BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  ayeesha on Sun Aug 02, 2009 10:03 am

Wahhh.....lama sungguh kita x masuk forum ni.....(tersipu2 malu... Embarassed )....byk tul posting2 korang. Sampai x terlarat la nk baca....... X kurang juga dgn pertambahan ahli2 baru spt Ida Sebran, Nadya, Azrul, Muszalmi, Atang, Zack (atau Zelly skrg?) hehehee pirat sehingga mencecah keahlian seramai 30 org kini. Bravo!!!! kpd mereka yg bertanggungjawap menjejaki mereka ini semula. cheers cheers

ayeesha
Admin

Posts : 147
Join date : 2008-12-28
Age : 38
Location : Cheras, KL

View user profile http://frenz.userboard.net

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  Syuhardy@boy on Thu Aug 06, 2009 12:17 pm

Ahahahaha..and thanks to u my dear for this lovely website.....even though u are not always around to chat and post in this website....hehehehehe
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  zckyra on Tue Aug 11, 2009 7:20 pm

ayeesha wrote:Wahhh.....lama sungguh kita x masuk forum ni.....(tersipu2 malu... Embarassed )....byk tul posting2 korang. Sampai x terlarat la nk baca....... X kurang juga dgn pertambahan ahli2 baru spt Ida Sebran, Nadya, Azrul, Muszalmi, Atang, Zack (atau Zelly skrg?) hehehee pirat sehingga mencecah keahlian seramai 30 org kini. Bravo!!!! kpd mereka yg bertanggungjawap menjejaki mereka ini semula. cheers cheers
adakah ko tu mek sah meneka aku sebagai zelly, ok la tuh,, bukan sumi jelly manis....ahahahhahaahhaahahaaaaaaaaaa Surprised

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  zckyra on Tue Aug 11, 2009 7:29 pm

Syuhardy@boy wrote:Ahahahaha..and thanks to u my dear for this lovely website.....even though u are not always around to chat and post in this website....hehehehehe
u r soo rite dd boi... luckily we hav u whu always mingle around, memenuhi tread orang, menyibok d setiap topic, menyinggah di mana ada ruang dan mengambil kesempatan untuk menyampuk kala perlu x kurang mengkuning biru kan suasana yang ada.... ha tu la sib baik kita orang tulung ko dalam suma hal yang tersebut, x dela ko sunyi sorg2 kan kan kan....ahhahahahhahahaaaaa... bounce bounce
well mek sah, bila lagi nak meluangkan masa dengan member2mu yang tercenta.. ini...ku tunggu mu di pintu tread. wahahahahahahaaaaa...

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  Syuhardy@boy on Wed Aug 12, 2009 11:22 am

zckyra wrote:
Syuhardy@boy wrote:Ahahahaha..and thanks to u my dear for this lovely website.....even though u are not always around to chat and post in this website....hehehehehe
u r soo rite dd boi... luckily we hav u whu always mingle around, memenuhi tread orang, menyibok d setiap topic, menyinggah di mana ada ruang dan mengambil kesempatan untuk menyampuk kala perlu x kurang mengkuning biru kan suasana yang ada.... ha tu la sib baik kita orang tulung ko dalam suma hal yang tersebut, x dela ko sunyi sorg2 kan kan kan....ahhahahahhahahaaaaa... bounce bounce
well mek sah, bila lagi nak meluangkan masa dengan member2mu yang tercenta.. ini...ku tunggu mu di pintu tread. wahahahahahahaaaaa...

ahakssss..malu mak mcm nie.....aku ni kan suka mencelah bila perlu....membirukan keadaan bila dh kuning....menjernihkan bile dh keruh..dan mengkelakarkan bila dh sedih.... Very Happy
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  musliha mustapha on Wed Aug 12, 2009 3:29 pm

Syuhardy@boy wrote:
zckyra wrote:
Syuhardy@boy wrote:Ahahahaha..and thanks to u my dear for this lovely website.....even though u are not always around to chat and post in this website....hehehehehe
u r soo rite dd boi... luckily we hav u whu always mingle around, memenuhi tread orang, menyibok d setiap topic, menyinggah di mana ada ruang dan mengambil kesempatan untuk menyampuk kala perlu x kurang mengkuning biru kan suasana yang ada.... ha tu la sib baik kita orang tulung ko dalam suma hal yang tersebut, x dela ko sunyi sorg2 kan kan kan....ahhahahahhahahaaaaa... bounce bounce
well mek sah, bila lagi nak meluangkan masa dengan member2mu yang tercenta.. ini...ku tunggu mu di pintu tread. wahahahahahahaaaaa...

ahakssss..malu mak mcm nie.....aku ni kan suka mencelah bila perlu....membirukan keadaan bila dh kuning....menjernihkan bile dh keruh..dan mengkelakarkan bila dh sedih.... Very Happy
..celah2 lagik,,,ko ni zack dah mcm mat rempit la suka mencelah2,,,wakakaa,,aku plak minah drifffttt,,org seret tayar jd hitam,,aku don like,,aku serett kalerr biru rona2 kuning br la colorful enjoyful bladiful and also stomach full... Razz Razz
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: BUAT MEMBER2 YG TAK BERSUARA2 LAGI...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum