YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  sahril sarudin on Fri Aug 07, 2009 12:41 am

zckyra wrote:eh eh comei la plak aku tgk gambo anok suhadi....
sib baek musmie x comei camni
kalo x sure aku tinggalkan tunang aku
wakakakakakaaaa..

uikk..comey ler kata nyew..
bapak nyew kan comey gak..
bapak borek anak rintik ler kata nyew..
martey ler merk..
terpuji daddy boi plak..
no heart feeling okeyyyyy..
wakakakakaka..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  zckyra on Sun Aug 09, 2009 4:53 pm

wow weee...
aku tengok anak ko pun comei gak sahril...
he he hee...
mie.. aku nak tanya sket...
ko kan selalu travelling sini sana...
tapi aktif semacam jer sembang2 depan komputer ni...
ko memang selalu membimbit komputer ke bro...
ha jawab kalu berani... What a Face cyclops

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  musliha mustapha on Mon Aug 10, 2009 4:50 pm

mie toreros wrote:wei zack dulu2 memang aku x comel tp la ni pergghhh x menitik air liur ko tgk aku ko jgn panggil aku mie la.....ko panggil aku keenu reeves hahahahahahahha
..aku akui aku mmg terdesak,berkehendak serta gersang,namun aku belum lah lagi buta mata n buta perut,hilang ingatan,buta,buasir serta bodoh pianngg utk keliru antara keanu reeves ku sayam serta muszalmi hero batu talam..kelaka juga nama batu talam ni kan,,adalah batu2 mereka sebesar talam ??? sahrillllllll cepat back up aku ........ Question Question Exclamation
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  mie toreros on Mon Aug 10, 2009 5:30 pm

aah la aku ngan laptop macam irama ngan lagu x dapt dipisahkan...eleh zack ko ingat aku x berani nak jawab ker?
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  mie toreros on Mon Aug 10, 2009 5:32 pm

cissss mus mentang2 aku x online 2 3 hari ni ko mempermainkan batu talam ek....talam bukan sebarang talam, talam dibuat dari batu, bila batu bertemu talam, jadilah batu talam kahahahahahahahahhahaha
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  sahril sarudin on Tue Aug 11, 2009 11:26 am

musliha mustapha wrote:
mie toreros wrote:wei zack dulu2 memang aku x comel tp la ni pergghhh x menitik air liur ko tgk aku ko jgn panggil aku mie la.....ko panggil aku keenu reeves hahahahahahahha
..aku akui aku mmg terdesak,berkehendak serta gersang,namun aku belum lah lagi buta mata n buta perut,hilang ingatan,buta,buasir serta bodoh pianngg utk keliru antara keanu reeves ku sayam serta muszalmi hero batu talam..kelaka juga nama batu talam ni kan,,adalah batu2 mereka sebesar talam ??? sahrillllllll cepat back up aku ........ Question Question Exclamation

datin mus ko jgn risau..aku rasa ko memang tak bersalah dalam perkara ini..sbb nyew aku sendiri yakin ngan nafsu aku bahawa tiada manusia yang seakan akan atau seiras iras keanu reeve semasa kita sama2 belajar di bawah pohon kayu yang rendang ittew..ko biar betul datin mus..kalau dah batu mereka sebesar talam..apa kah gamaknya besar nyew ittew? Question Question Question
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  zckyra on Tue Aug 11, 2009 7:06 pm

wahahahahaaaa,,,, aku x pasti... tp aku rasa macam nak gelak sahaja membaca pernyataan sahril ini, itupun setelah ampat kali aku mengulangnya.... betulkah soalannya ini... kalu betula... wakakakkaakakaaaakakakakaaa hahahahahhahahaaaa...... sib baek ada gak aku mengkaji anatomi tubuh manusia ini ya... ada gak gunanya... hehehehehehehehehehhhheeeee.... rabbit

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  zckyra on Tue Aug 11, 2009 7:15 pm

mie toreros wrote:wei zack dulu2 memang aku x comel tp la ni pergghhh x menitik air liur ko tgk aku ko jgn panggil aku mie la.....ko panggil aku keenu reeves hahahahahahahha
aku nengok gambo ko la kan mie...... aku rasa nak panggil imigresen lak... suh buat b/ground check la kan sebab dalam gambar memang saling x tumpah cam indon buat jambatan kat kampung aku jer..... jangan mara aaaaa........
hidup musti mau gembira... ahahahahahahaaaaaa.... cheers

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  mie toreros on Tue Aug 11, 2009 10:11 pm

cis zack sejak ko manjadi awek kontrak aku dulu memang ko tak bagi can langsung kat aku ek....smpai sekarang pun macam tu jgk ker? ladies and gentlemen specially brought to you from ulu dong zack .....tp syok gak pangkah memangkah dengan ko ni zack......oh yer ....aku punya batu talam x sebesar talam ek untuk pengetahuan sumer cumer sebesar lesung batu jer hahahahaahahahahahahahah
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  zckyra on Wed Aug 12, 2009 1:12 am

musmie... yang dimaksudkan oleh gerangan sahril bukannya ko punya batu talam.......ahahahahhahaaaaaahaha......
x mau aku teruskan,, nanti kene repot gangguan seksual pulok kang...naya....wakakakakkakakakaaa Cool Exclamation Exclamation What a Face What a Face

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  musliha mustapha on Thu Aug 27, 2009 4:22 am

zckyra wrote:musmie... yang dimaksudkan oleh gerangan sahril bukannya ko punya batu talam.......ahahahahhahaaaaaahaha......
x mau aku teruskan,, nanti kene repot gangguan seksual pulok kang...naya....wakakakakkakakakaaa Cool Exclamation Exclamation What a Face What a Face
...zc,ko ada amik apa2 terapi tak ? nampak ganazz skang ni,,jeles lak aku n rasa tergugat la pulok,,ekekeke...batu talam.batu malim plak apa citer ? sian encik malim,nama dia terpampang kat bas lin siongggg...wakakakaaa... tongue tongue
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  yard dean on Fri Aug 28, 2009 11:33 pm

musliha mustapha wrote:
zckyra wrote:musmie... yang dimaksudkan oleh gerangan sahril bukannya ko punya batu talam.......ahahahahhahaaaaaahaha......
x mau aku teruskan,, nanti kene repot gangguan seksual pulok kang...naya....wakakakakkakakakaaa Cool Exclamation Exclamation What a Face What a Face
...zc,ko ada amik apa2 terapi tak ? nampak ganazz skang ni,,jeles lak aku n rasa tergugat la pulok,,ekekeke...batu talam.batu malim plak apa citer ? sian encik malim,nama dia terpampang kat bas lin siongggg...wakakakaaa... tongue tongue

tahan la tu batu malim.. kalau batu gajah?.. batu berendam.. serta batang berjuntai..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  cliey on Sat Aug 29, 2009 3:26 pm

Zc...aku nak deal ngan ko pasal nak wat demo syampoo kat kampung ko.
bleh ke??? Cool
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  Dato' K on Wed Sep 02, 2009 12:37 pm

cliey wrote:Zc...aku nak deal ngan ko pasal nak wat demo syampoo kat kampung ko.
bleh ke??? Cool

weh cikli, kaeh nok tanye sikik, berape ke rege nyerh, syempu aok terh??mehei ke muroh???
Kaeh nok beri ke bini kaeh..aok beri la diskaun sikik..takkae dengae ghodong per nok berkire, hampuraih jas bete..
Goner gaye nye kaeh nok ngambik syempu terh??

(Nota : Bahasa Pahang Loghat Benta, Kuala Lipis)
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  musliha mustapha on Wed Sep 02, 2009 10:02 pm

yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:
zckyra wrote:musmie... yang dimaksudkan oleh gerangan sahril bukannya ko punya batu talam.......ahahahahhahaaaaaahaha......
x mau aku teruskan,, nanti kene repot gangguan seksual pulok kang...naya....wakakakakkakakakaaa Cool Exclamation Exclamation What a Face What a Face
...zc,ko ada amik apa2 terapi tak ? nampak ganazz skang ni,,jeles lak aku n rasa tergugat la pulok,,ekekeke...batu talam.batu malim plak apa citer ? sian encik malim,nama dia terpampang kat bas lin siongggg...wakakakaaa... tongue tongue

tahan la tu batu malim.. kalau batu gajah?.. batu berendam.. serta batang berjuntai..
waahhh wahhh sekarang ko agak mengganazzz yek ati,,apa citer weii,,raya ni ko turun raub tak ??... bounce confused confused
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  musliha mustapha on Wed Sep 02, 2009 10:05 pm

Dato' K wrote:
cliey wrote:Zc...aku nak deal ngan ko pasal nak wat demo syampoo kat kampung ko.
bleh ke??? Cool

weh cikli, kaeh nok tanye sikik, berape ke rege nyerh, syempu aok terh??mehei ke muroh???
Kaeh nok beri ke bini kaeh..aok beri la diskaun sikik..takkae dengae ghodong per nok berkire, hampuraih jas bete..
Goner gaye nye kaeh nok ngambik syempu terh??

(Nota : Bahasa Pahang Loghat Benta, Kuala Lipis)
.........datokkkk,aok ni matye pandir amat ? cikli nok wak demo syempoo keta laaa,,,waakakakakakakaaa... pig pig
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  yard dean on Fri Sep 04, 2009 10:00 pm

musliha mustapha wrote:
yard dean wrote:
musliha mustapha wrote:
zckyra wrote:musmie... yang dimaksudkan oleh gerangan sahril bukannya ko punya batu talam.......ahahahahhahaaaaaahaha......
x mau aku teruskan,, nanti kene repot gangguan seksual pulok kang...naya....wakakakakkakakakaaa Cool Exclamation Exclamation What a Face What a Face
...zc,ko ada amik apa2 terapi tak ? nampak ganazz skang ni,,jeles lak aku n rasa tergugat la pulok,,ekekeke...batu talam.batu malim plak apa citer ? sian encik malim,nama dia terpampang kat bas lin siongggg...wakakakaaa... tongue tongue

tahan la tu batu malim.. kalau batu gajah?.. batu berendam.. serta batang berjuntai..
waahhh wahhh sekarang ko agak mengganazzz yek ati,,apa citer weii,,raya ni ko turun raub tak ??... bounce confused confused
sekali sekala mengganas...aku nak turun gak raub ikut family aku.. maybe raya 2nd, tp tak kompom la.. aku cuti tak panjang..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  sahril sarudin on Sat Sep 05, 2009 12:32 pm

cliey wrote:Zc...aku nak deal ngan ko pasal nak wat demo syampoo kat kampung ko.
bleh ke??? Cool

uikk..boleh aku tanya sket tak zack..ko dah jadi ketua kampung kah? sampai cik lie nak mintak izin dari ko nak wat demo syampoo dia tu..atau adakah ko bakal dinobatkan sebagai bini ketua kampung? agak keliru sket aku nehhh..
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  shahril on Sat Sep 05, 2009 10:03 pm

tahniah zack, dh bertunang gak ko ek. so bila lak nk mkn nasi minyak? nti jgn lupa jmpt aku.
avatar
shahril

Posts : 21
Join date : 2009-02-05
Age : 38
Location : seri kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  yard dean on Sun Sep 06, 2009 12:49 am

macam best lak baca dua post kat atas ni 2 sahril bersuara.. sahril S.. kau baru tau ke zc tu ketua kampung pamah kulat..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  normazura on Tue Sep 08, 2009 10:44 am

yard dean wrote:macam best lak baca dua post kat atas ni 2 sahril bersuara.. sahril S.. kau baru tau ke zc tu ketua kampung pamah kulat..

weh ati ... aku pon baru tahu .... dasat la member aku sorang neh ... SYaBaS cheers cheers
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 38
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  musliha mustapha on Thu Sep 10, 2009 12:46 pm

normazura wrote:
yard dean wrote:macam best lak baca dua post kat atas ni 2 sahril bersuara.. sahril S.. kau baru tau ke zc tu ketua kampung pamah kulat..

weh ati ... aku pon baru tahu .... dasat la member aku sorang neh ... SYaBaS cheers cheers
..ko ingat aku nak kawan ke dgn Zc tehh kalo dia bukan kutua kampong pamah kulat merangkap kutua pengawas kawasan ulu dong menjangkau smpai ke lata jarum,,,,syonyaa mandi kat situ,,Zc,,,raya nanti aku nak gi umah ko makan dodol pastu gi mandi manda kat lata pastu kalo lapo aku gi makan semula kat umah ko... cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  cliey on Thu Sep 10, 2009 1:42 pm

musliha mustapha wrote:
Dato' K wrote:
cliey wrote:Zc...aku nak deal ngan ko pasal nak wat demo syampoo kat kampung ko.
bleh ke??? Cool

weh cikli, kaeh nok tanye sikik, berape ke rege nyerh, syempu aok terh??mehei ke muroh???
Kaeh nok beri ke bini kaeh..aok beri la diskaun sikik..takkae dengae ghodong per nok berkire, hampuraih jas bete..
Goner gaye nye kaeh nok ngambik syempu terh??

(Nota : Bahasa Pahang Loghat Benta, Kuala Lipis)
.........datokkkk,aok ni matye pandir amat ? cikli nok wak demo syempoo keta laaa,,,waakakakakakakaaa... pig pig

hehehe....mcm2 kowang nie..wat aku songeh ajo.. rabbit
so, Dato'@ CASPER....wa bagi le rege kengkawan aa... sebonar2 eh, 1 pkt (20ml) rege RM20. Tapi sebab lu, wa kasi RM18...Kalu lu nak murah lagi, lu kena deal dgn wa lah ekk...call my henpon.
Untuk si musliha kohok, rugi lah lu beb. len kali order lah sabun dgn wa...rege sket punya murah daa...
pirat aku tak cekik darah kowang aiihh...semua ikut harga pasaran. tak nek sembarangan mcm rege petrol..
Twisted Evil Twisted Evil
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  musliha mustapha on Fri Sep 11, 2009 12:16 pm

harga sabun eumora brapa sen wehhh ?? kata harga kawan2...ko kan sayang kat aku cikli,,ehehehe....nanti ko raya kat mana wehh ??.. Basketball Basketball
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  cliey on Fri Sep 11, 2009 12:46 pm

mus...kalo ko nak murah, ko kena deal sendirik ngan dealer tu...if nak mahal sket, ko deal ngan aku...if ko nak mahal banyak....ko beli sendirik!! hahahhah Laughing
avatar
cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: YEYE ZALYIRA IBRAHIM DAH BERTUNANG ....

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum