebar skit spare tayar nieee.. huhuhuhu.. tapi xleh lawan "tayar" n "bumble" mus, dah modified n bikin bih dah... kalau kreta tue, cam dah jadi kreta sport dah.. huahahahahaaa.. Twisted Evil

mal... ramai dah ek kawan2 kite nie.. salam gemilang semua.. Cool

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum