sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Syuhardy@boy on Tue Aug 11, 2009 3:50 pm

musliha mustapha wrote:
Syuhardy@boy wrote:emm...sebab tu la Rasul kita ada cakap yg seelok eloknyer klu nk berjaya dlm idup...kita seeloknyer berniaga...bila kita berniaga nie susah senang kita tanggung sendiri...klu kita keje ngan org..kita akan jadi mangsa keadaan...so datuk k...apa kata kita bukak business bersama sama...apa citer..aku tgk ko sejak kebelakangan nie hebat dlm kutuk mengutuk..so apa kata kita bukak class mengajar how to kutuk mengutuk org ....musti banyak budak2 yg nerd atau yg selalu dibuli disekolah nk join klass kita itu....kira klass ni macam klass how to defend ur self at school or public from a bully laaaa....
..ini mcm aku nak juin la,,memula kita kena beli sofa panjang yg menjadi igauan eddy,,waakakakaa,,tp seblom tu aku nak tabik spring tahap gaban kat daddy boy sebab dia tau rasul kita suh kita meniaga kalau nak kaya,,jgn maraa aaa,eekekekeee... alien alien ...mmg byk masalah jiwa kacau @ jiwa kaca ( pengaruh kelantan ) pd zaman moden ini,situation getting more harder to survive eventhough the harder the better for merk yg kat sini ni,,uuhuhuhuh.. cheers

ni sumer berkat ustazah aminah tu yg mengajar kita dulu...aku ingat lg time pengajian agama islam time praktikal tu yg dia luluskan aku walaupun time tu aku x tau nk buat apa....hehehe..semayang 5 waktu tu aku tau ler..tapi yg semayang extra extra tu aku x berapa tau...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  zckyra on Wed Aug 12, 2009 1:51 am

semayang ape tu dd boi, ko misti x ingat ustazah aminah itu hari ajar sembahyang @ solat, extra extra pun xdak gak rasenyee.. sunat2 adala....... tula kalo ko join aku n mus masa tu, misti ko reti buat bodoh cam kiteorg gak.. lulus flying colors lagi.... ekkeekekeekkee

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Syuhardy@boy on Wed Aug 12, 2009 11:25 am

zckyra wrote:semayang ape tu dd boi, ko misti x ingat ustazah aminah itu hari ajar sembahyang @ solat, extra extra pun xdak gak rasenyee.. sunat2 adala....... tula kalo ko join aku n mus masa tu, misti ko reti buat bodoh cam kiteorg gak.. lulus flying colors lagi.... ekkeekekeekkee

aku nk join korang mcm mana..x kan aku nk pakai telekung lak kot...kain pelekat je la yg ada pun...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  musliha mustapha on Wed Aug 12, 2009 5:06 pm

zckyra wrote:semayang ape tu dd boi, ko misti x ingat ustazah aminah itu hari ajar sembahyang @ solat, extra extra pun xdak gak rasenyee.. sunat2 adala....... tula kalo ko join aku n mus masa tu, misti ko reti buat bodoh cam kiteorg gak.. lulus flying colors lagi.... ekkeekekeekkee
..uiskk Zc,apa plak aku jek,farah zura cikli ,tu mesti ada,hamlau n t geng,,,wakaka,,,aku dpt a2 utk pendidikan agama,ustazah tengku maznon tak pueh ati tuu,,,ekekekee.... What a Face Suspect Suspect
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  zckyra on Thu Aug 13, 2009 3:11 pm

yela mus camne membe(ustzh Tg Maznon) x suspicous ngan ko kan masa peksa ko dulu sebelah Murali, (Musliha -> Murali ikut abjad giteww... hehehe) skali score A sbjek pdkkn islam... haru .... wa cakap lu ... ahahahahahahahaaaa, haaaaaaaaaa.... scratch scratch

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  zckyra on Thu Aug 13, 2009 3:17 pm

Syuhardy@boy wrote:
zckyra wrote:semayang ape tu dd boi, ko misti x ingat ustazah aminah itu hari ajar sembahyang @ solat, extra extra pun xdak gak rasenyee.. sunat2 adala....... tula kalo ko join aku n mus masa tu, misti ko reti buat bodoh cam kiteorg gak.. lulus flying colors lagi.... ekkeekekeekkee

aku nk join korang mcm mana..x kan aku nk pakai telekung lak kot...kain pelekat je la yg ada pun...

patutla ustzh x bg join, dah ko pakai pelekat jer,, yang cebisan kain len mana??? dah tu kain pelekat pakai kt kepala lak tu, ala2 org kelate pakai macam serban tu, ala ntah ape mende tu dipanggil....... uisss... bahaya dd boi....ahahaaaahaaaaaa Embarassed Embarassed affraid affraid

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Syuhardy@boy on Fri Aug 14, 2009 4:25 pm

woi zeck bongok btl la ko nie...aku x leh nk berhenti ketawa bila ko mentioned kan psl mus duduk sebelah murali time peksa agama islam...hehehehehe
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  mie toreros on Sun Aug 16, 2009 3:30 pm

mus murali ader tolong ko jawab x soalan gama tu? hahahahahahah
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  zckyra on Wed Aug 19, 2009 8:21 pm

oo mus.. adakah ko takut 'mereply' atau sibuk dok kira berapa kodi kain silk nak dibeli... bounce bounce

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  musliha mustapha on Mon Aug 24, 2009 5:47 pm

zckyra wrote:yela mus camne membe(ustzh Tg Maznon) x suspicous ngan ko kan masa peksa ko dulu sebelah Murali, (Musliha -> Murali ikut abjad giteww... hehehe) skali score A sbjek pdkkn islam... haru .... wa cakap lu ... ahahahahahahahaaaa, haaaaaaaaaa.... scratch scratch
..wakakakaa aku terlepas pandang @ baca ayat rembat kau ini Zc..sib baik ramadan,,aku kurang mencaruttt..ekekeke...ko duduk sebelah gagandeep kan,,dia penah syok kat ko dulu cuma dia tak sanggup bsunat aje,,murali dah sunat,,dia yg bgtau aku dulu,,eekekekeke..... What a Face What a Face
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  sahril sarudin on Tue Aug 25, 2009 4:51 pm

musliha mustapha wrote:
zckyra wrote:yela mus camne membe(ustzh Tg Maznon) x suspicous ngan ko kan masa peksa ko dulu sebelah Murali, (Musliha -> Murali ikut abjad giteww... hehehe) skali score A sbjek pdkkn islam... haru .... wa cakap lu ... ahahahahahahahaaaa, haaaaaaaaaa.... scratch scratch
..wakakakaa aku terlepas pandang @ baca ayat rembat kau ini Zc..sib baik ramadan,,aku kurang mencaruttt..ekekeke...ko duduk sebelah gagandeep kan,,dia penah syok kat ko dulu cuma dia tak sanggup bsunat aje,,murali dah sunat,,dia yg bgtau aku dulu,,eekekekeke..... What a Face What a Face

mus..mus..apa lah yang ko ngan murali tharan bual mesrakan sangat tu sampai anu dalam seluar nya pun diceritakan kat ko..pastinya ia lebih mengujakan dari keunikkan dandanan rambut cikgu nancy ban.. clown pirat clown pirat
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  musliha mustapha on Thu Aug 27, 2009 2:13 am

wakaaa,,,sahril,masa tu kelas biologi from 4 ke 5, bab 1,PEMBIAKAN kalo aku tak silap la,,,wakakakaka...murali mmg kelako tahap lucah masa tu,dia kata dia sunat dah n kalo aku tak percaya,dia bleh pakai kan reben kat pala dia n senyum kat aku,,wakakakkaa,,,aku mmg suka pun kepala2 nih,last june aku jumpa dia kat lcct,salam je la dgn dia nak peluk cium kang nazri sumpah aku jd batu plak kat sittew kan... cyclops cyclops Arrow
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  zckyra on Tue Sep 15, 2009 12:48 pm

wakakakakakaaaa. sahril ko masih teringat akan dandanan rambut cikgu nancy ban yg unik itewww afro
tp aku rasa pesen dia ttap menjadi pujaan hati semalaya, skang ni dah ramai balik ikut pesen cam dier, x caya ko tgk kumpulan d'lima n hafiz juara AF terbaru ni... kui kui kuiii sunny albino

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  sahril sarudin on Tue Sep 15, 2009 12:53 pm

zckyra wrote:wakakakakakaaaa. sahril ko masih teringat akan dandanan rambut cikgu nancy ban yg unik itewww afro
tp aku rasa pesen dia ttap menjadi pujaan hati semalaya, skang ni dah ramai balik ikut pesen cam dier, x caya ko tgk kumpulan d'lima n hafiz juara AF terbaru ni... kui kui kuiii sunny albino

mau nyer tak ingat..pesyen2 diva gittew kan..style cikgu nancy ban ni ngajar pun very the stylo..disulami ngan sebutan bahasa melayu dia yang unik ittew..rasa macam boleh di idolakan..apa pendapat ko zack?
avatar
sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  zckyra on Tue Sep 15, 2009 1:02 pm

aku dah agak lupe la sahril sebutan2 dia yg senantiasa menjadi bahan gelak aku n mus sambil2 kitaorg mkn nasi lemak masa kelas dia itu hari.... ko ingat lg x, bleh la kite popularkan semula menjadi ikon@idola semalaya.. hu hu bounce

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  mie toreros on Tue Sep 15, 2009 2:33 pm

makan nasi lemak dalam kelas?
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  shamshillah on Tue Sep 15, 2009 2:38 pm

najib wrote:pas ni dah ada 2 mus....camno tu?

btw, mus (lelaki) Laughing Laughing abg ko (mustafa kamal) apa citer skrg? keje kat mana? dah kawin ke? aku igt hari2 terakhir aku kat tk aku kamceng gak ngn abg ko masa dia dok hostel time tu.

haah la..aku igt abg ko lg ensom dr ko la..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  shamshillah on Tue Sep 15, 2009 2:40 pm

mie toreros wrote:najib abang mus skang jadi kontraktor...ader kat raub....dia x kawin lagi....tu yang aku bengang tu....kang aku kawin dulu kang dah langkah bendul plak...hahahahahahah

apa?? abg ko x kawin lg..hi..napa la x jumpa ngan aku seblm nih...hehe

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  najib on Tue Sep 15, 2009 2:50 pm

shamshillah wrote:
mie toreros wrote:najib abang mus skang jadi kontraktor...ader kat raub....dia x kawin lagi....tu yang aku bengang tu....kang aku kawin dulu kang dah langkah bendul plak...hahahahahahah

apa?? abg ko x kawin lg..hi..napa la x jumpa ngan aku seblm nih...hehe

hamboih shilla.... Razz Razz Razz

shilla....aku rs cam nak recycle je la hadiah kawin ko....lg pun hadiah biasa je. muak aku tgk kotak ngn wrapper coklat tu dlm bilik study aku....boleh eh? aku bg je la pd sapa2 yg kawin next time Cool Cool Cool
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  mie toreros on Tue Sep 15, 2009 3:00 pm

najib wrote:
shamshillah wrote:
mie toreros wrote:najib abang mus skang jadi kontraktor...ader kat raub....dia x kawin lagi....tu yang aku bengang tu....kang aku kawin dulu kang dah langkah bendul plak...hahahahahahah

apa?? abg ko x kawin lg..hi..napa la x jumpa ngan aku seblm nih...hehe

hamboih shilla.... Razz Razz Razz

shilla....aku rs cam nak recycle je la hadiah kawin ko....lg pun hadiah biasa je. muak aku tgk kotak ngn wrapper coklat tu dlm bilik study aku....boleh eh? aku bg je la pd sapa2 yg kawin next time Cool Cool Cool

hahahaha...jib aku dah tau sapa bakal terima hadiah ko tu.....cik zack kita hahahhaha sian ko zack ek....hahahahha
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  shamshillah on Tue Sep 15, 2009 3:02 pm

Syuhardy@boy wrote:emm...sebab tu la Rasul kita ada cakap yg seelok eloknyer klu nk berjaya dlm idup...kita seeloknyer berniaga...bila kita berniaga nie susah senang kita tanggung sendiri...klu kita keje ngan org..kita akan jadi mangsa keadaan...so datuk k...apa kata kita bukak business bersama sama...apa citer..aku tgk ko sejak kebelakangan nie hebat dlm kutuk mengutuk..so apa kata kita bukak class mengajar how to kutuk mengutuk org ....musti banyak budak2 yg nerd atau yg selalu dibuli disekolah nk join klass kita itu....kira klass ni macam klass how to defend ur self at school or public from a bully laaaa....

kelakor betul cadangan aok neh...igt nak ajak business mlm...wakakaka...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  najib on Tue Sep 15, 2009 3:05 pm

teeettt..............salah. potong 10 markah ye Cool Cool

praktikal student aku br jemput wedding dia 10/10 aka 21 syawal nih.

shilla...nnti tunggu hadiah kat baby ko la eh? Embarassed Embarassed
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  shamshillah on Tue Sep 15, 2009 3:08 pm

najib wrote:
shamshillah wrote:
mie toreros wrote:najib abang mus skang jadi kontraktor...ader kat raub....dia x kawin lagi....tu yang aku bengang tu....kang aku kawin dulu kang dah langkah bendul plak...hahahahahahah

apa?? abg ko x kawin lg..hi..napa la x jumpa ngan aku seblm nih...hehe

hamboih shilla.... Razz Razz Razz

shilla....aku rs cam nak recycle je la hadiah kawin ko....lg pun hadiah biasa je. muak aku tgk kotak ngn wrapper coklat tu dlm bilik study aku....boleh eh? aku bg je la pd sapa2 yg kawin next time Cool Cool Cool

najib ada blender x? kasi aku blender 1...

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  zckyra on Tue Sep 15, 2009 3:24 pm

mie toreros wrote:makan nasi lemak dalam kelas?
ko tatau kehebatang kitorg mie, stakat gula2 nih x ada cabaran langsung.....
aku pun smpi dah x hengat camne la kitaorg blh makan nasi lemak masa tu, dlm lab fizik, duk dpan skali lak 2 ekor malaun ni,, dasat2
mus, kite makan nasi 2 dalam plastik kan? tunduk kat bwh meja 2 sket then baham, pas2 gelak2 kan?
eii camne la ilmu nak berkat..
aku bila ingat balik pun penin, kot2 anak aku nanti pun menurun k'brutal'an tahap sama, dpat cikgu cam zura.. mamposss Razz Razz ari ni kene cop, sok kene spray lak, lusa kene hempok ngan buku rekod.....wakakakakakakakaaaaa Basketball Basketball

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  zckyra on Tue Sep 15, 2009 3:39 pm

najib ada blender x? kasi aku blender 1...[/quote]

ok gak ade bleh request hadiah utk baby yek... bayi mane tau pakai blender la shila...
ko memasak ke skang, asik nk blender lak.... Rolling Eyes

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum