YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  normazura on Sat Jun 27, 2009 12:43 am

hari nih aku log in FB, keluar peluh kecik besau nengok album si zc ... bukan main cun lagi kawan kita sorang nih ... siap pakai tudung + make up + posing maut .... apakah yg telah terjadi .... MAJLIS PERTUNANGAN rupanya .... anyway CONGRATES Zc .....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  Dato' K on Sat Jun 27, 2009 11:58 am

tu la...ayu giiiitttttewwwwwwwwwww.....
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  Syuhardy@boy on Mon Jun 29, 2009 3:46 pm

muahahahaha....zack the tomboy dh bertunang...congrates ekkkk
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  shamshillah on Tue Jun 30, 2009 2:37 pm

alhamdulillah...harap kekal ke jinjang pelamin...senyap2 je tunang ek...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  musliha mustapha on Thu Jul 02, 2009 7:17 pm

shamshillah wrote:alhamdulillah...harap kekal ke jinjang pelamin...senyap2 je tunang ek...
..entahnya..memang palat la dia tu,,aku ada kat raub 24jun n sms dgn dia,takde dibagitau nye,,aku kena balas perbuatan dia ni dgn tidak mmberi hadiah kawen kat dia,,ekekekkeee,, Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  zackzaidi on Fri Jul 03, 2009 9:16 am

musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:alhamdulillah...harap kekal ke jinjang pelamin...senyap2 je tunang ek...
..entahnya..memang palat la dia tu,,aku ada kat raub 24jun n sms dgn dia,takde dibagitau nye,,aku kena balas perbuatan dia ni dgn tidak mmberi hadiah kawen kat dia,,ekekekkeee,, Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

amboi... lembutnya ayat mus nie.. level nie aku kalah.. huhuhu.. xpe Z, aku tau kawan ko tue just ckp mulut je.. ati dia baik.. mesti akan bagi adiah ko kawin nti. (kalau ko bagi dia kad jemputan lor..)

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  zckyra on Fri Jul 03, 2009 3:22 pm

zackzaidi wrote:
musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:alhamdulillah...harap kekal ke jinjang pelamin...senyap2 je tunang ek...
..entahnya..memang palat la dia tu,,aku ada kat raub 24jun n sms dgn dia,takde dibagitau nye,,aku kena balas perbuatan dia ni dgn tidak mmberi hadiah kawen kat dia,,ekekekkeee,, Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

amboi... lembutnya ayat mus nie.. level nie aku kalah.. huhuhu.. xpe Z, aku tau kawan ko tue just ckp mulut je.. ati dia baik.. mesti akan bagi adiah ko kawin nti. (kalau ko bagi dia kad jemputan lor..)

he he zc is coming.....
hiiii. bagus betul member aku buat topic siap nama penuh lagi gitu. aku ngan mus dah biase, sbb kitaorg pakai 'firewall' baik punyer. bukan sengaja x btau, aku kelam kabut gak waktu tu membe ajak tunang dulu, aku berkursus selama seminggu d melaka 3-8/5/09, malam tu balik sok trus kenduri 9/5/09. membe keje aku suma pun cakap aku memang selambe giler..he he tu la depa tak tau kehebatan aku.. ahakssss.. anyway begitula explanation aku secara sepintas lalu. sedih gak time 2, x sempat ajak ramai2 pun. mak aku lak x bleh bangun. lepak kat katil je lahh. aku ingat lagik kat membe2 aku nih, kalau bleh suma pun nak suh datang, tapi apakan daya....itula cita sedih saya... sekian... gheee. Nanti kawen balikla raub suma yeeee. Very Happy Very Happy

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  Syuhardy@boy on Fri Jul 03, 2009 3:46 pm

tumpang tanya..ko ikat tunang baper lama zeck....hhehehehe
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  zackzaidi on Fri Jul 03, 2009 5:07 pm

Syuhardy@boy wrote:tumpang tanya..ko ikat tunang baper lama zeck....hhehehehe

haah.. rase2nya bile nak kawin tue? nak set masa n cuti gak.. huhuhu cheers

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  Syuhardy@boy on Fri Jul 03, 2009 5:12 pm

zackzaidi wrote:
Syuhardy@boy wrote:tumpang tanya..ko ikat tunang baper lama zeck....hhehehehe

haah.. rase2nya bile nak kawin tue? nak set masa n cuti gak.. huhuhu cheers

edy..kita nie kan...asik tanya biler org nk kawen jer..lps tu bila time org tu kawen kita lak yg x dtg...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  zackzaidi on Fri Jul 03, 2009 5:42 pm

Syuhardy@boy wrote:
zackzaidi wrote:
Syuhardy@boy wrote:tumpang tanya..ko ikat tunang baper lama zeck....hhehehehe

haah.. rase2nya bile nak kawin tue? nak set masa n cuti gak.. huhuhu cheers

edy..kita nie kan...asik tanya biler org nk kawen jer..lps tu bila time org tu kawen kita lak yg x dtg...

huhuhu.... panas2... heheh
aku try dtg boy, tapi ada hal yg x dpt dielakkan... bru dua kali ajak kan.. satu reunion n satu gie kawin shila tue.. kawin shila tue mmg aku xdpt dtg coz hantar adik aku kawin.. maap lor sesgt.. hari sama plak tue..

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  Syuhardy@boy on Fri Jul 03, 2009 5:43 pm

aku lak time shiela kawen..aku kena gi penang..client aku tukau server..so aku kena pg sana backup server baru tu....aduyaiiiii....ko bila kawen edy?
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  zackzaidi on Fri Jul 03, 2009 5:47 pm

Syuhardy@boy wrote:aku lak time shiela kawen..aku kena gi penang..client aku tukau server..so aku kena pg sana backup server baru tu....aduyaiiiii....ko bila kawen edy?

xpdt ujung tahun nie... tahun depan, maybe bulan 3... niat aku ujung tahun lepas gie. part aku xdo masalah dah.. family ppuan ada hal skit, jadi aku ikut jela.... hal family, jadi aku kena memahaminya...

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  Syuhardy@boy on Fri Jul 03, 2009 5:51 pm

alaaa...benda x guna kalau kita rushing rushing....baik buat elok elok..sebab berkahwen nie benda yg elok..tak gittew edy....so klu yg belah pompuan tu ok next year...ko ikut kan ajer....janji next year ko kawen and ko pecah teruna...hehehehe
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  zackzaidi on Fri Jul 03, 2009 6:00 pm

Syuhardy@boy wrote:alaaa...benda x guna kalau kita rushing rushing....baik buat elok elok..sebab berkahwen nie benda yg elok..tak gittew edy....so klu yg belah pompuan tu ok next year...ko ikut kan ajer....janji next year ko kawen and ko pecah teruna...hehehehe

aku ikut jee.. insyaAllah kalau aku pjg umuq..
ehhh.. zeck bilor plak? ujung tahun?

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  musliha mustapha on Mon Jul 06, 2009 3:29 pm

zackzaidi wrote:
musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:alhamdulillah...harap kekal ke jinjang pelamin...senyap2 je tunang ek...
..entahnya..memang palat la dia tu,,aku ada kat raub 24jun n sms dgn dia,takde dibagitau nye,,aku kena balas perbuatan dia ni dgn tidak mmberi hadiah kawen kat dia,,ekekekkeee,, Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

amboi... lembutnya ayat mus nie.. level nie aku kalah.. huhuhu.. xpe Z, aku tau kawan ko tue just ckp mulut je.. ati dia baik.. mesti akan bagi adiah ko kawin nti. (kalau ko bagi dia kad jemputan lor..)
,,,,ko saper nak dapat makian aku eddy? ko tak layak lg nak dpt makian dr aku laa,,,sedar la diri tu weiii,,org eja aku,ko eja ako,,boleh belahhh balikk bukit fraser la weii ( iyer ke dia asal sana? nampak sgt aku tak kesah kat ko eddy,ko asal dr mana pun aku tatau )...waaakakakakkaaaaa... Twisted Evil Twisted Evil
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  musliha mustapha on Mon Jul 06, 2009 3:31 pm

normazura wrote:hari nih aku log in FB, keluar peluh kecik besau nengok album si zc ... bukan main cun lagi kawan kita sorang nih ... siap pakai tudung + make up + posing maut .... apakah yg telah terjadi .... MAJLIS PERTUNANGAN rupanya .... anyway CONGRATES Zc .....
..aku rasa mcm nak hempass laptop aku masa tgk picture2 tu sumee,sebab laptop ni opis munya bukan aku munya laa,,ekekeke,,dasarrrr !!...Zc,,selamatt mengkabinet dapor konkrit aka kiwi kasut aka senaman regangan....from brunei with loveeee... I love you I love you
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  musliha mustapha on Mon Jul 06, 2009 3:44 pm

zckyra wrote:
zackzaidi wrote:
musliha mustapha wrote:
shamshillah wrote:alhamdulillah...harap kekal ke jinjang pelamin...senyap2 je tunang ek...
..entahnya..memang palat la dia tu,,aku ada kat raub 24jun n sms dgn dia,takde dibagitau nye,,aku kena balas perbuatan dia ni dgn tidak mmberi hadiah kawen kat dia,,ekekekkeee,, Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

amboi... lembutnya ayat mus nie.. level nie aku kalah.. huhuhu.. xpe Z, aku tau kawan ko tue just ckp mulut je.. ati dia baik.. mesti akan bagi adiah ko kawin nti. (kalau ko bagi dia kad jemputan lor..)

he he zc is coming.....
hiiii. bagus betul member aku buat topic siap nama penuh lagi gitu. aku ngan mus dah biase, sbb kitaorg pakai 'firewall' baik punyer. bukan sengaja x btau, aku kelam kabut gak waktu tu membe ajak tunang dulu, aku berkursus selama seminggu d melaka 3-8/5/09, malam tu balik sok trus kenduri 9/5/09. membe keje aku suma pun cakap aku memang selambe giler..he he tu la depa tak tau kehebatan aku.. ahakssss.. anyway begitula explanation aku secara sepintas lalu. sedih gak time 2, x sempat ajak ramai2 pun. mak aku lak x bleh bangun. lepak kat katil je lahh. aku ingat lagik kat membe2 aku nih, kalau bleh suma pun nak suh datang, tapi apakan daya....itula cita sedih saya... sekian... gheee. Nanti kawen balikla raub suma yeeee. Very Happy Very Happy
....firewall kita sama version,ntah mana punya mangkuk sibuk nak lembut2 pulak,,guna softlan la woiii...ekekekeee aku tak tukar jd hijau hulk pun dah syukur ni...ko bg la alasan apa pun,alasan meja ke,,janji ko bahagia Zc,kami tumpang gumbira...mesti tunang ko pandai ngaji kan zack kan ( sambil memandang keji kepadaaaa..kepadaaa..lu pikir la sendiri !! )..ekekekeeeee Arrow Arrow Question Question
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  musliha mustapha on Mon Jul 06, 2009 3:47 pm

Syuhardy@boy wrote:tumpang tanya..ko ikat tunang baper lama zeck....hhehehehe
,,daddy boyy,part ikat2,guna whipped,guna ice cube n krim n cherry,kabinet dapur,aku belom ajo Zc lagi,kasi can dia abis kursus kahwin dulu,,waaakakakakkaaa,,apa raa ikat..ko ingt penyapu lidi ke nak ikat2 plak,, Razz Laughing elephant
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  najib on Tue Jul 07, 2009 1:14 am

congrate zack.

kawin bg tau la kami awai2...kalau xde aral mesti kami sampai....hopefully, at least dpt la g jugak paling tidak sorang geng tk punya wedding Arrow Arrow

aku mmg aim sgt wedding kwn2 nih.....aku x siap2 lg susun pics kawin aku...sbb tiap kali susun aku geram pikir x puas makan kawin aku hr tu...cam org lain gak, time kawin x lalu nak makan... nak suap makan pun x sempat....tp bila tgk pics kawin ari tu aku teringat lauk2....geram...

kalau ada wedding yg jemput aku...yg style kg...masak kawah...jemput la aku....dlm 6 bulan ni suma wedding yg aku g guna catering....x puas hati betul....huhuhu
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  Dato' K on Tue Jul 07, 2009 4:30 pm

guna whipped, guna ice cube n krim n cherry???? wowwwww...mampuih la laki si shilla gini gaya nye...ada tak ko suruh dia beli costume nurse ke, house maid (french maid aaa..bukan indon maid) ke?? kalo ade, better ko xplain betul2 mus..kang dia beli costume tu, pakai time hari raya, aku x tau aaa...

mmg betul la kata ko najib, skrg nih nak jumpa org masak kawah sbnrnya dah susah...kalo gi kg2 pun seme skrg dah pakai catering..tp ms kenduri aku dulu, mmg msk kawah la....korang la seme x dtg...esah je sorang dtg..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  Syuhardy@boy on Tue Jul 07, 2009 6:54 pm

Dato' K wrote:guna whipped, guna ice cube n krim n cherry???? wowwwww...mampuih la laki si shilla gini gaya nye...ada tak ko suruh dia beli costume nurse ke, house maid (french maid aaa..bukan indon maid) ke?? kalo ade, better ko xplain betul2 mus..kang dia beli costume tu, pakai time hari raya, aku x tau aaa...

mmg betul la kata ko najib, skrg nih nak jumpa org masak kawah sbnrnya dah susah...kalo gi kg2 pun seme skrg dah pakai catering..tp ms kenduri aku dulu, mmg msk kawah la....korang la seme x dtg...esah je sorang dtg..

aku bkn nyer x nk dtg..tpi x dijemput mcm mana nk dtg......hahahahahah..time aku kawen dulu pun masak kawah jer.....tu la korang..sapa suruh time abis spm dulu lost contact..dh x dpt makan lauk kawen aku...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  musliha mustapha on Tue Jul 07, 2009 8:10 pm

Syuhardy@boy wrote:
Dato' K wrote:guna whipped, guna ice cube n krim n cherry???? wowwwww...mampuih la laki si shilla gini gaya nye...ada tak ko suruh dia beli costume nurse ke, house maid (french maid aaa..bukan indon maid) ke?? kalo ade, better ko xplain betul2 mus..kang dia beli costume tu, pakai time hari raya, aku x tau aaa...

mmg betul la kata ko najib, skrg nih nak jumpa org masak kawah sbnrnya dah susah...kalo gi kg2 pun seme skrg dah pakai catering..tp ms kenduri aku dulu, mmg msk kawah la....korang la seme x dtg...esah je sorang dtg..

aku bkn nyer x nk dtg..tpi x dijemput mcm mana nk dtg......hahahahahah..time aku kawen dulu pun masak kawah jer.....tu la korang..sapa suruh time abis spm dulu lost contact..dh x dpt makan lauk kawen aku...
...banyak la citer,,skang dah beranak pinak pun mau kecoh ke masa kenduri lawen,,apa yg penting,kerjaasamaaa,,wonderpett,,,aku malas byk citer,kenduri Zc CNY thn depan kita tgk la sapa yg dtg dgn penuh smangat,,agak2 dpt jumpa exbopren aku pun best gak AKA sepupu Zc,,wakakakakaa..... cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  najib on Wed Jul 08, 2009 12:32 am

ha....ungkit2 la pasai x dtg wedding....kang shilla fire kita semua kang baru tau.... Wink Wink

tp mak aku dah sound, last adik aku nnti dia nak pakai catering je...tak tau la apa yg dia frust hari tu....aku pun mmg awai2 nak catering tp biasala...org klau nak meriah2, hepi2....so aku approved je la masak gotong royong tu.

ee...lama dah x makan gulai kawah ni...mau esok kalau aku x kursus aku ronda kl cari gulai kawah ni cyclops cyclops
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  musliha mustapha on Fri Jul 10, 2009 1:23 pm

najib wrote:ha....ungkit2 la pasai x dtg wedding....kang shilla fire kita semua kang baru tau.... Wink Wink

tp mak aku dah sound, last adik aku nnti dia nak pakai catering je...tak tau la apa yg dia frust hari tu....aku pun mmg awai2 nak catering tp biasala...org klau nak meriah2, hepi2....so aku approved je la masak gotong royong tu.

ee...lama dah x makan gulai kawah ni...mau esok kalau aku x kursus aku ronda kl cari gulai kawah ni cyclops cyclops
....starndat la jip.masa kenduri reramai ni,ramai makcik2 yg nak tunjuk otaiii memasak,menghias,menggubah,,konpom tuan umah pening kepala n mata n buku lali nak decide cemana..sunggestion kemain byk,tukang buat nya ada la 2 3 kerat jek,,,,tp apa pun,,gulai kawah kat pantai dalam (kat stesen komuter kalo tak silap aku ) mmg sodap..laki kawe ore kelate n kawe pung boleh la juga masok gulai kawoh ni gakkk,,,,, cheers cheers bom
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum