sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

View previous topic View next topic Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Dato' K on Thu Oct 08, 2009 5:18 pm

sahril sarudin wrote:
musliha mustapha wrote:
zckyra wrote:wakakakakaaaakaaa, aku akan cube buktikan khasiat daun sireh rapat ini...... dengan menyuruh shila mencubenye nanti, dia leh wat praktikal trus, aku blum pas peksa amali lg,,,, wakakakaaakakaa,, cheers cheers
..aku alami nya udah,tp la pd aku kan,,kalo sedap2 sgt ni nanti,tiap2 taun lak beranak,sedap punya kes tak sempat tarik keluar sebelum inzal,opssssss terlebih blue sudah..wakakakaaa...nak plak utk ibu2 yg pernah beranak ni,dah itu lumrahnya hidup,yg muda akan tua,rambut hitam akan putih,( habu jek tak sempat putih nampak nya lol! lol! lol! )..yg ketat akan longgar,,aku sbg pihak pembangkang,aku merasakan.live naturally n happily,the more u try to accepting things,the more easy its gonna be....suami2 ni jgn dimanjakan sgt,nanti ko tak larat nak kunyah sireh,dia gi cari yg suka kunyah sireh coz selalu asyik dpt yg berbau sireh,berbau bacang n berbau tempoyak kita simpan dlm fridge bg tahan lama.... cheers cheers afro flower

wakakakakaka..cam siot jer kan..segala macam bau keluar..
mus..bab yang ko cakap suami2 ni jgn dimanjakan sgt tu kan..aku harus membantah sekerasnya..harusnya lah suami2 ini dimanjakan sesangat..kalau boleh waktu nak tido tu biar dia tido cam nak menetek ngan ko..bukan apa..lumrahnya suami2 ni kalau dia nak menggatal kat luar walaupun isterinya 'mithali' sesangat dia akan tetap menggatal jugak..oleh itu dengan teringatkan bau2 an dicelah2 bedah isterinya itulah yang dapat mengekang suami nya dari bertindak di luar batasannya..hahahahaha

yang ini, aku sokong shahril...mmg betul, laki ni, kalo dah dtg aura gatal dia, wife yg menjaga suami sebaik mana pun, dia leh lupa...mintak jauh la, ye tak..
cuma bab2 tdo cam nak menetek ni, aku tak merasa lah, sbb skrg ni katil aku kat umah ittew, habih seme di occupy oleh anak2 permaisuri ku yg tdo nye lasak umpama harimau, gittew...ayahnya yg tengah tdo pun kekadang kena tendang, nak menetek apa ke jadahnya...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  musliha mustapha on Thu Oct 08, 2009 5:49 pm

maksud aku manjakan suami tu is when semua kerja kita ( isteri ) yg buat...dr keja umah smpai la keja kat opis,dr jaga anak2 smpai la ke anak tekak dia,,part menetek tu part romantik,tu bab lain laaa...koang tanya shilla n zc,betapa la nazri tu menetek aku,,waaakakaka...ye la,kalo dah beranak 2 3,kesian badan bini tu,dia jugak kena bg ketat semula,dia juga nak jaga ank2 n makan pakai n rumah..dah tu nanti sure bini tu rasa demoralized sebb terasa hati suami nak yg ketat,boleh depress woo..Allah maha kuasa,Dia dah takdirkan perempuan beranak ikut lubang tu instead byk lg lubang lain yg boleh kuar.so its a lesson that,everything have thier lifetime...ini pendapat aku la yg degil ini... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Dato' K on Thu Oct 08, 2009 6:01 pm

musliha mustapha wrote:maksud aku manjakan suami tu is when semua kerja kita ( isteri ) yg buat...dr keja umah smpai la keja kat opis,dr jaga anak2 smpai la ke anak tekak dia,,part menetek tu part romantik,tu bab lain laaa...koang tanya shilla n zc,betapa la nazri tu menetek aku,,waaakakaka...ye la,kalo dah beranak 2 3,kesian badan bini tu,dia jugak kena bg ketat semula,dia juga nak jaga ank2 n makan pakai n rumah..dah tu nanti sure bini tu rasa demoralized sebb terasa hati suami nak yg ketat,boleh depress woo..Allah maha kuasa,Dia dah takdirkan perempuan beranak ikut lubang tu instead byk lg lubang lain yg boleh kuar.so its a lesson that,everything have thier lifetime...ini pendapat aku la yg degil ini... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ooooo, kalo gittew maksudnya, aku sokong gak la ko mus...betul2...husband kena tlg wife...

setiap kejadian mmg ada hikmahnya..kalo beranak ikut lubang idung lg naya la org pompuan..lps beranak, sure idung jd cam ambodi...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  musliha mustapha on Thu Oct 08, 2009 7:37 pm

Dato' K wrote:
musliha mustapha wrote:maksud aku manjakan suami tu is when semua kerja kita ( isteri ) yg buat...dr keja umah smpai la keja kat opis,dr jaga anak2 smpai la ke anak tekak dia,,part menetek tu part romantik,tu bab lain laaa...koang tanya shilla n zc,betapa la nazri tu menetek aku,,waaakakaka...ye la,kalo dah beranak 2 3,kesian badan bini tu,dia jugak kena bg ketat semula,dia juga nak jaga ank2 n makan pakai n rumah..dah tu nanti sure bini tu rasa demoralized sebb terasa hati suami nak yg ketat,boleh depress woo..Allah maha kuasa,Dia dah takdirkan perempuan beranak ikut lubang tu instead byk lg lubang lain yg boleh kuar.so its a lesson that,everything have thier lifetime...ini pendapat aku la yg degil ini... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

ooooo, kalo gittew maksudnya, aku sokong gak la ko mus...betul2...husband kena tlg wife...

setiap kejadian mmg ada hikmahnya..kalo beranak ikut lubang idung lg naya la org pompuan..lps beranak, sure idung jd cam ambodi...
its a thin line between love and sexs and care and lust....ada org kata love tu sebab look n beauty,ada yg sebab hati budi,ada yg sebab harta n ada yg sebab agama..terpulang pd masing2 punya pendapat.pendapat aku,kasih sayang suami isteri adalah sebab hati budi dan nikmat Allah dgn jodoh kita,terima lah seadaanya mengikut peredaran masa,kasih syg ni boleh disemai dgn mcm2 cara,cthnya dr segi layanan dan komunikasi yg kreatif..takkan asik dlm bilik je,skali skala kabinet dapo apa salahnya,,kekekek..kita ni kalo tgk bini or laki org tu hensem n lawa,sure kita kata dia bertuah sebb pasangan dia lawa,tu rezeki dia,,bila kita tgk couple yg wife or hubby dia tu tak lawa,kita pikir la,mesti ada benda lain yg menarik pada org yg tak lawa tu sebab Allah tu maha adil..itulah kehidupan..kenapa aku mmbebel pjg2 ni kan,mlm jumaat laaa renduww kat laki aku,,huwaaaaaaaaaa.... cheers cheers bom bom drunken

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  shamshillah on Mon Oct 12, 2009 10:54 am

musliha mustapha wrote: its a thin line between love and sexs and care and lust....ada org kata love tu sebab look n beauty,ada yg sebab hati budi,ada yg sebab harta n ada yg sebab agama..terpulang pd masing2 punya pendapat.pendapat aku,kasih sayang suami isteri adalah sebab hati budi dan nikmat Allah dgn jodoh kita,terima lah seadaanya mengikut peredaran masa,kasih syg ni boleh disemai dgn mcm2 cara,cthnya dr segi layanan dan komunikasi yg kreatif..takkan asik dlm bilik je,skali skala kabinet dapo apa salahnya,,kekekek..kita ni kalo tgk bini or laki org tu hensem n lawa,sure kita kata dia bertuah sebb pasangan dia lawa,tu rezeki dia,,bila kita tgk couple yg wife or hubby dia tu tak lawa,kita pikir la,mesti ada benda lain yg menarik pada org yg tak lawa tu sebab Allah tu maha adil..itulah kehidupan..kenapa aku mmbebel pjg2 ni kan,mlm jumaat laaa renduww kat laki aku,,huwaaaaaaaaaa.... cheers cheers bom bom drunken

aku sokong ko la mus..aku ni jumpa laki aku tiap2 ari pun rindu gak kat dia..apakah yg telah terjadi pd diriku ini.. bounce bounce Rolling Eyes Rolling Eyes ...aku doakan kita semua bahagia bersama psangan masing2 hingga ke akhir hayat..

shamshillah

Posts : 316
Join date : 2009-01-20

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  musliha mustapha on Mon Oct 12, 2009 6:30 pm

shamshillah wrote:
musliha mustapha wrote: its a thin line between love and sexs and care and lust....ada org kata love tu sebab look n beauty,ada yg sebab hati budi,ada yg sebab harta n ada yg sebab agama..terpulang pd masing2 punya pendapat.pendapat aku,kasih sayang suami isteri adalah sebab hati budi dan nikmat Allah dgn jodoh kita,terima lah seadaanya mengikut peredaran masa,kasih syg ni boleh disemai dgn mcm2 cara,cthnya dr segi layanan dan komunikasi yg kreatif..takkan asik dlm bilik je,skali skala kabinet dapo apa salahnya,,kekekek..kita ni kalo tgk bini or laki org tu hensem n lawa,sure kita kata dia bertuah sebb pasangan dia lawa,tu rezeki dia,,bila kita tgk couple yg wife or hubby dia tu tak lawa,kita pikir la,mesti ada benda lain yg menarik pada org yg tak lawa tu sebab Allah tu maha adil..itulah kehidupan..kenapa aku mmbebel pjg2 ni kan,mlm jumaat laaa renduww kat laki aku,,huwaaaaaaaaaa.... cheers cheers bom bom drunken

aku sokong ko la mus..aku ni jumpa laki aku tiap2 ari pun rindu gak kat dia..apakah yg telah terjadi pd diriku ini.. bounce bounce Rolling Eyes Rolling Eyes ...aku doakan kita semua bahagia bersama psangan masing2 hingga ke akhir hayat..
..itula namanya hidup shilla,selagi kita tak diduga dlm sesuatu keadaan,kita tak bleh kata yg kita takkan buat mcm tu or kita akan buat mcm ni mcm tu.when the time comes then u will know what will u do,que sera sera,what ever will be will be,the future not us to see,,,,kan dulu aku dah kata shilla,ko nak tolak poligami,tp ko lupa yg poligami tu dr Allah,kasih sayang ni susah nak interprate,so kita jgn interprate,kita rasa aje cemana yg telah disuratkan @ bahasa mudahnya deep penetration ,mcm kuiz yg ko tanya tu la,,,waaakakakakaaa.... Basketball Basketball sunny santa cherry

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  sahril sarudin on Mon Oct 12, 2009 11:39 pm

tak ada apa2 pun yang berlaku kat atas diri ko tu shillah oii..normal lah ko rindu kat laki ko..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Dato' K on Tue Oct 13, 2009 3:44 pm

sahril sarudin wrote:tak ada apa2 pun yang berlaku kat atas diri ko tu shillah oii..normal lah ko rindu kat laki ko..

Menang normal la tu shilla wehh...yang tak berapa normal kalo shahril s yg rindu kat husband ko....awww, tak koser merk..

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  sahril sarudin on Tue Oct 13, 2009 6:09 pm

Dato' K wrote:
sahril sarudin wrote:tak ada apa2 pun yang berlaku kat atas diri ko tu shillah oii..normal lah ko rindu kat laki ko..

Menang normal la tu shilla wehh...yang tak berapa normal kalo shahril s yg rindu kat husband ko....awww, tak koser merk..

ewahhh..galak sungguh si kamal ni nak perkena kan aku kan..
camna ler aku nak rindu kat laki si shillah ittew..muka nyer pun aku tak penah tgk..camna aku nak rindu kat dia..bau ketiaknya pun aku tak penah bau..
baik aku rindu kat ko jer lah kamal..ko kan dato'..mana ler tau kot2 aku leh jadi datin plak ker..lagipun bau ketiak ko tu aku penah bau..sampai ke saat ini pun masih terngiang ngiang bau hamis ketiak ko tu kat lobang hidung aku nehhh..wakakakakaka..rasakan..

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Dato' K on Wed Oct 14, 2009 10:12 am

sahril sarudin wrote:
Dato' K wrote:
sahril sarudin wrote:tak ada apa2 pun yang berlaku kat atas diri ko tu shillah oii..normal lah ko rindu kat laki ko..

Menang normal la tu shilla wehh...yang tak berapa normal kalo shahril s yg rindu kat husband ko....awww, tak koser merk..

ewahhh..galak sungguh si kamal ni nak perkena kan aku kan..
camna ler aku nak rindu kat laki si shillah ittew..muka nyer pun aku tak penah tgk..camna aku nak rindu kat dia..bau ketiaknya pun aku tak penah bau..
baik aku rindu kat ko jer lah kamal..ko kan dato'..mana ler tau kot2 aku leh jadi datin plak ker..lagipun bau ketiak ko tu aku penah bau..sampai ke saat ini pun masih terngiang ngiang bau hamis ketiak ko tu kat lobang hidung aku nehhh..wakakakakaka..rasakan..

Aku rasa ko dah terkonfius antara bau aku, daddy boi, najib, mie, zam, habu, fazri, eddy, azrul n aswat la, shahril wehhh...hehehehe Twisted Evil

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  cliey on Wed Oct 14, 2009 10:31 am

haa...aku rasa dato' K cuba nak ubah topik....sah2 bau ketiak dia sama seperti yang di sebut deh c sherry tuh!!
wraghahahahha geek

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  sahril sarudin on Wed Oct 14, 2009 11:10 am

a'ah cik lee kan..dan dan plak si kamal tu mention semua nama budak laki2 classmate kita dulu dulu..gamaknya kalau dah setiap ketiak diaorang tue aku hidu maunya lobang hidong aku dah jadi cam lobang hidong pig pig skang nehhh, wakakakakaka!!!

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  cliey on Wed Oct 14, 2009 1:36 pm

betul3x..... geek
dah takdir Allah if idung ko jd giteww pig sherryy....
dah dulu suh skolah, gi cium ketiak dowang saper suruh.... tongue tongue
drunken drunken

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  najib on Wed Oct 14, 2009 6:26 pm

sahril sarudin wrote:ewahhh..galak sungguh si kamal ni nak perkena kan aku kan..
camna ler aku nak rindu kat laki si shillah ittew..muka nyer pun aku tak penah tgk..camna aku nak rindu kat dia..bau ketiaknya pun aku tak penah bau..
baik aku rindu kat ko jer lah kamal..ko kan dato'..mana ler tau kot2 aku leh jadi datin plak ker..lagipun bau ketiak ko tu aku penah bau..sampai ke saat ini pun masih terngiang ngiang bau hamis ketiak ko tu kat lobang hidung aku nehhh..wakakakakaka..rasakan..

wah....kamal, ada apa2 yg kitaorg ketinggalan ke nih....gheeee cyclops cyclops cyclops cyclops

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  sahril sarudin on Thu Oct 15, 2009 10:41 am

ishhh..ko najib..jgn buat kenyataan gittew..nanti tak pasal2 aku kena wat sumpah laknat..kowser tauuu..!!

sahril sarudin

Posts : 303
Join date : 2009-02-26
Age : 37
Location : kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  musliha mustapha on Thu Oct 15, 2009 11:51 am

cliey wrote:betul3x..... geek
dah takdir Allah if idung ko jd giteww pig sherryy....
dah dulu suh skolah, gi cium ketiak dowang saper suruh.... tongue tongue
drunken drunken
..wakakakaaaa aku setujuk bangat dgn perangai koang yg mcm H1N1 nih,,bleh gelak tahap mmbunuh..entahnya sahril,kalo ko develope kan kehebatan ko mencium2 bau ni,skang sure ko dah keja dgn Ralph Lauren ke,Gucci ke,CK ke sbg pencium pepium,,,suka merkk tin kengkawan kaya nih,,,,wakakakaa.....alaaa cik li ko kata kat org pandai jek,mcm la ko baik sgt dulu kat skolah,,,agak2 malas nak belajo,,time hashim ghani ko panggil team hoki meeting,mentang2 la dia KAPTEN ,,ekekeke kapten team hoki pempuan smtk tu cikli tu wweeeiihh.. What a Face What a Face Like a Star @ heaven clown

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  cliey on Thu Oct 15, 2009 1:34 pm

hahahha....betoi ke?aku ke???hahahhahahaha geek lol!
biasa lah..aku tunjuk kuasa...kowang pon suke gak ponteng kelas kann???kan?? drunken afro
kan dulu ada short cut kat padang leh kuar kat umah zc yg kitaowng sewa tue??mcm best jer redah semak samun! wraghahahhaha flower cherry

cliey

Posts : 184
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : Krau 1

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  zckyra on Tue Oct 20, 2009 1:24 pm

wakakakaaaa aku setujuk bangat dgn perangai koang yg mcm H1N1 nih,,bleh gelak tahap mmbunuh..entahnya sahril,kalo ko develope kan kehebatan ko mencium2 bau ni,skang sure ko dah keja dgn Ralph Lauren ke,Gucci ke,CK ke sbg pencium pepium,,,suka merkk tin kengkawan kaya nih,,,,wakakakaa.....alaaa cik li ko kata kat org pandai jek,mcm la ko baik sgt dulu kat skolah,,,agak2 malas nak belajo,,time hashim ghani ko panggil team hoki meeting,mentang2 la dia KAPTEN ,,ekekeke kapten team hoki pempuan smtk tu cikli tu wweeeiihh.. What a Face What a Face Like a Star @ heaven clown[/quote]

ekekekekeeee.. aku ingat KAPTEN BOLEH..... Laughing Laughing

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  musliha mustapha on Tue Oct 20, 2009 4:55 pm

zckyra wrote:wakakakaaaa aku setujuk bangat dgn perangai koang yg mcm H1N1 nih,,bleh gelak tahap mmbunuh..entahnya sahril,kalo ko develope kan kehebatan ko mencium2 bau ni,skang sure ko dah keja dgn Ralph Lauren ke,Gucci ke,CK ke sbg pencium pepium,,,suka merkk tin kengkawan kaya nih,,,,wakakakaa.....alaaa cik li ko kata kat org pandai jek,mcm la ko baik sgt dulu kat skolah,,,agak2 malas nak belajo,,time hashim ghani ko panggil team hoki meeting,mentang2 la dia KAPTEN ,,ekekeke kapten team hoki pempuan smtk tu cikli tu wweeeiihh.. What a Face What a Face Like a Star @ heaven clown

ekekekekeeee.. aku ingat KAPTEN BOLEH..... Laughing Laughing[/quote]...alamakkk,,kapten boleh pun masuk jel daaaa...alang2 nak masuk jel biar la kes rompak ATM mesin ke,curik keta menteri ke,,ini kes khalwat,,adoi laaa,... Mad Mad Mad Laughing

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  zckyra on Mon Oct 26, 2009 2:28 pm

amboii cek,, komen siap ngan perkembangan gossip terkini,, gud,,kip up d gud work,, aku x suke tengok Melodi,,so aku tengok ayat ayat power mus ajele gitewww.... Laughing Laughing

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  musliha mustapha on Mon Oct 26, 2009 3:46 pm

zckyra wrote:amboii cek,, komen siap ngan perkembangan gossip terkini,, gud,,kip up d gud work,, aku x suke tengok Melodi,,so aku tengok ayat ayat power mus ajele gitewww.... Laughing Laughing
...ehh berita tu dah masuk TV3 buletin utama la,,,aku pung tak tgk melodi lah,ari ahad aku bgn tiduq pukui 2pm,,eekkekekeee.... jocolor flower flower

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  zckyra on Mon Oct 26, 2009 4:18 pm

teringin lak bile bangun tido pukul 2pm hari ahad orang pukul2 aku,, kat bontot..... tp bukan sahril si bapak ikan yerkk....aku tau ko x koser merk!!!!!! baik ko pukul kamal kan... wakakakakkaaaa!!! Twisted Evil lol! lol!

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Sponsored content Today at 2:47 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum