JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  cliey on Tue Jun 09, 2009 1:44 pm

woiitt frenn... tongue shilla tgh honeymoon lg lah... sunny flower
jgn kaco! lol! afro
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  Syuhardy@boy on Tue Jun 09, 2009 5:39 pm

ye ker..shiela still buat senaman merenggangkan kaki ekkkkk...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  cliey on Wed Jun 10, 2009 3:31 pm

alaa...lex ar daddy boy...
taun dpn lu dpek ar ank sedare....... Twisted Evil Evil or Very Mad
lagi mow kaco c shilla tue... geek
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  anizawati ahmad mansor on Wed Jun 10, 2009 4:02 pm

shilla p honeymoon kat mana wey... penat la dia... asyik basah je la rambut tu.... kuang3x.....
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 39
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  shamshillah on Thu Jun 11, 2009 11:57 am

Syuhardy@boy wrote:shiela..mana gambar kawen ko??????

sila tgk facebook ye..i dah upload kat facebook..tp ada lg coming soon..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  shamshillah on Thu Jun 11, 2009 11:58 am

Syuhardy@boy wrote:ye ker..shiela still buat senaman merenggangkan kaki ekkkkk...

senaman regangkan kaki??? buat apa??

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  shamshillah on Thu Jun 11, 2009 11:59 am

anizawati ahmad mansor wrote:shilla p honeymoon kat mana wey... penat la dia... asyik basah je la rambut tu.... kuang3x.....

aku honeymoon kat cherating ajer..hajat nak g tioman x kesampaian...boring tul..tp ttp la kenangan yg indah.. Laughing Laughing

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  shamshillah on Thu Jun 11, 2009 12:04 pm

najib wrote:alamak...kamal, aku x prasan order fridge magnet ko tu...lama dah aku x bukak forum ni....lately busy benor pulak, b4 ke hanoi haritu tiba2 kena g kuching seminggu....nnti aku tgk2 kan kalau ada balance, aku beli byk gak tp bg kat office mate dah.

shilla...amacam kawin? best tak? hadiah kawin ko nampaknya from malaysia je la...xde hadiah yg sesuai/ senang nak dibawak dr hanoi...nnti jumpa ingatkan aku okeh.

oleh kerana ramai sgt yg tanya best tak kawin..maka jawapannye..mestila BEST BANGAT...hehe..tp aku seminggu je berdua..sekrg dah dok asing2...lum dpt rumah yg sesuai utk dok berdua..so bujang kembali la..hehe..ha najib bila nak bg hadiah aku tuh..apa kata ko pos aje kat aku..x pun kita kuar lunch ke...hehe..iera keje kat mana..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  Syuhardy@boy on Thu Jun 11, 2009 12:16 pm

itu la senaman yg biasa dilakukan klu diatas ranjang ms shiela ......hehehehehe
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  najib on Thu Jun 11, 2009 3:00 pm

shamshillah wrote: oleh kerana ramai sgt yg tanya best tak kawin..maka jawapannye..mestila BEST BANGAT...hehe..tp aku seminggu je berdua..sekrg dah dok asing2...lum dpt rumah yg sesuai utk dok berdua..so bujang kembali la..hehe..ha najib bila nak bg hadiah aku tuh..apa kata ko pos aje kat aku..x pun kita kuar lunch ke...hehe..iera keje kat mana..

hahhaa....kalau ko jwb tak best tak tau la Razz Embarassed

pos?...tak yah la....nnti ada free weekend, kita jumpa la. weekdays susah sket, ira kat damansara, aku kl...weekend senang..ok?
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  musliha mustapha on Thu Jun 11, 2009 3:43 pm

Syuhardy@boy wrote:itu la senaman yg biasa dilakukan klu diatas ranjang ms shiela ......hehehehehe
...atau juga di kabinet dapur dgn syarat kabinet anda hendaklah berasas kan konkrit utk mengelakkan masalah teknikal selepas sessi senaman,,wakakakakakakaaaa Basketball Basketball cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  musliha mustapha on Thu Jun 11, 2009 3:54 pm

shamshillah wrote:
anizawati ahmad mansor wrote:shilla p honeymoon kat mana wey... penat la dia... asyik basah je la rambut tu.... kuang3x.....

aku honeymoon kat cherating ajer..hajat nak g tioman x kesampaian...boring tul..tp ttp la kenangan yg indah.. Laughing Laughing
...ahaks shilla.sama lak tpt kita hanimun yek.... What a Face What a Face
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  anizawati ahmad mansor on Fri Jun 12, 2009 8:29 am

musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:
anizawati ahmad mansor wrote:shilla p honeymoon kat mana wey... penat la dia... asyik basah je la rambut tu.... kuang3x.....

aku honeymoon kat cherating ajer..hajat nak g tioman x kesampaian...boring tul..tp ttp la kenangan yg indah.. Laughing Laughing
...ahaks shilla.sama lak tpt kita hanimun yek.... What a Face What a Face
wei.... tempat dah sama... kot2 bilik & tilam pun yg sama...... huhuhu.... peta sudah banyak maaaaaa......... kui3x Wink
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 39
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  Dato' K on Sat Jun 13, 2009 1:22 pm

mak aii, sejak shilla br kawin nih, macam2 la pulak..senaman regangan la, tilam la, peta la, kitchen kabinet pun ada...wei, tak susah ke kitchen kabinet?? dengan microwave nye, water filter nye, sudip lagi... Very Happy

anyhow shilla, kalo ko nak try mende2 nih, better make sure ko konfiden la...hahahaha..ko jgn ikut ngat si mus n si boy tu..diorang dah experience baper tahun...

lg satu, aku nak ucapkan selamat pengantin baru..semoga diberkati allah hendaknya..dpt anak cepat2..n nak mintak maap bebanyak sbb x dpt dtg..aku ari sabtu tu, program seme lari..ingat nak btolak pagi, tp pukul 4 br btolak dr seremban..ada hal yg tak dpt dielakkan..aku actually on d way ke benta..ada kenduri sepupu aku ari ahad..mmg plan nak singgah kenduri ko tp apa buleh buat, aku lintas kawsan umah ko dah dekat pukul 9 malam...setahu aku, pukul 9 malam ni, bukan tetamu yg datang kenduri, tapi pengantin tengah mula nak berkenduri time tu... Very Happy so, apa kejadah aku nak kaco pengantin kenduri, ye tak??

nanti senang2, bawak la husben ko dtg seremban...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  zackzaidi on Mon Jun 15, 2009 10:32 am

shamshillah wrote:
najib wrote:alamak...kamal, aku x prasan order fridge magnet ko tu...lama dah aku x bukak forum ni....lately busy benor pulak, b4 ke hanoi haritu tiba2 kena g kuching seminggu....nnti aku tgk2 kan kalau ada balance, aku beli byk gak tp bg kat office mate dah.

shilla...amacam kawin? best tak? hadiah kawin ko nampaknya from malaysia je la...xde hadiah yg sesuai/ senang nak dibawak dr hanoi...nnti jumpa ingatkan aku okeh.

oleh kerana ramai sgt yg tanya best tak kawin..maka jawapannye..mestila BEST BANGAT...hehe..tp aku seminggu je berdua..sekrg dah dok asing2...lum dpt rumah yg sesuai utk dok berdua..so bujang kembali la..hehe..ha najib bila nak bg hadiah aku tuh..apa kata ko pos aje kat aku..x pun kita kuar lunch ke...hehe..iera keje kat mana..


shila..
tahniah, dah jadi isteri org... mmg best ek? huhuhuhu.. tapi ko duk lain2 umah mesti jadi tak best.. ujung minggu je jadi best balik pasal dapat langsaikan "bayar bil tertunggak" (cam kawan aku ckp..).. huhuhuh...
sori shila aku x dpt dtg umah ko jumaat mlm tue, aku bertolak dari upm hari jumaat tue pun dah lewat mlm, bli skit2 brg adik aku.. soknye trus hantar adik aku kawin di pekan.. jadi mmg tak kesampaian niat nak jenguk kor... moga ko ceria n cepat2 dapat anak.. waris tueeee.. huhuhuhu...

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  musliha mustapha on Mon Jun 15, 2009 5:31 pm

WEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII koang semua yg didalam negeri/negara....

sampai ati koang tak dtg kenduri shilla yea,,,koang dihukum belanja shilla n suaminya makan besarrrr di mana2 tpt yg bersesuaian dr tarikh 24 hingga 30 jun sebab aku ada kl masa tu........................ elephant elephant flower ...setujukkk ?? lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  normazura on Mon Jun 15, 2009 10:00 pm

aku jugak yg baik ... sanggup aku melarikan diri (balik awal skit) dari program kat sek aku ... w/pun aku sampai lewat kat kenduri shilla, at least aku dtg jugak la kan .... TAPI

ari senin first sek aku kena perli ngan pengetua ngok aku .... "saya rasa sangat kecewa kerana ada cikgu yang balik awal" ... "kenapa x inform kepada saya kalau ada sebarang masalah" .... "saya bukan lah org yg kejam sampai x beri kelonggaran kepada cikgu2 saya" ... "saya rasa cikgu tersebut seorang yang 'pengecut' " ....... mmg taik la pengetua aku nih ..... bila aku mintak secara terhormat, dia x beri .... nih at least aku dtg gak program tuh , cuma terpaksa meng excuse kan diri awal aje ...... itu pon nak bising .....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  anizawati ahmad mansor on Mon Jun 15, 2009 10:32 pm

musliha mustapha wrote:WEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII koang semua yg didalam negeri/negara....

sampai ati koang tak dtg kenduri shilla yea,,,koang dihukum belanja shilla n suaminya makan besarrrr di mana2 tpt yg bersesuaian dr tarikh 24 hingga 30 jun sebab aku ada kl masa tu........................ elephant elephant flower ...setujukkk ?? lol!
ingatkan org brunei nk belanja lagi... boleh org tg malim join gak....huhuhu
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 39
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  najib on Tue Jun 16, 2009 3:03 pm

normazura wrote:aku jugak yg baik ... sanggup aku melarikan diri (balik awal skit) dari program kat sek aku ... w/pun aku sampai lewat kat kenduri shilla, at least aku dtg jugak la kan .... TAPI

ari senin first sek aku kena perli ngan pengetua ngok aku .... "saya rasa sangat kecewa kerana ada cikgu yang balik awal" ... "kenapa x inform kepada saya kalau ada sebarang masalah" .... "saya bukan lah org yg kejam sampai x beri kelonggaran kepada cikgu2 saya" ... "saya rasa cikgu tersebut seorang yang 'pengecut' " ....... mmg taik la pengetua aku nih ..... bila aku mintak secara terhormat, dia x beri .... nih at least aku dtg gak program tuh , cuma terpaksa meng excuse kan diri awal aje ...... itu pon nak bising .....

hahahha.....'pengecut' katanya..... dasat2.....kesian aa Laughing
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  Syuhardy@boy on Tue Jun 16, 2009 6:45 pm

musti anak anak murid ko yg cucuk pengetua tu....ala mcm kita time time sekolah dulu...bila x suka ngan cikgu kita..kita kasik dajal sama itu cikgukan...hehehehe....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  musliha mustapha on Wed Jun 17, 2009 4:36 pm

Syuhardy@boy wrote:musti anak anak murid ko yg cucuk pengetua tu....ala mcm kita time time sekolah dulu...bila x suka ngan cikgu kita..kita kasik dajal sama itu cikgukan...hehehehe....
....ekekekee tu la zura,dulu ko penaya cikgu sulaiman..kalo dia tau la kes ko mcm ni skang.mau dia wat parti liar sebab sonok sgt,,ekkeke,,,lepaks la zura,ko kem salam sket kat pengetua ko tu,ko bgtau dia,kalo suma org baik dlm dunia ni,takyah la ada polis n askar,,ko suh dia terima kasih kat ko sebb ko memberi pengalaman n pengajaran pd dia selama dia jd pengetua ni..ekekekeke....weiii ani,org bayo zakat setahun sekali aje,aku pun golongan itu la juga,, afro afro afro
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  anizawati ahmad mansor on Wed Jun 17, 2009 9:50 pm

mus::::: x salah la byr 234 kali pun.... hahaha....
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 39
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  zackzaidi on Fri Jun 19, 2009 10:04 am

normazura wrote:aku jugak yg baik ... sanggup aku melarikan diri (balik awal skit) dari program kat sek aku ... w/pun aku sampai lewat kat kenduri shilla, at least aku dtg jugak la kan ....

yola a'a.. ko bagus.. umah dokat dgnnyo.. adik eden nak kawin gak time tue, camno.. xkan eden sobagai abg dio xnak tolong.. pe2 hal pun.. kite tunggu "reunion" yg terkini nti.. aku nak tengok muka shila yg kate "BEST SGT" kawin.. (kalau iklan KFC tue tunjuk jilat jari.. kalau iklan shila, shila wat pe ek??? huhuhu.. kite tanye wakil otai yg dah berkahwin, boy n mus.. ada pe2 penambahan..) jgn mare shila.. aku gurau je ayat2 akhir nie.. lame tak nyakat ko.. mmg cute gmbr ko kawin dlm FB tue.. cam x caye tue shila.. huhuhu

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  musliha mustapha on Fri Jun 19, 2009 10:44 am

zackzaidi wrote:
normazura wrote:aku jugak yg baik ... sanggup aku melarikan diri (balik awal skit) dari program kat sek aku ... w/pun aku sampai lewat kat kenduri shilla, at least aku dtg jugak la kan ....

yola a'a.. ko bagus.. umah dokat dgnnyo.. adik eden nak kawin gak time tue, camno.. xkan eden sobagai abg dio xnak tolong.. pe2 hal pun.. kite tunggu "reunion" yg terkini nti.. aku nak tengok muka shila yg kate "BEST SGT" kawin.. (kalau iklan KFC tue tunjuk jilat jari.. kalau iklan shila, shila wat pe ek??? huhuhu.. kite tanye wakil otai yg dah berkahwin, boy n mus.. ada pe2 penambahan..) jgn mare shila.. aku gurau je ayat2 akhir nie.. lame tak nyakat ko.. mmg cute gmbr ko kawin dlm FB tue.. cam x caye tue shila.. huhuhu
...aku dah tgk aritu shilla jilat sudu garpu kat madam kwan..ekek ko la keta rosak la adik kawen la nak ngaji kat johor la,,mcm2 AKO ni tau,ahakss..sangap la weii suma..jom aa reunion lagi skalik smbil meRAIkan perkahwinan shilla..aku ada kl 24 till 26,..jom aaa jom aaaaaa......... bounce bounce bounce
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  zackzaidi on Fri Jun 19, 2009 5:00 pm

musliha mustapha wrote:
zackzaidi wrote:
normazura wrote:aku jugak yg baik ... sanggup aku melarikan diri (balik awal skit) dari program kat sek aku ... w/pun aku sampai lewat kat kenduri shilla, at least aku dtg jugak la kan ....

yola a'a.. ko bagus.. umah dokat dgnnyo.. adik eden nak kawin gak time tue, camno.. xkan eden sobagai abg dio xnak tolong.. pe2 hal pun.. kite tunggu "reunion" yg terkini nti.. aku nak tengok muka shila yg kate "BEST SGT" kawin.. (kalau iklan KFC tue tunjuk jilat jari.. kalau iklan shila, shila wat pe ek??? huhuhu.. kite tanye wakil otai yg dah berkahwin, boy n mus.. ada pe2 penambahan..) jgn mare shila.. aku gurau je ayat2 akhir nie.. lame tak nyakat ko.. mmg cute gmbr ko kawin dlm FB tue.. cam x caye tue shila.. huhuhu
...aku dah tgk aritu shilla jilat sudu garpu kat madam kwan..ekek ko la keta rosak la adik kawen la nak ngaji kat johor la,,mcm2 AKO ni tau,ahakss..sangap la weii suma..jom aa reunion lagi skalik smbil meRAIkan perkahwinan shilla..aku ada kl 24 till 26,..jom aaa jom aaaaaa......... bounce bounce bounce

haaa.. jilat sudu garpu.. ok gie.. jgn dia bleh gigit spai patah dua sudu tue udah.. hehehe.. haah.. set jer.. aku try sebaik yg mgkin dtg.. member2 lain.. respon2.. wat kat area kl la tapi...

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum