Wrong Info regarding Puan Siti Khadijah

Go down

Wrong Info regarding Puan Siti Khadijah

Post  musliha mustapha on Tue Jun 23, 2009 1:21 pm

Salam all


Ya ampun,aku tersalah bg information,Puan siti Khadijah idop lagi le,,,minta maaf sgt2 ye tuan2 n puan2..... Shocked Shocked Cool
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Wrong Info regarding Puan Siti Khadijah

Post  Dato' K on Tue Jun 23, 2009 1:54 pm

musliha mustapha wrote:Salam all


Ya ampun,aku tersalah bg information,Puan siti Khadijah idop lagi le,,,minta maaf sgt2 ye tuan2 n puan2..... Shocked Shocked Cool

hok ellonnn...bila aku baca posting ko nih, aku taktau nak gelak ke, nak rasa terkejut ke.....wuishhhh...bila ko tau cikgu ct tu ok lg, mus?? ni musti sesapa terserempak ngan cikgu ct kat pekan sehari raub nih.....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Wrong Info regarding Puan Siti Khadijah

Post  musliha mustapha on Tue Jun 23, 2009 3:10 pm

Dato' K wrote:
musliha mustapha wrote:Salam all


Ya ampun,aku tersalah bg information,Puan siti Khadijah idop lagi le,,,minta maaf sgt2 ye tuan2 n puan2..... Shocked Shocked Cool

hok ellonnn...bila aku baca posting ko nih, aku taktau nak gelak ke, nak rasa terkejut ke.....wuishhhh...bila ko tau cikgu ct tu ok lg, mus?? ni musti sesapa terserempak ngan cikgu ct kat pekan sehari raub nih.....
...itu la masalah aku datok,,too fast and too furious,,,wakakakaa...aku kena gak jumpa cikgu tu minta maap,dia kelas mate makcik aku,,makcik aku ada kata dulu cikgu tu kena kanser.dah recover la kut harapnya..ayat bersalah laa tu,,ekekeee... pale pale
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Wrong Info regarding Puan Siti Khadijah

Post  Dato' K on Tue Jun 23, 2009 7:59 pm

kes naya sungguh nih....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Wrong Info regarding Puan Siti Khadijah

Post  normazura on Tue Jun 23, 2009 8:12 pm

YA ALLAH ... ko berdosa mus ... ko jahat mus ... ko mmg kijam mus .... pegi cari balik cikgu kathy kita mintak maap bebyk ... cium kaki dio mus ... huk huk confused
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Wrong Info regarding Puan Siti Khadijah

Post  Syuhardy@boy on Thu Jun 25, 2009 5:14 pm

aku ari tu siap buat baca yasin tu biladpt tau dia dh 'meninggal'...hehehehe..apa la mus...buat airmata aku kering jer...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Wrong Info regarding Puan Siti Khadijah

Post  najib on Tue Jul 07, 2009 2:30 pm

Syuhardy@boy wrote:aku ari tu siap buat baca yasin tu biladpt tau dia dh 'meninggal'...hehehehe..apa la mus...buat airmata aku kering jer...

ermmmm......'baca yasin'....'airmata kering'.............boy....biar betik? Razz Razz Razz
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Wrong Info regarding Puan Siti Khadijah

Post  Syuhardy@boy on Tue Jul 07, 2009 2:49 pm

Betik la jib.....x kan la x betik lak...hehehehe
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Wrong Info regarding Puan Siti Khadijah

Post  najib on Wed Jul 08, 2009 1:35 am

Syuhardy@boy wrote:Betik la jib.....x kan la x betik lak...hehehehe

aku x tau nak cakap apa la...cuma tangan ku angkat n mulut mengucapkan syukur.... (jgn mare boy)
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Wrong Info regarding Puan Siti Khadijah

Post  musliha mustapha on Wed Jul 08, 2009 6:22 pm

normazura wrote:YA ALLAH ... ko berdosa mus ... ko jahat mus ... ko mmg kijam mus .... pegi cari balik cikgu kathy kita mintak maap bebyk ... cium kaki dio mus ... huk huk confused
..yaa benerr benerrr,,aku kijam aku bdosa aku jahat ADA aku kesahh ??... Twisted Evil king
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Wrong Info regarding Puan Siti Khadijah

Post  musliha mustapha on Wed Jul 08, 2009 6:23 pm

najib wrote:
Syuhardy@boy wrote:aku ari tu siap buat baca yasin tu biladpt tau dia dh 'meninggal'...hehehehe..apa la mus...buat airmata aku kering jer...

ermmmm......'baca yasin'....'airmata kering'.............boy....biar betik? Razz Razz Razz
...eheheh ko ni jip,tak baik taip gitu,,ko taip gini ----> Daddy boy,ko takde life ke? ahakss,,,,jari laknat menaip,,,, Razz cyclops
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Wrong Info regarding Puan Siti Khadijah

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 09, 2009 11:55 am

amboi cik musliha...mentang mentang le ko tgh tension ngan ofismate ko..kt sini pun ko lepas geram ekkkkkk.. Sad
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Wrong Info regarding Puan Siti Khadijah

Post  najib on Fri Jul 10, 2009 1:15 am

musliha mustapha wrote:
najib wrote:
Syuhardy@boy wrote:aku ari tu siap buat baca yasin tu biladpt tau dia dh 'meninggal'...hehehehe..apa la mus...buat airmata aku kering jer...

ermmmm......'baca yasin'....'airmata kering'.............boy....biar betik? Razz Razz Razz
...eheheh ko ni jip,tak baik taip gitu,,ko taip gini ----> Daddy boy,ko takde life ke? ahakss,,,,jari laknat menaip,,,, Razz cyclops

erk!! Embarassed Embarassed
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Wrong Info regarding Puan Siti Khadijah

Post  musliha mustapha on Fri Jul 10, 2009 12:58 pm

Syuhardy@boy wrote:amboi cik musliha...mentang mentang le ko tgh tension ngan ofismate ko..kt sini pun ko lepas geram ekkkkkk.. Sad
....ahaksss,memang palat la mamat team mate bangang aku tu,.,,( org2 terpilih jek dapat makian aku ni ).....alaa daddy boy,,u pun taw i suker melawak geli2 kan...engkau la rakan seperlucahan aku yg terbest buat abad ini bro...... What a Face What a Face
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Wrong Info regarding Puan Siti Khadijah

Post  Syuhardy@boy on Fri Jul 10, 2009 4:36 pm

ye laaaa..sekarang nie aku dpt la layan nafsu buas ko tu...nti biler aku dh x dpt nk penuhi nafsu buas ko tu...ko dh x sayang la kat aku kan...... Mad
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Wrong Info regarding Puan Siti Khadijah

Post  Dato' K on Fri Jul 10, 2009 4:42 pm

mus ni kira mcm apa aaa..nak kata sugar mummy, muda ngat lagi...kira sugar sista la kot...
nafsu buas ok lg..jangan nafsu serakah dah laaaa...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: Wrong Info regarding Puan Siti Khadijah

Post  musliha mustapha on Sun Jul 12, 2009 5:19 pm

Syuhardy@boy wrote:ye laaaa..sekarang nie aku dpt la layan nafsu buas ko tu...nti biler aku dh x dpt nk penuhi nafsu buas ko tu...ko dh x sayang la kat aku kan...... Mad
,,,buasss?? buass aku ok lg bro,,buaaassirr kaluu,,aku takde laa,,montot aku masih dara gitu,,eeekekkee lol! lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Wrong Info regarding Puan Siti Khadijah

Post  sahril sarudin on Sun Jul 12, 2009 7:19 pm

musliha mustapha wrote:
Syuhardy@boy wrote:ye laaaa..sekarang nie aku dpt la layan nafsu buas ko tu...nti biler aku dh x dpt nk penuhi nafsu buas ko tu...ko dh x sayang la kat aku kan...... Mad
,,,buasss?? buass aku ok lg bro,,buaaassirr kaluu,,aku takde laa,,montot aku masih dara gitu,,eeekekkee lol! lol!


hollah..kita ni sama jer lah..vontot aku pun masih dara lagi..walaupun bermacam dugaan aku hadapi.. What a Face What a Face
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 38
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Wrong Info regarding Puan Siti Khadijah

Post  najib on Mon Jul 13, 2009 3:05 pm

sahril sarudin wrote:
musliha mustapha wrote:
Syuhardy@boy wrote:ye laaaa..sekarang nie aku dpt la layan nafsu buas ko tu...nti biler aku dh x dpt nk penuhi nafsu buas ko tu...ko dh x sayang la kat aku kan...... Mad
,,,buasss?? buass aku ok lg bro,,buaaassirr kaluu,,aku takde laa,,montot aku masih dara gitu,,eeekekkee lol! lol!


hollah..kita ni sama jer lah..vontot aku pun masih dara lagi..walaupun bermacam dugaan aku hadapi.. What a Face What a Face

wooo...wooo.....takpe2...mus..sahril...kitaorg percaya....takkanlah kot....(ya ampun mus + sahril) Razz Razz Razz
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Wrong Info regarding Puan Siti Khadijah

Post  musliha mustapha on Mon Jul 13, 2009 5:25 pm

eeii najip ni menduga aku nampaknya,,,,betul la jip,itu lah 1 1 nya dara yg mampu aku pertahankan walau banyak sgt godaan dtg menggodam...wakakakaaaa...lgpun masa dalam pantang lepas bersalin dua kali ni,aku ***** nazri #### mak n abah aku ^^^,,,wakakakakaaa kang ada yg suh aku buh softlan lg kang ... Razz afro
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Wrong Info regarding Puan Siti Khadijah

Post  najib on Tue Jul 14, 2009 11:53 pm

musliha mustapha wrote:eeii najip ni menduga aku nampaknya,,,,betul la jip,itu lah 1 1 nya dara yg mampu aku pertahankan walau banyak sgt godaan dtg menggodam...wakakakaaaa...lgpun masa dalam pantang lepas bersalin dua kali ni,aku ***** nazri #### mak n abah aku ^^^,,,wakakakakaaa kang ada yg suh aku buh softlan lg kang ... Razz afro

hahhahaaa................aku rs aku x yah provoke ko lar eh? Twisted Evil Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Wrong Info regarding Puan Siti Khadijah

Post  Syuhardy@boy on Wed Jul 15, 2009 12:10 pm

Ko x yah provoke dia laa...ko poke dia jer...hehehehe
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Wrong Info regarding Puan Siti Khadijah

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum