sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Page 1 of 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  mie toreros on Sun Jul 12, 2009 4:03 pm

mesti kotang tertanya2 aku ni sapa ek? aku pun spesis korang jgk tp 2 tahun jer... pastu kena trun kelas 3 titian sebab otak slow
geng aku mas atu si iskandar tu ler
aper citer korang sumer ek? kamal ko dah x balik cheroh ker?
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  musliha mustapha on Sun Jul 12, 2009 5:23 pm

salam mi,..adakah ko ni jejaka idaman batu talam itteww??,, flower afro
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  normazura on Mon Jul 13, 2009 10:59 am

musliha mustapha wrote:salam mi,..adakah ko ni jejaka idaman batu talam itteww??,, flower afro

welcome geng .... adakah ko ni muszalmi yang baik itewww ????
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  najib on Mon Jul 13, 2009 3:01 pm

muszalmi kah? takyah la nak berteka teki....cepat confirmkan Sad Sad Smile
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

tau takper

Post  mie toreros on Wed Jul 15, 2009 1:53 pm

korang memang best..ingat lagi nama aku ek...ye la aku la ni...insan terensem dari batu talam.....
wahhhh.....best ek borak2 lama x jmper....aku tengok ader yang dah kawin ...anak 3,4 orang,,,,bertambah rakyat malaysia....
aper citer ni wei....????korang dah lama x balik raub ker? ke rumah korang dah hanyut kat raub nun?hehehehehe
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Syuhardy@boy on Wed Jul 15, 2009 2:57 pm

woit muszalmi zainal abidin..ko ker nie....ko jgn main main....aku mcm x percaya jer nie....aku dgr citer yg mcm mcm psl ko nie...baik ko terang kan yg keroh itu....heheheheh
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

story aku...

Post  mie toreros on Wed Jul 15, 2009 4:25 pm

apa yang ko dah dengar pasal aku?ishhhh.....nak citer pun panjang la....ader yang keroh ada yang jernih....
korang nak yang maner satu.......tapi skang dah jernih dah.....bleh wat cermin tau...
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Syuhardy@boy on Wed Jul 15, 2009 6:55 pm

itu la pasal mus...panjang benor yg aku dgr...tapi watever it is...ko ada kt sini dh..tu yg penting..watever happen tu biaq laaa..lantaq pi laaa....tat is all history betol x....even aku dulu punj ada org ckp dh mati gak dulu...lagi siut hahahahahaha...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Dato' K on Wed Jul 15, 2009 7:05 pm

wei mi...lama x dengar cite...aku skrg dah tgal kat seremban...tetiap mgu ulang alik jb...aku balik cheroh lg...tp sebulan sekali je la...last week br balik kg...org tua aku kat cheroh skrg ok sket sbb adik aku yg bongsu tu tgal sekali...dia keje kat raub..bulan 8 nih pindah gi dong pulak..

ntahnya..mende yg lps tu kira lps la....janji usaha utk improve masa skrg n future...

keje mana skrg???story la sket weiii perkembangan terbaru...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

aku bangga

Post  mie toreros on Thu Jul 16, 2009 11:37 am

time kasih demeh sume bagi sokongan kat keh.....keh bangga ader kawan2 macam demeh sumer....wah kamal ko dah kawin ek...so anyway congrate...sebenarnya sumer kawan aku kawin aku tak dapat datang walaupun ader yang menjmput...( maaf sesangat ek )...so kamal bila balik cheroh? bleh gak nengok anak ko......boy ko plak bila nak balik umah warna hijau depan sekolah?bleh berentap main snooker cam dulu2hahahaha.....sume dah kawin ek...aku jer yang masih solo...sebenarnya aku tunggu budak tomboy zack tu last2 dia tunang ngan orang lain plak ...siyut tul...hehehehe
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 16, 2009 11:55 am

Aku jarang balik Raub..tapi klu aku balik kali nie..bole la kita jmpa...ko bg la nbr cntct ko...senang sikit...lg satu...ko nk tau x apsal zack tu bertunang...sebab dia frust tgk aku dh kawen ngan ada anak..hahahaha
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

cissss.....cisssss dan cisssss

Post  mie toreros on Thu Jul 16, 2009 1:36 pm

ooooooooo....boy ko pun ader ati ngan si zack tu ek....
ko bila kawin?ngan orang maner?
aku ingat lagi sapa awek2 ko kat smtk dulu...ok ker aku bocor ni?org umah ko x marah ker?
aku peduli aper janji aku nak heboh satu forum ni....
PENGUMUMAN
AWEK BOY MASA KAT SEKOLAH DULU ADALAH:
FORM 1 - DIA NAK KAT NONIE ( X SALAH AKU LA )
FORM 2 - DIA NGAN BUDAK TING.3 ( SURIATI ) JOIN NGAN ISKANDAR MASA TU AWEK TUA SETAHUN
FORM 3 - EMMMMM.......
FORM 4 - FATIN ( MANA FATIN SKANG EK ?)
FORM 5 - MASA NI KO SEKEJAP ADER SEKEJap takder
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 16, 2009 2:49 pm

Apa laaa mus....masa form 1 tu aku bukannyer nk kat Zainonie....Aku dh couple ngan dia since sekolah rendah lagi daaaaa..masa form 1 tu aku dh x couple ngan dia dh ...hehehehe...ko ingat lagi ekkk sumer ex ex aku..baguih la ko mus...hahahaha..

aku skrg ni kawen ngan org sarawak....anak dh ada sorang dh.....heheheheh
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  musliha mustapha on Thu Jul 16, 2009 5:40 pm

Syuhardy@boy wrote:itu la pasal mus...panjang benor yg aku dgr...tapi watever it is...ko ada kt sini dh..tu yg penting..watever happen tu biaq laaa..lantaq pi laaa....tat is all history betol x....even aku dulu punj ada org ckp dh mati gak dulu...lagi siut hahahahahaha...
....dah ada anak soang tu kira hiidupp la daddy boy oiii...wakakakaaaaa...muszalmi,memula dengo nama dia aku mcm nak tergelak,,apa kes lak mamat ni nama iras2 aku nih,,pastu bila org panggil MUS,aku pun terperasan sama ingtkan panggei aku,,pooodahh,kasik malu jek,,,,skema gile mi dulu jd pengawas,,wakakak daddy boy pun pernah jd pengawas kan masa form 4 kut,ke form 5 ..wakakak jadila bummblebee ke,spongebob ke,,ini jadik pengawas,tak thrill lansung,,waaakakakkaaa.... santa flower flower lol!
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

eleh

Post  mie toreros on Thu Jul 16, 2009 6:59 pm

eleh mus nama aku lagi sedap la...muszalmi...maksud nyer orang yang paling ensem dan tiada tandingan di alam maya ini .ko jgn jeles ek.
cheers
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  yard dean on Thu Jul 16, 2009 11:07 pm

mie toreros wrote:eleh mus nama aku lagi sedap la...muszalmi...maksud nyer orang yang paling ensem dan tiada tandingan di alam maya ini .ko jgn jeles ek.
cheers

muszalmi??? sape nih... hahahahhahahahahaha.....
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  normazura on Fri Jul 17, 2009 8:36 pm

mie .... cerita la ttg ko skit ..... ko keje kat genting ke ? ..... aku baru last week p sana ....
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Dato' K on Sat Jul 18, 2009 1:02 pm

mie toreros wrote:ooooooooo....boy ko pun ader ati ngan si zack tu ek....
ko bila kawin?ngan orang maner?
aku ingat lagi sapa awek2 ko kat smtk dulu...ok ker aku bocor ni?org umah ko x marah ker?
aku peduli aper janji aku nak heboh satu forum ni....
PENGUMUMAN
AWEK BOY MASA KAT SEKOLAH DULU ADALAH:
FORM 1 - DIA NAK KAT NONIE ( X SALAH AKU LA )
FORM 2 - DIA NGAN BUDAK TING.3 ( SURIATI ) JOIN NGAN ISKANDAR MASA TU AWEK TUA SETAHUN
FORM 3 - EMMMMM.......
FORM 4 - FATIN ( MANA FATIN SKANG EK ?)
FORM 5 - MASA NI KO SEKEJAP ADER SEKEJap takder

yang aku ingat, mie masa form 1, sblm korang masuk kelas krk, korang lepak jap kelas titian..masa nih mie macam couple ngan si rozila...betul tak???weh, rozila mana aahh??ari tu mcm ada register forum nih..tp xda buat posting pun..
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  sahril sarudin on Sun Jul 19, 2009 2:12 am

yard dean wrote:
mie toreros wrote:eleh mus nama aku lagi sedap la...muszalmi...maksud nyer orang yang paling ensem dan tiada tandingan di alam maya ini .ko jgn jeles ek.
cheers

muszalmi??? sape nih... hahahahhahahahahaha.....

mintak ampun semua..merk mencelah sket..kalau dah mie toreros ni muszalmi..mie lampir tu plak saper?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

aku jugak la

Post  mie toreros on Sun Jul 19, 2009 4:54 pm

orang yang sama jugak mie lampir pun aku mie toreros pn aku.....teregisterd dua nama.....
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  najib on Sun Jul 19, 2009 9:16 pm

pas ni dah ada 2 mus....camno tu?

btw, mus (lelaki) Laughing Laughing abg ko (mustafa kamal) apa citer skrg? keje kat mana? dah kawin ke? aku igt hari2 terakhir aku kat tk aku kamceng gak ngn abg ko masa dia dok hostel time tu.
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Syuhardy@boy on Mon Jul 20, 2009 1:01 pm

mie toreros wrote:orang yang sama jugak mie lampir pun aku mie toreros pn aku.....teregisterd dua nama.....

mie lampir tu nama manja dia masa time sekolah....muszalmi bin zainla abidin...zainal abidin bin lampir...x gitu mie....hehehehehe
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  mie toreros on Tue Jul 21, 2009 4:18 pm

apa plak boy...ko ni ajaran sesat la.....lampir tu panggilan ayah aku la...apa daaaa
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  mie toreros on Tue Jul 21, 2009 4:20 pm

najib abang mus skang jadi kontraktor...ader kat raub....dia x kawin lagi....tu yang aku bengang tu....kang aku kawin dulu kang dah langkah bendul plak...hahahahahahah
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  mie toreros on Tue Jul 21, 2009 5:22 pm

ZAMAN PERSEKOLAHAN
Aku ni masuk2 forum ni bagi salam pun tak kan? Tetiba jer ngan salam perkenalan pun takder walaupun dulu korang dah pun kenal aku....ok nama aku Muszakmi Zainal Abidin.Masa form 1 ngan 2 aku kat kelas KRK pastu disebabkan otak ni dah mula mengecut agaknyer aku ke kelas 3 titian.pastu aku kat kelas 4NB ngan 5NB...
ZAMAN LEPAS SEKOLAH
Setahun aku menggangur...Pastu aku continue study kat Cosmopoint amik Multimedia Aplikasi ( Programmer )...Masa tu x silap aku senior kita lie ngan razalina pun ader kat situ.Tapi disebabkan arus kota Kuala Lumpur ni deras sangat aku pun hanyut la sekali dengan ke’derasan’nya itu..
ZAMAN GELAP
Yang ni kalau korang nak tau cerita nya aku bukak undian SMS....Tapi kalau undian suh aku citer aku citer la...bukan aper wat pedoman anak2 cucu..key?sila taip ‘YES’ untuk citer dan taip ‘NO’ untuk aku pendam bawak masuk kubur.....heheheheheh...tarikh tutup sampai hujung bulan ni jer.( 31.07.09)
SEKARANG
Lepas zaman gelap aku tu aku amik program pengurusan hotel dan pelancongan secara aprt time ngan UUM .....dan sambil tu aku start bekerja dengan beberapa bijik hotel kat sekitar KL ngan Bukit Fraser....Lepas jer abis belajar aku terus apply kat tempat kerja kau sekarang...alhamdulillah rezeki aku masih ader.....syukur pada mu Ya Allah....Sesungguhnya Hanya Kepada Mu aku berserah....
Aku skang kerja dengan SIME DARBY BERHAD....bahagian property divisyen hospitality....kerja aku ni berkaitan ngan food & beverage....kalau korang nak makan murah ngan sedap atau nak wat function apa2 la jgn malu jgn segan call aku ek....pilih jer lokasi korang aku bleh kowtim nyer....Sime darby Convention Centre, PNB Park, Harvard Golf & Country Club kedah, Genting, KL golf club, Sime darby Medical Centre dan banyak lagi....
LIFE
Aku masih single....bukan takder orang nak ( emm .....emmmm....) tapi ader ker orang nak kat aku ngan background aku ni?so aku macam ni la....bangun pagi pergi kerja.....sibuk2....balik kerja....layan tv...kadang2 gi happening gak ngan member2 tapi yang x menyalahi undang2 malaysia ek......tobat den tak buat lagi mak.....emmm aper lagi ek?...subuh2 ni otak x berapa berkembang la...takper la apa2 korang nak tanya aku just tanya jer....aku akan jawab dengan sehabis baik....key....
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum