YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

aku keliru

Post  zckyra on Fri Jul 24, 2009 12:51 pm

mie toreros wrote:tahniah bro.....ehhh....macam silap jer..
aper2 hal tahniah tapi aku sedih ni.....
aku sanggup tunggu ko sampai aku ni x kawin2 lagi tau
tp senang2 jer ko bertunang ngan orang lain.....
sampainyer ati aok membuat keh begini......
isk..isk....
kawan2 meh ler demeh bagi keh kekuatan sket demi mengharungi hari2 mendatang
cehwahhhh....
Salam yek membe
ko nih mie mana nih
cam kenal sangat jek ngan aku....
aku rasanye x penah plak berbaik ngan sape2 yang duduk kat kota keriangan nih
anyway thx.
tau jalan p raub x? jalan ulu dong tuh... kenduri nanti datang umah aku yek...
tahniah gak la pada ko yang blom kawen tuh
enjoy la dulu puas2 seblum bersedia menjalankan tanggungjawab yg berat iaitu berumahtangga
kalau aku jantan macam ko nih ok gak x kawen lagi...
xda la mak aku membising kat aku hari2 suh beranak cepat... he he heee

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  zckyra on Fri Jul 24, 2009 12:56 pm

normazura wrote:
Dato' K wrote:weh zura, ko gi gym tetiap ari ke??? wow..cayalah..tobat pas ni ko slim cam sherry, gittewwwwww....mak tak terkejut kalo laki nyah lepas nih, asyik duduk rumah je..nyahhhhhhh...

ko dah ada bibik ke??

x sempat lah tetiap hari .... at least 2X a week ... selalunya aku g rabu khamis jumaat .... hahahah aku pon cam x percaya .... tp mmg best lah ... al maklum aku dolu2 x suka bersukan + minah semput ..... saja cari alasan takmo lari kat padang ......

mana ada bibik .... tapi mak mentua aku tuh dah jadi mcm bibik aku la pulakkkkkkkk .......... hahhahahahahhah ..... kesian mak pa mentua aku .... kena jaga cucu dr kol 6.45am - 7pm ...... aduyaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii What a Face What a Face

aku nak p gak gym kat kompleks sukan dong nih...
tapi gym dia boleh dikatakan barai laaa
maklumla free... belia darah muda lak yg guna
so bersenam atas katil ajela..... e he he

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  zckyra on Fri Jul 24, 2009 1:02 pm

yard dean wrote:
zckyra wrote:
zackzaidi wrote:
Syuhardy@boy wrote:tumpang tanya..ko ikat tunang baper lama zeck....hhehehehe

haah.. rase2nya bile nak kawin tue? nak set masa n cuti gak.. huhuhu cheers

ya ampun aku xde nak ikat tunang aku tuh, xdekeje akuk... ahakss... aku kawen raya pertama raya cine tahun 2010. so tercapaila target aku kawen umo 30. he he he....

cantik sgt la kau kawen time raya cina tu.. aku cuti panjang time tu( maklum la keje ngan cina komunis cap gampang raya dia lelebih raya kita buat tak paham je).. kalau aku tak salah tgk kalendar cam kes si shilla aku sampai la sana..amek aku kat bandar raub la tapinya..

aku tetap sronok ngan ko ati, walaupun dalam tahap makian yang boleh buat bos ko tuh nak bunuh diri
tapi sopan tetap ade gitu cam mus cakap la... dah cuti lama tu apalagi bmalam la lama sket kat umah aku....
bawak mak ko skali kalau masih terdaya nak travel jauh. bounce

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  mie toreros on Fri Jul 24, 2009 2:15 pm

zack ko x kenal aku isk...isk...bukan kah aku jejaka yang pernah bertaut di hatimu....
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

nama banyak sangat

Post  zckyra on Fri Jul 24, 2009 3:10 pm

he he
tu la ko
aku kenal mie lampir je....
toreros nih macam freshie je
tu yg aku cuba nak buli tuh
rupenyer nko.....
skang pun rasa nak btaut gak lagi
tapi disebabkan dua sebab ini maka x jadila:

1- aku dah btunang plak (ni mak aku yg lebey2 suh, aku suh dia btunang xnak lak)
2- ko dah gemok skang....ke ke ke..(ko lawan ngan mus dulu la,
pas aku kawen sok, aku menyusul la)
cheers Basketball

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  musliha mustapha on Fri Jul 24, 2009 4:07 pm

mie toreros wrote:zack ko x kenal aku isk...isk...bukan kah aku jejaka yang pernah bertaut di hatimu....
..jejaka yeaa,,yg aku tau dulu ko tu jejaki sgt kat zc,,ekekekee.....huish ko ni zack,kang mak ko nak bertunang n kawen,dapat anak ikan ensemm punya,mau muntah darah ko n cta punya jeles,,bukan muhrim lak tu,konpom aku selalu gi umah ko nanti,tumpang muntah,,kah4...mak ko la suh ko kawen,takkan mak andam atau mak lawa plak sibuk2 suh ko kawen,konpom kena hempuk dek nko jek....akulaaaaa kalo org suh kawennnn,,perrhhhhh lajuk je,,ko tak caya ko tanya daddy boy,,suh dia kawen lagi tengok,laju ke idak,,,ko jangan tanya eddy,dia mesti kata takkan kawen lain punya...waakakakaka...
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  yard dean on Fri Jul 24, 2009 10:33 pm

zckyra wrote:
yard dean wrote:
zckyra wrote:
zackzaidi wrote:
Syuhardy@boy wrote:tumpang tanya..ko ikat tunang baper lama zeck....hhehehehe

haah.. rase2nya bile nak kawin tue? nak set masa n cuti gak.. huhuhu cheers

ya ampun aku xde nak ikat tunang aku tuh, xdekeje akuk... ahakss... aku kawen raya pertama raya cine tahun 2010. so tercapaila target aku kawen umo 30. he he he....

cantik sgt la kau kawen time raya cina tu.. aku cuti panjang time tu( maklum la keje ngan cina komunis cap gampang raya dia lelebih raya kita buat tak paham je).. kalau aku tak salah tgk kalendar cam kes si shilla aku sampai la sana..amek aku kat bandar raub la tapinya..

aku tetap sronok ngan ko ati, walaupun dalam tahap makian yang boleh buat bos ko tuh nak bunuh diri
tapi sopan tetap ade gitu cam mus cakap la... dah cuti lama tu apalagi bmalam la lama sket kat umah aku....
bawak mak ko skali kalau masih terdaya nak travel jauh. bounce

yo la sopan pon sopan la..olay gak dtg awal.. tp aku pemalas tau..jgn harap aku nak nolong sgt..mak aku tak nak kot join anak separa muda bergembira..biar la dia duk umah je..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  musliha mustapha on Fri Jul 31, 2009 5:32 pm

jgn risoooo Zc...aku n anak2 aku bleh tolong makan,nazri bleh buat keja2 lain,mandi sungai contohnya,,,ekekkeee.... Very Happy @ What a Face
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  yard dean on Fri Jul 31, 2009 11:21 pm

musliha mustapha wrote:jgn risoooo Zc...aku n anak2 aku bleh tolong makan,nazri bleh buat keja2 lain,mandi sungai contohnya,,,ekekkeee.... Very Happy @ What a Face
bab makan n mandi sungai tu pon aku bole tolong -menolong
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 38
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  mie toreros on Sat Aug 01, 2009 6:51 pm

hehehe...aku pong nak nolong demeh ler bab mandi ngan makan tu...
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  zckyra on Mon Aug 03, 2009 12:37 pm

Ringan tulang belaka demeh sume yeh.sronok aku dengar p'kata'n nih.musmie, ko bleh memberi pertolongan paling besar nanti, andainya groom aku x datang, ko la kene tolong ganti... bleh kan????? Basketball

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  mie toreros on Mon Aug 03, 2009 10:31 pm

ehh...aku sudi sgt ler tu....ko cakap ngan dia x yah datang r...hehehehehhe
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  anizawati ahmad mansor on Mon Aug 03, 2009 11:13 pm

mie toreros wrote:ehh...aku sudi sgt ler tu....ko cakap ngan dia x yah datang r...hehehehehhe
tu la mie.... muncul awl sket... confirm dpt zack comel ni.... rugi2x.... xpe mie, adik mus ada..... huhuu
avatar
anizawati ahmad mansor

Posts : 70
Join date : 2009-02-15
Age : 38
Location : Tg Malim, perak

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  mie toreros on Tue Aug 04, 2009 11:47 am

yesssss....caya la ani...hahaha akak ku mus aku dah ader 2 orang poenyokong hehehehehe
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  musliha mustapha on Wed Aug 05, 2009 5:08 pm

zckyra wrote:Ringan tulang belaka demeh sume yeh.sronok aku dengar p'kata'n nih.musmie, ko bleh memberi pertolongan paling besar nanti, andainya groom aku x datang, ko la kene tolong ganti... bleh kan????? Basketball
..bantuan yg terrrrmantopppp,,,mie,pastikan ko datang awal sebelum zaidi the not best datang taw...ekekekeee rabbit rabbit
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  musliha mustapha on Wed Aug 05, 2009 5:09 pm

mie toreros wrote:yesssss....caya la ani...hahaha akak ku mus aku dah ader 2 orang poenyokong hehehehehe
..ko bawak la 1 batu talam tu,kaloo dah adik aku takmo,takkan nak aku gantikan plak kan..walalalaaaaweiii... tongue tongue
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  zckyra on Wed Aug 05, 2009 5:11 pm

ani ko bagus la bagi galakan kat musmie ni, jangan ko bagi rangsangan lebey2 dah, aku x caya sangat orang pakai spek x nak tunjuk mata dia nie.... hehehehehe....ahaks Question

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  zckyra on Wed Aug 05, 2009 5:16 pm

mus edi takut masuk topic nih, kang kene berebut ngan musmie lak jadinye... (kene ko panggil mie yek, kalo x ko panggil nama ko sendiri kan)?? wakakaka kakaka....... Twisted Evil

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  musliha mustapha on Wed Aug 05, 2009 5:49 pm

zckyra wrote:mus edi takut masuk topic nih, kang kene berebut ngan musmie lak jadinye... (kene ko panggil mie yek, kalo x ko panggil nama ko sendiri kan)?? wakakaka kakaka....... Twisted Evil
..poodahh,,aku mmg panggei dia mie dr zaman jepun @ korea selatan dulu lagik...eddy tak minat perang secara bertentangan mata ni,dia suka gi taman safari aka animal lovers jek,,,wakakakaka,,aku meat lovers aka pizza hut.... bom bom
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  zckyra on Wed Aug 05, 2009 6:12 pm

dah ko sebut safari nite , makin kecutla mamat tuh....a'ah la zaman sekolah dulu kite panggil muszalmi ni mie ye...
x hengat... Embarassed

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  mie toreros on Wed Aug 05, 2009 6:19 pm

tu la pasal aku yang skit punyer GQ zaman sekolah dulu korang x henggat apa daaaa....
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  mie toreros on Wed Aug 05, 2009 6:30 pm

takper mus nnt aku pakat ngan JKR ker TNB ker Askar wataniah ker alam flora ker suh tutup jalan tunang zack ni ke rumah zack .....pastu aku aku bleh datang bgatu zack tunang dia x jadi datang....hahahahhahahaa Twisted Evil
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  Syuhardy@boy on Thu Aug 06, 2009 11:32 am

mie toreros wrote:takper mus nnt aku pakat ngan JKR ker TNB ker Askar wataniah ker alam flora ker suh tutup jalan tunang zack ni ke rumah zack .....pastu aku aku bleh datang bgatu zack tunang dia x jadi datang....hahahahhahahaa Twisted Evil

muahahaha..jahat sunguh rancangan mu itu mus... Evil or Very Mad
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  zckyra on Thu Aug 06, 2009 1:24 pm

eh eh comei la plak aku tgk gambo anok suhadi....
sib baek musmie x comei camni
kalo x sure aku tinggalkan tunang aku
wakakakakakaaaa..

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  mie toreros on Thu Aug 06, 2009 2:48 pm

wei zack dulu2 memang aku x comel tp la ni pergghhh x menitik air liur ko tgk aku ko jgn panggil aku mie la.....ko panggil aku keenu reeves hahahahahahahha
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum