salam perkenalan...

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: salam perkenalan...

Post  zackzaidi on Fri Jul 03, 2009 10:33 am

normazura wrote:hahaaahahhaha ... best sungguh komen kamal .... aku suka .... actually dah lama dah aku simpan hot story nih .... maleh la nak kacau AKO ... tapi aku terpaksa menyahut cabaran kamal .... hik hik to post a new hot topics 4 our forum .....

bagi aku, cite aku nie tak HOT lagi.. kategori HOT kalau cite kawan kita mewah pasal ada sugar daddy or mummy or kena tangkap basah or "berisi" tapi x kawin gie ker.. takat cite a'a nie, huhuhuh.. aku ketawa jer psal dah lama dah aku upload gmbr aku gie N/safari dalam FB.. jadi xdo rahsia.. tue dah basi n x HOT pun.. huhuhu.. kamal, ko ada FB tapi x bukak plak album aku, alih2 nak menyalak2.. hehehe.. jadi aku layan jela.. hehehe.. Twisted Evil

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  Dato' K on Fri Jul 03, 2009 11:16 am

kahkahkah...haaa, br sikit aku tembak, dah tercungap-cungap ko menjawap dlm forum nih....4 posting utk satu topic yg sama dlm masa kurang sejam...kahkahkah..baru ko tau penangan Dato' K camner ye...air yg tenang jgn disangka tekdeh rimau air...hahahahahaha...

rilek la bro, kalo tak buat salah, nak takut n risau buat apa, ye tak....ko tgk aku n mek sah, ada org fitnah kitorang suka each other la, siap disuruh sumpah2 lg tu (mcm kes liwat la pulak..kahkahkah), kitorang rilek je...takde la sampai buat 4 posting dlm masa kurang sejam, bro...kahkahkahkahkah...kata org tua2, kalo tak sanggup melawan ombak, jgn berumah di tepi pantai....kahkahkah...ko kena selalu gi pantai la, bro...br ada feel ombak tu camana...kihkihkih...

takde lah bro, mende nih mmg x hot pun pd aku...ko sendiri yg bg hot...hahahaha..apa la sgt citer kuar ngan tunang n kengkawan kat night safari...lain la kalo ustaz akhil hayy kuar ngan waheeda n kengkawan kat night safari...haaaaa, tu br hot, bro...kahkahkah...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  zackzaidi on Fri Jul 03, 2009 12:12 pm

Dato' K wrote:kahkahkah...haaa, br sikit aku tembak, dah tercungap-cungap ko menjawap dlm forum nih....4 posting utk satu topic yg sama dlm masa kurang sejam...kahkahkah..baru ko tau penangan Dato' K camner ye...air yg tenang jgn disangka tekdeh rimau air...hahahahahaha...

rilek la bro, kalo tak buat salah, nak takut n risau buat apa, ye tak....ko tgk aku n mek sah, ada org fitnah kitorang suka each other la, siap disuruh sumpah2 lg tu (mcm kes liwat la pulak..kahkahkah), kitorang rilek je...takde la sampai buat 4 posting dlm masa kurang sejam, bro...kahkahkahkahkah...kata org tua2, kalo tak sanggup melawan ombak, jgn berumah di tepi pantai....kahkahkah...ko kena selalu gi pantai la, bro...br ada feel ombak tu camana...kihkihkih...

takde lah bro, mende nih mmg x hot pun pd aku...ko sendiri yg bg hot...hahahaha..apa la sgt citer kuar ngan tunang n kengkawan kat night safari...lain la kalo ustaz akhil hayy kuar ngan waheeda n kengkawan kat night safari...haaaaa, tu br hot, bro...kahkahkah...

blaja cam channel History (channel 555 Astro).. taktik peperangan, sekiranya ada pihak lawan serang byk bahagian, kita defen semua bahagian, kita masuk basenya.. kita kekurangan n kelemahannya, n kita konter etek blik secara besar besaran. heheheh..
tue fasa defensif jer... next level will coming... heheheh

nie tgh free, bos bagi rest coz 4 ari bengkel.. jadi ada masa nak reply2 nie.. pirat

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  azrul on Fri Jul 03, 2009 12:37 pm

zackzaidi wrote:
Dato' K wrote:kahkahkah...haaa, br sikit aku tembak, dah tercungap-cungap ko menjawap dlm forum nih....4 posting utk satu topic yg sama dlm masa kurang sejam...kahkahkah..baru ko tau penangan Dato' K camner ye...air yg tenang jgn disangka tekdeh rimau air...hahahahahaha...

rilek la bro, kalo tak buat salah, nak takut n risau buat apa, ye tak....ko tgk aku n mek sah, ada org fitnah kitorang suka each other la, siap disuruh sumpah2 lg tu (mcm kes liwat la pulak..kahkahkah), kitorang rilek je...takde la sampai buat 4 posting dlm masa kurang sejam, bro...kahkahkahkahkah...kata org tua2, kalo tak sanggup melawan ombak, jgn berumah di tepi pantai....kahkahkah...ko kena selalu gi pantai la, bro...br ada feel ombak tu camana...kihkihkih...

takde lah bro, mende nih mmg x hot pun pd aku...ko sendiri yg bg hot...hahahaha..apa la sgt citer kuar ngan tunang n kengkawan kat night safari...lain la kalo ustaz akhil hayy kuar ngan waheeda n kengkawan kat night safari...haaaaa, tu br hot, bro...kahkahkah...

blaja cam channel History (channel 555 Astro).. taktik peperangan, sekiranya ada pihak lawan serang byk bahagian, kita defen semua bahagian, kita masuk basenya.. kita kekurangan n kelemahannya, n kita konter etek blik secara besar besaran. heheheh..
tue fasa defensif jer... next level will coming... heheheh

nie tgh free, bos bagi rest coz 4 ari bengkel.. jadi ada masa nak reply2 nie.. pirat

tu bukan defend tuh..
mcm melatah jer..
dato' k acah jer tu..
nak tgk respond ko tu Edi.. hehe
jgn dok defend jer.. attack la skali skala..
Basketball

azrul

Posts : 10
Join date : 2009-06-23

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  azrul on Fri Jul 03, 2009 12:41 pm

musliha mustapha wrote:
azrul wrote:nie azrul panjang tue ek? pakai spek. tue ker? aku zaidi duk skali asrama dlu.. salam pertemuan.. ko letak no hp ko kat post "no hp or contact" tue... senang member nak cari no hp ko.. x tau post dia, ko explore je, mesti jumpa..


yer laa.. mmg panjang pun.. ko mesti ingat aku tdo sebantal dulu2..hehehe
...hissskkk,panjang kew ? sahrilllllllll sila komen.. cyclops cyclops[/quote]

haaa..
betul tu..
kalau nak tau leh tanya sahril..
tapi tak tau la kalu dia ingat lagi tak..
sbb dah 14 tahun sudah berlalu... Laughing

azrul

Posts : 10
Join date : 2009-06-23

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  Dato' K on Fri Jul 03, 2009 1:41 pm

azrul wrote:
zackzaidi wrote:
Dato' K wrote:kahkahkah...haaa, br sikit aku tembak, dah tercungap-cungap ko menjawap dlm forum nih....4 posting utk satu topic yg sama dlm masa kurang sejam...kahkahkah..baru ko tau penangan Dato' K camner ye...air yg tenang jgn disangka tekdeh rimau air...hahahahahaha...

rilek la bro, kalo tak buat salah, nak takut n risau buat apa, ye tak....ko tgk aku n mek sah, ada org fitnah kitorang suka each other la, siap disuruh sumpah2 lg tu (mcm kes liwat la pulak..kahkahkah), kitorang rilek je...takde la sampai buat 4 posting dlm masa kurang sejam, bro...kahkahkahkahkah...kata org tua2, kalo tak sanggup melawan ombak, jgn berumah di tepi pantai....kahkahkah...ko kena selalu gi pantai la, bro...br ada feel ombak tu camana...kihkihkih...

takde lah bro, mende nih mmg x hot pun pd aku...ko sendiri yg bg hot...hahahaha..apa la sgt citer kuar ngan tunang n kengkawan kat night safari...lain la kalo ustaz akhil hayy kuar ngan waheeda n kengkawan kat night safari...haaaaa, tu br hot, bro...kahkahkah...

blaja cam channel History (channel 555 Astro).. taktik peperangan, sekiranya ada pihak lawan serang byk bahagian, kita defen semua bahagian, kita masuk basenya.. kita kekurangan n kelemahannya, n kita konter etek blik secara besar besaran. heheheh..
tue fasa defensif jer... next level will coming... heheheh

nie tgh free, bos bagi rest coz 4 ari bengkel.. jadi ada masa nak reply2 nie.. pirat

tu bukan defend tuh..
mcm melatah jer..
dato' k acah jer tu..
nak tgk respond ko tu Edi.. hehe
jgn dok defend jer.. attack la skali skala..
Basketball

kahkahkah...en. eddy bukak citer pasal channel astro la pulak..hehehehehe...betul ckp si azrul...ni bkn defend..melatah ni...heheheheh...rilek la bro..ko sepatutnya amik masa dalam sebulan dua, br la reply...kitorang paham...heheheh..br la idea mantap cket....ni penat2 ko type sampai 4 posting, Dato' K post sekali je, terus ko bukak citer Channel astro..heheheh...x thrill langsung la en. eddy......heheheh..ni macam boxing match - mike tyson lawan sapok biki je...kahkahkah...

sbnrnya menda2 gini kena ada skill n experience...x leh setakat tgk astro je weii...tu propaganda yahudi tuuu...kahkahkah...nak belajo ngan Dato' K pun buleh je...FOC..takyah belanja gi night safari pun xpe..hehehehehe...

4 ari cuti nih, ko pikir la apa nak attack en. eddy oiii..hehehehe..Dato' K sedia tungguuuuuuuu......


hehehe...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  normazura on Fri Jul 03, 2009 3:55 pm

yeyeyeyeyeyeyey edy dah mula mengarut dan melatah .....

kalau ko x buat apa2 perkara yg x baik , x payah n x perlu la ko nak merepek ..... relex aje lah ...... bila ko wat cam ginih, segala kelemahan n kekurangan ilmu ko akan terserlah ....

hahahhha ilmu mengayat dato mmg hebat ...... terbukti berkesan .....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  Syuhardy@boy on Fri Jul 03, 2009 3:57 pm

Aduyaiiiiii....pasal benda nie jer..abis thread si azrul ni jd mangsa attack and defebd korang nie...apa laaaa......bukak forum baru la ..tak gitu azrul....hehehehe....wat ever it is the moral of the story is...baca je apa yg org tulis...kita nk percaya atau tidak itu adalah hak kita....apa yg a'a tulis adalah dari apa yg dia mengalami..x gitu a'a...dan edy lak ada hak untuk mendefend kan diri dia....x gitu edy....so jgn la psl benda nie kita nk attack and defend lak....small matter babe....i tot after more than 10 years we did not met with each other..we all will behave like a grown up but still we behaved like we are still in from 3.....hehehehehe...but this time we are advance laaa..coz we fight using internet...last time mana ada internet...pakai mulut jer..x gitu mus....so my advise is...watever people wrote about other people...its just a friendly thing...its not to drop your waterface or watever.....k...peace.....renung renungkan...... sunny
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  normazura on Fri Jul 03, 2009 4:02 pm

Dato' K wrote:yang paling best, mamat ni buat2 naive n ala-ala bengong gittew kat dlm fb...kahkahkah...pas tu divert citer sampei ke bab anak aku tuuuuu...kahkahkah.... Twisted Evil kat dlm fb, aku kasik ko can la en. eddy..ye lah, kat dlm fb tu, mayb ada kawan2 usrah ko ke, apa ke..x best la kan...kahkahkah...tp, kat dlm forum nih...ko tau la nasib badan ko....kahkahkah..org dah ckp elok2 dulu, mende2 ngarut, jgn nak sensasi lebih2..agak2 la kan...sampei suruh org sumpah tuuuuu...skrg dah kena btg idung sendiri..haaaa, rasa la ko....ZURA, LG SKALI NAK BGTAU - KO MMG D BOMB!!!

haaaaa, skrg apa macam??aku nak nengok apa idea en. eddy kite...kahkahkah..

itu pasal la dato ...... tujuan aku bukan nak buat onar, ..... saje aje nak test en edy kita nih ...... agak2 la bagi komen kat kengkawan .... kata pandai buat pemerhatian penilaian ...... sblm ko buat pemerhatian n penilaian, kaji n nilai dulu dr segi sensitiviti org lain ..... adakah perlu ko buat komen2 x berasas tsbt ..... aku mmg kurengggg berkenan la ...... mintak maap la en edy ye ..... aku mmg sg setuju ngan pendapatan dato .... lol!
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  Dato' K on Fri Jul 03, 2009 4:29 pm

kahkahkah...mmg d bomb sungguh topic nih....kahkahkah...xpe lah wei..kite layan je..syiok gak jadik budak2 nih, boy weiii..kahkahkah..

heheheh...alaa kite gurau2 camni best gak weiii..no hard feeling lah..gurau2...aku sebenarnya saje nak kasik topic nih d bomb, sbb pd aku yg jahil agama nih, rasa mcm x sesuai bangat kalo mende2 macam isu org ni suka kat org tu, sampai tahap nak kena suruh sumpah dgn nama allah...huisshhh..jgn main, beb..alim ulamak pun ada khilaf bila masuk bab2 sumpah nih...bukan tak buleh nak sensasi2..setakat nak suka2..best gak..aku pun nak join..tp bila dah sampai tahap yg mcm x terkawal, aku rasa kena control cket lah...hmmmmm....pucuk dicita ulam yg mendatang....kena pulak ada topic best, HAMBIK KO....TERGAGAU2 NAK MENJAWAB...kahkahkahkah....

anyhow, teruskan lah kengkawan wei dgn topic2 yg lebih sensasi...xde hal la weiiii...kahkahkah...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  normazura on Fri Jul 03, 2009 4:38 pm

zackzaidi wrote:
normazura wrote:hahaaahahhaha ... best sungguh komen kamal .... aku suka .... actually dah lama dah aku simpan hot story nih .... maleh la nak kacau AKO ... tapi aku terpaksa menyahut cabaran kamal .... hik hik to post a new hot topics 4 our forum .....

bagi aku, cite aku nie tak HOT lagi.. kategori HOT kalau cite kawan kita mewah pasal ada sugar daddy or mummy or kena tangkap basah or "berisi" tapi x kawin gie ker.. takat cite a'a nie, huhuhuh.. aku ketawa jer psal dah lama dah aku upload gmbr aku gie N/safari dalam FB.. jadi xdo rahsia.. tue dah basi n x HOT pun.. huhuhu.. kamal, ko ada FB tapi x bukak plak album aku, alih2 nak menyalak2.. hehehe.. jadi aku layan jela.. hehehe.. Twisted Evil

suka aku la nak kata hot atau tidak ..... kalau ko sesuka hati nak cakap pasal org lain ..... apa hak ko nak sekat apa yg aku nak tulis ..... cuba ko kaji balik diri ko dulu ..... setakat nih aku x penah pulak cakap kat member2 "menyalak" ..... ko apa hal ..... itu namanya kurang ajar lorrrrrrrr ......
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  Syuhardy@boy on Fri Jul 03, 2009 4:40 pm

mungkin pada sesetengah org klu main dgn nama ALLAH nie akan menyelesaikan sumer benda...tapi kena ingat jugak laaa....nama ALLAH tu BESAR...so better jgn main pakai nama ALLAH tu la dlm menyelesaikan masalah....heheheh..terasa macam si saiful tu lak dlm kes liwat anwar....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  normazura on Fri Jul 03, 2009 4:46 pm

zackzaidi wrote:
Dato' K wrote:eh, ari tu bukan ke mamat nih cakap yg dia siap gi NGAJI la bagai kat umah bakal mentua dia.....wei, en. zaidi, ko bwk anak dara org memalam dlm utan rimba nih, dah mintak kebenaran mak ayah dia ke?? tunang tu belum lagi masuk kategori halalan-toyyiban, tau..lain la kalo dah kawin, jgn kata dlm utan, kat atas kitchen kabinet concrete pun buleh..kahkahkah...setahu aku, kalo org tua yg stock suruh bakal menantu dia ngaji nih, mana dia bagi anak dara n anak teruna gi dalam utan, memalam pulak itttewww.... Evil or Very Mad aku muskil, ko gi ngaji ke, ko pegi taji anak dara org, weiiii Twisted Evil ...kahkahkahkah....byk2 tempat kat mesia nih, UTAN RIMBA yg ko pilih ye, edy...hmmmm bijak, bijak.... Twisted Evil apa menda la ko buat agaknye ye... Twisted Evil kahkahkah......share la ngan kitorang...mana tau, shilla leh belajo ke, hahahahaha...

PUCAT, KELAT, KETAT, SANGAT GABRA....kahkahkah.kalo la aku ade time tu, alangkah beh nyee...

wei, kengkawan...aku pasti, yakin n pecaya, en. edy akan mengabaikan posting ni utk sementara waktu sementara dia mencarik modal utk counter attack...

pas tu dia akan reply dengan ayat lbh kurang camni - 'siot je korang, ako terlepas pandang part nie.. xpenah buka langsung pas msg yg ako reply 1st time tue..'

pas tu, dia akan cover line ngan ayat lbh kurang camni - 'dengan nama ........., korang x penah skit pun buat mende2 camni? jawap ngan hati yg ikhlas.. kalau korang x respon, ako anggap ako dah dapat jawapannya.. mungkin korang bleh tipu org lain ngan jawapan korang tetapi bahasa tubuh menceritakan segalanya..'

kahkahkahkahkah....'edy, nie just pandangan dan pemerhatian aku, x salah kan.. aku mengungkit coz nak bawa satu topik bru yg perlu kita huraikan... biasenya pemerhatian aku memberi jawapan yg benar'...kahkahkahkahkahkah......

'nie kelebihan aku, aku jenis yg suke memerhati dan membuat penilaian, bru aku masuk dlm satu perbincangan or perbualan tue... bru bleh same angin... yaaa.. respon2 kawan2..' kahkahkahkahkahkah

maybe edy dah kawin koott time tu....

kahkahkahkahkah....ironi sungguh posting ni kan...cuba korang compare ngan posting edy kat dalam topic - moderator forum...kahkahkah

alor mal..

aku gie jejalan jer.. bukan berdua je bro.. reramai, naik satu keretapi n ada guide bawak round sambil kenalkan "penghuni" di sana.. aku x tau lor a'a berjalan je kot round satu zoo tue.. nak bagi kurus skit.. huahahaa... aku x berjalan, aku naik trainnya coz aku sayang lemak yg aku bela nie... xdonya aku nak amik kesempatan time tue.. reramai... seumur hidup aku, aku x penah "booo" anak dara org tau... kalau nak, time blaja dlu bleh dapat tapi aku masih waras mal.. kalau ako wat gitu, balasannya akan dapat balik, kalau x kena adik2 aku, maybe terkena kat anak aku pada masa akan dtg (kalau umur masih pjg)...
betoi lor aku blaja mengaji, taji2 nie bukan cara aku.. tapi nak taji org buat fakta salah nie aku bleh... kalau kat upm nie, sungkit menyungkit nie bagi member panas nie dah biase.. jadi layan jee... aku dah imuni.. huhuhu...kalau aku bagi lebih2 spai kuar ayat2 "laknatullah" kang takut terase ati plak (tapi fakta kena betoi ye a'a).. jadi biar lor suam2 kuku...

tue penilaian korang, hak korang.. huraiannya bersama fakta benar, x salah.. tapi kalau x betoi.. xpe, aku simpan... kumpul2 dlu.. huhuhu..
emm.. sedap bunyi ayat mazhab kategori tue "kategori halalan-toyyiban".. unik bunyinya.. huahaha..

xpe mal..
aku membuat penilaian berterusan... hehehe.. tungguuu...

en edy ......
ko tolong senaraikan ayat mana yang ko kata fakta x betui ......
buat senarai ye 1, 2, 3, .........
sila buat sila ......
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  Syuhardy@boy on Fri Jul 03, 2009 4:46 pm

tu yg kengkadang org ckp...ada org tu tinggi ilmu didada....tapi x semestinya org yg tinggi ilmu didada nie pandai menjaga hati org lain....thats y people say..nobody is perfect...ni lagi satu pepatah aku nk bg ni....ujung mata pen itu adalh lebih tajam dari sebilah pisau....so dlm kes kita nie..lain kali klu nak taip ayat tu better gunakan ayat ayat yg rasanya sesuai untuk digunakan...sory la..aku tau gak yg spm aku BM setakat pangkat 6 jer..tapi aku tau ayat mana yg patut digunakan atau tidak klu nk berinteraksi dgn kawan kawan...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  zackzaidi on Fri Jul 03, 2009 5:20 pm

huhuhuh... sori kekwn.. tue la, terbawak2 ayat laser melaser kekwn aku di sini.. k, aku kalah lor.. 1 lawan reramai.. masak.. Rolling Eyes k, mana yg aku bagi ayat terlebih2 ajar tue.. aku MINTA MAAF bebyk ek.. mungkin ayat2 aku atas2 melukakan n menguris ati kekwn... aku stop topic nie... korang nak cont., no hal.. aku view jela... betui juga kata kamal, kekdg lebih baik kite mendiam dri dari kite berkata2.. maybe dari kata2 tersebut tanpa kita sedari kita telah menguris ati kwn2.. sorry again... peace... cheers

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  Syuhardy@boy on Fri Jul 03, 2009 5:24 pm

edy aku dalam hal ni tabik kat ko..sebab ko berani mengambil langkah pertama untuk say sorry...pada aku better kita mengalah dari kita meneruskan benda yg akan menyakit kan ati kita lagi ..... king
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  zackzaidi on Fri Jul 03, 2009 5:56 pm

Syuhardy@boy wrote:edy aku dalam hal ni tabik kat ko..sebab ko berani mengambil langkah pertama untuk say sorry...pada aku better kita mengalah dari kita meneruskan benda yg akan menyakit kan ati kita lagi ..... king

tue yg lebih bagus... sakit ati kita, kita tau ubat n bila baiknya... kalau sakit ati org lain nie (yg kita wat) susah kita ubati.. meminta maap jln yg lebih baik buat sementara ini.. maybe tak akan ubatinya, tapi boleh meredakan sakitnya...

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  Dato' K on Sat Jul 04, 2009 12:56 pm

laaaaa....aku br nak start engine, dah main mintak mahap la pulak..macam sesuci lebaran je gitteww..kihkihkih...wei, jgn la serius ngat......biasa la wei..no hard feeling...suka2 je nih.....bila berani bukak gelanggang, kena berani la jugak di debik sekali sekala..standard aaa tu..bak kata mike tyson - kalo main boxing, takut sakit kena tumbuk, lagi baik gi main masak2 je....

kalo tgk dr sudut +ve, byk yg kite leh blaja oooo dr sessi hangat nih esp. to improve kite nye kerekter lah...seriuosly, patut diperbanyakkan sessi2 hangat ni..heheh..

aku ingat mmg nak kasik lama sket, br syiok beb...tp seriously, bila pkataan sumpah, lillahi tu kuar, terkedu n tgamam aku n rasa mmg kena cantas cpt2..jgn main wei pkataan nih...kalo kite maksum, xde dosa, xpe la..tp kite nih manusia biasa je...takut jd bala oooo..bukan tahap forum nih nak kuar pkataan2 berat camtu..

mmg syiok la gurau2 ngan en. eddy, tp aku rasa la kan, quite obvious ko nih jenis cepat ngat melatah n too defensive, la bro..bile kena pressure sket, tu yg jadik melalut sampai citer ketua unit, kursus, politik, pelacur, translation bahasa inggeris kpd bahasa ibunda, semua kuar..kihkihkih..rilek la weiiiii...sessi gurau2 je nih...nasib baik la masa ko jd ketua unit tu, kitorang bertiga nih x jadik staff bawahan ko, kalo tak, masak beb....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  zackzaidi on Mon Jul 06, 2009 12:31 pm

Salam azrul...
sorry menyemakkan ko punya tanah jajahan nie... hehehe..
ko dah brape anak? now stay katne ek (totap)?

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  normazura on Mon Jul 06, 2009 1:48 pm

mek sah tulun clean kan thread en azrul nih ...... kasi delete la ..... sian kat member kita sorang nih ..... baru aje join, dah baca mcm2 .... kesian kat ko azrul ...... welcome azrul ...... cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  musliha mustapha on Mon Jul 06, 2009 5:18 pm

sepohonn kayuu daunnya rimbunnn...ekkekekee...apa la koang ni..zura thanks sebab kita dah nampak taktik org lelaki berperang,,so know we know our husband kind of thinking and taktik,,,ekeke apsal tak tarik2 rambut weii,alaaaa,,,eddy ni belum pape dah klimaxs mintak maaf plakk,,datok terjah gelojoh,i likeeee...daddy boy,,apa kes ko jd NatO plak ni ?? azrul.nanti i tanya sahrill ye panjang mana,harap2 dia ingat,,waaaakkakakaaa....ko dah nikah/kahwin/mengaji ke blom azrul???.... clown clown
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  najib on Tue Jul 07, 2009 12:58 am

Salam azrul....welcome. Ko cuba2 la cari azri ye sbb ko geng dia kat teknik kl dulu...aku wakil t.i. kuantan dah jumpa fazri n masih cuba trace masri Smile mana tau ujung tahun ni complete kita dpt kumpul sekelas Very Happy

hmmm....bab2 lain aku tak maw komen....aku anggap korang bercakar2 manja ala cakar harimau yang mengukuhkan kasih syg tu jela.....tp bayangkan kalau kita masih kat 3 krk...korang bercakar kat dlm kelas cikgu mawarzi...mau semua kena jemur tgh panas dah ni.......takpun......

p/s : mus...tak baik taw.... Twisted Evil Evil or Very Mad azrul x faham la. kang shahril S komen kang mau kerayan azrul ni
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  Syuhardy@boy on Tue Jul 07, 2009 11:39 am

jib...klu ko dpt kontack si ayam masri tu pun bagus gak..aku pn windu gak kt si masri tu....hehehehe....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  najib on Tue Jul 07, 2009 2:24 pm

Syuhardy@boy wrote:jib...klu ko dpt kontack si ayam masri tu pun bagus gak..aku pn windu gak kt si masri tu....hehehehe....

bab ni slow sket la....aku baru jumpa hambali weekend hari tu...link dr dia dpt no jasnizam tp masri ni mmg takde kabar berita.....link putus...nnti la free2 aku teruskan gerakan ni Cool
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  Syuhardy@boy on Wed Jul 08, 2009 11:37 am

najib wrote:
Syuhardy@boy wrote:jib...klu ko dpt kontack si ayam masri tu pun bagus gak..aku pn windu gak kt si masri tu....hehehehe....

bab ni slow sket la....aku baru jumpa hambali weekend hari tu...link dr dia dpt no jasnizam tp masri ni mmg takde kabar berita.....link putus...nnti la free2 aku teruskan gerakan ni Cool

najib..jasnizam yg putih putih tu dulu kan...budak budak tersang kan.....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum