YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  zckyra on Fri Jul 10, 2009 6:18 pm

zackzaidi wrote:
Syuhardy@boy wrote:tumpang tanya..ko ikat tunang baper lama zeck....hhehehehe

haah.. rase2nya bile nak kawin tue? nak set masa n cuti gak.. huhuhu cheers

ya ampun aku xde nak ikat tunang aku tuh, xdekeje akuk... ahakss... aku kawen raya pertama raya cine tahun 2010. so tercapaila target aku kawen umo 30. he he he....

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  zckyra on Fri Jul 10, 2009 6:34 pm

musliha mustapha wrote:
Syuhardy@boy wrote:
Dato' K wrote:guna whipped, guna ice cube n krim n cherry???? wowwwww...mampuih la laki si shilla gini gaya nye...ada tak ko suruh dia beli costume nurse ke, house maid (french maid aaa..bukan indon maid) ke?? kalo ade, better ko xplain betul2 mus..kang dia beli costume tu, pakai time hari raya, aku x tau aaa...

mmg betul la kata ko najib, skrg nih nak jumpa org masak kawah sbnrnya dah susah...kalo gi kg2 pun seme skrg dah pakai catering..tp ms kenduri aku dulu, mmg msk kawah la....korang la seme x dtg...esah je sorang dtg..

aku bkn nyer x nk dtg..tpi x dijemput mcm mana nk dtg......hahahahahah..time aku kawen dulu pun masak kawah jer.....tu la korang..sapa suruh time abis spm dulu lost contact..dh x dpt makan lauk kawen aku...
...banyak la citer,,skang dah beranak pinak pun mau kecoh ke masa kenduri lawen,,apa yg penting,kerjaasamaaa,,wonderpett,,,aku malas byk citer,kenduri Zc CNY thn depan kita tgk la sapa yg dtg dgn penuh smangat,,agak2 dpt jumpa exbopren aku pun best gak AKA sepupu Zc,,wakakakakaa..... cheers cheers

Ex ko tu mus lama dah aku x nampak balik cni. musim durian ni pun x dak.. he heh rasanye yang penting korang suma dijemput berserta kaum keluarga n suma yang mengenali aku tolong sampaikan jemputan aku.... datang x datang tu citer laen. kekadang tuh dah diplan baik punyer tp ada aral melintang, so x lepas gak kan, kadang2 yang x sangka tetiba sampai... .. aku tunggu je.... so datanglaaa bounce

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  zckyra on Fri Jul 10, 2009 6:42 pm

najib wrote:congrate zack.

kawin bg tau la kami awai2...kalau xde aral mesti kami sampai....hopefully, at least dpt la g jugak paling tidak sorang geng tk punya wedding Arrow Arrow

aku mmg aim sgt wedding kwn2 nih.....aku x siap2 lg susun pics kawin aku...sbb tiap kali susun aku geram pikir x puas makan kawin aku hr tu...cam org lain gak, time kawin x lalu nak makan... nak suap makan pun x sempat....tp bila tgk pics kawin ari tu aku teringat lauk2....geram...

kalau ada wedding yg jemput aku...yg style kg...masak kawah...jemput la aku....dlm 6 bulan ni suma wedding yg aku g guna catering....x puas hati betul....huhuhu

aku termisss najib ni nyer... he he ko kalu datang wedding aku mesti la tradisi punye ler jib.. catering2 buat masa ni di'haram'kan oleh sedara mara terdekat, tp kalo sok terpakse mana tau terkatering gak nak buat camner kann....
sok insha'allah aku siapkan meja khas kalo ko dapt attend kenduri aku, best gak ade yg datang nanti tau dah memang menanti lauk orang kawen nih.. dah ade 2,3 orang membe aku memang nak merasa 'orang kampung' punyer gulai.... he he hee aku tunggu kau..... flower sunny

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  najib on Mon Jul 13, 2009 3:14 pm

zckyra wrote:
najib wrote:congrate zack.

kawin bg tau la kami awai2...kalau xde aral mesti kami sampai....hopefully, at least dpt la g jugak paling tidak sorang geng tk punya wedding Arrow Arrow

aku mmg aim sgt wedding kwn2 nih.....aku x siap2 lg susun pics kawin aku...sbb tiap kali susun aku geram pikir x puas makan kawin aku hr tu...cam org lain gak, time kawin x lalu nak makan... nak suap makan pun x sempat....tp bila tgk pics kawin ari tu aku teringat lauk2....geram...

kalau ada wedding yg jemput aku...yg style kg...masak kawah...jemput la aku....dlm 6 bulan ni suma wedding yg aku g guna catering....x puas hati betul....huhuhu

aku termisss najib ni nyer... he he ko kalu datang wedding aku mesti la tradisi punye ler jib.. catering2 buat masa ni di'haram'kan oleh sedara mara terdekat, tp kalo sok terpakse mana tau terkatering gak nak buat camner kann....
sok insha'allah aku siapkan meja khas kalo ko dapt attend kenduri aku, best gak ade yg datang nanti tau dah memang menanti lauk orang kawen nih.. dah ade 2,3 orang membe aku memang nak merasa 'orang kampung' punyer gulai.... he he hee aku tunggu kau..... flower sunny

orait....insyaallah...kalau takde aral musti sampai....at least aku dpt dtg gak sorang geng tk kawen...hopefully Razz Razz Razz
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  musliha mustapha on Mon Jul 13, 2009 5:20 pm

kawan aku dulu kawen guna Kg pandan catering,ada gak gulai,,,tu kira gulai kampung la kan ? kompius merk,,,wakakakaa...Zc,ko tak ajak aku pun aku tetap pegi jugak sbg kawan cta,takpun kawan k.de atau pu kawan Mak de Zaimah the great...ekekkekee... Laughing @ ....aiii mamat abong tu tak balik umah mak lawa keww? dia takut bini ke Zc,ke dah meninggal ?? meninggal kan rumah mak dia kat ulu dong tu la,,ahaksss.. Rolling Eyes Rolling Eyes
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  najib on Wed Jul 15, 2009 12:04 am

musliha mustapha wrote:kawan aku dulu kawen guna Kg pandan catering,ada gak gulai,,,tu kira gulai kampung la kan ? kompius merk,,,wakakakaa...Zc,ko tak ajak aku pun aku tetap pegi jugak sbg kawan cta,takpun kawan k.de atau pu kawan Mak de Zaimah the great...ekekkekee... Laughing @ ....aiii mamat abong tu tak balik umah mak lawa keww? dia takut bini ke Zc,ke dah meninggal ?? meninggal kan rumah mak dia kat ulu dong tu la,,ahaksss.. Rolling Eyes Rolling Eyes

boleh la mus drpd takde....kg baru / kg pandan tu tiap2 hari bole makan mus tp kat raub lain. skrg ni tiap kali balik raub mak aku mesti ajak makan nasi keduli + puding raja kat restoran ratu rasa...paling best kat situ boleh bungkus aserung...ni aserung dia sedap.

pasai gulai kawah ni kan mus...ikan bakar stonor dulu tu dah pindah kat blakng menara tr...ada gulai kawah best kat situ, dekat boleh jalan kaki je...so menu aku tiap kali mesti ikan bakar + gulai kawah...wah..citer2 lapar plak aku dibuatnya Embarassed
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 38
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

congrate.....

Post  mie toreros on Wed Jul 15, 2009 2:41 pm

tahniah bro.....ehhh....macam silap jer..
aper2 hal tahniah tapi aku sedih ni.....
aku sanggup tunggu ko sampai aku ni x kawin2 lagi tau
tp senang2 jer ko bertunang ngan orang lain.....
sampainyer ati aok membuat keh begini......
isk..isk....
kawan2 meh ler demeh bagi keh kekuatan sket demi mengharungi hari2 mendatang
cehwahhhh....
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 39
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  Syuhardy@boy on Wed Jul 15, 2009 3:01 pm

hahahaha....puas aku baca ayat yg ko tulis tu mus...sampai nk tergeliat lidah aku nie wehhhh....hehehehehe....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  yard dean on Thu Jul 16, 2009 10:04 pm

zckyra wrote:
zackzaidi wrote:
Syuhardy@boy wrote:tumpang tanya..ko ikat tunang baper lama zeck....hhehehehe

haah.. rase2nya bile nak kawin tue? nak set masa n cuti gak.. huhuhu cheers

ya ampun aku xde nak ikat tunang aku tuh, xdekeje akuk... ahakss... aku kawen raya pertama raya cine tahun 2010. so tercapaila target aku kawen umo 30. he he he....

cantik sgt la kau kawen time raya cina tu.. aku cuti panjang time tu( maklum la keje ngan cina komunis cap gampang raya dia lelebih raya kita buat tak paham je).. kalau aku tak salah tgk kalendar cam kes si shilla aku sampai la sana..amek aku kat bandar raub la tapinya..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  yard dean on Thu Jul 16, 2009 10:13 pm

mie toreros wrote:tahniah bro.....ehhh....macam silap jer..
aper2 hal tahniah tapi aku sedih ni.....
aku sanggup tunggu ko sampai aku ni x kawin2 lagi tau
tp senang2 jer ko bertunang ngan orang lain.....
sampainyer ati aok membuat keh begini......
isk..isk....
kawan2 meh ler demeh bagi keh kekuatan sket demi mengharungi hari2 mendatang
cehwahhhh....
mak aih.. mamposs tak layan...
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  Dato' K on Fri Jul 17, 2009 10:50 am

yard dean wrote:
zckyra wrote:
zackzaidi wrote:
Syuhardy@boy wrote:tumpang tanya..ko ikat tunang baper lama zeck....hhehehehe

haah.. rase2nya bile nak kawin tue? nak set masa n cuti gak.. huhuhu cheers

ya ampun aku xde nak ikat tunang aku tuh, xdekeje akuk... ahakss... aku kawen raya pertama raya cine tahun 2010. so tercapaila target aku kawen umo 30. he he he....

cantik sgt la kau kawen time raya cina tu.. aku cuti panjang time tu( maklum la keje ngan cina komunis cap gampang raya dia lelebih raya kita buat tak paham je).. kalau aku tak salah tgk kalendar cam kes si shilla aku sampai la sana..amek aku kat bandar raub la tapinya..

kahkahkah...lawak la ko..nampak ngat x pueh ati ngan boss...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  yard dean on Fri Jul 17, 2009 9:37 pm

Dato' K wrote:
cantik sgt la kau kawen time raya cina tu.. aku cuti panjang time tu( maklum la keje ngan cina komunis cap gampang raya dia lelebih raya kita buat tak paham je).. kalau aku tak salah tgk kalendar cam kes si shilla aku sampai la sana..amek aku kat bandar raub la tapinya..

kahkahkah...lawak la ko..nampak ngat x pueh ati ngan boss...[/quote]

aku memang bebulu rimau ngan boss aku.. keje makin byk ade ke naik gaji main puluh puluh je...aku tender dah aritu.. nasib baik die counter balik gaji aku..kalau tak dah gerenti aku menganggur..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  Dato' K on Sat Jul 18, 2009 11:22 am

yard dean wrote:
Dato' K wrote:
cantik sgt la kau kawen time raya cina tu.. aku cuti panjang time tu( maklum la keje ngan cina komunis cap gampang raya dia lelebih raya kita buat tak paham je).. kalau aku tak salah tgk kalendar cam kes si shilla aku sampai la sana..amek aku kat bandar raub la tapinya..

kahkahkah...lawak la ko..nampak ngat x pueh ati ngan boss...

aku memang bebulu rimau ngan boss aku.. keje makin byk ade ke naik gaji main puluh puluh je...aku tender dah aritu.. nasib baik die counter balik gaji aku..kalau tak dah gerenti aku menganggur..[/quote]

the best part is - mana2 staff kat mesia yg x pueh hati ngan boss chinese, rata2 aku jumpa musti kutuk boss tu - komunis...kahkahkah...lawak laa...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  musliha mustapha on Sat Jul 18, 2009 5:55 pm

itu fitrah la datok,,mana ada pekerja yg suka bos demeh,dulu bos aku french,kedekut nak maut,beskut kering kat pantry pun nak bujet brpa keping sebulan,kena bos malaysian,suh kita keja ari raya sebab dia nak balik cuti,kena bos pinoi,semua cakap dia jek betul pastu tak bekap anak buah lansung,skang bos ceylon,dia tak kenal pun sapa anak buah dia,,wakaakkaka aku suka,aku kan pemalu,lg la di atak kenal merk,,,, cheers afro afro
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  mie toreros on Sun Jul 19, 2009 5:09 pm

tapi kan aku ingat cakap bos aku dulu dia bagi kata2 nasihat la konon...dia cakap kalau staf bawahan x suka ngan bos dia bermakna dia dah jadi seorang bos yang baik...
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 39
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  yard dean on Mon Jul 20, 2009 9:56 pm

mie toreros wrote:tapi kan aku ingat cakap bos aku dulu dia bagi kata2 nasihat la konon...dia cakap kalau staf bawahan x suka ngan bos dia bermakna dia dah jadi seorang bos yang baik...

ye la tu baik beno bos yg kene kutuk.. baik kepala otak manggis die..aku penah ape keje ngan bos cina profesional..oke je..kalau bisnes jalan baik bonus 5-6 bulan kalau tak sama rasa sama derita la.. tp masaelahnya aku cuma kuli kontrak kat situ..kalau tak, tak nak aku bepaling lg..
tp bos cina ke melayu ke.. kalau bodo cap kepala semut mmg nyakitkan ati..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  mie toreros on Tue Jul 21, 2009 3:27 pm

amboi maraah bebenor ko ni nmpaknyer...jgn smpai ko tikam bos ko udah
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 39
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  normazura on Tue Jul 21, 2009 4:41 pm

yard dean wrote:
mie toreros wrote:tapi kan aku ingat cakap bos aku dulu dia bagi kata2 nasihat la konon...dia cakap kalau staf bawahan x suka ngan bos dia bermakna dia dah jadi seorang bos yang baik...

ye la tu baik beno bos yg kene kutuk.. baik kepala otak manggis die..aku penah ape keje ngan bos cina profesional..oke je..kalau bisnes jalan baik bonus 5-6 bulan kalau tak sama rasa sama derita la.. tp masaelahnya aku cuma kuli kontrak kat situ..kalau tak, tak nak aku bepaling lg..
tp bos cina ke melayu ke.. kalau bodo cap kepala semut mmg nyakitkan ati..

sian kat ko ati,..... era ko plak bengang ngan boss ekkk ..... era aku dah lepas .... tapi mmg bengang masa tuh ..... aku tetiap hari menyumpah seranah makcik gila tuh ..... tapi sekarang aku wat tau aje .... lantak pi la dia ..... malas aku nak layan .....

ko pegi register gym la pulak ati ..... sbb aku rasa hilang skit tension kat tpt keje ..... mmg best la pegi gym ...... layan 2-3 jam sehari ..... mmg best bangat ..... Basketball Basketball
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  Dato' K on Tue Jul 21, 2009 6:57 pm

weh zura, ko gi gym tetiap ari ke??? wow..cayalah..tobat pas ni ko slim cam sherry, gittewwwwww....mak tak terkejut kalo laki nyah lepas nih, asyik duduk rumah je..nyahhhhhhh...

ko dah ada bibik ke??
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 39
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  musliha mustapha on Tue Jul 21, 2009 8:54 pm

Dato' K wrote:weh zura, ko gi gym tetiap ari ke??? wow..cayalah..tobat pas ni ko slim cam sherry, gittewwwwww....mak tak terkejut kalo laki nyah lepas nih, asyik duduk rumah je..nyahhhhhhh...

ko dah ada bibik ke??
,,, ya ampun ibuknya udah pegi gym,pasni mau kena smackdown la asben ko zura yek..ekekekee....alaaa ti,lepaks aaa,bila bos marah tu ko andaikan dia sayang ko sebab marah tu kan tandanya sayang,,ekekekkeeee..nama lg keja ti,kalo dia bos,tu maknanya ko kuli dan ko ada kerja,,ok aperrr,,,,kan datok kannn,,ekekekekkeewwww.... Wink alien
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  yard dean on Wed Jul 22, 2009 9:49 pm

musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:weh zura, ko gi gym tetiap ari ke??? wow..cayalah..tobat pas ni ko slim cam sherry, gittewwwwww....mak tak terkejut kalo laki nyah lepas nih, asyik duduk rumah je..nyahhhhhhh...

ko dah ada bibik ke??
,,, ya ampun ibuknya udah pegi gym,pasni mau kena smackdown la asben ko zura yek..ekekekee....alaaa ti,lepaks aaa,bila bos marah tu ko andaikan dia sayang ko sebab marah tu kan tandanya sayang,,ekekekkeeee..nama lg keja ti,kalo dia bos,tu maknanya ko kuli dan ko ada kerja,,ok aperrr,,,,kan datok kannn,,ekekekekkeewwww.... Wink alien

bos aku tak marah aku ( berani nak marah aku tgk size la..) tpnya berat sebelah pilih kasih pilih bulu pilih kaler..depan aku ckp bebaik. takpe u nak ot i tak kisah i percaya.. u tau tak kalau ada org x suka u.. itu org ada problem bukan u.. bila tang naik gaji bg bonus..terus je menjunam tangga tercorot..kerani bodo pakai excell pon asek tanya aku je.. buleh naik 2-3 ratus.. aku naik puluh puluh je.. janji lain kasik lain..

oke la..pasal gym tu kan.. belakang umah aku pon ada gy dah sekarang.. gym tempatan je murah rm 5 sekali masuk.. duk la 8 jam kat situxde sape marah, takde la trainer tp semua bebarng tu ada la.. angkat besi treadmill, basikal.. aku dah beli dah kasut sport.. pegi je belumm
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  musliha mustapha on Thu Jul 23, 2009 3:53 pm

cemana nak kata ti oiiii,,itu la nama kekuatan n patriotik pd bangsa mereka,,org melayu jarang nak ada semangat mcm ni,abis kuat pun semangat padi jek,tu pun dah kena banned..nak amik semangat laut ulik mayang di ulik pun kena banned,,,jadi sekarang marilah kita bersemangat pergi ke GYM,mulakan dgn mmbeli kasut sukan biar pun dah ada 2 ---> ayat ni utk aku,,,ekekekeke,,,aku men badminton 2 timas a week..tu aje bulu n batang yg halal utk aku pegang kat sini,,,wakakakkaaaa Razz alien bounce
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 23, 2009 3:56 pm

ko pun rajin main badminton ekkkk...aku ingatkan ko suka bedminton jer....anyway..aku sungguh berbangga dgn korang nie haaa..rajin bebenor nk bersukan...bgs tu...majulah sukan untuk negara...jgn la kita majukan perut kehadapan....slam mesra dari saya..karam singh walia....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 39
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  normazura on Thu Jul 23, 2009 7:06 pm

Dato' K wrote:weh zura, ko gi gym tetiap ari ke??? wow..cayalah..tobat pas ni ko slim cam sherry, gittewwwwww....mak tak terkejut kalo laki nyah lepas nih, asyik duduk rumah je..nyahhhhhhh...

ko dah ada bibik ke??

x sempat lah tetiap hari .... at least 2X a week ... selalunya aku g rabu khamis jumaat .... hahahah aku pon cam x percaya .... tp mmg best lah ... al maklum aku dolu2 x suka bersukan + minah semput ..... saja cari alasan takmo lari kat padang ......

mana ada bibik .... tapi mak mentua aku tuh dah jadi mcm bibik aku la pulakkkkkkkk .......... hahhahahahahhah ..... kesian mak pa mentua aku .... kena jaga cucu dr kol 6.45am - 7pm ...... aduyaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii What a Face What a Face
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  yard dean on Thu Jul 23, 2009 10:02 pm

musliha mustapha wrote:cemana nak kata ti oiiii,,itu la nama kekuatan n patriotik pd bangsa mereka,,org melayu jarang nak ada semangat mcm ni,abis kuat pun semangat padi jek,tu pun dah kena banned..nak amik semangat laut ulik mayang di ulik pun kena banned,,,jadi sekarang marilah kita bersemangat pergi ke GYM,mulakan dgn mmbeli kasut sukan biar pun dah ada 2 ---> ayat ni utk aku,,,ekekekeke,,,aku men badminton 2 timas a week..tu aje bulu n batang yg halal utk aku pegang kat sini,,,wakakakkaaaa Razz alien bounce
dulu pon rajin gak main badminton.. tp kasut sukan dah rabak.. tu yang stop kejap tu.. ni dah beli baru tgk la.. memupuk minat dan kerajinan semula..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum