sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  zackzaidi on Fri Jul 24, 2009 12:07 pm

mie toreros wrote:ko ni wat ajaran sesat la mus....sapa kata aku kat genting?aku kadang2 jer ader kat genting...urusan kejer....haaaaa.....memang sesuai sgt la ngan aku...takder sapa yang terlibat dengan aku termasuk aku yang dah beranak.....jadi dah confirm aku yang dapat kan....

chayok2... berusahalahhhh... balik raye pun senang nanti.. cheers

zackzaidi

Posts : 128
Join date : 2009-02-03

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  mie toreros on Fri Jul 24, 2009 12:41 pm

yesss edi aku akan berusaha sepenuh tenaga...berkorban apa saja.hahahahahaha
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

ka kah ka

Post  zckyra on Fri Jul 24, 2009 2:33 pm

musliha mustapha wrote:
Syuhardy@boy wrote:itu la pasal mus...panjang benor yg aku dgr...tapi watever it is...ko ada kt sini dh..tu yg penting..watever happen tu biaq laaa..lantaq pi laaa....tat is all history betol x....even aku dulu punj ada org ckp dh mati gak dulu...lagi siut hahahahahaha...
....dah ada anak soang tu kira hiidupp la daddy boy oiii...wakakakaaaaa...muszalmi,memula dengo nama dia aku mcm nak tergelak,,apa kes lak mamat ni nama iras2 aku nih,,pastu bila org panggil MUS,aku pun terperasan sama ingtkan panggei aku,,pooodahh,kasik malu jek,,,,skema gile mi dulu jd pengawas,,wakakak daddy boy pun pernah jd pengawas kan masa form 4 kut,ke form 5 ..wakakak jadila bummblebee ke,spongebob ke,,ini jadik pengawas,tak thrill lansung,,waaakakakkaaa.... santa flower flower lol!

Salam ya sahabat

mus ngan si suhady nih kene mintak ampun ngan ko mus zalmi... he he he
sebenarnya ko la yg paling aku ingat sbb aku penah suh ko jadi pakwe kontrak
aku kejap. rasanye sebab aku ada menyampah kt sorang budak laki tuh
minat kat aku cam 2 la rasanyerrr...budak kampung aku kot... kalu x silap laaa..
yg aku kelako la kan masa tu aku rasa aku paksa ko, bukan mintak elok2 pun
mesti ko takut dgn kebrutalan aku masa tu kan, sbb tu ko angguk je aku tengok.. ahaks
trademark ngko yg aku ingat ialah seluar kapok, bell bottom gitu, pesen GQ la katakan
walaupun arwah is yg mula dulu x silap aku la n si daddy boy tu follow n d rest of the club la pastu
mesti ingat lebeh kt ko sebab ko pakai baju hijau masa tu, rambut kilat siiottt....
ahak ahak...
ko skang kt kota keriangan tuh buat pe,
ko jadi tokey ke skang setelah pak sedara mus, uncle LIM dah RIP.

drunken

zckyra

Posts : 234
Join date : 2009-03-27

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  mie toreros on Fri Jul 24, 2009 2:54 pm

aku ni bkan permanent kat cni zack....kadang2 aku kat kl...kadang kat kedah...ikut assignment aku la...aah yer aku baru ingat kita ader main2 cinta kontrak dulu yer....hahahahhaha...maknernyer ko pernah la jadi awek aku dulu kan?hehehehe....tapi kini ko pegi meninggalkan aku seorang diri di sini yek...ko sanggup tunang ngan orang lain...isk...isk..isk....
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  yard dean on Fri Jul 24, 2009 11:16 pm

mie toreros wrote:aku ni bkan permanent kat cni zack....kadang2 aku kat kl...kadang kat kedah...ikut assignment aku la...aah yer aku baru ingat kita ader main2 cinta kontrak dulu yer....hahahahhaha...maknernyer ko pernah la jadi awek aku dulu kan?hehehehe....tapi kini ko pegi meninggalkan aku seorang diri di sini yek...ko sanggup tunang ngan orang lain...isk...isk..isk....
dah name nye kontrak.. abis kontrak sape suruh tak renew...
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  mie toreros on Sat Jul 25, 2009 12:07 pm

sempat lagi ke aku nak renew ni. macam x sempat je dah...ke nak letak offer bagus2 nyer?
bounce
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  najib on Sun Jul 26, 2009 12:40 am

mie...so ko dok mana ni sebenornya? kl kah? genting kah?

boy + edy? eh...korang tak dok hostel smpai grad form 5 eh.....apsai? sj nak busy body Razz Razz Razz
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  najib on Sun Jul 26, 2009 12:42 am

Syuhardy@boy wrote: nyesal siut aku lps amik result tu...nyesal x sudah..klu la aku ada SPM dh tentu skrg ni aku jd seoarang Steward MAS yg berjaya....

boy...kalau ko jd steward mas aku rs video terlampau ko keluar dulu kot Twisted Evil Twisted Evil
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  normazura on Mon Jul 27, 2009 1:01 am

najib wrote:
Syuhardy@boy wrote: nyesal siut aku lps amik result tu...nyesal x sudah..klu la aku ada SPM dh tentu skrg ni aku jd seoarang Steward MAS yg berjaya....

boy...kalau ko jd steward mas aku rs video terlampau ko keluar dulu kot Twisted Evil Twisted Evil

kah kah kah .... aku pon rasa cam gituh la jib .... What a Face
avatar
normazura

Posts : 240
Join date : 2009-01-19
Age : 37
Location : kg jeruas, sega raub @ sri andalas, klang

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  musliha mustapha on Mon Jul 27, 2009 11:53 am

yard dean wrote:
mie toreros wrote:aku ni bkan permanent kat cni zack....kadang2 aku kat kl...kadang kat kedah...ikut assignment aku la...aah yer aku baru ingat kita ader main2 cinta kontrak dulu yer....hahahahhaha...maknernyer ko pernah la jadi awek aku dulu kan?hehehehe....tapi kini ko pegi meninggalkan aku seorang diri di sini yek...ko sanggup tunang ngan orang lain...isk...isk..isk....
dah name nye kontrak.. abis kontrak sape suruh tak renew...
...dah la kontrak tak renew,rambut berkilat,suar GQ,sapa nak extend kontrak ko mie,belum part jerawat batu kat muka ko lagik.mentenen tak bagus nih,,waakakkakaa..ok apa dia bertunang jek,kalo aku jd dia,dah lama aku gi wat plastik surgeri tuko muka ni,malu seyyy...waakakakakaa.. Mad Mad Embarassed Embarassed
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

TK - Tinggal Kenangan

Post  Atang on Mon Jul 27, 2009 3:33 pm

Salam,

Seronok baca kisah2 lame....mcm br semlm berlalu.....aku br je join forum nie....x sure korg ingat aku ke tak? yg pasti aku ingat most of u'all.

aku dok kat subang skrg nie....keje kat mid valley....anak dah 3 org....first boy 6 thn, 2nd girl 3 thn and last boy 6 bln.

Mie, rindunye aku kat ko....lame tul x dgr citer ko.....ingat lg mase gie kebun ko ngan noh, blank n sape lg ek? yg pasti 2, 4 and 7 xkan ku lupe......byk kenangan kite (ko, aku n blank) mase tu....

classmate 4nb n 5nb, byk memori terindah espeacially kena denda ngan cikgu ape ek lupe lak name...n kalau tak silap cikgu helmi.....ajar sains...berdiri depan kelas....kelakar sgt mase tu....

sape yg rajin contact member2 lame? aku br jumpe najib last weekend.....birthday anak aku yg sulong.....hensem skrg mamat tu....hehehehe najib jgn mare.....

ok la x leh nak citer pjg byk keje....nie pun curi2 mase skt....
avatar
Atang

Posts : 11
Join date : 2009-07-27
Age : 39
Location : The Garden, Mid Valley

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Syuhardy@boy on Mon Jul 27, 2009 5:11 pm

najib wrote:mie...so ko dok mana ni sebenornya? kl kah? genting kah?

boy + edy? eh...korang tak dok hostel smpai grad form 5 eh.....apsai? sj nak busy body Razz Razz Razz

aku kan kena blacklist ngan ustaz sulaiman masa form 1...psl kes pukul budak dulu...tu la masa dok asrama tu notty sgt..dh kena black list
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Syuhardy@boy on Mon Jul 27, 2009 5:12 pm

najib wrote:
Syuhardy@boy wrote: nyesal siut aku lps amik result tu...nyesal x sudah..klu la aku ada SPM dh tentu skrg ni aku jd seoarang Steward MAS yg berjaya....

boy...kalau ko jd steward mas aku rs video terlampau ko keluar dulu kot Twisted Evil Twisted Evil

hahaha...tu la psl...dh tentu tajuknye..Steward Lucah : From Raub With Love....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  mie toreros on Tue Jul 28, 2009 11:00 am

welcome atang.......yang pasti 2 itu aku yang punyer.....ko x blik sega ker?aku pun dah lama x jmpa ngan blank tak tau mana dia skang....ko tahu dia ader kat ner?
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Atang on Tue Jul 28, 2009 2:58 pm

aku selalu gak blk....sebulan sekali or else mak aku dtg umah....

aku br jumpa blank dlm fb....tak sempat nak tanye lebih2 lg cuma yg pasti die dah kahwin n ade anak...kalau x silap pompuan....

aku x gie waktu kenduri tu ade hal....die pun mkn cantik aku tgk dlm gambo ....

ler gak nye nak jumpe kan....
avatar
Atang

Posts : 11
Join date : 2009-07-27
Age : 39
Location : The Garden, Mid Valley

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  mie toreros on Tue Jul 28, 2009 3:15 pm

ciss itu olang kawin tak de ajak....emmm....ok la tu ...kawin ngan orang maner....ko bgtau la dia forum ni...bleh dia join skali..
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Atang on Tue Jul 28, 2009 3:28 pm

aku x sure org mane coz aku pun xgie.....skrg nie tunggu mkn nasi minyak ko je......jgn lupe jemput aku.....mus abg ko kat ner skrg? keje bkt lg ke?
avatar
Atang

Posts : 11
Join date : 2009-07-27
Age : 39
Location : The Garden, Mid Valley

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  mie toreros on Tue Jul 28, 2009 4:14 pm

dia jadi kontraktor skang ...ader kat kg....ko tunggu aku nak makan nasi minyak?ala...aku ader satu kedai mamak dia pnya nasi minyak pergghhhh....x ingat...aku sbenarnya nunggu adik si mus tu...x gitu mus ehhh akak ku sayang....?
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Syuhardy@boy on Tue Jul 28, 2009 7:00 pm

mie toreros wrote:dia jadi kontraktor skang ...ader kat kg....ko tunggu aku nak makan nasi minyak?ala...aku ader satu kedai mamak dia pnya nasi minyak pergghhhh....x ingat...aku sbenarnya nunggu adik si mus tu...x gitu mus ehhh akak ku sayang....?

mie aku ckp anti btlla klu ko sebut nama adik mus tu...aku pon geram gak kat adik mus tu...klu la aku dpt...akan aku lpskan segala kegeraman yg mus penah buat kt aku time sekolah kt adik dia ....heheheheh..iyahoooo
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  yard dean on Tue Jul 28, 2009 11:19 pm

Atang wrote:Salam,

Seronok baca kisah2 lame....mcm br semlm berlalu.....aku br je join forum nie....x sure korg ingat aku ke tak? yg pasti aku ingat most of u'all.

aku dok kat subang skrg nie....keje kat mid valley....anak dah 3 org....first boy 6 thn, 2nd girl 3 thn and last boy 6 bln.

Mie, rindunye aku kat ko....lame tul x dgr citer ko.....ingat lg mase gie kebun ko ngan noh, blank n sape lg ek? yg pasti 2, 4 and 7 xkan ku lupe......byk kenangan kite (ko, aku n blank) mase tu....

classmate 4nb n 5nb, byk memori terindah espeacially kena denda ngan cikgu ape ek lupe lak name...n kalau tak silap cikgu helmi.....ajar sains...berdiri depan kelas....kelakar sgt mase tu....

sape yg rajin contact member2 lame? aku br jumpe najib last weekend.....birthday anak aku yg sulong.....hensem skrg mamat tu....hehehehe najib jgn mare.....

ok la x leh nak citer pjg byk keje....nie pun curi2 mase skt....
penat aku pikir sape ke gerangan atang nih.. macam dah ingat pastu lupa balik.. siapa ek..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Syuhardy@boy on Wed Jul 29, 2009 1:37 pm

atang ni adik kepada ketua gangster SMTK dulu laaa...apa laaaaa...hikhikhk....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 37
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  yard dean on Thu Jul 30, 2009 10:42 pm

Syuhardy@boy wrote:atang ni adik kepada ketua gangster SMTK dulu laaa...apa laaaaa...hikhikhk....

haa dah ingat...aise lupa balik...
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  najib on Fri Jul 31, 2009 12:56 am

welcome atang Razz Razz Razz ...create la entry nama ko kat whazzup guys? tu....muszalmi pun sama eh...baru la syiok....(dah cam moderator la pulok aku nih) cyclops cyclops cyclops

btw...seronot jumpa ko balik atang....even dlm ramai2 ko bukan la lama sgt tak jumpa....last ms kat s alam dok?...lama x lama pun dekat 7 tahun gak rasanya kan.... Razz Razz Razz
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  mie toreros on Fri Jul 31, 2009 3:06 pm

jib ko kat pnb kat ner? division aper? dah dapat bonus ker?hehehehehehe bulan depan bro bonus....ko ngan aku samer kan ?
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  mie toreros on Fri Jul 31, 2009 3:35 pm

atang budak kelas sebelah mintak gula2 hehehehehe
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: sorang pun x sebut nama aku ek...isk...isk...isk

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum