salam perkenalan...

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

salam perkenalan...

Post  azrul on Tue Jun 23, 2009 1:33 pm

salam..
nama penuh azrul hafizal..
aku join kelas krk ni masa tingkatan 3 jer... pastu form 4 aku pegi teknik kl... so mungkin korang x berapa ingat..
aku kerja,menetap kat kuantan.. kerja ngan civil eng. consultant..

tak sangka bleh jumpa balik ngan kawan2 KRk ni..
hok paling riuh dalam kelas shuhardy la..
ok .. take care...

azrul

Posts : 10
Join date : 2009-06-23

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  Dato' K on Tue Jun 23, 2009 2:09 pm

azrul wrote:salam..
nama penuh azrul hafizal..
aku join kelas krk ni masa tingkatan 3 jer... pastu form 4 aku pegi teknik kl... so mungkin korang x berapa ingat..
aku kerja,menetap kat kuantan.. kerja ngan civil eng. consultant..

tak sangka bleh jumpa balik ngan kawan2 KRk ni..
hok paling riuh dalam kelas shuhardy la..
ok .. take care...

aku rasa aku ingat ko..azrul yg tinggi2 tu, kan??

wei, ko ada sesapa kengkawan or ko sendiri yg nak tukar keje tak??
aku la ni, keje kat johor..tp aku maleh keje kat sini disebabn komitmen family lah...aku dah sound boss aku, transferkan aku ke satu project kat nilai, N9 (sbb aku tinggal kat seremban) or aku berenti bila dpt offer lain..so, bos aku kata - aku leh transfer kalo aku dpt carik sorang assistant - civil engineer..
so, kalo ko ada sesapa nak rekomen (terbuka kepada semua kengkawan class of 79 gak), pls e-mail cv kat aku : kamal_1503@hotmail.com or nak lg senang, call je lah aku @ 019 2245185..kalo setakat nak dpt keje tu, aku leh janji 95% dpt, providing x mintak gaji yg melampau2 la kan..

project yg aku involve skrg ni - hway project kay johor lah..tak susah mana..structure yg senang2 je - bridge ada 3 bijik yg lain byk ground treatment n embankment filling je..kalo yg fresh grad tu, aku leh train la cket2...yg dah ada xperience, lg senang..lg cepat report keje, lg bagus coz lg cepat aku leh blah balik kl..

utk employee yg bukan org johor, tpt tinggal disediakan - Danga View kat area danga bay nih..

tu je lah..

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  musliha mustapha on Tue Jun 23, 2009 2:42 pm

salam azrul..mmg kami kenal ko sebab tak ramai yg tinggi dlm kelas krk tu,,ekekekekee ..welcome to the forum..
huhuuu best tu danga bay,,,datok,,adik lelaki aku baru abis dip kat Poli kuantan,,polisas rasanya,,dia amik mekanikal eng,pointer 3.2 baru ni,,,amacam bleh rekomen tak? gaji sikit tak kisah sgt sebab dia gemuk mcm aku gak,,ekekekee...datok,mlm ni aku suh dia emel cv dia kat ko yea..err ni citer pasal azrul ke pasal keje kosong yea??,,,, pirat pirat tongue

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  zackzaidi on Tue Jun 23, 2009 4:56 pm

azrul wrote:salam..
nama penuh azrul hafizal..
aku join kelas krk ni masa tingkatan 3 jer... pastu form 4 aku pegi teknik kl... so mungkin korang x berapa ingat..
aku kerja,menetap kat kuantan.. kerja ngan civil eng. consultant..

tak sangka bleh jumpa balik ngan kawan2 KRk ni..
hok paling riuh dalam kelas shuhardy la..
ok .. take care...

nie azrul panjang tue ek? pakai spek. tue ker? aku zaidi duk skali asrama dlu.. salam pertemuan.. ko letak no hp ko kat post "no hp or contact" tue... senang member nak cari no hp ko.. x tau post dia, ko explore je, mesti jumpa..

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  Dato' K on Tue Jun 23, 2009 5:42 pm

musliha mustapha wrote:salam azrul..mmg kami kenal ko sebab tak ramai yg tinggi dlm kelas krk tu,,ekekekekee ..welcome to the forum..
huhuuu best tu danga bay,,,datok,,adik lelaki aku baru abis dip kat Poli kuantan,,polisas rasanya,,dia amik mekanikal eng,pointer 3.2 baru ni,,,amacam bleh rekomen tak? gaji sikit tak kisah sgt sebab dia gemuk mcm aku gak,,ekekekee...datok,mlm ni aku suh dia emel cv dia kat ko yea..err ni citer pasal azrul ke pasal keje kosong yea??,,,, pirat pirat tongue

tempat ni kalo nak ikut, mmg best bangat...cuma aku ni je yg problem cket..

suh je adik ko e-mail aku...nanti aku try adjust lah mana yg buleh...sbb m&e punya org sudah ada..

takpelah, sambil2 introduce kengkawan, selit2 sekali peluang pekerjaan...weii, ni terbuka utk semua...tak kira la, adik tiri kpd mentua jiran korang pun buleh...aku dah bosan tahap gaban kat jb nihhhhh...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  azrul on Wed Jun 24, 2009 11:45 am

nie azrul panjang tue ek? pakai spek. tue ker? aku zaidi duk skali asrama dlu.. salam pertemuan.. ko letak no hp ko kat post "no hp or contact" tue... senang member nak cari no hp ko.. x tau post dia, ko explore je, mesti jumpa..[/quote]


yer laa.. mmg panjang pun.. ko mesti ingat aku tdo sebantal dulu2..hehehe


Last edited by azrul on Wed Jun 24, 2009 11:53 am; edited 1 time in total (Reason for editing : no reason)

azrul

Posts : 10
Join date : 2009-06-23

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  azrul on Wed Jun 24, 2009 11:51 am

Dato' K wrote:
musliha mustapha wrote:salam azrul..mmg kami kenal ko sebab tak ramai yg tinggi dlm kelas krk tu,,ekekekekee ..welcome to the forum..
huhuuu best tu danga bay,,,datok,,adik lelaki aku baru abis dip kat Poli kuantan,,polisas rasanya,,dia amik mekanikal eng,pointer 3.2 baru ni,,,amacam bleh rekomen tak? gaji sikit tak kisah sgt sebab dia gemuk mcm aku gak,,ekekekee...datok,mlm ni aku suh dia emel cv dia kat ko yea..err ni citer pasal azrul ke pasal keje kosong yea??,,,, pirat pirat tongue

tempat ni kalo nak ikut, mmg best bangat...cuma aku ni je yg problem cket..

suh je adik ko e-mail aku...nanti aku try adjust lah mana yg buleh...sbb m&e punya org sudah ada..

takpelah, sambil2 introduce kengkawan, selit2 sekali peluang pekerjaan...weii, ni terbuka utk semua...tak kira la, adik tiri kpd mentua jiran korang pun buleh...aku dah bosan tahap gaban kat jb nihhhhh...


aku ingat dato k ni desperate sangat nih nak cari pengganti..hehehe..
aku baru jer berkenalan.. dah offer kerja..
kat johor jauh la bos.. aku menetap kat kuantan skang nihh
lagipun aku byk involve dlm building project.. xder experience laa
tapi kalau area sebelah kuantan nih.. bleh gak..

azrul

Posts : 10
Join date : 2009-06-23

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  zackzaidi on Thu Jun 25, 2009 9:04 am

azrul wrote:
Dato' K wrote:
musliha mustapha wrote:salam azrul..mmg kami kenal ko sebab tak ramai yg tinggi dlm kelas krk tu,,ekekekekee ..welcome to the forum..
huhuuu best tu danga bay,,,datok,,adik lelaki aku baru abis dip kat Poli kuantan,,polisas rasanya,,dia amik mekanikal eng,pointer 3.2 baru ni,,,amacam bleh rekomen tak? gaji sikit tak kisah sgt sebab dia gemuk mcm aku gak,,ekekekee...datok,mlm ni aku suh dia emel cv dia kat ko yea..err ni citer pasal azrul ke pasal keje kosong yea??,,,, pirat pirat tongue

tempat ni kalo nak ikut, mmg best bangat...cuma aku ni je yg problem cket..

suh je adik ko e-mail aku...nanti aku try adjust lah mana yg buleh...sbb m&e punya org sudah ada..

takpelah, sambil2 introduce kengkawan, selit2 sekali peluang pekerjaan...weii, ni terbuka utk semua...tak kira la, adik tiri kpd mentua jiran korang pun buleh...aku dah bosan tahap gaban kat jb nihhhhh...


aku ingat dato k ni desperate sangat nih nak cari pengganti..hehehe..
aku baru jer berkenalan.. dah offer kerja..
kat johor jauh la bos.. aku menetap kat kuantan skang nihh
lagipun aku byk involve dlm building project.. xder experience laa
tapi kalau area sebelah kuantan nih.. bleh gak..

alo geng. klau nak cite psal keje, xpayah melalut kat sini.. bagi no contact, trus call jer.. bru best.. byk info tau on da dot...

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  Syuhardy@boy on Mon Jun 29, 2009 3:49 pm

Hahaha...azrul ...ko ekkk...lama siut x dgr berita psl ko....huhuhu...x sangka btl la dpt jmpa kt sini kan...dunia ni kecik jer rupanya......hehehehehehe

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  azrul on Mon Jun 29, 2009 6:55 pm

Syuhardy@boy wrote:Hahaha...azrul ...ko ekkk...lama siut x dgr berita psl ko....huhuhu...x sangka btl la dpt jmpa kt sini kan...dunia ni kecik jer rupanya......hehehehehehe

mcm jejak kasih la ni lebih kurang...
last jumpe masa form 4 la kejap..
nnti next reunion nak join la..

azrul

Posts : 10
Join date : 2009-06-23

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  normazura on Wed Jul 01, 2009 12:14 am

azrul wrote:
Syuhardy@boy wrote:Hahaha...azrul ...ko ekkk...lama siut x dgr berita psl ko....huhuhu...x sangka btl la dpt jmpa kt sini kan...dunia ni kecik jer rupanya......hehehehehehe

mcm jejak kasih la ni lebih kurang...
last jumpe masa form 4 la kejap..
nnti next reunion nak join la..

welcome azrul ....
cian kat ko, forum nih dah hilang kehangatannya .... 2-3 bln yg lepas mmg best ... mmg ketagih la nak bukak forum tetiap ari ...

normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  azrul on Wed Jul 01, 2009 2:37 pm

normazura wrote:
azrul wrote:
Syuhardy@boy wrote:Hahaha...azrul ...ko ekkk...lama siut x dgr berita psl ko....huhuhu...x sangka btl la dpt jmpa kt sini kan...dunia ni kecik jer rupanya......hehehehehehe

mcm jejak kasih la ni lebih kurang...
last jumpe masa form 4 la kejap..
nnti next reunion nak join la..

welcome azrul ....
cian kat ko, forum nih dah hilang kehangatannya .... 2-3 bln yg lepas mmg best ... mmg ketagih la nak bukak forum tetiap ari ...

tu la.. aku baru jer masuk..
tgk2 sepi jer forum nih..
dah bawa diri masing2 plak dah..

azrul

Posts : 10
Join date : 2009-06-23

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  Dato' K on Wed Jul 01, 2009 7:45 pm

normazura wrote:
azrul wrote:
Syuhardy@boy wrote:Hahaha...azrul ...ko ekkk...lama siut x dgr berita psl ko....huhuhu...x sangka btl la dpt jmpa kt sini kan...dunia ni kecik jer rupanya......hehehehehehe

mcm jejak kasih la ni lebih kurang...
last jumpe masa form 4 la kejap..
nnti next reunion nak join la..

welcome azrul ....
cian kat ko, forum nih dah hilang kehangatannya .... 2-3 bln yg lepas mmg best ... mmg ketagih la nak bukak forum tetiap ari ...

apa kata ko create la gossip2 yg best2 a-a...br la meriah cket..tp jgn libatn aku dah la...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

kantoi di Night Safari Melaka ...

Post  normazura on Thu Jul 02, 2009 12:33 am

seorg rakan ku terkantoi di Night Safari ....

jeng jeng .... aku + hubby + kiddos and my brother's family (wife + 9 kiddos + MILaw) pegi bercuti ke melaka ... actually tujuan sbnrnya aku p sana nak berubat penyakit misteri aku dulu ... alhadulillah serasi la pulak ngan ustaz itewwww ... tapi pada aku itu semua ketentuan ALLAH .... kalau DIA kata sembuh , maka sembuh la aku .... hehhe

back to the story la .... pada malam kejadian, abg aku ajak aku n family p zoo melaka .... kununnya nak rasa camne feel nye p night safari ... ketika berada di parking area, dr kejauhan dan kesamaran malam, aku ternampak sesusuk tubuh lelaki yg seperti ku kenal bersama dengan pasangan nya .... ishkkk xkan lah pulak ... memalam nih p night safari ngan tunang nye ..... ishkkkkkkk bukan kut .... tapi dalam hati tetap rasa macam ye ... mmg kawan aku nih .... yg dah lama aku x jumpa ..... yg dah lebih 10 thn x jumpa ..... yg hanya berjumpa di alam maya (forum neh lah) .....

kami terus ke kaunter tiket ...... haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mmg betui pon tekaan aku tadi ....... dr belakang pon aku dah boleh agak .... itu adalah ZAIDI .......... kah kah kah ...... tanpa segan silunya aku terus menjerit kat mamat sorang neh ....... "hai en zc zaidi" ...... mamat itewwwww kelihatan pucat + kelat + ketat dgn kehadiran aku ......

dr riak wajah edy, aku tau dia terkejut .... sbb dia nampak sgt gabra .... x tau nak cakap apa ngan aku ..... sampai nak salam ngan hubby aku pon teragak2 ....... dan tanpa membuang masa terus blah slps hanya berkata "eh, a'a " ............ siot betul la kawan aku sorang nih .....

normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  Dato' K on Thu Jul 02, 2009 10:32 am

normazura wrote:seorg rakan ku terkantoi di Night Safari ....

jeng jeng .... aku + hubby + kiddos and my brother's family (wife + 9 kiddos + MILaw) pegi bercuti ke melaka ... actually tujuan sbnrnya aku p sana nak berubat penyakit misteri aku dulu ... alhadulillah serasi la pulak ngan ustaz itewwww ... tapi pada aku itu semua ketentuan ALLAH .... kalau DIA kata sembuh , maka sembuh la aku .... hehhe

back to the story la .... pada malam kejadian, abg aku ajak aku n family p zoo melaka .... kununnya nak rasa camne feel nye p night safari ... ketika berada di parking area, dr kejauhan dan kesamaran malam, aku ternampak sesusuk tubuh lelaki yg seperti ku kenal bersama dengan pasangan nya .... ishkkk xkan lah pulak ... memalam nih p night safari ngan tunang nye ..... ishkkkkkkk bukan kut .... tapi dalam hati tetap rasa macam ye ... mmg kawan aku nih .... yg dah lama aku x jumpa ..... yg dah lebih 10 thn x jumpa ..... yg hanya berjumpa di alam maya (forum neh lah) .....

kami terus ke kaunter tiket ...... haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mmg betui pon tekaan aku tadi ....... dr belakang pon aku dah boleh agak .... itu adalah ZAIDI .......... kah kah kah ...... tanpa segan silunya aku terus menjerit kat mamat sorang neh ....... "hai en zc zaidi" ...... mamat itewwwww kelihatan pucat + kelat + ketat dgn kehadiran aku ......

dr riak wajah edy, aku tau dia terkejut .... sbb dia nampak sgt gabra .... x tau nak cakap apa ngan aku ..... sampai nak salam ngan hubby aku pon teragak2 ....... dan tanpa membuang masa terus blah slps hanya berkata "eh, a'a " ............ siot betul la kawan aku sorang nih .....

eh, ari tu bukan ke mamat nih cakap yg dia siap gi NGAJI la bagai kat umah bakal mentua dia.....wei, en. zaidi, ko bwk anak dara org memalam dlm utan rimba nih, dah mintak kebenaran mak ayah dia ke?? tunang tu belum lagi masuk kategori halalan-toyyiban, tau..lain la kalo dah kawin, jgn kata dlm utan, kat atas kitchen kabinet concrete pun buleh..kahkahkah...setahu aku, kalo org tua yg stock suruh bakal menantu dia ngaji nih, mana dia bagi anak dara n anak teruna gi dalam utan, memalam pulak itttewww.... Evil or Very Mad aku muskil, ko gi ngaji ke, ko pegi taji anak dara org, weiiii Twisted Evil ...kahkahkahkah....byk2 tempat kat mesia nih, UTAN RIMBA yg ko pilih ye, edy...hmmmm bijak, bijak.... Twisted Evil apa menda la ko buat agaknye ye... Twisted Evil kahkahkah......share la ngan kitorang...mana tau, shilla leh belajo ke, hahahahaha...

PUCAT, KELAT, KETAT, SANGAT GABRA....kahkahkah.kalo la aku ade time tu, alangkah beh nyee...

wei, kengkawan...aku pasti, yakin n pecaya, en. edy akan mengabaikan posting ni utk sementara waktu sementara dia mencarik modal utk counter attack...

pas tu dia akan reply dengan ayat lbh kurang camni - 'siot je korang, ako terlepas pandang part nie.. xpenah buka langsung pas msg yg ako reply 1st time tue..'

pas tu, dia akan cover line ngan ayat lbh kurang camni - 'dengan nama ........., korang x penah skit pun buat mende2 camni? jawap ngan hati yg ikhlas.. kalau korang x respon, ako anggap ako dah dapat jawapannya.. mungkin korang bleh tipu org lain ngan jawapan korang tetapi bahasa tubuh menceritakan segalanya..'

kahkahkahkahkah....'edy, nie just pandangan dan pemerhatian aku, x salah kan.. aku mengungkit coz nak bawa satu topik bru yg perlu kita huraikan... biasenya pemerhatian aku memberi jawapan yg benar'...kahkahkahkahkahkah......

'nie kelebihan aku, aku jenis yg suke memerhati dan membuat penilaian, bru aku masuk dlm satu perbincangan or perbualan tue... bru bleh same angin... yaaa.. respon2 kawan2..' kahkahkahkahkahkah

maybe edy dah kawin koott time tu....

kahkahkahkahkah....ironi sungguh posting ni kan...cuba korang compare ngan posting edy kat dalam topic - moderator forum...kahkahkah

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  normazura on Thu Jul 02, 2009 12:25 pm

hahaaahahhaha ... best sungguh komen kamal .... aku suka .... actually dah lama dah aku simpan hot story nih .... maleh la nak kacau AKO ... tapi aku terpaksa menyahut cabaran kamal .... hik hik to post a new hot topics 4 our forum .....

normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  Dato' K on Thu Jul 02, 2009 2:55 pm

yang paling best, mamat ni buat2 naive n ala-ala bengong gittew kat dlm fb...kahkahkah...pas tu divert citer sampei ke bab anak aku tuuuuu...kahkahkah.... Twisted Evil kat dlm fb, aku kasik ko can la en. eddy..ye lah, kat dlm fb tu, mayb ada kawan2 usrah ko ke, apa ke..x best la kan...kahkahkah...tp, kat dlm forum nih...ko tau la nasib badan ko....kahkahkah..org dah ckp elok2 dulu, mende2 ngarut, jgn nak sensasi lebih2..agak2 la kan...sampei suruh org sumpah tuuuuu...skrg dah kena btg idung sendiri..haaaa, rasa la ko....ZURA, LG SKALI NAK BGTAU - KO MMG D BOMB!!!

haaaaa, skrg apa macam??aku nak nengok apa idea en. eddy kite...kahkahkah..

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  Dato' K on Thu Jul 02, 2009 4:53 pm

a-a, ada org kata cite kat night safari nih, fitnah semata-mata...huuuuuuu...best nih.... scratch

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  musliha mustapha on Thu Jul 02, 2009 8:47 pm

azrul wrote:nie azrul panjang tue ek? pakai spek. tue ker? aku zaidi duk skali asrama dlu.. salam pertemuan.. ko letak no hp ko kat post "no hp or contact" tue... senang member nak cari no hp ko.. x tau post dia, ko explore je, mesti jumpa..


yer laa.. mmg panjang pun.. ko mesti ingat aku tdo sebantal dulu2..hehehe[/quote]...hissskkk,panjang kew ? sahrilllllllll sila komen.. cyclops cyclops

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  musliha mustapha on Thu Jul 02, 2009 9:08 pm

Dato' K wrote:a-a, ada org kata cite kat night safari nih, fitnah semata-mata...huuuuuuu...best nih.... scratch
....dengan nama musliha mustapha ingin mengatakan bahwa,,sapa makan gulai tempoyak,dia sedawa bau derian...wakakakakaaa... rabbit alien clown

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  anizawati ahmad mansor on Thu Jul 02, 2009 10:38 pm

musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:a-a, ada org kata cite kat night safari nih, fitnah semata-mata...huuuuuuu...best nih.... scratch
....dengan nama musliha mustapha ingin mengatakan bahwa,,sapa makan gulai tempoyak,dia sedawa bau derian...wakakakakaaa... rabbit alien clown
ngkorang ni.... bab kenakan org.... no 1

anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 37
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  zackzaidi on Fri Jul 03, 2009 9:33 am

normazura wrote:seorg rakan ku terkantoi di Night Safari ....

jeng jeng .... aku + hubby + kiddos and my brother's family (wife + 9 kiddos + MILaw) pegi bercuti ke melaka ... actually tujuan sbnrnya aku p sana nak berubat penyakit misteri aku dulu ... alhadulillah serasi la pulak ngan ustaz itewwww ... tapi pada aku itu semua ketentuan ALLAH .... kalau DIA kata sembuh , maka sembuh la aku .... hehhe

back to the story la .... pada malam kejadian, abg aku ajak aku n family p zoo melaka .... kununnya nak rasa camne feel nye p night safari ... ketika berada di parking area, dr kejauhan dan kesamaran malam, aku ternampak sesusuk tubuh lelaki yg seperti ku kenal bersama dengan pasangan nya .... ishkkk xkan lah pulak ... memalam nih p night safari ngan tunang nye ..... ishkkkkkkk bukan kut .... tapi dalam hati tetap rasa macam ye ... mmg kawan aku nih .... yg dah lama aku x jumpa ..... yg dah lebih 10 thn x jumpa ..... yg hanya berjumpa di alam maya (forum neh lah) .....

kami terus ke kaunter tiket ...... haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mmg betui pon tekaan aku tadi ....... dr belakang pon aku dah boleh agak .... itu adalah ZAIDI .......... kah kah kah ...... tanpa segan silunya aku terus menjerit kat mamat sorang neh ....... "hai en zc zaidi" ...... mamat itewwwww kelihatan pucat + kelat + ketat dgn kehadiran aku ......

dr riak wajah edy, aku tau dia terkejut .... sbb dia nampak sgt gabra .... x tau nak cakap apa ngan aku ..... sampai nak salam ngan hubby aku pon teragak2 ....... dan tanpa membuang masa terus blah slps hanya berkata "eh, a'a " ............ siot betul la kawan aku sorang nih .....


salam..
aku skit pun x rase PUCAT + KELAT + KETAT jumpa a'a.. lillahi.. kalau ye betul cam a'a ckp tue, aku x balas teguran dia dah.. alo geng, ko jangan buat cite yg x betoi.. kalau nak sungkit pun biar ngan fakta betoi.. x salah nak hangat kan skit forum nie tapi biar ngan fakta betoi.. n lagi satu aku dah besar, bukan budak2 sekolah cam a'a mengajar tue.. skit pun aku xcuak.. takat member lama x jumpa n x tau cite aku.. tue hak dia lor nak penilaian camne.. takat member2 sungkit2 cite hangat2 nie, biasalor.. aku dah lali.. aku nak blah tue aku angkat tangan kat a'a tau, aku x tau dia prasan ke tak time relex tepi kedai tue.. buat cite biar betoi.. SIOT BETUL LA KAWAN AKU SORANG NIH.....

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  Dato' K on Fri Jul 03, 2009 9:59 am

kira citer jumpa kat night safari nih betul la...kahkahkah....ingat fitnah akhir zaman gitteww....hahahaha...

ko nih a-a, en. edy angkat tangan pun ko tanak respon, apa laaaaa...hehehehehehehe...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  zackzaidi on Fri Jul 03, 2009 10:22 am

Dato' K wrote:eh, ari tu bukan ke mamat nih cakap yg dia siap gi NGAJI la bagai kat umah bakal mentua dia.....wei, en. zaidi, ko bwk anak dara org memalam dlm utan rimba nih, dah mintak kebenaran mak ayah dia ke?? tunang tu belum lagi masuk kategori halalan-toyyiban, tau..lain la kalo dah kawin, jgn kata dlm utan, kat atas kitchen kabinet concrete pun buleh..kahkahkah...setahu aku, kalo org tua yg stock suruh bakal menantu dia ngaji nih, mana dia bagi anak dara n anak teruna gi dalam utan, memalam pulak itttewww.... Evil or Very Mad aku muskil, ko gi ngaji ke, ko pegi taji anak dara org, weiiii Twisted Evil ...kahkahkahkah....byk2 tempat kat mesia nih, UTAN RIMBA yg ko pilih ye, edy...hmmmm bijak, bijak.... Twisted Evil apa menda la ko buat agaknye ye... Twisted Evil kahkahkah......share la ngan kitorang...mana tau, shilla leh belajo ke, hahahahaha...

PUCAT, KELAT, KETAT, SANGAT GABRA....kahkahkah.kalo la aku ade time tu, alangkah beh nyee...

wei, kengkawan...aku pasti, yakin n pecaya, en. edy akan mengabaikan posting ni utk sementara waktu sementara dia mencarik modal utk counter attack...

pas tu dia akan reply dengan ayat lbh kurang camni - 'siot je korang, ako terlepas pandang part nie.. xpenah buka langsung pas msg yg ako reply 1st time tue..'

pas tu, dia akan cover line ngan ayat lbh kurang camni - 'dengan nama ........., korang x penah skit pun buat mende2 camni? jawap ngan hati yg ikhlas.. kalau korang x respon, ako anggap ako dah dapat jawapannya.. mungkin korang bleh tipu org lain ngan jawapan korang tetapi bahasa tubuh menceritakan segalanya..'

kahkahkahkahkah....'edy, nie just pandangan dan pemerhatian aku, x salah kan.. aku mengungkit coz nak bawa satu topik bru yg perlu kita huraikan... biasenya pemerhatian aku memberi jawapan yg benar'...kahkahkahkahkahkah......

'nie kelebihan aku, aku jenis yg suke memerhati dan membuat penilaian, bru aku masuk dlm satu perbincangan or perbualan tue... bru bleh same angin... yaaa.. respon2 kawan2..' kahkahkahkahkahkah

maybe edy dah kawin koott time tu....

kahkahkahkahkah....ironi sungguh posting ni kan...cuba korang compare ngan posting edy kat dalam topic - moderator forum...kahkahkah

alor mal..

aku gie jejalan jer.. bukan berdua je bro.. reramai, naik satu keretapi n ada guide bawak round sambil kenalkan "penghuni" di sana.. aku x tau lor a'a berjalan je kot round satu zoo tue.. nak bagi kurus skit.. huahahaa... aku x berjalan, aku naik trainnya coz aku sayang lemak yg aku bela nie... xdonya aku nak amik kesempatan time tue.. reramai... seumur hidup aku, aku x penah "booo" anak dara org tau... kalau nak, time blaja dlu bleh dapat tapi aku masih waras mal.. kalau ako wat gitu, balasannya akan dapat balik, kalau x kena adik2 aku, maybe terkena kat anak aku pada masa akan dtg (kalau umur masih pjg)...
betoi lor aku blaja mengaji, taji2 nie bukan cara aku.. tapi nak taji org buat fakta salah nie aku bleh... kalau kat upm nie, sungkit menyungkit nie bagi member panas nie dah biase.. jadi layan jee... aku dah imuni.. huhuhu...kalau aku bagi lebih2 spai kuar ayat2 "laknatullah" kang takut terase ati plak (tapi fakta kena betoi ye a'a).. jadi biar lor suam2 kuku...

tue penilaian korang, hak korang.. huraiannya bersama fakta benar, x salah.. tapi kalau x betoi.. xpe, aku simpan... kumpul2 dlu.. huhuhu..
emm.. sedap bunyi ayat mazhab kategori tue "kategori halalan-toyyiban".. unik bunyinya.. huahaha..

xpe mal..
aku membuat penilaian berterusan... hehehe.. tungguuu...

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  zackzaidi on Fri Jul 03, 2009 10:24 am

Dato' K wrote:kira citer jumpa kat night safari nih betul la...kahkahkah....ingat fitnah akhir zaman gitteww....hahahaha...

ko nih a-a, en. edy angkat tangan pun ko tanak respon, apa laaaaa...hehehehehehehe...

betoi.. dlm FB pun aku respon komen a'a... siap masuk gmbr aku gie ngan tunang aku dlm FB.. wat pe aku nak bohog plak.. xdo hasil bohong korang nie.. mengurang pahala aku ada lor...

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum