JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  shamshillah on Wed May 13, 2009 7:00 pm

UNTUK SESAPA YG AKU X KASI KAD COZ UMH DEKAT, OR AKU LUPA NAK BAGI OR AKU MINTAK ALAMAT TP KORG X NAK KASI GAK, OR KAD AKU POS X SAMPAI KAT KORANG..DENGAN INI SECARA RASMINYA AKU MENJEMPUT KALIAN SEMUA MENGHADIRI MAJLIS KENDURI KAHWIN NOR SHAMSHILLAH BT KAMARZAMAN DENGAN SAIFUL NIZAM BIN SULEMAN SERTA ADIK AKU AHMAD AIZIL AZRIN BIN KAMARZAMAN DENGAN NORAZIA BT SALEH, DI NO 43 RUMAH MURAH KG JERUAS, SEGA 27600 RAUB PAHANG, PADA TARIKH YG BERIKUT:

ATURCARA MAJLIS :

29/5/2009(PTG) - AKAD NIKAH, MINUM PETANG
29/5/2009(MLM) - MAJLIS TAHLIL N BERINAI, JAMUAN MAKAN
30/5/2009(PAGI) - MAJLIS KHATAM QURAN, BERZANJI N CUKUR JAMBUL(ANAK PAK SEDARA), MINUM PAGI
30/5/2009(TGHR) - BERSANDING N JAMUAN MAKAN TGHR

KEDATANGAN ANDA SEMUA AMATLAH DIALU-ALUKAN.... Laughing Laughing Laughing

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  Syuhardy@boy on Fri May 15, 2009 12:13 pm

Kengkawan sumer..aku maybe balik raub hari sabtu tu....so better kita buat planning mcm mana nk konvoy pg umah shiela....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

MAAF....

Post  cliey on Sat May 16, 2009 1:50 pm

Dear Shilla yg comey, flower
Aku terpaksa MELEWATKAN kedatangan aku ke rumah ko....aku terpaksa gi lepas aku lek keje...
huhuhu...jgn marah...aku dah tak leh nak apply cuti.cuti aku dah ABIS! waaaaa.......
Embarassed
lum 1/2taun cuti aku dah langsai dengan keadaan anak2 ku yg selalu memaksa mami nyer ini cuti.aku betoii2 mintak maap.... No
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  zackzaidi on Sat May 16, 2009 3:32 pm

salam shilla.. aku maybe jumaat petang aku datang singgah umah ko.. sorry... rasenyer kena dtg awal coz soknyer aku kena ikut rombongan adik aku plak kawin ngan org pekan... aku try dtg jumaat tue.. pada kawan2 yg aku x dpt jumpa.. ada masa (insyaAllah) kita jumpa lagi... adiosss...

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  shamshillah on Sat May 16, 2009 11:59 pm

cliey wrote:Dear Shilla yg comey, flower
Aku terpaksa MELEWATKAN kedatangan aku ke rumah ko....aku terpaksa gi lepas aku lek keje...
huhuhu...jgn marah...aku dah tak leh nak apply cuti.cuti aku dah ABIS! waaaaa.......
Embarassed
lum 1/2taun cuti aku dah langsai dengan keadaan anak2 ku yg selalu memaksa mami nyer ini cuti.aku betoii2 mintak maap.... No

xpe cik lie..janji dtg...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  musliha mustapha on Thu May 21, 2009 12:25 pm

shilla,,doa ehem2 ko dah hapal ke ? kalo belum or terlupa masa tu,ko baca bismillah aje pun dah cukup...ekekeke,,tahniah shilla..
doa selepas pun ada tau,,pastu doa mandi sahaja...wakakakakaaa....wish u all the happines in the world shilla... I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  Syuhardy@boy on Thu May 21, 2009 3:37 pm

kengkawan..cepat la list down kan nama sapa yg nk convoy nie...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  musliha mustapha on Thu May 21, 2009 6:51 pm

Syuhardy@boy wrote:kengkawan..cepat la list down kan nama sapa yg nk convoy nie...
..mcm best pulak tgk gambo ko daddy boy,winnie gayut kat lengan ko,,,agak2 kalo aku yg gayut kat lengan ko,mau tumbang ko gamaknya yek,kalo sahril yg gayut ?,,manja gittew..,wakakakkaa flower flower flower
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  Syuhardy@boy on Fri May 22, 2009 11:26 am

tangan tu dh jadi besau sebab asik kena dukung si mika ler....x yah aku pg gym...hehehehe
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  cliey on Fri May 22, 2009 12:49 pm

mus...aku rasa ko toksah lah nak imagine ke hape pasal bergayut cam wife daddy boy...haru!!! affraid
takut aku...
hahhaha...sian mus!dalam gambor pun ko lebih besau dari nazri....nak bergayut?hmmm.... scratch
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  Syuhardy@boy on Fri May 22, 2009 3:50 pm

geng geng sumer..aku mbe x dpt turun hari sabtu tu...sebab bini aku kena keje...so aku akan turun hari ahad ke umah pihak lelaki...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  cliey on Fri May 22, 2009 4:28 pm

shilla...umah pihak lelaki ari ahad ke??
uiskhhh...aku pon join daddy boy ar ari ahad...aku keje dol.... Rolling Eyes geek
boy...aku join ko ekk...yoyo'oo jer...tul ke ari ahad nie? drunken geek
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  shamshillah on Sat May 23, 2009 6:21 pm

sapa nak dtg ahad..leh le ikut rombongan aku berarak sekali hehe..tp harus diigt..kenduri sabtu kat umh aku yg best..hr ahd kenduri kecik n biasa2 aje...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  shamshillah on Sat May 23, 2009 6:22 pm

musliha mustapha wrote:shilla,,doa ehem2 ko dah hapal ke ? kalo belum or terlupa masa tu,ko baca bismillah aje pun dah cukup...ekekeke,,tahniah shilla..
doa selepas pun ada tau,,pastu doa mandi sahaja...wakakakakaaa....wish u all the happines in the world shilla... I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

apa doanye mus..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  najib on Sun May 24, 2009 6:38 pm

shilla...tahniah ek.

sori la x dpt dtg...cam aku bgtau awal...pagi2 hening hr kenduri ko tu aku gerak ke hanoi..papun aku doakan semuanya yg terbaik utk ko n bakal suami. jgn lupa upload pics dlm fb nnti yek.

kwn2 semua...kena jumpa korang lain kali la nmpaknya...insyaallah.
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  shamshillah on Sun May 24, 2009 11:01 pm

najib jgn lupa presents from hanoi tau...hehe

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  musliha mustapha on Mon May 25, 2009 5:26 pm

shamshillah wrote:najib jgn lupa presents from hanoi tau...hehe
...aku pun rela kalo najip ada beli 2 hadiah,,ekekekeke... Razz Razz
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  Dato' K on Mon May 25, 2009 6:22 pm

najib, kalo ko ingat, belikan la magnet peti ais kat aku...hehehehe..mus, ko ada simpan lg tak magnet brunei tu??ke dah patah mase eksiden kat genting??
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  Syuhardy@boy on Tue May 26, 2009 10:27 am

Aduyaiiii..aku ada bad news nie....aku mbe kena pg ke Penang tis weekend...sebab server for system aku nk kena replace so aku nk kena standby pg sana....tapi apa apa pun aku akan update korang lg... scratch
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  shamshillah on Wed May 27, 2009 1:39 pm

Dato' K wrote:najib, kalo ko ingat, belikan la magnet peti ais kat aku...hehehehe..mus, ko ada simpan lg tak magnet brunei tu??ke dah patah mase eksiden kat genting??

hobi ko kumpul magnet peti ais ke??

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  musliha mustapha on Thu Jun 04, 2009 4:54 pm

shamshillah wrote:
Dato' K wrote:najib, kalo ko ingat, belikan la magnet peti ais kat aku...hehehehe..mus, ko ada simpan lg tak magnet brunei tu??ke dah patah mase eksiden kat genting??

hobi ko kumpul magnet peti ais ke??
,,aku pun tak ingt rasa mcm ada kat umah aku tp mcm tak nampak pun kat mana...takpe,datok punya pasal,,lg 16 pun aku bleh belikan selepas datok bayarkan.....SHILLA AKU CALL KO APSAL TAK JAWAP??? BEST TAK KAHWINNNN?????? bounce bounce
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  Dato' K on Fri Jun 05, 2009 4:00 pm

musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:
Dato' K wrote:najib, kalo ko ingat, belikan la magnet peti ais kat aku...hehehehe..mus, ko ada simpan lg tak magnet brunei tu??ke dah patah mase eksiden kat genting??

hobi ko kumpul magnet peti ais ke??
,,aku pun tak ingt rasa mcm ada kat umah aku tp mcm tak nampak pun kat mana...takpe,datok punya pasal,,lg 16 pun aku bleh belikan selepas datok bayarkan.....SHILLA AKU CALL KO APSAL TAK JAWAP??? BEST TAK KAHWINNNN?????? bounce bounce

SEBAB KAWIN TU BEST LA DIA TAK JAWAB CALL KO......
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  musliha mustapha on Fri Jun 05, 2009 6:40 pm

nazri datang sini 10Hb jun....kalo org call aku ,insyaallah tetap la aku jawap juga walaupun dlm kesedapan..wakakakakaa..sebab aku on call daaa..... cheers cheers jocolor
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  najib on Mon Jun 08, 2009 2:37 pm

alamak...kamal, aku x prasan order fridge magnet ko tu...lama dah aku x bukak forum ni....lately busy benor pulak, b4 ke hanoi haritu tiba2 kena g kuching seminggu....nnti aku tgk2 kan kalau ada balance, aku beli byk gak tp bg kat office mate dah.

shilla...amacam kawin? best tak? hadiah kawin ko nampaknya from malaysia je la...xde hadiah yg sesuai/ senang nak dibawak dr hanoi...nnti jumpa ingatkan aku okeh.
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  Syuhardy@boy on Tue Jun 09, 2009 1:15 pm

shiela..mana gambar kawen ko??????
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum