nad in da'house

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

nad in da'house

Post  nadya.s on Fri Jul 17, 2009 1:30 am

heyya lovely raubians,

salaam n greetings.
kot orang tak ingat sgt aku, aku nadya/abby/adik azaad.budak mgs yg join smtk masa form 4 & form 5. kawan2 seiring dan sejalan dgn Jaslina Jamhuri, Rozana suman, Rishma thomas, yati & ida the twins, to name a few good friend/click masa blajar dulu.

honestly speaking..aku nih tak ingat sgt nama2 or muka2 budak zaman smtk dulu. nak kata memory lost, pun boleh la.. beside budak2 5NB, yg lain2 aku tak beberapa ingat.. sorry Smile kalau rajin nak mengingatkan aku.. dialu2kan. cat

nothing much about me, aku sama je macam dulu kot. the same old nadya, ( to those who knows me la..) cuma.. aku lebih dewasa (insyaAllah) lebih gemuks dari zaman belasan tahun.. hehehe!, dan mulut aku skarang, dah ada insurans sket, compare dgn zaman skolah dulu. hehe! Laughing pengalaman hidup..mematangkan kita.. ewah!!

a little bit about me, lepas form 5 - gi mmu melaka & cyber. aku grad uni & start keje dgn TM as aku bonded dgn skolar TM for 8 years. this month, mark my final month of the 8yr bond with yayasan TM (YEY!!abes dah utang blajar..) tapi rasanya for now aku keje la dgn TM lagi.takder plan ke mana2 pun.

blom jadi madam sesiapa lagi. blom sampai jodoh kot, and im not looking either. I love you

awal2 join group nih.. aku sincerely nak seek apology to all old friends, & enemy yg kot selalu 'bercakaran'/ bergadung/perang - masa zaman skolah dulu..hahaha!! a good memory indeed. lets create more happy memory for the future.

btw, sedikit ttg rakan2 seperjuangan -
nana suman, rishma thomas, jazlina jamhuri, ina kecik, ida & ati - semua dah kawen, dan ada anak, at least seorang satu, except for jaz,,dia ada twin girls. suhaila anak penghulu man, single lagi rasanya.. aku pun lama tak berYM dgn dia.

aku ada keep in touch dgn Murali, mahendra, kuben, and few chinese babes from our MGS class. some of them ada masuk TK, some..ke mahmud.

kalau ingat senior2 smtk, my bother azaad is not married yet.. Laughing abg Omar yg further study kt jepun dah kawen,anak sorang. kak razalina pun dah berfamily. abg Azwan, man boroi, jegok, azri ghulam, Fazlee - semua dah kawen..

tu je la kot update dari aku. feel free to shoot question if you have any. mana aku boleh jawab.. aku jawab k Smile

ada any good memories from school yg boleh share, do remind me...

okay people, cheers & good nite afro Sleep
avatar
nadya.s

Posts : 16
Join date : 2009-07-17

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Dato' K on Fri Jul 17, 2009 1:13 pm

aku rase aku ingat kot ko nih..umah ko kat area jalan nak gi cheroh/bt talam tu kan??? tp mmg kat sekolah dulu x penah borak ngan ko lah...

ish, takde idea dah aku nak ckp apa sbb aku tgh excited nak balik umah petang nih..anyhow, welcome la ye...
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

WELCOME GENG

Post  mie toreros on Fri Jul 17, 2009 2:51 pm

Ishhh....budak abby ni, aku baru email ngan dia tengok2 dah masuk kat sini plak....korang sumer kalau nak tau si abby ni dulu satu kelas ngan aku...dan dia ni musuh ketat ngan aku masa tu.....dia nak pompuan jer menang...mentang2 la bdak mgs...hehehehehe....jgn mare ek abby.....memori masa dulu seronok dikenang kembali....
avatar
mie toreros

Posts : 125
Join date : 2009-07-12
Age : 38
Location : somewhere in langkawi

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Syuhardy@boy on Fri Jul 17, 2009 6:27 pm

nadya ....ko ni bole dikategori kan so0mbong gak...sebab aku add ko dlm facebook ko x penah accept..lepas tu aku add ko dlm frenster pn ko x penah add...alih alih ko ada lak dlm forumnie...pelik gak aku....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

:)

Post  nadya.s on Fri Jul 17, 2009 8:14 pm

thanks dato' K. aku taktau pun kau yg mana satu. kompirm masa kat skolah tak pernah bertegur Smile


mie,
ko jgn start arr.. hehehe! baru jejak kasih dgn budak2 skolah, dah nak carik pasal.. Twisted Evil


boy, aku add laaa dalam FB..,lepas aku discover ko nih saper. aku punya FB, aku tak simply2 add ppl laaa.... esp, lelaki2 melayu tanahair Razz friendster aku dah berzaman2 tak bukak. sorry.


kalau terasa aku sombong, then too bad la. buat baik sgt pun, org pijak kepala kita lak kan.. hehe! cheers!!
avatar
nadya.s

Posts : 16
Join date : 2009-07-17

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  yard dean on Fri Jul 17, 2009 9:46 pm

nadya.s wrote:thanks dato' K. aku taktau pun kau yg mana satu. kompirm masa kat skolah tak pernah bertegur Smile


mie,
ko jgn start arr.. hehehe! baru jejak kasih dgn budak2 skolah, dah nak carik pasal.. Twisted Evil


boy, aku add laaa dalam FB..,lepas aku discover ko nih saper. aku punya FB, aku tak simply2 add ppl laaa.... esp, lelaki2 melayu tanahair Razz friendster aku dah berzaman2 tak bukak. sorry.


kalau terasa aku sombong, then too bad la. buat baik sgt pun, org pijak kepala kita lak kan.. hehe! cheers!!

nadya.. budak mgs.. aku rasa masa jah nam aku satu kelas ngan kau.. anyway.. dato k tu kamal abdullah.. kalau kau tak kenal tak pelik la dah sah kau masuk smtk die dah meracau kat sekolah lain..tp aku rasa kamal ni agak terkenal gak orgnya.. supposely kau kenal dia nih..
anyway.. nak tanya pasl ida twin lama bebeno aku tak ctc die.. tulung kasik jalan mau contact itu orang buleh ka?
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

ida sebran

Post  nadya.s on Fri Jul 17, 2009 11:03 pm

hi yati rudin.
aku ingat kau..sbb nama ko dekat2 dgn yati sebran. sebab tu kena sebut nama penuh, utk tidak comfius.


Ida dah kawen..anak 2 org dah.sepasang. last pun aku jumpa dia, masa wedding jazlina 2 thn lepas. bulan 8,2007..nih no tepon ida - boleh cuba call dia.

no tepon:017-3241266
email:kiemz_ss@yahoo.com


ida skarang kt bangi & yati kt kluang johor. cat
avatar
nadya.s

Posts : 16
Join date : 2009-07-17

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Dato' K on Sat Jul 18, 2009 11:16 am

yard dean wrote:
nadya.s wrote:thanks dato' K. aku taktau pun kau yg mana satu. kompirm masa kat skolah tak pernah bertegur Smile


mie,
ko jgn start arr.. hehehe! baru jejak kasih dgn budak2 skolah, dah nak carik pasal.. Twisted Evil


boy, aku add laaa dalam FB..,lepas aku discover ko nih saper. aku punya FB, aku tak simply2 add ppl laaa.... esp, lelaki2 melayu tanahair Razz friendster aku dah berzaman2 tak bukak. sorry.


kalau terasa aku sombong, then too bad la. buat baik sgt pun, org pijak kepala kita lak kan.. hehe! cheers!!

nadya.. budak mgs.. aku rasa masa jah nam aku satu kelas ngan kau.. anyway.. dato k tu kamal abdullah.. kalau kau tak kenal tak pelik la dah sah kau masuk smtk die dah meracau kat sekolah lain..tp aku rasa kamal ni agak terkenal gak orgnya.. supposely kau kenal dia nih..
anyway.. nak tanya pasl ida twin lama bebeno aku tak ctc die.. tulung kasik jalan mau contact itu orang buleh ka?

awwww..femes ke i kat skolah dulluww, nyah..takde lah...aku dgn kengkawan nih muka insyaallah aku kenal wpun x penah bcakap...cuma nama je kekadang lupa..i.e rishma thomas yg nad mentioned tu, aku ingat sgt dia ni yg rambut kerinting2 tu,kan?

tu je ;ah..xde idea
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Syuhardy@boy on Sat Jul 18, 2009 12:47 pm

woit kamal..camner ko boleh satu klass ngan nad masa darjah 6..bkn ke nad masa darjah nam sekolah MGS ....ko masa darjah 6 pakai skirt ker?....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

rishma & darjah nam.

Post  nadya.s on Sat Jul 18, 2009 12:57 pm

kamal,
yes, rishma yg rambut kerinting tuh.. anak sorang dah skarang nih Smile at least ada la ko ingat.


boy,
kau jangan salah baca bro.. yg darjah 6 skolah mgs tuh ialah si yati ruden bukannya kamal!.. haha,tak pasal2 kang kena seligi dgn dato'k.
avatar
nadya.s

Posts : 16
Join date : 2009-07-17

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Dato' K on Sat Jul 18, 2009 12:58 pm

Syuhardy@boy wrote:woit kamal..camner ko boleh satu klass ngan nad masa darjah 6..bkn ke nad masa darjah nam sekolah MGS ....ko masa darjah 6 pakai skirt ker?....

hok ellonnn...aku kenal/perasan bebudak mgs nih masa diorang msk smtk form 4 tu laaa...aku kan sempat gak 2-3 bulan study kat kelas 4NA...siot la ko....x kuasa mak pakai skirt, nyahhh...wei, sahril sarudin mana??
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  musliha mustapha on Sat Jul 18, 2009 6:20 pm

nadya.s wrote:kamal,
yes, rishma yg rambut kerinting tuh.. anak sorang dah skarang nih Smile at least ada la ko ingat.


boy,
kau jangan salah baca bro.. yg darjah 6 skolah mgs tuh ialah si yati ruden bukannya kamal!.. haha,tak pasal2 kang kena seligi dgn dato'k.
,,ahakss,,datok kan skoloh rendah mahmud @ musuh ketat air sirap dgn skolah kami beloved MGS tu..welcome to u nadya..ahaks.bonded dgn TM mmg syorrgaa,,aku sempat 2 tahun gak la masa tu dgn tm touch,now nomore touch touch,, cheers cheers
avatar
musliha mustapha

Posts : 762
Join date : 2009-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  najib on Sun Jul 19, 2009 11:55 pm

welcome nadya,

i rasa maybe ko x igt aku jugak kot...i pun sama cam boy ko x approved kat fb Embarassed Embarassed Embarassed

i sempat kenal ko masa aku kat 4nb jap b4 aku ciao fr tk....rasanya kita kawan gak masa tu n aku pun kenal geng2 ko from mgs yg joint 4nb time tu.

btw, takpe...no prob...bole jumpa kat forum ni pun ok gak.
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

hi everybody...

Post  maliffa on Mon Jul 20, 2009 11:18 am

salam untuk semua...

tak sangka ada forum nie untuk bebudak raub zaman skolah dolu2...excited n seronok gak baca cite masing2...

mcana nak mula yek?...oklah..aku nie haida sebran a.k.a mama kepada muhammad aliff n nurul najwaa..kembar aku mmg tak skolah kat raub, dia kat temerloh dulu...pas abis spm aku sambung matrikulasi kat upm smpai la aku dapat degree n master..skang nie dah dkt 4 thn aku keje kat mpob, jadi research officer..pening wo, keje byk, poning kepalo den...sekejap je masa berlalu, n kita semua pon ader life sendiri...alhamdulillah, kehidupan byk mematangkan kita smua... Razz

dulu sempatla skolah kat smtk 2 thn...ingat lagi, thn prtama form 4 tu, ramai je yang anti ngan kami bebudak mgs nie...jeles n takut kot sbb kami nie terer2...kuakuakua Laughing jgn marah yek...

tapi memories yang paling tak lupa masa rombongan cik kiah (form 4nb) g penang...syok gile...rasa mcm penang tu kita yang punya...naik bot g pangkor pun ala2 mcm titanic, nasib baik tak terhumban kat dalam laut tu...rindu sgt kat semua la..

yati rudin, contact la aku nanti...abby ader bagi kn nombrnyer...mus, ingat lagi tak time debat bahasa melayu...sejarah silam tu...agak2 org lain tau tak cite tu????hehehe...

oklah...c again...bubye

maliffa

Posts : 4
Join date : 2009-07-20
Age : 37
Location : somewhere in bangi selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Syuhardy@boy on Mon Jul 20, 2009 11:36 am

aiyakkkk...sapa nie...maliffa nie sapa ekk..apa kata anda buka post anda sendiri..jgn la tumpang post nadya nie...pening kepala eden....dh la eden tak konal ko....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  maliffa on Mon Jul 20, 2009 11:52 am

sowi...tersalah send la td...dah copy n paste kat new topic...

maliffa

Posts : 4
Join date : 2009-07-20
Age : 37
Location : somewhere in bangi selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  nadya.s on Mon Jul 20, 2009 6:42 pm

najib,
thanks.. tapi aku kt FB.. aku tak add org yg aku tak kenal la.. masa tuh pun aku tak kenal boy kot.. kau lagi la aku tak igt.. ada few ppl budak raub yg add aku,tapi stakat budak2 mgs, aku add la.tapi budak SMTK...byk ex-'musuh' espt the boys..aku rather not add..sbb aku tak igt saper.. hehe!!

anyway, lets meet up n keep in thouch kat sini dulu. kalau mmsg kt facebook pun, at least bg la intro, ini main add je, aku phobia sket nad add lelaki2 melayu tanahanir ni. few bad experience make me extra carefull. harap paham la yer.


boy,
maliffa tu nama ida sebran. budak kelas 4&5NB. masa form 5, dia duk rumah aku utk 3-4 bulan sbb before spm bapak dia polis, kena transfer balik Johor. selalu dgn aku, kalau ko igt la.

aku rasa dia dah bukak new topic. IDA welcome back to 'RAUB' forum Very Happy
avatar
nadya.s

Posts : 16
Join date : 2009-07-17

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Syuhardy@boy on Mon Jul 20, 2009 6:44 pm

nadya.s wrote:najib,
thanks.. tapi aku kt FB.. aku tak add org yg aku tak kenal la.. masa tuh pun aku tak kenal boy kot.. kau lagi la aku tak igt.. ada few ppl budak raub yg add aku,tapi stakat budak2 mgs, aku add la.tapi budak SMTK...byk ex-'musuh' espt the boys..aku rather not add..sbb aku tak igt saper.. hehe!!

anyway, lets meet up n keep in thouch kat sini dulu. kalau mmsg kt facebook pun, at least bg la intro, ini main add je, aku phobia sket nad add lelaki2 melayu tanahanir ni. few bad experience make me extra carefull. harap paham la yer.


boy,
maliffa tu nama ida sebran. budak kelas 4&5NB. masa form 5, dia duk rumah aku utk 3-4 bulan sbb before spm bapak dia polis, kena transfer balik Johor. selalu dgn aku, kalau ko igt la.

aku rasa dia dah bukak new topic. IDA welcome back to 'RAUB' forum Very Happy

aku kurang ingat la nad...mungkin klu jmpa tu memory aku kan direfreshkan balik kot....hehehheeh..neway aku x kesah pun psl benda benda yg ko x add tu...benda dh lps..so buat apa nk prolong kan lagi betol x...
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  nadya.s on Mon Jul 20, 2009 7:49 pm

panddaaaiii Smile

eh, mana en.mus kita..sonyap jo 2-3 hari nih..
avatar
nadya.s

Posts : 16
Join date : 2009-07-17

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  yard dean on Mon Jul 20, 2009 10:25 pm

Dato' K wrote:
Syuhardy@boy wrote:woit kamal..camner ko boleh satu klass ngan nad masa darjah 6..bkn ke nad masa darjah nam sekolah MGS ....ko masa darjah 6 pakai skirt ker?....

hok ellonnn...aku kenal/perasan bebudak mgs nih masa diorang msk smtk form 4 tu laaa...aku kan sempat gak 2-3 bulan study kat kelas 4NA...siot la ko....x kuasa mak pakai skirt, nyahhh...wei, sahril sarudin mana??

soodaaahh la dato' ko tu aku tau kerja ngushar budak mgs dr zaman mulut kaler merah lg (sekarang bibir kamal dah lebam gegara mencurut aje)..main baling baling air la.. jd model pakaian beragam la.. semua ada udang sebalik mi..
avatar
yard dean

Posts : 247
Join date : 2009-02-02
Age : 37
Location : jb johor..

View user profile http://www.apple-ijau.blogspot.com

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Dato' K on Tue Jul 21, 2009 2:32 pm

hemppp...takde makne aku nak ngusyar budak mgs...bukan cun pun...kerek je lebeh...hehehehe..tp betul la wei..korang masa mgs dulu mmg cam siot la..eksyen sehhhh..tp, aku dah membalas nya bagi pihak bebudak sekolah mahmud..padan muka budak pompuan kena baling airrr....yu yu yu...

ehh, bila masa lak aku msk pakaian beragam, ati weii???
avatar
Dato' K

Posts : 436
Join date : 2009-01-17
Age : 38
Location : seremban 2, cheroh darul makmur

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  najib on Wed Jul 22, 2009 1:13 am

nadya.s wrote:najib,
thanks.. tapi aku kt FB.. aku tak add org yg aku tak kenal la.. masa tuh pun aku tak kenal boy kot.. kau lagi la aku tak igt.. ada few ppl budak raub yg add aku,tapi stakat budak2 mgs, aku add la.tapi budak SMTK...byk ex-'musuh' espt the boys..aku rather not add..sbb aku tak igt saper.. hehe!!

anyway, lets meet up n keep in thouch kat sini dulu. kalau mmsg kt facebook pun, at least bg la intro, ini main add je, aku phobia sket nad add lelaki2 melayu tanahanir ni. few bad experience make me extra carefull. harap paham la yer.

takpe...no prob....aku ok je sbb aku pun pilih2 gak nak add/ approved kekawan kat fb tu Razz Razz Razz

btw, aku teringat la dulu time aku ada kat tk lg...bukan ke abg ko + kak raza....time tu la. bila jumpa balik...1st timenya aku bole terkejut bila kak raza kawin ngn org lain....aku cam lupa plak...berbelas tahun aku x jumpa dorang dah Laughing Laughing Laughing
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Syuhardy@boy on Wed Jul 22, 2009 10:28 am

Dato' K wrote:hemppp...takde makne aku nak ngusyar budak mgs...bukan cun pun...kerek je lebeh...hehehehe..tp betul la wei..korang masa mgs dulu mmg cam siot la..eksyen sehhhh..tp, aku dah membalas nya bagi pihak bebudak sekolah mahmud..padan muka budak pompuan kena baling airrr....yu yu yu...

ehh, bila masa lak aku msk pakaian beragam, ati weii???

hikhikhik..tapi aku ada gak couple ngan budak MGS...si parveen tu haaa..sempat gak la aku couple ngan dia masa aku form 5.....hehehehehhee....
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  najib on Wed Jul 22, 2009 6:14 pm

Syuhardy@boy wrote:hikhikhik..tapi aku ada gak couple ngan budak MGS...si parveen tu haaa..sempat gak la aku couple ngan dia masa aku form 5.....hehehehehhee....

fulamak boy....ko ni mmg meet kpi 1 malaysia la.... Very Happy Very Happy
avatar
najib

Posts : 254
Join date : 2009-01-20
Age : 37
Location : kinrara, jln tun razak

View user profile http://najedlife.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Syuhardy@boy on Wed Jul 22, 2009 6:22 pm

ye ker jib..aku meet KPI ekk..pandai la ko..hehehehe...dh rezeki jib nk dpt couple ngan parveen tu..
avatar
Syuhardy@boy

Posts : 294
Join date : 2009-01-22
Age : 38
Location : Puchong/Subang Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: nad in da'house

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum