JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  shamshillah on Mon Jun 22, 2009 8:49 pm

mus 3 hr je kat kl?

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  musliha mustapha on Tue Jun 23, 2009 1:58 pm

shamshillah wrote:mus 3 hr je kat kl?
,,,yup..24 till 25 kat kl,26 to 29 aku g bandung,30 blk brunei semula,,,aku plan nak balik raya nanti lama sikit,cuti dlm 2 3 bulan ke..wakakakakaaaa.... sunny cheers flower
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  Dato' K on Tue Jun 23, 2009 2:13 pm

musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:mus 3 hr je kat kl?
,,,yup..24 till 25 kat kl,26 to 29 aku g bandung,30 blk brunei semula,,,aku plan nak balik raya nanti lama sikit,cuti dlm 2 3 bulan ke..wakakakakaaaa.... sunny cheers flower

aku cadang nak jemput kengkawan dtg umah aku kat seremban nih - makan2 ke..org kg aku panggil house warming ke ape...lg ramai lg best inclusive la si mus nih..tp memandangkan mus singgah kl 3 ari je n rumah aku tu still cam tongkang pecah, maka kena pospon la..nanti bila dah kemas cket n bila mus mari kl, korang dtg la ye...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  shamshillah on Wed Jul 01, 2009 10:40 am

ari tu sempat jumpa mus n zura..mus belanja lg kat mdm kwn klcc..best bangat belajar ilmu umh tangga ngan korg nih...haha...pastuh mkn eskrem ngan najib kat hagen dazzz klcc..belajar ilmu simpan duit lak..bagus la kengkawan aku nih...sharing n caring...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  Syuhardy@boy on Wed Jul 01, 2009 11:50 am

oittt..shiela...ko happy sebab dapat belajar ilmu baru ker atau ko hepy sebab dpt makan free...hikhikhik...neway...korang x kol pun ekkk buat gathering kecil kecilan x ajak kengkawan ekkkkkk
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  Dato' K on Wed Jul 01, 2009 7:42 pm

Syuhardy@boy wrote:oittt..shiela...ko happy sebab dapat belajar ilmu baru ker atau ko hepy sebab dpt makan free...hikhikhik...neway...korang x kol pun ekkk buat gathering kecil kecilan x ajak kengkawan ekkkkkk

wei, bro...dia ajak org yg leh ajar dia teknik latest nye lah..ko punye teknik tahun 90-an punye..tu yg dia tak ajak tu..hahahaha..

apa la yg a-a n mus ajar ko tuh shilla wei...jgn buat pasal...ko tuh beginner lg...budak dua org tuh dah tahap expert tuuuu...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  normazura on Thu Jul 02, 2009 12:39 am

Dato' K wrote:
Syuhardy@boy wrote:oittt..shiela...ko happy sebab dapat belajar ilmu baru ker atau ko hepy sebab dpt makan free...hikhikhik...neway...korang x kol pun ekkk buat gathering kecil kecilan x ajak kengkawan ekkkkkk

wei, bro...dia ajak org yg leh ajar dia teknik latest nye lah..ko punye teknik tahun 90-an punye..tu yg dia tak ajak tu..hahahaha..

apa la yg a-a n mus ajar ko tuh shilla wei...jgn buat pasal...ko tuh beginner lg...budak dua org tuh dah tahap expert tuuuu...

aku ajar skit aje kat shila .... mus yg paling teror .... dia hardcore ..... aku ajar shilla, ilmu camne nak klimaks aje ...... hahahahhahahhhaa ...

mmg best la ..... terasa remaja kembali dapat jalan2 ngan mus ..... lepak2 ngan shila + mus ...... borak2 ngan najib + mus + shilla ...... bestttt dpt makan free lagi ...... yesssssss i love u la mus ...... moga murah rezeki dan panjang jodoh ......
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  Dato' K on Thu Jul 02, 2009 3:01 pm

wowww...elleh a-a, si shila tu dpn korang je buat naive tuuuu...btuah budak zaman skrg xtau mende2 gittewwww..silap2 dia lg expert dr mus...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  musliha mustapha on Mon Jul 06, 2009 3:58 pm

Dato' K wrote:wowww...elleh a-a, si shila tu dpn korang je buat naive tuuuu...btuah budak zaman skrg xtau mende2 gittewwww..silap2 dia lg expert dr mus...
...datok,,lain buat2 naive n memang betoi2 naive nih,,wakakaka zura.ko ingat tak soklan yg shilla tanya kita tu,,wakakaka kejang2 kaki kami gelak,jawapan nya pun kejang2 kaki lah jugak,,,wakakakaa..aku bgtau nazri aku nak kuar dgn zura & shilla n aku risau sebab zura nak shopping utk raya,hmm dgn aku2 sopping jugak la akhirnya,,,zura,rezeki Allah bg aku pinjam,aku share la dgn koang juga,takkan aku nak gemuk sorang mkn nasi bojarii kann,,3 cawan capucino beb,zura n shilla risau sebab ingt aku addicted,tapi doang lupa ari tu khamis malam jumaaattt.... cheers cheers drunken lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  musliha mustapha on Mon Jul 06, 2009 4:01 pm

Dato' K wrote:
musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:mus 3 hr je kat kl?
,,,yup..24 till 25 kat kl,26 to 29 aku g bandung,30 blk brunei semula,,,aku plan nak balik raya nanti lama sikit,cuti dlm 2 3 bulan ke..wakakakakaaaa.... sunny cheers flower

aku cadang nak jemput kengkawan dtg umah aku kat seremban nih - makan2 ke..org kg aku panggil house warming ke ape...lg ramai lg best inclusive la si mus nih..tp memandangkan mus singgah kl 3 ari je n rumah aku tu still cam tongkang pecah, maka kena pospon la..nanti bila dah kemas cket n bila mus mari kl, korang dtg la ye...
....datok,,aok jangan riso laa,kaweh orang pahang,mesti kaweh balik pahang selalu punya la wehh..aku rasa mcm pelik masa taip post ni,,wakakakakaaa.. bounce bounce
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  musliha mustapha on Mon Jul 06, 2009 4:02 pm

Syuhardy@boy wrote:oittt..shiela...ko happy sebab dapat belajar ilmu baru ker atau ko hepy sebab dpt makan free...hikhikhik...neway...korang x kol pun ekkk buat gathering kecil kecilan x ajak kengkawan ekkkkkk
....aku blowjob juga la daddy boy ni karang,,kan aku dah announce tiap kali nak balik kl,ko sebuk keja jek eheheee.. Suspect cyclops
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  musliha mustapha on Mon Jul 06, 2009 4:07 pm

shamshillah wrote:ari tu sempat jumpa mus n zura..mus belanja lg kat mdm kwn klcc..best bangat belajar ilmu umh tangga ngan korg nih...haha...pastuh mkn eskrem ngan najib kat hagen dazzz klcc..belajar ilmu simpan duit lak..bagus la kengkawan aku nih...sharing n caring...
..romantic gilerzss kami 4 org borak,4 4 bercakap,aku tak sure sapa yg mendengarnya..wakakakakaaaa...thats what friends are for..same gos to daddy boy kawan lucah virtual YM ku....pasni raya plak la kut aku balik lagi.heheh bulan puasa lg bagus kalau belanja kawan2 berbuka puasa ye tak !!!.. tongue tongue
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  normazura on Mon Jul 06, 2009 7:51 pm

yg aku risau bebudak sekolah yg dok meja sebolah yg dengor .... lagi satu waiterssssssss kat madam kwan yg dengar ..... clown affraid
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  najib on Tue Jul 07, 2009 12:20 am

aku agak penuh jugak la ilmu shilla pas jumpa mus & aa haritu...apa komen shilla?? Laughing Laughing tp kesian shilla....bila la nak praktis Embarassed Embarassed .........cepat la shilla pindah umh camni nampaknya.
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: JEMPUTAN KHAS UTK SAHABAT2 KE MAJLIS KENDURI KAHWIN SHILLA

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum