sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Dato' K on Tue Jul 21, 2009 6:52 pm

canteek la mie..nanti aku gi genting, aku bgtau ko lah...ngam2...

pasal undian sms tu, aku rasa tpulang kat ko lah mie..kala ko rasa kisah ko tu baik utk pedoman yg lain, citer la..maklum la, skrg ni memasing dah ada yg jadik dan akan jadik parents...kalo ko tanak ingat blk citer2 lama, better ko pendam je lah...

Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 37
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  mie toreros on Tue Jul 21, 2009 8:11 pm

ok ko bgtau jek aku....nnt aku arrange...1 untuk 'NO' 0 untuk 'YES'

mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 37
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  najib on Wed Jul 22, 2009 1:47 am

mie...kim slm kat abg mus. hoefully, 1 day bole jumpa dia lagi...minum2 ke kat raub.

cerita ko tu aku rasa x yah la publish kat sini....tuhan dah tutup 'benda' tu kita x patut bukak balik. maybe kalau ko nak cerita pun time kita jumpa nnti la....off record. Masa dgr khabar ko tu aku terkejut gak tp yg penting camne ko skrg....insyaallah, mudah2an benda2 camtu dijauhkan la dr ko balik n kita semua, anak cucu, cicit, adik beradik, sedara mara......

wei...cepat2 carik partner....takde langkah2 bendul abg mus nya....ko bukan kena bagi dia kain pasang or cincin buat cover langkah bendul tu Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy . org kalau dia suka dia mesti bole terima punya baik buruk kita...nobody perfect kan? bab2 tu...kalau serius ko bole citer le kisah silam ko tu....zaman skrg ni org dah open minded dah....jodoh ko tu dah ada dah tunggu ko...tp ko kena usaha + doa byk2 la bounce bounce bounce bounce

bab sime darby ni aku suka... Very Happy Very Happy Very Happy sbb kira kita under 1 group la. aku kat pnb ....tp selain darby park, sdcc & sdmc aku rasa kami x dpt kot any special offer or rate tu...kira ko lg beruntung la. zaman muda2 dulu aku slalu gak involved event/ program kat tmpt2 sd tu...tp skrg ni sejak perut agak maju kedepan ni aku dah slow sket Laughing Laughing Laughing . so ko kat mana skrg?

najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Syuhardy@boy on Wed Jul 22, 2009 10:22 am

mie..ko skrg ni kt kl la ekkk.....kol la aku..nti bole kita pg minum minum air sirap...

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  musliha mustapha on Wed Jul 22, 2009 11:20 am

mie toreros wrote:ok ko bgtau jek aku....nnt aku arrange...1 untuk 'NO' 0 untuk 'YES'
...eeeeii cerita tak lucah ni mmg aku tak minat,,,,merk,,doang ni tak ronggeng la,jom kita buat forum lain nak,spesel utk avatar2 geli gelis jek..,,,mie,dugaan hidup ni mcm2 ada,,semoga ko tabah n menjadi lelaki melayu sejati sekati sebati dan se se yg sewaktu dgnnya....baranggg yg lepassss,haii jangann dikenanggg,,barang yg ada cop jakim,i likeee.....ekekekeee... afro rendeer lol!

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Syuhardy@boy on Wed Jul 22, 2009 11:55 am

ko ni asik nk melucah jer...jgn sampai aku nmpk video ko kt internet nti udah

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  zackzaidi on Wed Jul 22, 2009 6:00 pm

najib wrote:
cerita ko tu aku rasa x yah la publish kat sini....tuhan dah tutup 'benda' tu kita x patut bukak balik. maybe kalau ko nak cerita pun time kita jumpa nnti la....off record. Masa dgr khabar ko tu aku terkejut gak tp yg penting camne ko skrg....insyaallah, mudah2an benda2 camtu dijauhkan la dr ko balik n kita semua, anak cucu, cicit, adik beradik, sedara mara......

wei...cepat2 carik partner....takde langkah2 bendul abg mus nya....ko bukan kena bagi dia kain pasang or cincin buat cover langkah bendul tu Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy . org kalau dia suka dia mesti bole terima punya baik buruk kita...nobody perfect kan? bab2 tu...kalau serius ko bole citer le kisah silam ko tu....zaman skrg ni org dah open minded dah....jodoh ko tu dah ada dah tunggu ko...tp ko kena usaha + doa byk2 la bounce bounce bounce bounce

Salam mie..
bagus la mie.. idup nie ada masa kita di bawah, ada masa kita di atas... bab2 cite zamn gelap tue xpayah lor cite kat sini.. kalau nak jadi pedoman kawan2 pun, off record time kita semua jumpa nti.. (tp bila ekkk? Shocked ) kalau nak cite kat sini, cite memories yg hepi2 n fun jela..
aku ngat lagi, 1st time aku jumpa ko, time kat SK batu talam.. duk pun sebelah2 n sebelah ko plak sarini kan kalau x silap aku, pasal ko kureng math, tapi subjek lain ok. aku plak ok math tapi subjek lain kureng... gie mandi sungai sama2 pas sekolah ngan geng2 lain.. wa, dollah, nana, icha,komeini n dll.. bestnya ingat balik zaman2 sekolah rendah dlu.. xdo pe nak fikir sgt.. hepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sampai aku nyaris arwah kat sungai.... Laughing

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  zackzaidi on Wed Jul 22, 2009 6:06 pm

Syuhardy@boy wrote:mie..ko skrg ni kt kl la ekkk.....kol la aku..nti bole kita pg minum minum air sirap...

minum air sirap jer boy? sirap2 nie tringat aku kite minum air sirap kat kedai kak gayah depan taman muhibah huhuhuh... tpt selalu aku melantak nasi lemak pas sekolah dlu.. sunny

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Syuhardy@boy on Wed Jul 22, 2009 6:28 pm

fuyooo...edy...nasi lomak kak gayah tu mmg nbr 1....aku selalu mntk nasi lomak telor mata sambal lobih...perghhhhh...sedap siut....teringat aku zaman zaman kita dok umah sewa dulu edy...hehehehehe

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  yard dean on Wed Jul 22, 2009 10:27 pm

mie toreros wrote:najib abang mus skang jadi kontraktor...ader kat raub....dia x kawin lagi....tu yang aku bengang tu....kang aku kawin dulu kang dah langkah bendul plak...hahahahahahah
kem salam kat abg kau..kata kat dia, aku pon tak kawen lagi.. kkekekekee..

yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  zackzaidi on Thu Jul 23, 2009 9:15 am

Syuhardy@boy wrote:fuyooo...edy...nasi lomak kak gayah tu mmg nbr 1....aku selalu mntk nasi lomak telor mata sambal lobih...perghhhhh...sedap siut....teringat aku zaman zaman kita dok umah sewa dulu edy...hehehehehe

haah.. mmg terbaik.. layan doo... air sirap+nasi lemak kak gayah dan rumah sewa mengingatkan aku 1001 cite... daripada something yg xtau, jadi aku tau n byk memberi kebaikan time aku further study.. kalau tak, aku x jadi org kot time nie.. cheers

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 23, 2009 3:48 pm

masa kita dok umah sewa tu kan mmg happening....dgn perangai si wan tu laa..si abak tu laaa...si alan negro tu laa...ngan pernagai ko tu edy..ngan perangai amy tu lg...hehehehe..mcm mcm laaaaa...

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  mie toreros on Thu Jul 23, 2009 4:25 pm

umah sewa tu mmg beri mcm penglaman ek...aku mmg syok btul lepak sana ....memonteng kelas kat situ hahahahah

mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 37
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 23, 2009 4:36 pm

aku siap x pg amik exam Geog, Add math, Fizik, sama Kimia la psl duduk kt umah tu...hehehehe

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  mie toreros on Thu Jul 23, 2009 4:42 pm

tu la pasal....aku ingat jawapan ko bila aku tanya apsal ko x datang exam....ko cakap aku nak keje kat brunei...sumer subjek tu x penting....itu ko yang cakap boy

mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 37
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 23, 2009 4:44 pm

mie toreros wrote:tu la pasal....aku ingat jawapan ko bila aku tanya apsal ko x datang exam....ko cakap aku nak keje kat brunei...sumer subjek tu x penting....itu ko yang cakap boy

nyesal siut aku lps amik result tu...nyesal x sudah..klu la aku ada SPM dh tentu skrg ni aku jd seoarang Steward MAS yg berjaya....

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  mie toreros on Thu Jul 23, 2009 4:57 pm

tu la psl...tapi masa tu aku pun terpikir cakap ko betul gak....atpi skang ko dah bgtau macam tu maknernyer bodoh jgk la aku percaya cakap ko itu ari ekkk.hahahhahaa

mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 37
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Syuhardy@boy on Thu Jul 23, 2009 5:03 pm

masa tu kan kita mmg dlm zaman kebodohan lg mie....zaman sekolah la yg mnagjar kita erti kehidupan...hahahahaha...best tak ayat aku ni

Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  mie toreros on Thu Jul 23, 2009 5:34 pm

best tu best tapi ko kena tambah syahdu skit la boy baru gempak skit ayat ko tu

mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 37
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  zackzaidi on Thu Jul 23, 2009 6:04 pm

Syuhardy@boy wrote:masa tu kan kita mmg dlm zaman kebodohan lg mie....zaman sekolah la yg mnagjar kita erti kehidupan...hahahahaha...best tak ayat aku ni

bukan zamn kebodohan.. zaman kegelapan... at least ia mengajar kita erti kehidupan.. kalau aku x duk umah sewa n x bergaul dengan korang, maybe aku trus terkandas blaja di upm nie..
dugaan dia cukup kuat, ppuan, ganja, clubbing.. semua boleh dpt pasal aku blaja dlu pagar 24jam terbuka, nak balik or xnak balik pun x kisah.. pasal aku ada pengalaman duk luar lor aku x terkejut beruk duk selangor+KL nie..

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  zackzaidi on Thu Jul 23, 2009 6:11 pm

Syuhardy@boy wrote:masa kita dok umah sewa tu kan mmg happening....dgn perangai si wan tu laa..si abak tu laaa...si alan negro tu laa...ngan pernagai ko tu edy..ngan perangai amy tu lg...hehehehe..mcm mcm laaaaa...

mmg happening lor... yg lagi happening, ambil & mkn durian saudara cikgu hasyim... layan beb.. kalau ujung minggu bangun awal coz nak cari durian gugur, setengah hasil bagi tuan rumah, setengah lagi tibai mkn ramai2.. masuk tandas pun confirm bau durian.. huhuhuhu.. drunken

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  musliha mustapha on Thu Jul 23, 2009 6:17 pm

Syuhardy@boy wrote:ko ni asik nk melucah jer...jgn sampai aku nmpk video ko kt internet nti udah
..aku jd mulut laknat ko marah,,ni aku melucah pun ko marah,,memang dasar lelaki durjana ko daddy boy,tak cukup dgn yg ada,,sahril juga yg ko cari,,,,,wakakakaaa.... flower santa

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  musliha mustapha on Thu Jul 23, 2009 6:18 pm

yard dean wrote:
mie toreros wrote:najib abang mus skang jadi kontraktor...ader kat raub....dia x kawin lagi....tu yang aku bengang tu....kang aku kawin dulu kang dah langkah bendul plak...hahahahahahah
kem salam kat abg kau..kata kat dia, aku pon tak kawen lagi.. kkekekekee..
waaakkakaka siul ko ti..aku pun jarang2 kawen mie,bgtau gak la kat abg ko tu,aku tak memilih n taknak ada komitmen,....ekekekke ya ampunn.... Twisted Evil Twisted Evil

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  musliha mustapha on Thu Jul 23, 2009 6:23 pm

zackzaidi wrote:
najib wrote:
cerita ko tu aku rasa x yah la publish kat sini....tuhan dah tutup 'benda' tu kita x patut bukak balik. maybe kalau ko nak cerita pun time kita jumpa nnti la....off record. Masa dgr khabar ko tu aku terkejut gak tp yg penting camne ko skrg....insyaallah, mudah2an benda2 camtu dijauhkan la dr ko balik n kita semua, anak cucu, cicit, adik beradik, sedara mara......

wei...cepat2 carik partner....takde langkah2 bendul abg mus nya....ko bukan kena bagi dia kain pasang or cincin buat cover langkah bendul tu Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy . org kalau dia suka dia mesti bole terima punya baik buruk kita...nobody perfect kan? bab2 tu...kalau serius ko bole citer le kisah silam ko tu....zaman skrg ni org dah open minded dah....jodoh ko tu dah ada dah tunggu ko...tp ko kena usaha + doa byk2 la bounce bounce bounce bounce

Salam mie..
bagus la mie.. idup nie ada masa kita di bawah, ada masa kita di atas... Laughing
,,ni apa plak atas bawah ni,,kat mana ni ? kat taman safari ke,,kah3,,,lawak gilaaa... Twisted Evil ...mi aku dah bgtau nina ko keja kat genting,dia pun lom kawen,daddy boy and shahril nizam ada masuk merisik kat aku,tapi doang dah beranak 1,,kalo buleh aku nak cr yg belum beranak laa utk adik pompuan aku tu,,,wakakakakaa... cheers

musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  mie toreros on Fri Jul 24, 2009 12:00 pm

ko ni wat ajaran sesat la mus....sapa kata aku kat genting?aku kadang2 jer ader kat genting...urusan kejer....haaaaa.....memang sesuai sgt la ngan aku...takder sapa yang terlibat dengan aku termasuk aku yang dah beranak.....jadi dah confirm aku yang dapat kan....

mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 37
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Sponsored content Today at 5:16 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum