salam perkenalan...

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: salam perkenalan...

Post  najib on Fri Jul 10, 2009 1:19 am

Syuhardy@boy wrote:
najib wrote:
Syuhardy@boy wrote:jib...klu ko dpt kontack si ayam masri tu pun bagus gak..aku pn windu gak kt si masri tu....hehehehe....

bab ni slow sket la....aku baru jumpa hambali weekend hari tu...link dr dia dpt no jasnizam tp masri ni mmg takde kabar berita.....link putus...nnti la free2 aku teruskan gerakan ni Cool

najib..jasnizam yg putih putih tu dulu kan...budak budak tersang kan.....

yup...betul la tu
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  yard dean on Tue Jul 21, 2009 1:21 am

gila rugi aku tak join thread ni awal awal lg..seronot gak gerak gempur eddy ni.. nampak cool sekali kene abis semua keluar.. kamal ko memang cap longkang punya mulut kalau bab kutuk ngutuk...bole la berebut jawatan ajk sebaran am kelab mulut laknat..eddy aku bg ajk jamuan je.. dia tak tahan dugaan..anyway oleh kerana cerita dah basi takleh aku nak tambah garam/ajunomoto lg..

azrul..aku ingat kau kawan si yusri, kelas mate aku yang paling jarang aku dengar suara dia..tp aku gerenti kau mesti selalu dengar suara aku..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  sahril sarudin on Tue Jul 21, 2009 1:33 am

azrul wrote:
musliha mustapha wrote:
azrul wrote:nie azrul panjang tue ek? pakai spek. tue ker? aku zaidi duk skali asrama dlu.. salam pertemuan.. ko letak no hp ko kat post "no hp or contact" tue... senang member nak cari no hp ko.. x tau post dia, ko explore je, mesti jumpa..


yer laa.. mmg panjang pun.. ko mesti ingat aku tdo sebantal dulu2..hehehe
...hissskkk,panjang kew ? sahrilllllllll sila komen.. cyclops cyclops

haaa..
betul tu..
kalau nak tau leh tanya sahril..
tapi tak tau la kalu dia ingat lagi tak..
sbb dah 14 tahun sudah berlalu... Laughing[/quote]

uh uh uh..apa ke hey nyer ni yok?
bab2 panjang jew..longjong jew nak tanya aku..
merk bukan kerja juru ukur lah..
kowser taw..!!
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  Syuhardy@boy on Tue Jul 21, 2009 10:40 am

sahril sarudin!!!!!!...dimanakah ko mendapat avatar yg sebegitu rupa....adalah sangat mirip avatar itu dgn rupa anak ku mikhail sedang bermain bersama anunya.....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  Dato' K on Tue Jul 21, 2009 2:19 pm

yard dean wrote:gila rugi aku tak join thread ni awal awal lg..seronot gak gerak gempur eddy ni.. nampak cool sekali kene abis semua keluar.. kamal ko memang cap longkang punya mulut kalau bab kutuk ngutuk...bole la berebut jawatan ajk sebaran am kelab mulut laknat..eddy aku bg ajk jamuan je.. dia tak tahan dugaan..anyway oleh kerana cerita dah basi takleh aku nak tambah garam/ajunomoto lg..

azrul..aku ingat kau kawan si yusri, kelas mate aku yang paling jarang aku dengar suara dia..tp aku gerenti kau mesti selalu dengar suara aku..

haaaa..takyah nak tambah2 garam la ati, wei...dah abih dah sessi nye pun....apa la ko...aku jd ajk kelab mulut laknat secara bermusim je....dah pencen la...kalo keadaan memerlukan diriku bermulut laknat, maka laknatlah jadi nye, gitteewwww
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  normazura on Tue Jul 21, 2009 5:25 pm

Dato' K wrote:
yard dean wrote:gila rugi aku tak join thread ni awal awal lg..seronot gak gerak gempur eddy ni.. nampak cool sekali kene abis semua keluar.. kamal ko memang cap longkang punya mulut kalau bab kutuk ngutuk...bole la berebut jawatan ajk sebaran am kelab mulut laknat..eddy aku bg ajk jamuan je.. dia tak tahan dugaan..anyway oleh kerana cerita dah basi takleh aku nak tambah garam/ajunomoto lg..

azrul..aku ingat kau kawan si yusri, kelas mate aku yang paling jarang aku dengar suara dia..tp aku gerenti kau mesti selalu dengar suara aku..

haaaa..takyah nak tambah2 garam la ati, wei...dah abih dah sessi nye pun....apa la ko...aku jd ajk kelab mulut laknat secara bermusim je....dah pencen la...kalo keadaan memerlukan diriku bermulut laknat, maka laknatlah jadi nye, gitteewwww

Twisted Evil Rolling Eyes What a Face clown clown clown affraid
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  zackzaidi on Wed Jul 22, 2009 5:40 pm

yard dean wrote:azrul..aku ingat kau kawan si yusri, kelas mate aku yang paling jarang aku dengar suara dia..tp aku gerenti kau mesti selalu dengar suara aku..

haah, si yusri yg jarang bercakap.. pe cite dia ek? kalau dapat cari ok gak.. bru2 nie aku ada gie tersang tapi xdo pun dia... umah dia aku ngat gie, penah gie bermlm kat umah dia (semata2 nak follow family gie funfair kat benta ke lipis, lupa dah).. yusri anak tok janggut.. kalau jumpa yus maybe bleh tau cite Mohd Noh, Jasnizam n masri.. semua bdk2 tersang tue kan?

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  Syuhardy@boy on Wed Jul 22, 2009 6:26 pm

edy..yus tu yg badan gempal gempal sikit tu kan...huhuhu..lama siut x jumpa budak budak tersang nie..ntah apa citer dh dorang tu kan
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  zackzaidi on Thu Jul 23, 2009 9:04 am

Syuhardy@boy wrote:edy..yus tu yg badan gempal gempal sikit tu kan...huhuhu..lama siut x jumpa budak budak tersang nie..ntah apa citer dh dorang tu kan

yap.. yg gempal2 skit tue... tue lor.. lame gilos x jumpa diorg nie.. semua maybe dah menetap kat luar dari negeri phg kot..

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  musliha mustapha on Thu Jul 30, 2009 12:26 pm

FYI,,,dlm tread aku,cuma aku jek buleh guna perkataan gemuk,gempal,tembam dan yg sewaktu dgnnya,,,org lain tak bleh,aku terasa hati n terasa lapar nanti,,,,waakakakakaaaa... I love you clown clown
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  musliha mustapha on Thu Jul 30, 2009 12:31 pm

wakakakakaaa air naik kepala,bukan tread aku ghupenya,,,wakakakakaa.... Arrow Arrow
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  yard dean on Thu Jul 30, 2009 10:28 pm

musliha mustapha wrote:wakakakakaaa air naik kepala,bukan tread aku ghupenya,,,wakakakakaa.... Arrow Arrow

wakakakakkakakaka kan kau jugak.. perasan melebih lebih..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: salam perkenalan...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum